Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
én minden esetben így rakom. mert a logónak jól kell állnia. pont.
ahogy a CD-n vagy DVD-n lévő felirat is mindig párhuzamos kell, hogy legyen a tok alsó és felső élével.
persze, lehet, hogy csak nekem van egy enyhe OCD-m[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
-
Ygg
senior tag
Kezd durva lenni ez egy szerda délutánra. -
madgie
titán
válasz DeltaPower #17462 üzenetére
Az egyik Antec házam vételekor láttam ilyet, egyből a homlokomhoz csaptam, hogy ez miért nem jutott eddig az eszembe
-
szumo
senior tag
Átellenben az utca túloldalán lévőre gondolsz?
Szép baleset
Pedig ez nem is egy olyan ici-pici mini házacska, hogy a kezük épphogy csak beférjen.Én úgy rakom össze a gépet, hogy jó legyen, plexi oldalú házat, meg soha nem teszek be egy ajánlatba sem.
Minden apró probléma kis türelemmel, megoldhatatlan gonddá fejleszthető!
-
Lenry
félisten
válasz DeltaPower #17462 üzenetére
attól a spirálba tekert SATA-kábeltől a hajam égnek áll.
csomót szoptunk egy géppel az irodában, hogy kékhalálozik, meg minden nyűgje van, mire szétszedtem és megláttam ezt a borzadályt.
kidobtam a gépből, kapott egy szép, újat, ami nincs megtörve, és azóta semmi baja a gépnekGvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Varoz
addikt
Most miért árultad el neki, hogy miért rossz?
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
cbmfan
őstag
én is mindig vízszintesen rakom fel hűtőt. drága ügyfél ne rinyáljon...
(AMD buzik és nVidióták inkább ne szóljanak be. intel & 3Dfx 4ever )
apropó, szerintetek megtört sata kábel lehet indok nem garanciális problémára? pont van itt egy csomóra kötött sata kábeles gép, amiben winyó badesedett rendesen egy év alatt.
[ Szerkesztve ]
Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo
-
MR_Joe
senior tag
válasz Jazzos #17471 üzenetére
Bevallom őszintén én nálad láttam így szerelve, azóta én is lopom Nekem semmi gondom nem volt eddig vele.
Ellentétben egy drága vérpistikével.. Korábban szerelt géphez hívtak, hogy fagyogat, stb. Meglestem... a korábbi táp helyén (fsp 400-as) egy noname 550-es táp, és egy frissített (talán 5750?) videokártya ferdén berakva a lapba. Az FSP-t azért dobták ki (szó szerint.. a kukában landolt legalábbis állítólag), merthogy nem bírja el a 400-as táp az említett videokarit az ismerős hozzáértő szerint. Megköszöntem a hozzáértést és vissza irányítottam őket a hozzáértőhöz. Más baromságával nem akarok szívni...Gigabyte aktív vízhűtéses processzor - ez azthiszem mindent visz :D
-
mongi
senior tag
Az ASUS-saga folytatódik:
Asus P50IJ notebook, nem egész egy év alatt kifingott Seagate 320gb-s hdd-vel (részben Asus hiba,személy szerint én nem tennék seagate-et semmibe), reallocated sector count-tal S.M.A.R.T. error, be sem bootol már... Megy a többi után Csehbe...Napi szopás:
Régi és arrogáns viselkedése miatt igencsak utált kliens behozza a gépét (2,6ghz celeroncs, 1gb ram, intel vga...stb), azzal a felkiáltással hogy nem megy a net.
Na gép szervizpadra fel, bekapcs. Mondom ez nem kóser, ezt már buzerálták.
Ezután kiderül, hogy a férje barátja már megszakértette a gépet, csupán ezeket telepítette fel:
-Wise Care 365
-Wise folder hider
-Wise registry cleaner
-PC speedup
-Advanced system care
-Ask toolbar
-Google toolbar
-MSE
-Avast
-spybot S&D
-xpsafeguard
-Registry mechanic
-Unible speedup my pc
-millió szaros toolbar...És csodálkozott, hogy miért nem süvít már fénysebességgel az univerzumba a gép ilyen gyorsítás után...
(gondoltam javasolni fogom neki ezt is hozzá: [link] hátha ez is gyorsítja majd )Ja és ez az önjelölt computer-rambo letörölte a skype-ot (ami nem is indult a winnel, csak ha elindítod) " ez sokat fog a gépen!" felkiáltással.
Midemellett valami MLM-ben van benne mert ezer doksi szanaszét a gépen "ez mind fontos! El ne vesszenek!!!" felkiáltással.Nos úgy döntöttem, ez a gép megy vissza a feladónak, sem kedvem sem idegem nincs ehhez a klienshez (neki meg annyi pénze erre amiért hajlandó vagyok elpepecselni vele 2 napig mint legutóbb), és megkérem, legközelebb ne is gondoljon arra hogy itt számtech bolt van, képzelje azt hogy hentes vagy virágbolt...
Lan valamelyik vírusos szar miatt van letiltva, a vírusirtóval együtt.
Ingyen megszakértve: szedje össze aszaraitfontos dokumentációit (Pirikének 2 pattanásgátló tonic + lábgomba kenőcs... ) ami kell a gépről, utána törölje és install újra........................................................................... Gondolj ide amit akarsz.
-
adax01
tag
válasz MR_Joe #17473 üzenetére
Ezt a marhát én csak fsp vagy fsp beles tápot használok miféle noname tápot raktak bele?
Hát az az illető még a vérpistike rangot sem érdemli ki nálam.
Engem is nyuvasztgatnak néha a vérpistikék egyik minden áron azt akarja hogy egy 400W-s Delta szervertápot alakítsam át vagy pakoljam át normál táp belsőbe.
A másik meg mindenáron egy ősrégi játékot akar hogy menjen win7 alatt ami annál a játéknál lehetetlenség, erre ő meg hogy akkor hogy van az hogy a Klingon academy meg megy pedig az 2001 es játék hogy látta hogy megy nálam a nagy gépen win7 alatt.
Én meg mondom neki hogy mert felújította valamelyik rajongó akárcsak a next generation akademyt mert azt is látta nálam menni gépen.
Én ezekkel szoktam kipróbálni a videokártyákat a tesztek után ha fut rajtuk akadás és fagyás mentesen akkor rendben a kártya mert igénybe veszi nemcsak a kártyát de a gépet is.[ Szerkesztve ]
Eldöntöttem befejezek minden elektronikával és számítás technikával kapcsolatos tevékenységet. Ez a végleges és meg másíthatatlan döntésem.
-
maláj
addikt
adjál neki pici pénzért wifi spray-t
szerk: de jó nagy flakonnal ám - és a kollégája szakértelmével együtt használják
[ Szerkesztve ]
-
cbmfan
őstag
igen komoly gépet hozott be rézbőrű eladásra ócsóé.
- há tezsvír, ez kórájduó, ötgigaherc, tudezmindent! vedd meg huszezeré!
a ház egy lelakott noname narancssárga ATX ház. már csak kíváncsiságból is megnéztem...
tartalma:
- abszolút meghatározhatatlan típusú full integrált SiS chipsetes S370-es ATX lap
- 2X128 + 1X32 Mega SD
- gyári Intel S370 hűtő
- noname CD-Rom
- matrica nélküli winyó, talán Maxtor
- Skyhawk 250 Wattos táp
- 600 Mhz-es Via C3vonósnégyes oszlopos tagjának elmagyaráztam, hogy ez a gép tíz éve is használhatatlan volt, maximum átveszem veszélyes hulladéknak. nekiállt sipítozni, öt perc után elzavartam...
-
DeltaPower
addikt
válasz cbmfan #17478 üzenetére
Azonnal kérdezés nélkül elzavarni, mert lehet egy szétégetett gépet visz be, és képes rád fogni, hogy bevizsgálás közben tönkretetted.
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
cbmfan
őstag
válasz DeltaPower #17480 üzenetére
ja, kórájduó
be se kapcsoltam! asztalon levettem oldallapot, és megnéztem tartalmát.
három perc alatt két komment? fórumb*zik!
[ Szerkesztve ]
-
cbmfan
őstag
-
cbmfan
őstag
láttam már párszor felgyulladt műszaki cuccot, szóval nem csak füstölni tudnak
kell valakinek egy CB rádió? most találtam kuka mellett...
[ Szerkesztve ]
-
mongi
senior tag
válasz cbmfan #17489 üzenetére
majd hallgatjuk rajta a "Szabad" Európát ha bilderbergék ráröttyenek a hatalomra
Ja a gép maradt, mondtam a hölgynek repül minden róla ha én rakom rendbe, azt mondta, most már mindegy...
[ Szerkesztve ]
.......................................................................... Gondolj ide amit akarsz.
-
cbmfan
őstag
válasz TESCO-Zsömle #17491 üzenetére
inkább egy 866os P3 procit, és a tiéd
-
cbmfan
őstag
-
cbmfan
őstag
válasz TESCO-Zsömle #17495 üzenetére
mi vagyok én, Rockefeller?
ebayen én is tudnék keresni, csak nem éri meg.
-
cbmfan
őstag
válasz TESCO-Zsömle #17497 üzenetére
dobj egy PÜt, hogy mikor hol
[ Szerkesztve ]
-
kokyt
senior tag
-