Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
Laptopban szeretnem a bios chipet cserelni, 4 eves HP 840 G5. Hol tudjak megcsinalni Budapest vagy koryneken? Ha kell megveszem a chipet, es persze megertem ha nincs gaancia a muveletre.
-
bobsys
veterán
Van kozuletek valaki Szentendre vagy Budapest eszaki reszerol (III./IV, ker) boltos?
-
bobsys
veterán
Valamelyikotok dolgozik Szentendre kornyeken? Fater gepe lehalt, Windows XP
, eletet kene bele lehelni, Windows 10 upgrade meg ha kell valami HW bele (kb 6 eves gep lehet, de nemtudom a specifikaciot). Ha hw ugyileg gatya akkor meg egy uj gep + adatokat atrakni
-
bobsys
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #34933 üzenetére
"Képünk illusztráció"
-
bobsys
veterán
válasz
sptkyle #33469 üzenetére
-Fellapozom gyorsan az árlistánkat
es mondom nekik, hogy
-Nelunk is kaphato 90K forint, de eppen jokor jottek ma kezdodik a keso oszi akcionk igy 10%-al olcsobban maris az onoke lehet. Ez 81K, pillanat idehivom a fonokot es biztos odaadja 80K-ert.
Esetleg van meg egy hasznalt is 50K-ert, arra elvileg nem vonatkozik az akcio, de onok az elso vasarloink igy odatudjuk adni azt is 10%-al olcsobban. Termeszetesen mashol is megnezhetik, de garantalni nemtudom, hogy holnap is lesz meg raktaron es biztosan nem kapnak ennyiert mi a gyartotol kozvetlenul vesszuk blablabla -
bobsys
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #31062 üzenetére
Ausztralia/Uj-Zeland - Bloody es $ hasznalnak
-
bobsys
veterán
válasz
E.Kaufmann #20929 üzenetére
azert, mert nemcsak egy e-mail kliens/server cucc, van benne database, dokumentum tar stb...
mondjuk egy Outlook/Exchange + egy rendesen workflow-al megepitett sharepoint szeruseg -
bobsys
veterán
-
bobsys
veterán
válasz
Biznisz Elek #19950 üzenetére
Mi az a forditott afa?
-
bobsys
veterán
válasz
SityiSXT #19166 üzenetére
Ha nem megy a halozat akkor sokat er az e-mail
Egyebkent az angolok nagyon idiotank dolgoznak. Nalunk mindig hetfo delutan es kedden basztattak aztan meg ugye pentek delutan, mert nem csinaltak meg valamit es akkor majd jol rank lehet fogni, hogy dehat ok szoltak nekunk es mi meg nem csinaltuk meg. -
bobsys
veterán
válasz
kraftxld #15037 üzenetére
LEGÁLIS Adobe Creative Suite CS2 (5 db CD) és Win7 64 bit kombó
haha, pont ezzel szoptam hetfon reggel, igaz nekem nem jott ossze, de meg megyek vissza halokabelt pakolni a falba lehet kiprobalom ezt a zarojeles torles dolgot.
En csinaltam egy Adobe foldert oszt oda telepitettem, de nem akart mukodni. Elindult betoltotte a pluginokat aztan leallt. Ha torolod a zarojelet akkor csinalt egy kulon Program Files x86 mappat nem?
Nembaj, adobe hirdeti, hogy 200 dolcsiert upgrade 5.5-re. Jah csak nem a 2es verziorol annal vedd meg a teljes full boxot $1500 -
bobsys
veterán
válasz
DeltaPower #12155 üzenetére
hehe, ismeros, szinten hasonlokat csinaltunk mi is OKJ kepzesen a hallgatoknak
-
bobsys
veterán
válasz
TheReMiXeR #12014 üzenetére
bazzeeee, ezt nem hiszem el, hogy ilyen van
-
-
bobsys
veterán
valamelyikotok dolgozik Budapest III. keruleteben?
esetleg valall valamelyikotok kiszallasos gepjavitast Pomazon (Budapesttol 5 km)
batyam most hivott, hogy nem indul a gep csak egyet sipol aztan kakukk, nekem nincsen semmilyen alkatreszem es ki sem tudok menni hozza -
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #9594 üzenetére
-
bobsys
veterán
nemtudom, hogy pontosan hol kene megkerdeznem, de letezik olyasmi, hogy vga-rol RCA alakito ?
-
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #5937 üzenetére
tudom, persze, siman
-
bobsys
veterán
gondolom oem verzson a vista
ekkor nem bonthatod meg a gepet, a gep es az os egyutt kepeznek termeket, csak a full konfig adhato el vistastul es forditva a vista csak full konfiggal adhato el
ha dobozos vista akkor meg kulon a vistaval es kulon a geppel azt csinalsz amit akarsz -
bobsys
veterán
válasz
TheReMiXeR #3688 üzenetére
működik is mint állat a pda-ban
legközelebb majd kérek még egy kis pisztáciát is -
bobsys
veterán
válasz
TheReMiXeR #3686 üzenetére
amellik a kártyát vette, a napszemüveges
és te? a csomagolós vagy az eladós? -
bobsys
veterán
válasz
TheReMiXeR #3664 üzenetére
hali
esetleg véletlen Gödöllőn nem egy pék mellet van a boltotok? Ahova ma 10környékén bement két user és egy 1gb-s sd kártyáért az egyik meg szidta nagyon a gagyi cédéket? -
bobsys
veterán
Manapság meg még egy kényes téma: vírus írtasz, telepítesz, stb. Az ott töltött 4 órából kb 15 percet gépelsz csak, a többi időd a fal bámulásából áll (kivéve egy esetet ). A munka elvégeztével mennyit kérjek?
Én simán a 4órát kérem el. Lehet olcsóbbat is keresni, nem bánom. Azt a 15percnyi kattintást meg kell fizetni. -
bobsys
veterán
válasz
TheReMiXeR #466 üzenetére
ááá ezt már nem hiszem el
váháháháháá -
bobsys
veterán
válasz
TheReMiXeR #341 üzenetére
zsír a zene
-
bobsys
veterán
válasz
TheReMiXeR #314 üzenetére
a helyes válasz: perszehogyvan, csak egy 200.000+ áfás gép lóg a kábel egyik végén
-
bobsys
veterán
válasz
TheReMiXeR #311 üzenetére
és pisztácia van?
hm.. tényleg, ezzel fogok hozzátok bemenni -
bobsys
veterán
válasz
TheReMiXeR #279 üzenetére
mindenki dolgozik, hogy pénteken a megfelelő színű lapot és vga-t tudja megvenni
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Kerékpársportok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ASUS Zenbook Flip S UX371 (i7 2.8Ghz, 16Gb Ram, 1TB SSD, 4k OLED Érintőkijelző, 2in1 Tablet-Laptop)
- Samsung UE65DU7172+1 év biztositás. euronics vásárlás.
- Apple iPad 9th gen (10.2" 2021, Asztroszürke) + Logitech Combo Touch
- ibasso DC Elite
- Legion Y540-15IRH 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe + 500GB HDD magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest