Hirdetés
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kenand: Szaunakályha- Helo Softhot/Havanna fűtőszálcsere
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
adax01
tag
válasz
azbest #39867 üzenetére
Igen én ezt jól tudom milyen tipusu ic való oda én nem a pozíciójára vagyok kíváncsi hanem arra hogy mi van az ic felületére írva am ez egy 5 lábú ic az u501 az a pozíciója neki.
Én aziíc felületére írt számra vagyok kíváncsi hogy eltudjak menni venni egy olyan íc-t.
U az ic t jelöli a t a tranzisztort az r az ellenállást jelöli .
Smt vel meg elektronikával foglalkozok már régóta meg számítástechnikával is nem csak felhasználói szinten. -
adax01
tag
Én azért ide tettem fel ezt a kérdés mert itt a boltosok közül hátha valakinek a kezébe kerül egy ilyen kártya.
De az jó ha valamelyik boltosnak csak egy ilyen kártya van a keze ügygében GV-R726XOC-2GD mert ennek is ugyan az van a hát oldalán csak nekem sajna nincs a birtokomban egy ilyen kártya.
A bekarikázott részről hiányoznak ezek az alkatrészek.
Az U501-es pozícióban lévő ic-nenek a száma tehát ami az ícre rá van írva az érdekelne elsősorban.
A C501 es pozícióban lévőkondenzátornak az smt kódja kéne meg esetleg hogy mi az értéke hogy hány pikofarados az az pf-es van hány nanofarados az az nf-es.
Mind kettő hiányzik a piros és a kék körrel meg jelölt területen belülről.
A Piros körrel valamint azon belül a piros nyilakkal körbe jelölt területen belülről hiányoznak ezek az alkatrészek. -
adax01
tag
Kedves pc boltosok hátha tudtok nekem segíteni.
Tudnátok segíteni nekem, meg tudnátok e mondani hogy a képen látható pozíciókba értkű ic és kondenzátor való vagy egy olan képet küldeni amiről letudom olvasni az ic meg a kondi típusát.
Egy Gigabyte Gigabyte R7 260X WF2 OC 2GD kártyáról lenne szó.
Köszönöm előre is a segítséget.
Amúgy a kártya működik csak hibázik emiatt. -
adax01
tag
válasz
customer114 #39315 üzenetére
Nem az csak ő a varázsló.
XD
-
adax01
tag
válasz
lezso6 #39303 üzenetére
Csak az volt az érdekes hogy eddíg ment akkor is ha a reklámszűrők mentek most akkor SE MEGY HA KIVANNAK KAPCSOLVA mint ahogy írtam kivannak kapcsolva de úgy is ez fogad.
Ezen sokat most az edge alól írom. Azzal megtudtam csinálni hogy betudjak lépni.
Mindenkinek ajánlom hogy a degét használja.[ Egyáltalán minek kellett oda tenni azt a hirdetést? ide ni. ]
-
adax01
tag
Bocs h ide írok de ez most mi?
Ez most mi?
Se firefox se seamanky alól nem tudok bejelentkezni.
Előzményeket töröltem az adblock plus kikapcsolva még akkor se megy !!!! -
adax01
tag
válasz
-=RelakS=- #38870 üzenetére
Jé az egeres tápos képem be került abba az oldalba amit belinkeltél.
-
adax01
tag
Hmmm,kígyóbőr szigetelésű kàbel,biztos drága lehet métere!
)
Ezek a kábelkötegelők is hogy megváltoztak... -
adax01
tag
Akkor inkább linuxozok tovább Suse 13.1 v 13.2 meg marad a win7 nekem.
-
adax01
tag
Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok nektek!!!!
-
adax01
tag
válasz
MasterMark #28105 üzenetére
Nem mondtam neki semmit sem.
-
adax01
tag
Informatikus gyerek meg kérdi ma tőlem h egy wifis rooter/modemmet nem elehet beállítani repeaternek beállitani?
Mi jöhet még ma?
-
adax01
tag
Egy kis nosztalgia.
-
adax01
tag
Egyszer én tényleg ki vágtam a negyedikről egy tápot mert szar volt.
Az új lakóhelyen ott meg a diófa alatt landolt egy de az meg azért mert el lángolt a műterhelésen. -
adax01
tag
válasz
quailstorm #25407 üzenetére
Akkor használj másikat helyette.
-
adax01
tag
válasz
800.henrik #25379 üzenetére
Ez ember kínzás de nagyon az.
-
adax01
tag
válasz
quailstorm #25333 üzenetére
Én se tudok el helyezkedni a számítás technikában pedig már elég sok mindent meg éltem, mert nem a végzettségem 1992 óta van benne gyakorlatom végig rágtam magamat 386 os gépektől kezdve mindenen.
Ha kell php-s oldalakat készítek ismerem a wordpresset az e107 et a jamolát meg jó pár másikat is és elboldogulok velük gépeket telepítek is merem a linuxot suse debian uhu ubuntu a teljes ms windows sorozatot.
Pc hardwaret is szoktam szerelni elektronikailag ha valaki meg kér rá forrasztani is tudok reflow dolgokat is csinálok volt hogy ramot is észhez térítettem vele mert meg van hozzá a technikám.
Ismerem az ESD és IPC A-610C szabványokat és mégse tudok el helyezkedni mert nem a szakmám nem a végzettségem.
Ezen sorokat is egy általam javított hp Dc 7700 ultra s desktop gépen írom amin amúgy linuxos dolgokat fejlesztek meg honlapot meg hozzájuk média lejátszót pl lightwindows meg ilyenek.
Na mind egy nem írok többet.
Ja ui én se mennék szívesen kukoricát címerezni meg közmunkába árkot ásni mert ott csak az van de de ha nincs más akkor az is jó.
A számítástechnikába csak akkor tudsz bejutni ha csinálsz saját boltot vagy ismerős által vagy kihalás útján, én már próbáltam de nem megy.
Egy kérdés na szerintetek mi van azzal a ddr 2/800 mhz/ 1 gb-s rammal ami ha felmelegszik le fagy és mi a megoldása neki? -
adax01
tag
válasz
bimbilla09 #24516 üzenetére
-
adax01
tag
válasz
Szakbarbár #23813 üzenetére
Én meg bedugom neki az összes rését mert nálunk is van egy egér a lakásunkban. -
adax01
tag
Hát én se vagyok és nem is leszek soha politikus..
-
adax01
tag
El döntöttem befejezek minden elektronikával és számítás technikával kapcsolatos tevékenységet.
Ez a végleges és meg másíthatatlan döntésem a jövőben ne zavarjatok ilyesmivel senki se soha többet mert nem fogok vele foglalkozni.
Mert úgy látom h számomra a számítástechnika egy bevehetetlen vár, pedig szívesen dolgoznék benne de már nem érdekel. -
adax01
tag
Én meg meg már egy hete mást se csinálok mint hp lcd monitorokat javítok mert van egy csomó.
De mindnek ugyan az a baja púpos kondik már unom hogy egy kaptafa az egész és mind a pavilon sorozatból van. -
adax01
tag
Usb to molex.
-
adax01
tag
Íme mikor az user szerint a fet tranyó hibás.
-
adax01
tag
Szerintem az a fénymásoló azért ment tönkre mert nem bírta elviselni a hancúrt.
-
adax01
tag
válasz
sketchifun #22464 üzenetére
Ő ő valamerre lézeng a kacataim között de nem tudom hogy hól van az a doboz ami televan vele.
-
adax01
tag
válasz
toydog55555 #20554 üzenetére
Szegény gép ez csak az összerakásnál volt tiszta.
-
adax01
tag
Kb 40 éves nem idén barmúlt(barnult) nő be elnézést jó napot raktapasz vane? Mondja a boltos haverom hogy nincs,vagy 10 percen át minden áron ragtapaszt akart venni.
Mire meg értette hogy nincs de velünk szemben a patikában nagyobb esélyjel kap. -
adax01
tag
Ez meg tegnap velem történt meg a facebook hülyesége.
Hogy lehet ilyen lökött ez az oldal.?
Tiltakozásul a facebook magatartása miatt mert a saját készítésű videómat amit a Budapesti felhőszakadásról készítettem mobil telefonnal szerzői jogsértőnek minősítette ezért az új nevem meghatározatlan ideig: Semmi Közöd Hozzám.
Vagy öt szőr próbáltam meg felrakni a videót és mind az öt azzal az üzenettel utasította vissza hogy szerzői jogot sért a videó.
Rendesen be pipultam rájuk. -
adax01
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tovább csúszik az Apple okosotthon hardvere
- Stellar Blade
- Jövedelem
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hobby elektronika
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra Dual sim 512GB
- BONTATLAN! Sapphire RX9070 / Asus TUF RX9070 Videokártya! BeszámítOK
- Apple MacBook Air 15" M3 Chip 16GB 256GB - éjfekete - bontatlan új - 3 év garancia
- I5-4460/GTX 1650 OC/16GB RAM/500 GB SSD
- MacBook Pro 16" 2019 i7-9750H 2.6GHz 32/500GB RADEON PRO 5300M, ÚJ,GYÁRI AKKU, Üzletből, 27% ÁFÁS ár
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest