Hirdetés
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Online jogosítvány megújítás kishazánkban,és user error :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos1988
addikt
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
L_YKing
addikt
Ejj de ratyi a kínálat a Betclicnél. Szinte semmi sincs a kézinél..
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
giigz
veterán
Na jó, kihagyom...
-
Jarod1
veterán
hát én ma csak evertont meg a Marokkó nyomtam be.
-
zolee5016
őstag
pusztán a szombati,vasárnapi angolból kiindulva...minden nehezebb meccs(Newc-Tot) bejött..ez nem fog..
2-0,3-1-es hazai leszHa meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
ted_mosby
senior tag
AJánlom a kicsit fentebb található elemzésem Az majd segít
Én sem tudtam de aztán csak megkísértem egy ezressel.Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
giigz
veterán
Hú hát nem tudom mi legyen ezzel az Everton-nal...
-
L_YKing
addikt
Ki kezdi a második félidőt?
Psvita: Én az Izland +2,5 2-es oddson.
[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
Na akkor ez jönni látszik.
-
ted_mosby
senior tag
válasz Zjunior #42685 üzenetére
És ilyenkor kell lenulláznom magam (online) Mennyi lehetett az Odds Izlandra 7-4nél?
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
Zjunior
veterán
Nekem meg Izlandon fog...
7-7 már csak...[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
ted_mosby
senior tag
A tökéletes indok hogy miért is nyer ma az Everton. Ki van számolva!! Múltkor a WBA nyert most jön az Everton. Ez egy ördögi kör kérem szépen.
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
janos1988
addikt
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
L_YKing
addikt
Hajra Izland!!!!
-
Zjunior
veterán
Ez ment mára!
Mai Póker haszonból!Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Neoteric
addikt
válasz sz_abika #42668 üzenetére
Én csak 20-at. Pedig úgy csináltam, hogy először üresbe pörgettem egymás után addig, amíg az utolsó 4 pörgetés ugyanarra a színre nem esett, és csak utána kezdtem el pakolni az ellentétes színre. Ha nem lenne a 0, akkor még lehet működne is, így viszont ugyanúgy ráb@szás. Tizedik tétemelés után benyomott egy 0-t, utána meg pár dobás után betlimit.
Vagy bunda volt, vagy ennyire szerencsétlen voltam.. Játékpénzzel ugyanezzel a technikával, ugyanennél a kaszinónál viszont már összeszedtem pár száz játékeurót.PSN: ne0teric_sAN
-
pohár
félisten
válasz DeathBat666 #42671 üzenetére
én mindenképp bepróbálnám, bár az AO-ből jó, ha 10 percet láttam összesen
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
DeathBat666
aktív tag
Ferrer nyer ma szerintetek? Elsősorban szakiktól kérdezem.
-
L_YKing
addikt
válasz Ps Vita #42666 üzenetére
Nem találom. 1 euróval kezdtem. 10 euronál most kiszállok és tanulok egyet.
Lényege: Kezded mondjuk a feketével.
Raksz a feketére 0,10€ --- nyer
Akkor már a pirosra raksz 0,10€ --- nyer
Megint a feketére 0,10€ (most tételezzük fel vesztett) --- vesztes
Újra a feketére 0,20€ (duplázod a tétet amint bukta van) --- nyer
Piros 0,10€ --- veszt
Piros 0,20€ --- veszt
Piros 0,20€ --- nyer
Fekete 0,10€
... És így tovább. Remélem érted.Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
L_YKing
addikt
Kipróbáltam ezt a rulettes taktikát amit BLACK mutatott.
380Ft-al kezdtem és ~1500ft-nál járok.
Tétet nem hiszem , hogy emelek. Most kajolok aztán meglátjuk.[ Szerkesztve ]
-
ted_mosby
senior tag
Én ezzel szállok harcba a mai napon Remélem jól kezdődik a hét. Vélemény?
[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
Valamiért nem érzem a Bilbaot...
A Levante - Barca meccsre pedig all-in.
-
pohár
félisten
ilyesmit raknék, ha raknék, ha nagyobbal raknék, akkor ezt raknám szerintem
csak ez a szar eső ne esne, az utolsót már mennék is feladni
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
zolee5016
őstag
A dánok jobban szeretnének velünk továbbmenni ,mint a spanyolokkal..ezért mára 6,2 -ért megraktam a mieinket
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
stefyY
őstag
012 Detroit - St. Louis V 2.12x
020 Panathinaikosz - Olympiakosz H 1.45x
023 Ethnikosz Ahnasz - Arisz Limasszol H 1.95x
028 Metz - Creteil H 1.55x
032 Forfar - Rangers V 1.19x
044 Ath. Bilbao - Valladolid H 1.34x
052 T. Berdych - D. Ferrer H 1.63xKi melyiket érzi/nem érzi?
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
prannk
őstag
Everton mecsre ki mit rak?
-
skeli
tag
Ma ezzel indulok harcba..
A vízen is lehet járni, csak nem szabad ránehezkedni.
-
Neoteric
addikt
West Brom - U21 v Leicester - U21 @ 2.00
Fulham - U21 v West Ham - U21 @ 2.10
Manchester Utd - U21 v Middlesbrough - U21 @ 1.506.3-as gyűjtő odds. vélemény?
[ Szerkesztve ]
PSN: ne0teric_sAN
-
szlovibuki
tag
044 Ath. Bilbao - Valladolid H 1.34
133 Espanyol - Real Madrid V 1.25
211 Levante - Barcelona V 1.18
219 Manchester Utd. - Sunderland H 1.33
2.628745 -
sch_a
addikt
Everton dupla esély 1,28
Izland 1,20
Bilbao 1,33Egy duplázósnak elég jól néz ki.
-
Pepeninho
őstag
Látom megint kultúrpercek vannak!
Ps4, Xiaomi 11T
-
umek7
őstag
válasz VegyesTamás #42629 üzenetére
0/6-ba tedd, akkor is nyersz, ha egy tipped sem jön be.
-
sz_abika
addikt
Fedex nagyon jól játszik, aggódom hogy Tsonga tud-e szettet nyerni
éjjel meg kiestek a bryan tesók
[ Szerkesztve ]
PSN: xszabikax
-
cannibal
senior tag
válasz VegyesTamás #42629 üzenetére
Az egy dolog, hogy nyernél 2/6-ba, a kérdés, hogy mennyit Mondjuk 600Ft-ból 213Ft-ot? Azért nem raknám ilyen kötésbe, mert nem ezért játszok
-
VegyesTamás
senior tag
Most komolyan 2/6 ba rakjam, hogy nyerjek?
Tiktokpomfrit /VTMDrifting/ Youtubeon és Facebookon és tiktokon - Drift, Vlog, Sztorik Dániából, tiktokon dánul, magyar tiktok - DánKrumpli
-
Dani_kp
addikt
Most nézem, hogy mik a "legnépszerűbb" fogadások Unibeten .
https://ingatlan.com/33821564
-
Zjunior
veterán
Mára:
Bilbao H
Metz H
X-2 Everton
Odds 2,63Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
zolynet
veterán
mai triplázós (2,8x)
bilbao+evertonhiányzók:
west brom: Anichebe (10/1), Sessegnon (15/2), Popov (2/0), Jones (16/0), Long (15/3)
everton:: Alcaraz (2/0), Barkley (19/3), Deulofeu (12/2), Kone (5/0), Gibson (1/0)
7/10-es tipp (szerintem), de valami kell a bilbao mellé
érvek: jó odds, a west brom rossz hullámzó teljesítménye és az hogy az everton 6meccs óta nem kapott ki idegenbenbilbao: Muniain (18/3), Albizua (2/0), Mikel San José (12/4), Mikel Rico (17/5)
valladolid: Bergdich (14/0), Javi Guerra (19/11, top scorer), Gilberto Garcia (8/1), Osorio (10/1), Sastre (11/0)
ha megnézzük a góllövő listát látszik h a valladolidnak a befejező embere Guerra, nélküle kizárt, hogy nyerni tudnának, így a bilbao meccset 9/10Life is too short to stay stock!
-
sch_a
addikt
Csütörtökön nulláztam magam bet365-ön, azóta be sem léptem. Gondoltam most tolok fel egy kisebb összeget, belépek, erre 3000 Ft van az egyenlegemen. Azt hittem már elfeledkeztem egy fogadásomról és azzal nyertem, de nem, mert a bónuszhoz van írva. Akcióknál megnézve valami tisztelet bónuszt ír. 17-én kaptam, de semmi üzenet vagy email, semmi nem jött róla. 3x kell megforgatni 1,5-es szorzón.
-
jpm
senior tag
Heti megérzések, sztem min. 2 jönni fog. Az egyikre lehet ráugrok.
Avangard Omszk - Donbass 4.10D
Nashville - Dallas 2.18HSaiPa - Ässät 4.00D
Bars Kazan - Slovan Bratislava 5.10 D182,3x odds
-
nagyúr
válasz Daniel Alves #42614 üzenetére
Hol látsz itt 2 órát?
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
pohár
félisten
válasz férfiállat #42612 üzenetére
inkább mondanék délelőttöt/delet
-
nagyúr
válasz férfiállat #42612 üzenetére
Még akkor is ha éjfél után.
Már egy ideje 4 órás a limit utalás terén, ami nem mindig fedi a valóságot, de a lényeg hogy ha reggel utal az ember akkor estére már másik bank esetén is megkapja.
Amúgy valamelyik nap utaltam ki 24K-t reggel a tippmixpróról, és délután 2-kor jött az sms hogy megjött.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
férfiállat
tag
ha éjfél előtt utaltam otp-ről k&h-ba az holnap reggelre ott lesz??
-
pohár
félisten
válasz Daniel Alves #42606 üzenetére
huhú, a sok jó belga
na, mondtam, hogy sima lesz ez a Denver győzelem
már csak az kéne, hogy ne legyen X a Seahawks vs 49ersGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Daniel Alves
őstag
Legtöbb esetben vendég csapattal operálok illetve megnézem ,hogy az utolsó 2-3 mérkőzésén milyen formát mutattak.
Tekintve a szorzókat én már nem fogadok csak ritkán 1.5-1.6 alatti mérkőzésekre mert egyszerűen nincs értelme.
De amúgy TOP csapatokkal operálok. A legjobb amikor az európai bajnokság első 5 helyén tanyázó csapat idegenben látogat egy középszerű csapathoz...
Ha nagyon gyenge csapathoz mennek akkor kicsi az odds, ha rangadó van akkor pedig teljesen lutri...Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
giigz
veterán
válasz Daniel Alves #42604 üzenetére
Neha amikor igy neked bejon az azsiai, kedvet kapok, aztan nekem pont ugyanugy elmegy utana mintha siman raknam...
Egyebkent jo dolog az azsiai hendi, en is szeretem, de ugye a lenyegen nem valtoztat, tehat el kell talalni az eredmenyt, abbol indul minden.
Egybkent mi alapjan valasztod ki a meccseket? Tehat miket nezel meg a megrakas elott, hogyan szurod ki?
-
cannibal
senior tag
válasz Daniel Alves #42604 üzenetére
Köszi, akkor biztos félreértelmeztem Én még nem fogadtam ázsiaiba
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Daniel Alves #42600 üzenetére
Nagy grat, akkor így már a 15 ezret el sem utalom...
-
cannibal
senior tag
válasz Daniel Alves #42600 üzenetére
Nem biztos, hogy mindet jól értettem, hogy mire fogadtál, de jó húzások. Főleg az első.
-
lacy86
addikt
válasz Daniel Alves #42597 üzenetére
Kerjuk igazolja , addig nem hisszuk el-- Koszonjuk
Amugy gratula[ Szerkesztve ]
-
Zjunior
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok