Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hequila
őstag
Hibás jelzővel illetni a terméket talán enyhe túlzás, a használt sokkal találóbb szó rá. Persze így sem azt kaptad, amit kifizettél, tehát a reklamáció teljesen helytálló (szerintem).
''Nem kell hajó, nem kell repülőgép, | Van mit ennem, van hol aludnom még!'' Tankcsapda
-
Rival
aktív tag
Itt egy elrettentő példa. A kép címe az is lehetne, hogy Dirty Jobs. Csoda, hogy idáig működött. Azért óvatosan vettem le a ház oldalát, nehogy kiszabaduljon belőle egy Alien...
-
-
Egonyolc
aktív tag
Tudom, hogy off, de ezt nem itt láttam valamikor régebben?
++?????++ Out of Cheese Error. Redo From Start. +++ Divide By Cucumber Error. Please Reinstall Universe And Reboot +++
-
geogabcsi
tag
A mai napon egy ügyfél, olyan tápegységet keresett, amin nem konnektor dugó van, hanem USB dugó. Mire kibogoztam, hogy a számítógépéről szeretné tölteni a notebookját!
Mondtam neki, hogy ez abszolút lehetetlen, mert az USB 5V feszültség megy át, a notebooknak meg min. 16V kell. A neten böngészve már valaki el is képzelte a koncepciót: -
-
localhost
Közösségépítő
válasz geogabcsi #16816 üzenetére
Ez olyan, mint egy haverom találmánya:
- ha van olyan ceruzaakkumulátor töltő - ami 230V-ról tölt és van olyan is, ami USB-ről és/vagy szivargyújtóról tölti a ceruzaakksit, akkor olyan is kéne ami ceruzaelemről vagy méginkább ceruzaakksiról menne.¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
Rez_Grof
őstag
válasz macilaci78 #16827 üzenetére
Mindkettőt be usb-be és mehet neki a robocopy /Z kapcsolóval és szépen átmásolódik a töltés.
A bus station is where a bus stops. A train station where a train stops. On my desk, I have a work station....
-
Hequila
őstag
válasz localhost #16825 üzenetére
Nem rég egy távirányítós helikoptert hoztak hozzám javítani. Annál a távirányítóról (4db AA elem) lehetett tölteni a helikopter (1db Li-ION cella) akkuját. Bár ennek van némi létjogosultsága.
''Nem kell hajó, nem kell repülőgép, | Van mit ennem, van hol aludnom még!'' Tankcsapda
-
Lenry
félisten
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
cbmfan
őstag
napok óta semmi új? meleg van, sehol egy idióta?
Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo
-
mongi
senior tag
majd lesz meló a tegnapi vihar után
.......................................................................... Gondolj ide amit akarsz.
-
gozso
őstag
ismerősöm németországi rokonaitó megkapta a "régi" gépüket
asus p5kc
e8400
gainward 450gts
4X2gb Kingston HyperX
seasonic 650w
jogtiszta német win7 pro (magyaritani kellett)jah: a gépet ismerősöm csak facebook-ra, msn-re használja
fél vese eladó..., szivárványhártya ugyanitt
-
-
adax01
tag
Már megtaláltak úgy látom megtaláltak a villám által agyoncsapott tápokkal.
Úgy látom se hétvégi pihenés se semmi, csak meló és meló.Eldöntöttem befejezek minden elektronikával és számítás technikával kapcsolatos tevékenységet. Ez a végleges és meg másíthatatlan döntésem.
-
gozso
őstag
válasz GrandeP #16839 üzenetére
...az ellen nem véd
mai második számú versenyző szintén a tegnapi vihar áldozata. de most nem is a szénné égett dolgokról mesélnék, hanem a tulajról és annak rögeszméiről
átlag 3 - 4 évente cseréli a hardvereket, de mániákusan ragaszkodik két dologhoz:
chieftec dragon nagy torony [link]
és a slot in-es pioneer dvdrom
most jön a lényeg: hardver cserekor megveszi az épp aktuális op rendszert is. jelenleg ezek vannak a ház tetejére ragasztva:Windows 98,
Windows 98SE,
Windows XP,
Windows XP SP2,
Windows 7 Home Prem.(találós kérdés: mi maradt ki a láncból?)
egyébként képzeljétek el ezt a bazi nagy házat, benne egy N68 UCC-vel. az alsó részét kis szekrényként használja: kétdekás vodkás üveg, toll, jegyzettömb
[ Szerkesztve ]
fél vese eladó..., szivárványhártya ugyanitt
-
GrandeP
addikt
válasz TESCO-Zsömle #16843 üzenetére
Mert a kis pirosan világító kapcsolónál megijed, h nincs fény, és már nem is megy tovább?!
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
törölt tag
válasz TESCO-Zsömle #16843 üzenetére
Ne legyél ebben olyan biztos.... olyan szépen áthúz a kapcsolón.....
-
cbmfan
őstag
válasz #21346560 #16846 üzenetére
tudom, tudom. de nincs non-stop áram alatt a gép. vagy ez csak az én rigolyám, hogy mindent áramtalanítok? sőt, bár van UPS, vihar alatt még ki is húzom kábelt konnektorból. egy tuti haszna van: kevesebb áram fogy, így csekken sincs akkora összeg
[ Szerkesztve ]
Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest