Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Online jogosítvány megújítás kishazánkban,és user error :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
tettem ma egy normálisat, meg 1 fél kamit, és egy űber kamit.
Jó lenne ha az egyik jönne így szülinapom alkalmábó'Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Ádám16
addikt
csak én gondoltam a topikból mára tutinak a Barca győzelmet? én rávágtam egy all-in-t.
-
föccer
nagyúr
Megközelítőleg 1:9,27*10^31 az esélyem a főnyereményhez. Ez kb annyi, mint ha 1 kg tömeget viszonyítanám a Nap tömegéhez.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
B-L-A-C-K
titán
Ez a francia kézi se lesz már meg, mekkora ökör vagyok hogy utólag veszem észre nem kell nekik a pont....
-
szekra
addikt
-
sch_a
addikt
válasz BeriHampeR #43177 üzenetére
Csak olyat ismerek, amihez kell flash.
Esetleg még a Sopcast, asszem van már androidra.
[ Szerkesztve ]
-
jpm
senior tag
válasz lowband #43181 üzenetére
Csak a levantét raktam félidő x-re.
"Heti megérzések, sztem min. 2 jönni fog. Az egyikre lehet ráugrok.
Avangard Omszk - Donbass 4.10D
Nashville - Dallas 2.18HSaiPa - Ässät 4.00D
Bars Kazan - Slovan Bratislava 5.10 D182,3x odds "
Azért 4/3-ba is jó lett volna mondjuk sose rakok kombit..
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
Csak nem bírtam ki...
Cedevita 1,55
Strasbourg 1,35
MU jut tovább 1,34500 Ft -> 1.400 Ft
-
jpm
senior tag
válasz janos1988 #43169 üzenetére
Ez van. Annyi vigasztal hogy ugyse tudtam volna megrakni mert hamar kezdődött. Már annak is örülök hogy ledolgaztam az elmult 5-6 hét veszteségét, sőt pluszban vagyok pár nap alatt
Viszont még mindig érzem hogy jöhet még néhány 10-es.giigz Azért lehet megremegett volna a kezem, de azért 10-20k csak azért is ráment volna. Ezt már nem tudjuk meg.
[ Szerkesztve ]
-
-
BeriHampeR
aktív tag
Live streamekre gondoltam
Gepen megy a frstrow meg wizivig mivel van adblock, de telon nem mukodnek. Van telefonos alternativa? Bet365 hoz flash kell ahhoz meg nincs tamogatas.... -
gery2123
őstag
válasz BeriHampeR #43173 üzenetére
En vagy az m.eredmenyek, vagy a sima eredmények, vagy fotmob alkalmazassal követem az eseményeket.
-- PSN_ID: GerY2123
-
BeriHampeR
aktív tag
Udv az uraknak.
Androidos mobilrol melyik oldal/program segitsegevel nezitek az aktualis meccseket?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Daniel Alves #43165 üzenetére
-
pohár
félisten
válasz Daniel Alves #43165 üzenetére
be vagy tépve/lőve/rúgva? a megfelelő rész aláhúzandó
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Zjunior
veterán
-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok gyerekek!
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
zolee5016
őstag
jönnek fel az osztrákok......lehet monarchia lesz mármint X
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
janos1988
addikt
válasz Zjunior #43150 üzenetére
Akkora egy elcsalt bunda meccs. Egy elit csapat egy sokad osztályú csapatnak 1 gólt vert be eddig? Még ha C csapattal állnak ki akkor is már legalább 2-3 gólnak lennie kellene. Le van fixálva előre, hogy max. 1 gól lehet csak? Vagy mi az akadály
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
Ace owner
addikt
ma ezt a kettőt néztem.
163 Oosteude - Unics kazan v 1.25
209 Real sociedad - racing santander 2v3 gól d 1.98tegnapiak:
077 koln - München h 1.58 nem nyert
112 duisburg- dortmund v 1.24 nyert
127 City 2.5 over v 1.40 nyert
133 espanyol - Real v 1.25 nyert
067 vitkovice - nemtudommarelolvasni h 1.55 nyert
124 West ham - City hendis döntetlen d 3.55 nem nyer tSzerencsére nem játszottam. eddig ez a Hét szar lett volna..
Galaxy Fold 4
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz L_YKing #43148 üzenetére
Régen nekem is volt ilyen a Chelsea - Nápoly meccsen. Akkor én megtettem nagy pénzzel és bebiztosítottam magam hogy így se bukjak.
Rá pár percre látom, hogy az a fogadásom érvénytelen. A többi meg azt hiszem pont elment.Nem tudsz reklamálni semmit, a szabályzatban ki vannak biztosítva ilyen esetek miatt.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Zjunior
veterán
Monaco gólt díjaznám az 1.fi-ben!
Hendi miatt![ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
jpm
senior tag
Bars Kazan - Slovan Bratislava 5.10D
rosszul leszek ha jött volna ezen agyaltam 100k-val...
-
Ps Vita
őstag
Bet365 jelzi valahogy,ha a bónusz elégszer meg van forgatva?
[ Szerkesztve ]
-
umek7
őstag
Egy ismerősöm rászoktatott a marhaságára: 5 és 10 forintosokat gyűjt, ha van egy szelvényre való, akkor rak egy nem sokáig gondolkodóst belőle. Nekem ez lett mára: [link]
-
pohár
félisten
válasz L_YKing #43137 üzenetére
mert hulladék oldal, azért
kb egy szinten van a bet-at-home - tippmixpro párossalGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
stefyY
őstag
Dán-Izland meccsre jó mindkét csapatnak az X...lebeszélt meccsről lehet szó?
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
L_YKing
addikt
Na Fehérruszkik húzzanak bele!!
Nem kéne 7-nél többel nyerniük az Oroszoknak.... W
Tartsatok ki!!
[ Szerkesztve ]
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Algotis
addikt
Anaheim a jó édes!
Androidos Outlookból küldve
-
Zjunior
veterán
Rakta valaki a Monaco Hendit?
Lyon Hendit?(Blacken kívűl)?[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Bencus88
nagyúr
Vereti ma meg rajtam kívül a Dánokat valaki?
-
VegyesTamás
senior tag
már azon gondolkodok, hogy mégis hova éri meg átmenni, ahol ugyanúgy csak 500 FT a kiutalás..
az egész rendszer nem tetszik, nem írja a meccsek végeredményét, nem hatékony szelorakás vele...mondjuk, ha így játszok ahogy eddig, akkor mindegy mennyi a kiutalás
Tiktokpomfrit /VTMDrifting/ Youtubeon és Facebookon és tiktokon - Drift, Vlog, Sztorik Dániából, tiktokon dánul, magyar tiktok - DánKrumpli
-
sch_a
addikt
Lőtt pár gólt Ancsin, de azért szerintem nem akkora érvágás ez nekünk. Csak hát ugye nem nagyon van jobblövőnk, Tamás fiam nem sokat tudott hozzátenni eddig. Gondolom majd többet játszunk két irányítóval. Meg lesz ez szerintem, Puticsnak is itt az ideje, hogy mutasson valamit.
-
VegyesTamás
senior tag
-
zolee5016
őstag
válasz VegyesTamás #43121 üzenetére
naja de a spanyolokat jobban megszorongatták mint mi....
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
VegyesTamás
senior tag
-
zolee5016
őstag
miért érzem azt,hogy az osztrákok megviccelnek minket.....
[ Szerkesztve ]
-
zolynet
veterán
176 Pittsburgh - Montreal H 1.89x
bár lehet nem bántom, épp nézem h ha tettem volna a coloradot akkor az is elment volna
lehet nem is kellene korongra tenni, csak úgy vagyok vele mint janos1988 a 3/4-ekkel, megér 300atLife is too short to stay stock!
-
zolee5016
őstag
Ajax,Milan X,Utrecht V ezt megprószálom mára....kb 36x-odds......
-
umek7
őstag
A dán és izlandi csapat köztudottan jó kapcsolatot ápol. Izland számára lesz tétje a meccsnek, és mivel előttük fognak játszani, már képben lesznek, hogy mennyivel szabad kikapniuk (de a skandináv haverság miatt a pontszerzés sincs kizárva)... 4 góllal többel eddig sem vertek senkit a dánok, ez a mai meccsen tuti nem fog változni, 1-2 gól fog dönteni.
-
pohár
félisten
hja, ma rakható Gabon is (1,55 körül van)
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz föccer #43102 üzenetére
hogyne
anonymus89... nem hát, rá kéne néznie valami szerelőnek lassan
-
föccer
nagyúr
Ha elég gyorsan tekersz, akkor a menetszél letolja a vizet a szemüvegről
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest