Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pepeninho
őstag
Nyert a mixim. Nem 200 forinttal tettem. Nap közben általában az appal megcsinálom ezeket alaptettel aztán megérzés alapján rakok rá pénzt. Most 5000 forinttal ment. A lényeg, hogy kifizették. Nem ilyen jellegű fogadasnal, de előfordult már, hogy kifizették. Akkor egy Sevilla-Real meccsen tettem azt, hogy sargalap X lesz. 2vel többet kapott a Madrid. Néztem a meccset, írtam, számoltam. Az app akkor is azt írta, hogy bukó, de a lottozoban szó nélkül kifizették. Mindenesetre érdekes. Valamint egy igen jó esemény, érdemes próbálkozni vele akár 2-3as kötésben is.
-
Pepeninho
őstag
Én sem értem a dolgot. Szerintem én nem hibáztam. Ha a "vagy" helyett "és" van akkor egy szavam sem lenne. De úgy néz ki a ZRT ismeri ezt a szót, mert van lehetőség ilyenre is pl. : 2.5 gólnál több ÉS nyer a hazai csapat. Ma úgyis megyek lottozoba, hátha adnak magyarázatot, bár kétlem. Akkor pedig hívom a Szerencsejáték ZRT-t. Majd beszámolok.
-
Pepeninho
őstag
Hopi http://m.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/la-liga-a-real-a-celta-a-barcelona-a-bilbao-ellen-kezd-2709633?utm_content=buffer82ec0&utm_medium=page&utm_source=nsofb&utm_campaign=nsofb
-
Pepeninho
őstag
Sziasztok!
Nem tippmix, de foci. Valaki nem tudja mikor lesz meg a spanyol versenynaptar? 2019-20-as erdekelne. Repjegyet kene foglalni, hogy maradjon penz finom borocskakra.
-
Pepeninho
őstag
Sziszatok!
Real meccsre tud adni valaki működő linket?
-
Pepeninho
őstag
Sziasztok. Tud valaki linket adni a Real meccshez. Mocsok Spiler. Kocsog Vajna! jeligere. Koszi
-
Pepeninho
őstag
Tippmixpro-n pedig regisztraltam, de nem enged belepni az uj nevvel. Valamiert szopat a karma.
-
Pepeninho
őstag
Sziasztok
Bet365 mindenkinel mukodik? Csinaltam egy uj profilt, de se laptoprol, se telefonrol nem tudok tolteni ra penzt. Nem tolti be a befizetes opciot.
-
Pepeninho
őstag
Valaki tudna adni linket a Denver meccsre?
-
Pepeninho
őstag
Hali
Bocsi, tudnátok egy linket adni, hogy Sport 2 élő adást nézhessek?
Sztornó, közben meglett! Köszi
Akinek hasonló problémája van:
-
Pepeninho
őstag
Sziasztok!
Sport 2 adasat neten tudom nezni valahol? Erdekelne az NFL playoff de elvettek a Sport 2met is.
-
Pepeninho
őstag
Szerintem Zsozé már a Manchesterbe tartó járaton ül. Ma este írhatja alá a szerződését!
-
Pepeninho
őstag
Hali!
Nem tudjatok, kulfoldi sportfogado oldalakon a nagy nyeremeny utan kell adozni. Gondolok itt mondjuk egy olyan jateknal, hogy 1 mihallyal tenni 1.2-es oddsokra. A lenyeg, hogy nagy penzmozgas lenne.
-
Pepeninho
őstag
Sziasztok!
Bayern meccsre tud valaki linket? Köszi
-
Pepeninho
őstag
Köszi!
-
Pepeninho
őstag
Hali!
Kaptam valakitől egy jó linket szinte minden meccshez. Frissítették is és minden jó. Digi, sport1 és a külföldi adók is játszottak. Tv streamek voltak.
Viszont azóta gépcserém volt és a kedvenceket nem tudom visszatölteni. Keresgéltem az előzményekben is, de túl sokat jár itt a pofám és feladtam.A lényeg: Valaki tudna adni linket? Főleg a holnapi Real meccs miatt kéne. köszi
-
Pepeninho
őstag
Mekkora Iker hiba!
-
Pepeninho
őstag
Húúú, első percet megúsztuk kapott gól nélkül. Király!
Egyébként a tököm tele van azzal, hogy a Sevilla meccset nem számolva ez már a 3. meccsünk egymás után idióta időpontban...
-
Pepeninho
őstag
Hogy tudok 2 nap alatt kétszer beszopni 0-0ás meccset amikor 0,5 gól fölé teszem?
-
Pepeninho
őstag
válasz
tipuka #100541 üzenetére
Én megtettem vendégre és dönci/vendégre is. A GGbe is van ráció. Az én tippjeimre a mutatókon és a formán kívül az az indokom, hogy idén a Bournemouth az a csapat akivel nem tudok veszíteni. Eddig bármilyen formában fogadtam rájuk bejött. Szerintem sokan vannak így ezzel itt, hogy minden szezonban van 2-3 olyan csapat akik mintha a kabalájuk lenne.
-
Pepeninho
őstag
Csak, hogy ne fél percet bosszankodjak az elbukott ezreken.... Mirallas, rohadj meg! Egy rohadt gól kellett volna csak...
-
Pepeninho
őstag
Hai!
Sajna utazás miatt nem láttam az Elefántok első félidejét. Érdemes megtenni egy ezredessel a fordítást vagy nem nagyon mozgatja őket a dolog?
-
Pepeninho
őstag
Rohadjon meg az Everton a szájba.......tt prosti tizi kihagyással együtt. Hihetetlen, hogy ezen bukom a nagy lét. 0,5 gól fölé tudtam tenni.....
-
Pepeninho
őstag
Kezdek aggódni az Algéria meccsen megtette másfél gól fölöttimre.
-
Pepeninho
őstag
Valamiről nagyon lemaradtam. A. Gyan miért nincs még csak nevezve se?
-
Pepeninho
őstag
Besíííírok. xD
-
Pepeninho
őstag
Na, benne van a Sajtfejüekben egy Field Goal? Szerintem illene a meccsbe.
-
Pepeninho
őstag
válasz
férfiállat #100052 üzenetére
Pörögnek az események. Beten NFL-re élőzni lehetetlen!
-
Pepeninho
őstag
válasz
férfiállat #100046 üzenetére
pfff. Megcsinálják. xD
-
Pepeninho
őstag
Döntő drive!
-
Pepeninho
őstag
válasz
lecsokolbi #100022 üzenetére
Még ne dobd ki!
-
Pepeninho
őstag
Mekkoraaaaa TD!!!!
-
Pepeninho
őstag
válasz
lecsokolbi #99996 üzenetére
Nekem is jönne egy ötszázas...
Nem nagyon harapnak a 3. negyed elején sem....
-
Pepeninho
őstag
Ezen a Seahawks-Green Bay meccsen sokkot kapok baszki...
-
Pepeninho
őstag
Hogy lesz így 1,5 gól overem a Sevilla meccsen?
Shkizo: Nyom a Marseille. Kicsit még kóstolgatják egymást. Most maradt ki a 110%os helyzet.
Hopp most meg Guingamp kapufa...
-
Pepeninho
őstag
válasz
B-L-A-C-K #99861 üzenetére
Azért én sokat nem tennék a Packers győzelemre. Rodgers ezzel a vádlisérüléssel éppen a mobilitását veszti el. A harapós Seahawks védelem pedig ezt ki is fogja használni.
Én 4.5es szorzóért megtettem a Seattle győzelmet 7-12 ponttal. Tettem egy Sherman IC-t 2.95ért.Persze ez csak az én megérzésem.
-
Pepeninho
őstag
Nem értem én ezt a bet365-öt. 3 City szögletnél megtettem azt, hogy a félidőben 5 lesz 3.6os szorzóért(bejött). Braga 1-0ra szopott, megtettem, hogy fordít 4es szorzóért (most vezet). Rennes meccsen tettem, hogy nyer a Rennes és jól is áálll, most ziccert hagyott ki. a lényeg! Jelen pillanatban a maximális 51es szorzóra ad egy gyenge 7est.
-
Pepeninho
őstag
Az milyen, hogy tettem a Lens-Lyon-t XV-re, a Newsactle-Southamtont XV-re és a Valenciát nyerőre 1800al és most 1778at akar adni?! xD
-
Pepeninho
őstag
Pfff, MU szenved. Vezethetne a QPR....
-
Pepeninho
őstag
Hali!
Aston Villa- Pool mecsre tud valaki dobni egy linket?
Esetleg ILYESMInincsen angol és olasz meccsekhez?
-
Pepeninho
őstag
Torres kezd. Van esélyünk!!
-
Pepeninho
őstag
Ma csak a 3 körüli szorzókat érzem. ami 2 alatt van az elment.
Valaki cserél tippet? xD
-
Pepeninho
őstag
Így nehéz lesz a 6 gól a Real meccsre. Legalább az Aston Xeljen le.
-
Pepeninho
őstag
Ejnye, elment a mixim. Kellett volna még egy gól a meccsre. Kupából úgy érzem kiestünk....
-
Pepeninho
őstag
Csak nekem tűnik fel, hogy ez a farok a Digin 30 másodpercenként felszív az orrából egy olyan takonycsigát mint ide Lacháza?
-
Pepeninho
őstag
Szerintem is gyenge Torres. Liverpooli utolsó évei óta rohan a szakadékba. Olyan szinten nem hisz magában valamiért, hogy botrány nézni!
Szerintem jönni fog Jesé és Roni is akik azért adnak majd ritmust a játéknak. Jók lehetünk egy góllal. Bár Torres Mandzsu csere is esélyes. Ott pedig akkor bármikor lehet egy fejesgól.
-
Pepeninho
őstag
válasz
Daniel Alves #97378 üzenetére
Szeretlek!
-
Pepeninho
őstag
Sziasztok!
Madridi derbire tudtok adni linket? Sportlemon nem jó sajna.
-
Pepeninho
őstag
75. percben tettem a Juve nyerőt 2,5ért. Melléfogtam még a Romát és a Lyon döncit. Jájjjj.
-
Pepeninho
őstag
Mi a tosz van a bet365-el? NAV bratyó leszopatja őket? Pont amikor nyertem 7500 forintot az NFL fordulón?
-
Pepeninho
őstag
Sajna ezek a linkek nekem nem jók. Valaki tud esetleg valamit a Real meccshez?
-
Pepeninho
őstag
válasz
Soulfly842 #85161 üzenetére
Köszi!
-
Pepeninho
őstag
Hali!
Valaki tudna dobni egy jó linket a Real meccsre. Lemonsportos linkeket nem engedi a céges net...
-
Pepeninho
őstag
Valaki esetleg tudna adni egy fasza linket a Real-Baselhez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre M720q/Dell OptiPlex 3070/Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Win11-Számla/garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- French press gyűjteményem felszámolom :) A kettő együtt 2999 Ft
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest