- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speedhs
őstag
válasz
Ace owner
üzenetére
a starburst játékon a vegasnál! balról az első, az a neve, hogy starburst
Rá kell kattintani.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
pohár
félisten
válasz
Ace owner
üzenetére
hát akad pár új kérdés, de ha a régi programban tudtad, akkor itt is tudni fogod

a 3 pontosan szinte ugyanazok/ugyanolyanok, csak modernizálva lettek a képek/grafikák, nem painttel van odarajzolva a villogó fény a Dacia indexére már
mondjuk most toltam egy 99%-os tesztet, hátha kedden is ilyen jó sorozatot fogok ki

amúgy az összes témára vonatkozott az a pletyka, hogy körülbelül 4x annyi a kérdés, a B-nél valószínű, hogy még kevesebb is lett a kérdéstár, mint az volt ezelőttszab.tam... eddig még nem volt semmilyen, vagy 10 éve meg akartam csinálni, mikor középiskolás voltam, akkor volt "divatja", aztán letettem róla, aztán nem is jutott eszembe...
Digestive...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
vwpolopg
őstag
-
pohár
félisten
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Ace owner
üzenetére
én egy mixben megraktam.
amikor feljöttem, és láttam, hogy néptippé vált, nyugodtan feküdtem le, nem néztem az eredmény alakulását. tudtam, hogy el fog menni.
nem ment nagy téttel, de így is asszem valami 15k volt a várható.
még jó, hogy átaludtam, mert kicsit ideges lettem volna, ha látom, amint 2:0-ról....**
psg meccsen mi megy már?

3 piros.
cavani 1 perc alatt 2 sárgával állíttatta ki magát 1:3-as vezetésnél.
-
DeathBat666
aktív tag
válasz
Ace owner
üzenetére
Majd fogok, de megvárom míg kialakul a mezőny úgy nagyjából, most jött 8ezer, Chicago x en és Arizona győzelmen, fentebb írtam, holnap lehet felteszem egy meccsre. Mára csak tippmixen raktam nhl t, mixen nem szeretem, de most raktam egy picit, hogy legalább izguljak valamiért.

-
giigz
veterán
-
törölt tag
válasz
Ace owner
üzenetére
Ludogorets-Real V-be mehet all in.
Küld meg mondjuk 100 millával, jön belőle 20 pluszba. Abból kérek 5-öt. Stipi stopi.
-
königarjen
tag
válasz
Ace owner
üzenetére
Pont nem bekkelünk

Paderborn egy kicsit kinyílna tuti lenne még gól, de ameddig 10 ember áll a 16-oson + azon belül addig...
Ha a Padernborra gondolsz, az már esélyesebb, hogy ők arra mennek, hogy ne legyen belőle nagy verés.
Amiket nem tettem inkább, mondván, hogy mostanában nem voltak olyan top formában (Schalke, Pool) azok bezzeg eddig jönnének..

-
janos1988
addikt
válasz
Ace owner
üzenetére
https://hu.sportingbet735.com/
De amúgy meg tedd fel a Tor böngészőt. Vagy droidra a Surf Easy-t.
-
pohár
félisten
válasz
Ace owner
üzenetére
én biztos nem raknám az Evertont, nagyon bizonytalan... de az Arsenal meccsen valószínűleg az életemet is rárakom az overre

estére 6 darab overt raktam, darabja 500-zal, meglátjuk, hogy mi sül ki belőle majd
(Lever rúg 3-at, 'Lautern félidő over, holland 2 félidő és sima over, dán over) -
szab.tam
nagyúr
válasz
Ace owner
üzenetére
nem csodálkoznék, ha valamiért ott leixelnének a románokkal, vagy még meg is vernék őket.
pár perce újra el kezdtem nézni a heti eb meccseket, és pont be akartam írni, hogy aki tud, élőben tegyen egy szlovák 1 fi-t.
abban a pillanatban szlovák gól...****
(#80053) giigz
minimum 2*...
(#80050) barca0519951
nullás napon néha át kell esni.
ez van.
kötelező.
de akkor már egy se jöjjön!
-
B-L-A-C-K
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Fujitsu U748 i5-8350 8Gb ram, 256GB SSD win11 számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- 27% - BeQuiet! Pure Loop 2 FX 360mm Vízhűtés!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)