Hirdetés
- Sonarr és Radarr
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: A sor végén
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
birorichard
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Szerintem ~8-12 óra, ha gyűjtögetsz is, úgy nyilván több.
-
FireKeeper
nagyúr
sziasztok!
nagy steames leárazásnál én is beruháztam a játékra, egy olyan kérdésem lenne, hogy nagy átlagban kb mennyi idő mire az ember kimaxolja a sztorit és eljut az endgame-ig?
-
törölt tag
Widdz nyíl egyenesen lő a House fegyverrel 20 méterre.
Mekkora csaló szar ez a gyerek édes istenem.
[link] -
Local
csendes tag
Sziasztok !
Na ez azért durva vagy is röhögve végig lehet futni a legkeményebb kritikus fertőzöttségi szinten.
Egyetlen egy fegyverre lesz szükségetek Megállítóra vagyis a forgótáras automata shotgun.
A napalmot most farmoltuk szét 4 szer. Kb 10-12 perc. Ha mind a négynél van ez a fegyver, akkor már murisa dolog. Ami fontos, hogy csak, akkor fekszünk meg, ha túl közel jönnek.
Üdv Mindenkinek és jó farmolást.
-
törölt tag
Régen dz-ben.

Jules Winnfield: Puskát kellett volna hoznunk ehhez a melóhoz.
Vincent Vega: Hányan vannak fenn?
Jules Winnfield: Hárman vagy négyen.
Vincent Vega: Az emberünkkel együtt?
Jules Winnfield: Nem biztos.
Vincent Vega: Szóval lehet, hogy öten is vannak odafenn?
Jules Winnfield: Nincs kizárva.
Vincent Vega: Ááá, puska kellett volna, baszd meg! -
-
LÁZ
addikt
-
pzstm
titán
válasz
Anonymus23
üzenetére
pár napja végignéztem azt is, de ott sem volt semmi sajna.
Appban látom
-
törölt tag
Jelentem Fathi-ból rambót csináltunk.
Este szólt, hogy Ő már megy erre csp előtt meglát két játékost és már nyomja is be a bunko gombot. Fathi nekiesett egyedül két játékosnak. 
-
arnikusz
veterán
Így van.
Sok új játékos van megint, nincs rajta mit kételkedni, csodálkozni, vagy éljenezni.
Meg LS- mennek mint a barmok a vágóhídra, azt hiszik az újak, hogy a Widdz, vagy Macro által mutatott Strikerekkel tudnak is úgy játszani.
Én nem vagyok egyáltalán PVP játékos, de okosan használva a szetteket, lehet pl. D3-al is rugót ölni, ha kezdő.
Viszont nálam továbbra is bugos nem számolja a manhunt ölést és a múltkori Fathi-Playersel teljesített 3 leadott manhuntom is eltünt.
-
LeonAran
tag
válasz
TommyS_27
üzenetére
Tudom hogy vannak korlátaim, fizikai: kontrollerrel játszom, 47 éves vagyok. De nem vagyok béna.
Bocsánat ha megbantottalak!
De tegyük fel, hogy én kételkedem abban, hogy azt az eredményt tisztán hoztad össze, de ez csak szigorúan feltételezés, akkor hiába mutogatsz nekem összehasonlító értékeket. Nemde?
Mert ez mit bizonyít? -
LeonAran
tag
Te az ügyvédje vagy? Vagy a helyi békebíró?
-
törölt tag
-
TommyS_27
senior tag
válasz
LeonAran
üzenetére
Nem mintha érdekelne a véleményed, de tiszta játék volt! Olyan
ügyesjátékosok ellen mint pl Te!
Azért mert Te nem vagy képes ilyenre az nem azt jelenti, hogy Én sem! Én Pl nem tudok lefutni egy maratont, de nem vonom kétségbe annak a tisztaságát aki igen!Úgy látom kicsivel több PvP tapasztalatom van! De a fórumozók többsége ismer és játszott velem. Tudják, hogy nem csalok.
Csak hogy tudd hanyas a kabát:
-
törölt tag
Na megjött CCCP klán de most már ultra szuper hero módban megy mind.

Kb olyan szettben mennek, hogy 20k firearms és 40k hp
Nálam a 9k hp 100%-ra töltve 0.00001 sec alatt fogyott el.
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
jöttek a suttogások folyamatosan

-
HdRew
őstag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Köszi.

-
HdRew
őstag
Hogy tudom beállítani, hogy ne ablakban mutassa a játékot?
-
qukesz
senior tag
Tegnap egy román szerverre kerültünk!!!
8 román azzal szórakozott hogy egymást farmolták.
Miután megjelentünk azonnal ment a trash talk.
Aztán multi group - ba próbáltak minket kiszedni.
Xanax azt hiszem készített egy videót remélem megmutatja. -
Anonymus23
veterán
A heti kínálatból:
Fullos staminás 1% CHC ragadozóhoz (meg persze bármi máshoz) Eddig 266-os votl ami a legtöbb volt):

Ezek is nagyon jók, érdemes belőlük venni:

-
i@lex
őstag
Szerintem mindenképp.
Én amikor kicsit lazábban akarok divisionözni, mindig átmegyek unokaöcsémhez Pc-én játszogatni a játékkal.A sok egérpadon skillesedett annyira vakon van, hogy élmény picit lazulgatni DZ-ben.
Lehet a második rész miatt az Xbox mellé magam is beruházok egy PC-re, csak emiatt.
Szóval, hajrá.

-
TommyS_27
senior tag
Új szintre lépett a cheaterezés!!!!

A sztori:servert akartunk váltani ezért elkezdtem párosítani. Aztán a töltőképernyőn már kaptam az arcomba a faking csitert. Felvettem! Egy igazi autista volt az illető: [link]Kicsit halk a fickó
-
HdRew
őstag
Sziasztok!
Korábban ps4-en játszottam a játékkal, érdeklődnék, hogy PC-re megéri még megvenni a játékot?
Köszi előre is.
-
Garsza
veterán
A Háznak az alapsebzése is nagyobb mint a sima Mp5 -nek?
-
Akra_hu
tag
E3 felvarót,hogy tudom begyűjteni,mert ubi clubnál ott van már.
-
qukesz
senior tag
Halkan jegyzem meg hogy délután 5-től megyek DZ-BE játékos után.
Aki gondolja velem tarthat.
Különösen FALU111 fórumtárs figyelmét szeretném felhívni hogy jöjjön!!!!

-
Gubu0101
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Naja,kell a reklám de nem ennyire,azért még 19 március odébb van.Főleg a bétát ennyire nyomatni,mikor jó ha megjelenés előtt 2-3 hónappal indul
Bár ismerősöm fél évet mondott,nem tudom honnan szedte,nyilván a többi ubis játékból vont következtetés alapján. -
pzstm
titán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Twitter

-
sowi
őstag
válasz
Anonymus23
üzenetére
don't fos, jovo heten kezdodik [link]
-
Anonymus23
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Asus H110M-R LGA 1151 alaplap garanciával
- Asztali PC , R7 5700X , RTX 3070 Ti , 32GB RAM , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RX 6700 XT 12GB , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 750GB HDD
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 i5-6GEN I 8GB I 256-512SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Az a fos nálam bezzeg úgy szór mint egy permetező 15m után.
Mekkora csaló szar ez a gyerek édes istenem.