Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Rap, Hip-hop 90'
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheCloWn25
csendes tag
válasz
Anonymus23 #49399 üzenetére
Kb 2 hónapja játszok, 280 körül van a GS-em, DZ-ben 51-es a szintem.
-
Anonymus23
veterán
válasz
TheCloWn25 #49398 üzenetére
Mindegy, az alapelv az ez, hogy akkor tudsz magasabb WT-t beállítani, ha van megfelelő GS-ed.
-
TheCloWn25
csendes tag
válasz
Anonymus23 #49396 üzenetére
Mai napig egyedül nyomom. DZ-ben néha felvesznek csapatba mert látják, hogy nem vagyok geci, segítek nekik
-
Anonymus23
veterán
válasz
TheCloWn25 #49392 üzenetére
Nem lehet, hogy te ismerősökkel (is) játszottál T5-ben és ott már alap GS256-os cuccokat dob, és akkor már megvolt a GS-ed a T5-höz...
Én is így tudtam, ahogy Fortian leírta, ha megvan a GS-ed hozzá, akkor tudsz magasabb WT-t beállítani.
Ami mondjuk nettó szívás annak aki egyedül csinálja, mert tök feleslegesen farmol ki egy halom mindent, hogy amikor feljebb lép egyel, akkor ő legyen mindig a pofozógép... -
Fortian
tag
válasz
Anonymus23 #49391 üzenetére
Köszönöm a lehetőséget! Ps4-en játszom, ezért nem tudok élni a nagylelkű ajánlatoddal
Szóval valakire rákel akaszkodnom
TheCloWn25: Bocs viccnek gondoltam amit írtál. Nem enged magasabb tierbe amíg el nem érek egy bizonyos gear score-t. Sávosan van bosztva t1-t5 ig a limit.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Fortian #49390 üzenetére
Annyit tudok segíteni, hogy 12-e után már lesz értelme tolni a napi küldiket, mivel fog adni DIVTECH-et, akkor szívesen segítek gearelődni, amit kapok gear szet cuccok, azokat szívesen odaadom, vegyél fel Uplayen (már ha PC-s vagy) és Csütörtök/Péntektől mehet a farm.
-
Fortian
tag
válasz
TheCloWn25 #49387 üzenetére
Viccös,viccös amíg nincs meg a gearszám nem enged tovább magasabb tierbe
-
TheCloWn25
csendes tag
válasz
Anonymus23 #49388 üzenetére
Én úgy emlékszem, hogy T1-en végigtoltam a solot és utána egyből T5-re tettem, kb pont megvolt a 30-as szintem. Lehet, hogy gyakrabban haltam de legalább volt kihívás. DZ-be csak 1szer mentem az elején kíváncsiságból, megvártam a solo végét csak azóta tolom komolyabban.
-
Anonymus23
veterán
válasz
TheCloWn25 #49387 üzenetére
Asszem ha nincs olyan gearje, akkor nem tudja, nem?
Ismerős kellene, akihez be tud csatlakozni.
Igazából sosem volt ilyen "gondom" mivel folyamatosan játszottam, így ebben nem vagyok 100% biztos... -
Fortian
tag
Sziasztok!
Tegnap elértem a lvl 30-at és T1 világban rostokolok.
Mit érdemes csinálni hogy t5-ig eljussak viszonylag hamar? Nem akarom elunni még itt a farmolást, míg az igazi grindelős T5-re nem érek. Szedett-vedett cuccokban ugyebár nehéz kicsit nyomulni, meg betörés sem nagyon van t5 alatt vagy valami csapatos pve esemény emberhiány miatt.
Thx! -
pucz
senior tag
Zónáztam ma. Befogadott a csapatba 2 Francia gyerek. Marha jó csapat voltunk, rengeteg lootot sikerült gyűjtenem. Az eddigi cuccaimhoz képest most nagyon OP vagyok.
Viszont hogy bírok csetelni? Annyit sem tudtam nekik mondani, hogy "köszi". Mikim még nincs. Így elég szar. Amikor kiléptem, csak tisztelegtem egyet. Bunkónak érzem most magam...
-
törölt tag
Itt a mai móka.[link]
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #49368 üzenetére
Biztos az új exo fegyver RPM Rhino.
-
atikom
csendes tag
Egy nagyon részletes videó a taktikusról,érdemes rápillantani. [link]
-
FaTHI
őstag
Srácok ez az összecsapás bravur kellene nékem a 10-pontos hátrányból nyerj egy meccset. Ha lenne jelentkező délután, illetve este szivesen fogadnám a segitséget.
-
törölt tag
Solo/Duo PvP tegnapról. [link]
-
foxymaxy
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #49366 üzenetére
Szerintem lagg vagy valami okosság üthette ki a képességeket
a nomád pl:egyszer sem élet újra nálam az ellenfélnél 3-4 alkalommal egymás után a pajzsot sem volna szabad 4-5 másodperc alatt lészendni 9000+ stamina + sebzés ellenállás 4db 4,5% annak kicsit tovább kéne bírni 5secnél úgyhogy valami nem kerek :/
-
válasz
Snip3r_HUN #49368 üzenetére
Jó kis pisztoly az.
-
DZ East 42nd
262 FA
3102 health------
DZ West 53rd
263 FA
3% skill haste------
DZ 4 --- DZ East 31st
4% Ballistic Shield DMG
------
DZ Vendor at BoO
262 STA
2.5% Exotic DMG Resilience------
Madison's Stand
260 STA
3% skill haste------
Illetve megemlíteném még ezt is a tűz gyorsaság miatt,nem nagyon látni mostanában ilyesmit.
East 61st
Extended Magazine
112% Magazine Size
3% CHC
5.6% Rate of fire------------------------
Ez lemaradt
Southpaw
200 ELE
3% DMG to Elites -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
foxymaxy #49365 üzenetére
Ragadozó vérzeztetése ellen immun láda/medkit és egzotikus sebzéstűrés, striker stackelése időlegesen kiiktatható egy emp stickyvel vagy gránáttal, a defence jó hogy szívósabb mobok ellen mint játékosokat tekintve, a nomádnál meg ha elmegy a talent akkor jön a 4 perces cooldown. Ezekhez még hozzá kell venni a laggot és meg is van.
-
foxymaxy
senior tag
Pvp szakikat kérdezem hogy az mitől van hogy nem működnek a cf adottságok a pvp meccseken? Konkrétan az első 4-5 meccs nemvolt semmi gond nyertünk, vesztettünk mikor hogy de játszható volt. Aztá egyszer csak elfelejtett a ragadozó véreztetni, minimális sebzés nuku vérzés, striker nem stekkel fel egy dekát sem közvetlen közelről majd egy tárat beletoltam az ellenbe és semmi töltődés, deffensről öt másodperc alatt lelőtték a pajzsot (pve-n még a bossok sem) és a nomád sosem éledt újra
egyszóval nemműködött semmi az égvilágon milehet a gond.
-
pucz
senior tag
válasz
Hansomester #49363 üzenetére
Szia.
Kimentési ponton széttépnének, az a baj. Viszont ezt a segítséges témát bejátszhatjuk majd, csak előtte vennem kell valami mikrofont.
Köszi a segítséget!
-
Hansomester
tag
SZia!
Én is így kezdtem pár hete.
A DZ ben lévő cuccokat a kimentési pontra kell vinni, mutatja a térkép, ott lehivni a helikoptert és fellaggatni a cuccot.
Legjobban fejlődni úgy lehet ha beírod a felhasználó neved, sokan felveszünk barátnak és egyőtt letoljuk az eventeket, bossokat stb. -
pucz
senior tag
Szevasztok! Hozzájutottam a játékhoz a napokban, egész jó árban. Rookie vagyok még, de leköt a játék. Már a trial alatt tetszett, de ott nem is volt időm úgy játszani vele.
A zónában elszedtt lootokat hogy bírom érvényesíteni? Be-be pofátlankodok, de amit megszerzek, nem tudom hogy kell kimenekiteni.
Illetve: tud valami valami jó taktikot, hogy bírok jobban fejlődni?
-
törölt tag
Volt ma egy 1v1 amin olyan jót nevettem mert a négy ruszki közölte, hogy most kimennek dz-ből és újragondolják az egész szettet.
[link]
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #49358 üzenetére
Nekem a kedvenc a Banshee, meg a Rendbontó a Swat vagy LMB tiszti sisakkal.
-
Anonymus23
veterán
válasz
akoska07 #49356 üzenetére
Engem valahogy hidegen hagynak ezek a szettek, a legtöbb karakter ugyanabban a szakadt cuccban van, amiben anno létrehoztam.
A múltkor egyet módosítottam, és hirtelen a DZ-ben azt se tudtam melyik is vagyok én egy kavalkádban és egy másikat "akartam" irányítani, és nem értettem miért nem azt csinálja amit én akarok -
válasz
Anonymus23 #49355 üzenetére
-
válasz
Anonymus23 #49353 üzenetére
Heti feladatokat érdemes megcsinálni a ládáért,100 divtech mindig jól jön.
12.-én jön a patch addig el kell rakni őket.Meg az exo láda gyűjtögetés sosem baj,jöhet belőle jó cucc is.
Sztem nálam ma az lesz,exo láda gyűjtögetés amíg nem indul újra a hét. -
Anonymus23
veterán
válasz
akoska07 #49352 üzenetére
Én most nem nagyon játszok, FC5-t fejezem már be előtte.
Illetve még annyira belépek, hogy van ~25 láda még a múlt heti eventekből azokat kinyitom és kiselejtezem, meg a heti exo küldetéseket lenyomom.
Ha meglesznek a ládanyitások, és lecserélgetem az esetlegesen megkapott jobb cuccokkal a régieket, akkor utána kimaxolom a még nem 100%-os szetteket és várom a 2 új GE-t. -
válasz
Anonymus23 #49346 üzenetére
Tegnap nekem nagyon jól adta a DZ.
Szinte minden boss-ból CF esett ,de nem is akármilyen.
Oda adtam az egyik magyar srácnak az összeset,újrakezdő volt.
Igazából neki farmoltunk.
Mondtam is neki,én ilyenekért azért rendesen farmolni szoktam.
Ő meg nem kapott semmi értelmeset de ég egy fél CF-et sem,exo-t sem.
Érdekes ez a játék. -
törölt tag
Tegnap egyedül próbálkoztam több kevesebb sikerrel.
[link]
-
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #49342 üzenetére
De neked miért emelik?
-
foxymaxy
senior tag
Nomádhoz kérnék tanácsot, felszerelésmódosítónak mit javasoltok? Most próba gyanánt beraktam 4db 6%-os elsősegély öngyógyítást de nemigazán vált be, mit volna érdemes használni ami hasznos. Teljesítmény modok crit-re 2 egzotikus sebzéstűrés 3 mind dps 9/4/2-re osztva.
-
RazoR
veterán
válasz
Snip3r_HUN #49342 üzenetére
Kapcsold ki....
-
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #49339 üzenetére
Jogos, de ez még mindig így van, és ami jó benne, hogy ez előtte jó volt
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #49337 üzenetére
Azért az Assault rifle Támadásnak fordítva sem volt gyenge.
-
Mindenki csak találgat...
-
TommyS_27
senior tag
Dolgoznak több cimen is Most egy BR-röl megy a pletyka. Az még nem tiszta, hogy a Div2-ben lesz ez a mód vagy egy külön játék lesz. Német forrás
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #49324 üzenetére
Minden játéknak vannak ilyen részei, én is volt, hogy 1-1 hónapra abbahagytam, aztán újra belefogtam.
Most még jönnek ezek az új GE-k, ott megcsinálom az achikat, de közben meg tolom az FC5-t és az Originst is.
Azért van összehasonlítási alapom, mivel az Origins kb 100-150 óra, az FC5 meg kb 50. És többe kerültek mint a Division.Még van 4 db DZ-s achi amit meg kellene csinálni, de lehet azok sem lesznek már meg soha
-
törölt tag
válasz
arnikusz #49324 üzenetére
Pontosan, teljesen igazad van. Ritka az olyan játék, ami 2000 óra szórakozást ad, de a CF gearek kimaxolása után kevés a kihívás, ami visszacsábítja a játék elé az embert. GTA 5 hihetetlen mennyiségű támogatást, fejlesztést és frissítést kap a mai napig. Rendben, hogy az 100 millió példányban kelt el, de a demizson 20 millája se rossz. Kéne pld 4 új CF gear set, pld., 2-2 GE mellé, Central Parkot feloldani, DZ-be hunterek, stb., stb... Lenne még lehetőség ebben a játékban. A 2. meg még kb. egy év.
-
Gubu0101
veterán
válasz
Snip3r_HUN #49328 üzenetére
Igen azt olvasgattam.
Most kicsit lébecoltam dz-ben,azt belefutottam deadshot-ba,rendes volt mert megvárta,hogy felrakjuk cuccot,elment heli aztán váltott renegátra.2x kinyírt aztán vissza mentem predátorba,szerencsétlenségére
Olyan sokat vagyok Dz-be,hogy ez volt az első killem(renegát) -
Gubu0101
veterán
Gondolom,hétvégén nem lesz már semmi Event?
-
FaTHI
őstag
Jó lenne tudni a Div2-n lesz e Magyaritás, sajna nem az erősségem az Angol.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #49323 üzenetére
Új gearek kellenek és új tartalmak, meg anticheat.
Tegnap bementem 30 percre hetizni, de nem hozta az élményt már. -
Anonymus23
veterán
válasz
VincentVG #49322 üzenetére
Én személy szerint játszani szeretnék
Egyébként meg gondolj bele, hogy ha ott is lesz ilyen összeengedés, ahol a nulla napos zéró gearrel rendelkező a fullos öregrókával szemben mehet (lásd DZ, Skirmish, LS), akkor az új játékosoknak nettó szívatópálya lenne ha a Division 1 gear egy az egyben átmenne valamilyen formában.Szerintem maximum skineket és esetleg egy kevés pénzmagot tudunk majd átvinni, mivel nem ennek lesz direktben a folytatása, hanem egy új játék lesz.
Másrészt szerintem változtatniuk kellene elég sok mindent, hogy igazán előrelépés legyen, most se nagyon tudnak egyik adatbázisból a másikba átvinni dolgokat, pl amikor bejött a maximalizálás, akkor az addig pörgetett cuccokról eltűnt a pörgetés és a már kimaxolt érték, pedig ez ugyanaz a játék lenne vagy mi
-
VincentVG
senior tag
ez jo hir. en mondjuk azt hittem h, ha clancy-clancy, akkor a wildlands is minimum hozza a division szintet... oriasi csalodas volt, a mai napig akadozik nalam. (pedig nem szar a gepem).
a 2. resz valszeg elso napos vetel lesz. varom nagyon az infokat h hol jatszodik.
mivel en nem tapoltam nagyon fel a karakteremet ezert nekem kb mind1, de azt latom h ti mennyi energiat raktatok bele.. gondolom h nem szeretnetek elvesziteni. -
Gubu0101
veterán
válasz
xyvalaki #49303 üzenetére
Max annyi,hogy mint más játékoknál is előfordul,ha meg van az első rész akkor a másodikat kedvezményesen meg tudod venni (20-30% vagy több).
Szerintem is különálló rész lesz,vagy megoldják,hogy a kettőt valami úton módon összekapcsolják.
Ha 2 marad magába,akkor nyilván az 1 felejtős lesz,főleg ha hozzák ezt a szintet vagy fölette -
Anonymus23
veterán
Két dolog kellene, egyrészt a régi lemez: a csalók, másrészt szerveroldalon kellene egy kicsit ráerősíteni, mert az 1.7-el bejött Delta hegyek valami más gebaszra is utalnak, nem beszélve a szinte folyamatosan meglévő laghegyekről.
Egyébként egyetértek, nagyon sokat fejlődött és fejlesztették ezt a játékot. -
dvd24
senior tag
válasz
VincentVG #49316 üzenetére
Ha minden igaz az elsőt a Massive csapata fejlesztette, a megjelenés utáni contentet meg leginkább a Red Storm nevű csapat. Most a kettőn elvileg már közösen dolgoznak, a kezdetektől. Én őszintén remélem, hogy a Massive csak a külsőségekkel foglalkozik (grafika, pályatervezés, animációk, stb.), a Red Storm meg minden máson, mert kb ők szedték rendbe az egészet. Igaz szép lassan 2 év alatt, de mostani állapotában (a csalókat leszámítva - de ez csak PC specifikus probléma), nagyon egyben van a játék. Pláne, ha visszaemlékezek mi volt az elején
-
VincentVG
senior tag
válasz
Anonymus23 #49311 üzenetére
koszi a reszletes valaszt. ranezek szerintem.
talan a legjobb (shooter) TPS amivel valaha jatszottam. a campaign-t is szerettem.patch:
az improved object detail miatt kerdeztem a grafikai valtozast, de akkor ez majd kiderul 12.-en...a 2. reszt nem tudjatok, ugyanaz a csapat fejleszti mint az elsot?
-
xyvalaki
aktív tag
válasz
Anonymus23 #49314 üzenetére
Ha kijön az új, megint rá kattanok. ( követelmény az AC ) Most amúgy is jön a kevéske jó idő itt, megyek haza is egy hónapra, amúgy sem tudnék sokat játszani.
Nem igazán van miért farmolni. Minden szett kész, ki van maxolva. Az is mindig ugyan olyan. Mint a GTA, amikor a végére érsz. Onnantol csak rohangálok a pályán. Főként a társaság miatt. Kihívás nem sok van benne. Ha nagyon játszani van kedvem, akkor ott a lányom vagy a vejem accountja. Azokon lenne mit fejleszteni. -
xyvalaki
aktív tag
válasz
Anonymus23 #49306 üzenetére
Arra hogy a szettek, amiket össze szedtem meg maradnak, mint folytatható.
A PVE részt unom nagyon.
-
Anonymus23
veterán
válasz
VincentVG #49308 üzenetére
Igen, bal oldalon van egy egy megnyitott terület a West Side Pier.
Vannak PvE lehetőségek, úgymond open world mászkálás, és bizonyos időközönként megjelenő kisküldetések, illetve van 3 hely, ahol ilyen horda módban jön az ellen, egyre nehezedő hullámok.
Illetve ezen a 3 helyen van egy új TDM szerű 4v4 PvP meccs lehetőség is (Összecsapás a neve).
Megváltozott az UG is, már vannak hunterek lent, újfajta 5 nehezítés van benne. -
VincentVG
senior tag
sziasztok, az uj update-el kapcsolatban lattam, h lesz grafika update is.
de az nem vilagos, h csak az xbox verziot erinto, vagy a pc-t is?teruletben egyebkent valtozott a jatek az elmult 1 evben?
azota nem jatszottam vele, de most megint kedvet kaptam hozza...
(utobbi evek messze legjobb ubi cime nalam) -
Anonymus23
veterán
válasz
xyvalaki #49303 üzenetére
Új játék lesz, amiért újra fizetni kell...
Nem gondoltad komolyan, hogy 20 millió vásárlónak adnak egy ilyen játékot!?!?A folytatást nem értem mire gondolsz, de valószínűleg a sztori lesz folytatva, nem gondolom, hogy a full geart továbbviszed, de ha igen, akkor is lesz sokkal tovább, mivel a jelenlegi állapot is fényévekre van a kezdeti lila cuccos gearektől...
Ami már most tudott, hogy lesznek majd a Shieldek, de szerintem ezek csak skinek lesznek, akit érdekel annak jó, akit nem nagyon, annak meg kb. mindegy.Mire fel ez a nagy felzúdulás? Nagyon régóta tudjuk, hogy ebben a játékban nincs AC, ha szereted a PvE részét, akkor érdekes, benn a DZ-ben vagy LS/Skirmish bármi előfordulhat.
-
xyvalaki
aktív tag
Akinek most meg van a játék, annak is meg kell majd vennie a Disision 2-t? Vagy folytatni tudja ezt? Csak azért kérdezem mert ha folytatni lehet, akkor valószínűleg semmi változás nem lesz csalás miatt. Ha teljesen új, megvásárolandó a játék, van remény. Akkor viszont valakinek el ajándékozom ami most van. Ezzel be fejeztem a Division 1-et.
-
Gubu0101
veterán
válasz
Snip3r_HUN #49301 üzenetére
Okés!Köszi!Akkor majd kinyitogatom
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Milyen NAS-t vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- World of Tanks - MMO
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Akciókamerák
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3201, 100% Akkumulátor
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest