Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Online jogosítvány megújítás kishazánkban,és user error :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dani_kp
addikt
válasz B-L-A-C-K #44792 üzenetére
Töröltem, de továbbra sem jelzi, hogy elhalasztva. Átmentem haver gépéhez ott se jelzi. Telefonom és megnéztem és ott sem . Lehet, hogy a hiba az önök készülékben van .
#44797 Kicker: Már feladtam és hazaira tettem.
#44798 janos1988: Tetszik a szelvényed . Esetleg egy Milan döntetlent tettem volna, de nem akartam az asszony ellen fogadni .
https://ingatlan.com/33821564
-
Pepeninho
őstag
válasz zolee5016 #44796 üzenetére
Én D-re tenném. Tekintve a Leeds és az én harmonikus kapcsolatomat (állandóan leszopat), csak azt tudom ajánlani, hogy D-re ne tedd!
janos1988: 6 meccs jön rajta. Én a Hannovert hazaiba vettem ki. Magam ellen nem kívánok jót senkinek.
[ Szerkesztve ]
Ps4, Xiaomi 11T
-
janos1988
addikt
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
zolee5016
őstag
Reading,QPR,Rother,Gillingham meccseket D-re tenném..5. csapás a Leeds meccs elsőre Hra akartam....valaki nézte az utóbbi meccet mit gondol? H vagy menjen D-re az is.....
Hja és a szuperkamim mára...kedvencek előre
Fulham,stuttgart,D+ Newc,West H,Cardiff H[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
hentes555
senior tag
Newcastle - Sunderland-nál van esély a V-re?
Most elég jó formában vannak és 2 hete a Newcastlet 0:3-ra verték idegenben.
Viszont a 3,95-ös szorzó eléggé elbizonytalanított."Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"
-
lacy86
addikt
Akit erdekel a januari igazolasok , kolcson!
-
stefyY
őstag
147 Leeds - Huddersfield D 3.10
164 Reims - Montpellier D 2.95
179 Bologna - Udinese D 2.904. X-et mondjon valaki és mehet kombiban.
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
L_YKing
addikt
Eredmények azt írja , hogy Celtic elhalasztva...
Most akkor mi van??Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
lacy86
addikt
Szerintem a Sunderland X2 jo lehet
Levante DNB szinten vallalhato
Tottenham is V ( de a Hull viccelt mar meg nagy csapatot )
Southampton VGyorsba ennyi!
Azt nem mondom hogy megrakom oket , csak gondolkozom! -
Dani_kp
addikt
Én erre jutottam az éjszaka némi olvasgatás után.
Egyenesbe:
Barca 0-1 1,38
MU 1,55
Celtic 0-1 1,45
Bayern 0-1 1,30odds: 4,03
3/4-es alaptéttel:
Southampton 2,11
Schalke 2
Lorient 3,35
West Ham 2,61odds: 36,89
-
umek7
őstag
Monaco-nál Toulalan sem lesz bevethető. Ha Falcao nagy érvágás, akkor a francia nélkül kis túlzással nincs csapat. A középpályán ő a motor, labdát szerez, visszazár, szűr, besegít a védőknek... a Porto-i páros (Moutinho, Rodriguez) helyett, akik annyira nem voltak hozzászokva a védekezéshez. Kondogbia lenne még védekező középpályás, de ő azért még nem akkora ász. Hazai oldalon mindenki ott lesz aki számít, Aboubakar és Aliadière elől szvsz 1 gólt legalább össze fog hozni. A Lorient mellesleg mindig is hazai csapat volt, idén 1 vereség csúszott be eddig (Marseille mákolta be valahogy). Műfüves pályájuk van, ha nem is döntő faktorként kell ezt emlegetni, de mindenképpen előny számukra. Másodosztályban pl. a Chateauroux minden évben kiesőjelölt, nagyon gyengék, de idén (ahogy tavaly is) a hazai műpályájukon összeszednek annyi pontot hogy megússzák az osztályozót. Utoljára valamikor 2012-ben nyertek vendégként tétmeccset (igen, lehozták a tavalyi szezont is idegenbeli siker nélkül...), besz@rás...
Ázsiai hendi nagyon gyenge szorzón van, többek közt ezért sem engedhetik le a Monaco oddsát lényegesen alacsonyra. Mindkét csapat szerez gólt!
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Hétvégére:
Tottenham, Leverkusen, Fiorentina, Real Madrid 1. félidő, Lyon
-
skeli
tag
Holnapi/mai Monaco 1,98x ért mennyire veszélyes vállalkozás...?
A vízen is lehet járni, csak nem szabad ránehezkedni.
-
Dani_kp
addikt
válasz ted_mosby #44765 üzenetére
Az első két meccs nekem is megy, egy duplázósat kiad .
Schalke 04 - VfL Wolfsburg meccsről mi a véleményetek? Ez alapján hazainak éreztem, de látok fantáziát a döntetlenre is .
szerk.: #44772 ted_mosby: olasz meccset soha nem teszek .
[ Szerkesztve ]
-
ted_mosby
senior tag
Hnap hiányozni fog Balotelli. Szerintetek ez mennyiben fogja befolyásolni a meccs kimenetelét? Csak mert elég meghatározó játékos a Milanban.
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
ted_mosby
senior tag
válasz barisj #44766 üzenetére
Olvastam itt mar hasonlót. azt hiszem volt már aki megfogadott ilyesmit de aztán érvénytelenítették vagy mi volt. Megpróbálni mindenképpen érdemes .
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
barisj
aktív tag
Basszus nem hiszem el.. mit hagytam ki
beten unalmamban nézegettem az élő kosármeccseket és van 2db u20as meccs. Mind2nél a hazai csapat vezetett. Egyik 15-el másik 30al az első félidőben. És az volt kiírva a 2.félidő piacnál,hogy +6,5 hendikep a hazai csapatokra 1.86ért. Konkrétan nem hittem el,azt hittem vmi átverés így hagytam.. most visszanézek,mind2 hazai csapat vezet a 2.félidőben is egy jó 10ponttal és -9,5 hendivel adják 1.86ért. ez vmi bet hiba volt vagymi? Máskor egyből csapjak le rá?
◄► [Megbízhatóságom: http://goo.gl/LlJdlL] ◄►
-
ted_mosby
senior tag
válasz B-L-A-C-K #44764 üzenetére
Még mindig kedvenc és az is marad amíg a Barcánál játszott szerettem nézni a Barcát. És az a durva h még mindig megy neki ha már nem is olyan fényesen, de a szabadrúgásai kimagaslóak
---------------------------
Mindenkinek:
Holnapra ehhez mit szóltok? 11x oddsSony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
B-L-A-C-K
titán
Egy kis nosztalgia: Ronaldinho ● Best Goals Ever ● 1999 - 2013
-
cannibal
senior tag
Nem nyertem volna sokat, de az Estoril azt is elvitte
-
Soul30
csendes tag
Gratula!
-
ted_mosby
senior tag
NYERTEM! Végre nekem is leesik valami 2400as plusz a mai napra. Köszi Anonymus a tippet a Vitesse kétesélyre.
Nem mondom hogy a Braunschweig kapufánál vagy a Dortmund kezezésnél nem fostam össze a bokámSony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
skeli
tag
Mai nap mérlege 2x 4db döntetlen megjátszva.... 4db döntetlen jön is (ha a Granada meccs X marad) csak éppen 2 az egyik szelón kettő a másikon...
-
pohár
félisten
másfél körül, de mint írtam, itt tiszta latyak meg jég minden, nem kockáztatok a hidegben és sötétben
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
- = Zk = -
félisten
Feyenoord, Te égi csapás, Te....
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
skeli
tag
Valaki mondja meg a holnapi nap tuti 4szerezőjét és boldogan fekszem le aludni....
-
ted_mosby
senior tag
A Dortmunddal ma mi van? Lerágom itthon a körmöm..
-
L_YKing
addikt
Atya....
Mi van a Dortmund meccsen??Jó ,hogy visszafogadtam. Igaz akkor is bukok de na...
[ Szerkesztve ]
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
janos1988
addikt
válasz janos1988 #44693 üzenetére
Az is fasza. A két 4/5-ön 3 jött 2 elment. Mintha fentről direkt szopatnának. Ha 3/4-et rakok, akkor meg 2 jön 2 elmegy. Élvezetes nagyon
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
ted_mosby
senior tag
Még egy gólt, légyszi PSG
-
L_YKing
addikt
Köszi Dortmund... HA most se nyersz akkor nem tudom mi lesz...
Nyerjetek mááár....
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Köszönöm Dordrecht
2p alatt elintéztétek a szelvényemÚj hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Bati0501
őstag
Kevesebb,mint 30 perc alatt 5 gól egy barátságos meccsen:[link]
Cool. -
cannibal
senior tag
Épp irni akartam, hogy az Auxerre vághatna egyet, de már kettő kéne
Caen? Nem tudom én a Troyes-ra fogadtam, de sajnos az Auxerre -el kötésben (x16 eredő)
[ Szerkesztve ]
-
Dani_kp
addikt
Caen mit csinál?
-
stefyY
őstag
Anderlecht elvan. Dortmund vezet, meg lehet nyugodni...
[ Szerkesztve ]
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
L_YKing
addikt
Na eddig lfsz a Dortmund...
-
ted_mosby
senior tag
Nürnberg közben ötgóllal megy . erről van szó
-
Chereiose
addikt
válasz Daniel Alves #44720 üzenetére
Utálom a barcát, de szerintem jó volt ott, kíváncsi leszek milyen lesz.
-
janos1988
addikt
-
ted_mosby
senior tag
rohadt Feyenord Csináljon már valamit a Vitesse könyörgöm.. De ők birtokolják a labdát nagyobb százalékban, meg ők lőnek többet kapura..erre tessék
-
Daniel Alves
őstag
Korábbi barcelonai játékost igazolt a Valencia
A Valenciában folytatja pályafutását a mali válogatott Seydou Keita, aki korábban a Barcelonával ért el komoly sikereket.
A 34 éves középpályás a szezon végéig szóló szerződést kötött a klubbal.Keita a Sevilla együttesében lett ismert játékos, majd 2008 és 2012 között a Barcelonát erősítette, a katalán sztárcsapattal többek között három bajnoki címet és két alkalommal Bajnokok Ligáját nyert.
Ezt követően a kínai Dalian Aerbin alakulatához igazolt - egészen elképesztő, 14 millió eurós éves fizetésért -, de a szerződése a múlt év végén lejárt, így most ingyen került a Valenciához.
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
cannibal
senior tag
A Dijon eddig szépen muzsikál
-
Daniel Alves
őstag
-
L_YKing
addikt
Dortmund!!! Most ne hozz szégyent rám!!
XI: Weidenfeller - Schmelzer, Hummels, Sokratis, Großkreutz - Bender, Sahin - Reus, Mkhitaryan, Aubameyang - Lewandowski
[ Szerkesztve ]
-
ted_mosby
senior tag
Na akkor hajrá Vitesse! ...nem nagyon talalja játékát a Feyenoord
-
Daniel Alves
őstag
Tours+Metz 1. fi AH 0.0 3k
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
janos1988
addikt
válasz VegyesTamás #44707 üzenetére
Azért kérdeztem, mert bejött. És ha utólag mutogatja, akkor szart sem ér a hitelessége (az oldalnak).
-
ted_mosby
senior tag
válasz stefyY #44709 üzenetére
Meglepődnék ha innen nem nyernék meg. Kicsit bunda szaga van
közben megy a Nürnberg kettővel
Tomcat Jaja, több értelme lenne úgy mint így
[ Szerkesztve ]
-
VegyesTamás
senior tag
válasz ted_mosby #44708 üzenetére
úgy értettem, ironikusan mondtam ennek a feléből raknék 3-4 db szelót 5/4 be 1.20-1.40 -es oddsokat kötésben soronként 5k val, és mennyire jobban lehetne vele járni nem? ennek sosem láttam az értelmét én sem.
[ Szerkesztve ]
Tiktokpomfrit /VTMDrifting/ Youtubeon és Facebookon és tiktokon - Drift, Vlog, Sztorik Dániából, tiktokon dánul, magyar tiktok - DánKrumpli
-
stefyY
őstag
Trinec 3-3...
-
ted_mosby
senior tag
válasz VegyesTamás #44707 üzenetére
De ennek szerintem semmi értelme.. meg ez nem is jó érzés, ráadásul bármikor jöhet meglepetés .. Ha ennyi pénze van miért nem rak 10k-s rendes odssú szelvényeket
-
stefyY
őstag
Trinec...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest