- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
Én egyetlen csítert sem engednék vissza most a hosszú hétvége előtt.
Ezeket visszaengedik, megint azoknak a játékát teszik tönkre, akiknek lenne egy kis idejük a szabad napjukon játszani.
Szerintem aki most akar DZ szintet emelni, annak elég nehéz lesz, mivel az aránylag nyugalmas időszakot követni fogja megint a sok retardált csaló ideje, aztán kiderül, hogy mennyire gondolják komolyan a permabant az Ubinál.
Ezek mind 1 nap alatt akarják behozni a 2 hetes lemaradást, és mivel gondolom a külső cég sem dolgozik a hosszú hétvégén, vagy legalábbis nem akkora létszámban, ezért szabad a rablás...DZ:
Tegnap a kiskarival bementem a DZ-be, mivel ott is van egy küldetés, és meglepve tapasztaltam, hogy még ott is találkoztam playerrel (lvl21). Mondjuk ezek a rendes fajtából valók voltak, kimentésre odamentem, mondtam nekik srácok don't shoot (volt nálam vagy 2 db kék, nagy érték), aztán egymást védtük a kimentésnél, amikor én védtem őket, akkor meg is borultam, de szépen összeszedtek, szóval vannak normális emberek is, nem csak akik hátba tudnak lőni...
De hogy mennyi láda volt ott bontatlanul, nulla kulccsalEgyébként aki semmi kihívást nem talál a játékban az kezdje egyedül letolni a küldetéseket kihívás módban. Na nem a jutalomért, hanem az érzésért
Az orosz követség rohadt izgalmas, főleg egy shotis rohamnál.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- IPhone iPad Apple watch készülékek szervize.
- Dell XPS 15 7590, 15,6" 4K IPS Touch, i7-9750H CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, GTX 1650 VGA, W11
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Synology Ds418j Nas
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest