Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ketogén étrend
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
redXIII
üzenetére
Használt, több éves Samsung szemben egy új C805 -tel. Csak innen nézve is szerintem jobb választás a TCL. Főleg, ha olyan országban, illetve olyan kereskedőtől veszed, ami benne van az 5 év garanciális promóban.
Ezért kérdeztem feljebb, hogy pontosan hogyan vennéd őket. Plusz ott a 14 napos elállás is, ha úgy érzed nem jön be a TCL.
Egyébként a Tizen -t vagy a webOS -t én is jobban kedvelem a droidnál. Bár a Google TV felület már egy fokkal jobb, mint a korábbi. Szerintem érdemes egy próbát tenni a TCL -lel.
Szerk.:
Mellesleg az sem mindegy, hogy a Samsung -ban mennyi az üzemidő, és milyen fényerőn járatta az előző tulaj. Előbbit SmartThings -ből meg lehet nézni, csak valamilyen droidos készülék javasolt, mert iOS -en nem mindig mutatja jól...Persze én továbbra sem vennék használt Samsung -ot, de ezt a kört azért érdemes lefutni vele, ha nagyon érdekel az a TV.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eltűnt a fél internet!
- Milyen monitort vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Az Intel mindent feltesz az Intel 14A node-ra
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nintendo Switch 2
- Linux Mint
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Pánik a memóriapiacon
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor