- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
yogibear
addikt
válasz
Dani_kp
üzenetére
nem hiszem, Burnley 20 meccse nem kapott ki...
holland2 volt az...mindegy a duplás jönni látszik, Nice megy 2-vel, Varsó 4-gyel, inne már csak nem cseszik el.

Holnap esetleg egy Accrington 2/1
illetve
Fulham - Nottingham és Blackburn - Bristol City mind2 D, mert az mind a 4-nek pont jó, hogy matekilag is bent maradjanak.
Rotherhamnek is 1 pont kellene hozzá, kérdés hogy a Wolves odaadja-e..
bár ha az MK dons a maradék 3 meccsen veszít legalább 1 pontot, akkor úgyis kiesett, az előbbiek meg bent maradtak... -
yogibear
addikt
válasz
Dani_kp
üzenetére
Nekem nem jelent gondot, megtanultam a szpíker hangját ignorálni, mikor mindenféle arab meg orosz meg egyéb nyelven nézek streameket.

nem találtam ma semmit, ami szemet szúrt volna, tegnap egy sem volt... ez nem jelenti azt, hogy ma sem lesz, sőt... csak fene tudja ki és hol...
Ipszviccs, Licc, Derby, Fürth, ilyenek bármikor képesek rá... -
yogibear
addikt
válasz
Dani_kp
üzenetére
Colchester utoljára 2006-ban nyert a Sheffield ellen, Most ideje megint 5,25-ért... főleg a statot elnézve.

Ha fordítósat akarnának eljátszani, akkor nincs 2. Colchi gól, vagy van Sheffi gól, szóval ez csak sima V-re fogadott dolog sajna... nekem is viszik a egyik szelvényt. -
bammbula
tag
válasz
Dani_kp
üzenetére
Természetesen valamennyire próbálnak tartalékolni, de ezeket az alibi meccseket nagyon nem szeretem, függetlenül attól, hogy fogadtam e rá vagy nem. Másrészt szerintem jogosan gondolhatta mindenki, hogy a city behúzza.
Öröm olvasni egyébként itt az előtted szóló, utólag okoskodónkat. Annak alapján amit leírt, gondolom rakta az összes ilyen "előre" megjósolt meccsét.
-
yogibear
addikt
válasz
Dani_kp
üzenetére
egymás ellen nem a nagy hármas (fener, galata, besiktasi) nem szokott ilyesmit játszani... legalábbis az utóbbi 2-3 évben nem volt...
Tegnap amúgy is csak 4 volt egész nap... elég visszafogottak voltak a csapatok.
Ma sem várok sokat...
esetleg a Zadar - Istra 1961 meccset bepróbálom 100 rénes forintokkal... vagy a Ponferradina - Girona-t... -
-
yogibear
addikt
válasz
Dani_kp
üzenetére
ma:
Middlesbrough - Millwall V 7,25
Bournemouth - Wolverhampton V 4,30
Watford - Fulham H 1,60
Brighton - Derby H 2,65
holnap:
Norwich - Wigan H 1,50
Leeds - Ipswich H 2,80ezekből a Millwall a tabella szerint meglepi, de az utóbbi években rendre nyert az idegenben játszó, onnan nézve már nem az...
Wolves - ha a tabellát nézem meglepi, de ha a formát, akkor egyáltalán nem
Watford, Norwich adott a H otthon,
Brighton H fél meglepi
Leeds szintén...
ha a fenti mind jönne, akkor a Watford - Norwich páros már élre is állhatna... -
yogibear
addikt
válasz
Dani_kp
üzenetére
2 jut fel egyenes ágon, a harmadik feljutó helyért a 3-6 helyezettek meccselnek oda-vissza...
jelen állás szerint, ahogy én látom, a Norwich és a Watford az, aki egyenesen feljut és a maradék 4 között ott lesz a Wolves is, aki az osztályozón jut majd fel...
Erősen kétlem, hogy a Derby, a Middles, a Bournemouth vagy az Ipswich PL-es akarna lenni... vagyis lassanként elkezdhetik eladogatni a jó oddsos meccseket, abból jut a klubnak is meg a játékosoknak is...
Minek kerüljenek fel pofozógépnek, ha a másodosztályban elég erősek ahhoz, hogy sose essenek ki és még jól is keresnek...
Ipswich, Bourne már megkezdte a "lecsúszást", ahogy nézem, a Middles is belekezd lassanként...
még az is lehet, hogy a Derby is leadja a meccset maa Middles-szel karöltve és a Norwich meg a Watford a mai/holnapi hazai győzelemmel élre is áll...Millwall - Wolves - Watford együtt 49,88 Prón...
mellé teszem a Brightont, az már 132-es odds... simán megér pár százat kamikazénak...
A holnapi Norwich-ra 1,5 van, azzal már majdnem 200-as az odds.
Ja és holnap még egy Leeds - Ipswich is van H 2,8 odds, azzal már 550 feletti az össz odds.
tuti kamikazénak megér egy 100-ast... -
yogibear
addikt
válasz
Dani_kp
üzenetére
a Millwall győzelem erős tipp... a másik kettőt a fene tudja, Blackpoolon bármi lehet, Bleki már ment a levesbe, de a Norwich,kétlem, hogy leadja, nagyon kapar az egyenes ági feljutásért...
Middlesbrough-t viszont kétlem, hogy jövőre PL-es akarna lenni...
nem beszélve arról, hogy az utóbbi időkben az idegenben játszó nyert jórészt, néha elég jó oddsért: [link]
Ott simán benne van egy Millwall győzelem, Prón most 7,25-ért adják.
Lehet érdemes lesz egy Wolves-szal párban bepróbálni.
-
-
Dani_kp
addikt
válasz
Dani_kp
üzenetére
061 Preston - Manchester Utd.: A mérkőzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz D 1,93
137 Paris SG - Chelsea: A mérkőzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz V 3,25
145 Sahtar Doneck - Bayern München: A mérkőzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz V 2,66
odds: 16,68
Ugyan ez bet365-ön 22-es odds.
Ezen gondolkodom. Vélemény?

-
szab.tam
nagyúr
válasz
Dani_kp
üzenetére
és tényleg annyi.

ha lehetne ekkorát rakni, akkor katar 23:24-nél az időn túli 7-est tuti kapufára dobná.
persze, miután az előző összes meccs teliben jött.
"egyenmenmegyel, megint egyenmegyel..."***
érzek megint egy kis döncit, hasonló képpen ehhez, de nem tudom, melyik 2-n.
remélem, hogy 1 vagy inkább 2 kézi, és valamelyik hoki x benéz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- War Thunder - MMO Combat Game
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Philips Sonicare 9900 Prestige elektromos fogkefe
- Philips Shaver Series 7000 (elektromos 3 fejű borotva)
- Bezior X500 Pro Összehajtható elektromos összteleszkópos kerékpár
- Potensic Atom 2 - standard kit. Bontatlan + 128GB Potensic microSD (A1 V30 U3).
- MSI Thin GF63 12VF RTX 4060 / 144Hz / SZINTE ÚJ!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 512GB Teljeskörű garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Licencek
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.

. Alakul.

. Tényleg, simán jöhetett is volna és biztos voltam mindegyikbe. Nem gondoltam volna, hogy a Shatar hazai pályán nem fog gólt lőni.

.