Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok Boltosok!
Itt a röpke alkalom, van egy ismerősöm ismerőse történetesen egy lány, aki fél a *pon féle webshopoktól, ezért olyan boltot keres, ahol le tud ülni, az igényeihez szabott konfigurációt tudnak neki összeállítani, tokkal-vonóval összerakni-telepíteni (netezős gép, windows etc.), és később lehetőség van javításra-szervízre szükség esetén. A helyszín Budapest.
Ha van jelentkező, szivesen továbbítom az elérhetőséget, ha valakinek csak javaslata van, azt is szivesen fogadom. Fontos: csak üzlethelyiséges bolt jöhet szóba a fenti feltételekkel, összerakós pistike és szlovák webshop nem.
-
-
cbmfan
őstag
csak egy kérdés. az SMS-ben küldött számlaszám középső tagjának írt "8db0"-ban mi nem érthető? drága hölgyemény visszaírt, hogy betűket nem fogad el a bank...
Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo
-
cbmfan
őstag
válasz DeFranco #16206 üzenetére
százból egy nem érti. és az tuti nő
más:
meghatározhatatlan korú férfi hív, távirányító kell neki. mondom, hogy sajnos távirányítókat nem árulunk. erre nekiáll bizonygatni, hogy de igen, látta a hónlapon is, meg vett is már nálunk. mondom még egyszer, hogy nem... erre természetesen anyázás, bipbipbip... semmi extra, csak a szokásos.
[ Szerkesztve ]
-
cbmfan
őstag
marhák
-
localhost
Közösségépítő
válasz macilaci78 #16214 üzenetére
- Halló! 2-222-222?
- Igen, tessék!
- Kérem hívja a mentőket, beszorult az ujjam a telefonfülkében a készülék tárcsájába...¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
föccer
nagyúr
-
azbest
félisten
The IT Crowd Emergency Services Number [link]
-
tserrof77
őstag
Üdv, Kollégák!
Mai szösszenet (nem szőke vót)...
- 'pot.. (legalább valamit nyekegett)
- Jó napot kívonák, mit segíthetek?
- Föstékkéne...
- A nyomtató típusszáma, esetleg a patron száma kellene.
- Olyan..izé.. hápés.
- Értem, gép száma, vagy a patroné?
- Mittomén. Adjon egyet, aztán ha nem jó, visszahozom.
- Sajnos erre nincs lehetőség, hacsak nem eredeti, bontatlan csomagolásban hozza vissza.
- Akkor hogy a francba próbálom ki???????
- Nem bontja ki, hanem az üres patronon levő számot összehasonlítja a dobozon levő számmal...
- Ááá, hagyjuk, ha ennyire nem akar eladni, akkor megyek máshová... -és elviharzott a bitbót irányába....Ha ez skype lenne, akkor (finger) ...
Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)
-
localhost
Közösségépítő
válasz cbmfan #16221 üzenetére
Párszor? Száz userből 90 nem tudja milyen patront akar és azt sem, hogy milyen nyomtatóba, a legtöbb amit tud, hogy "de a nyomtatót itt vettem két éve Önöknél."
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
föccer
nagyúr
válasz localhost #16222 üzenetére
Én az alaplapommal voltam hasonlóan. Hirtelen felindulásból bementem a kedvenc (azóta megszűnt) boltomba és megkértem a srácokat, hugy ugyan legyenek kedvesek megnézni, hogy DDR2, vagy DDR3 memcsi kell a gépembe, mert nem akarok potyára visszajönni
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
localhost
Közösségépítő
válasz cbmfan #16223 üzenetére
Azt meséltem már, amikor a hölgy egy utángyártott Epson patront akart elvinni, mert az volt a legolcsóbb?
De a nyomtatója márkáját sem tudta, nem hogy a típusát. Magyarázatul előadta, hogy ennek szerinte ugyanolyan jónak kell lennie, mint a sokkal drágábbnak (indoka: minden íróasztali lámpába jó az a villanyégő, mindegy milyen márka, milyen típusa)¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
cbmfan
őstag
válasz TESCO-Zsömle #16227 üzenetére
balf...
eddig semmi, nyugi van. elment pár apróság, remélem, hogy nem is lesz...
-
mongi
senior tag
Nekem is csend, bár volt már "érdekes" érdeklődő:
Papírt és tollat kért.Adtam neki egy névjegyet, meg egy tollat papírral.
Felirkálta az összes laptop árát, majd a kérdésemre, hogy ugyan minek írja fel, adok még névjegyet, webshopban fent vannak az árak, no meg kicsit több notebook mint itt a kis üzletünkben...
Áááá ő a sógorának írja fel, mert kérdezte mit kaphat nálunk.
Mondom neki mégegyszer, minek írkál, ott a webshop rajta a névjegyen...
Áááá ő inkább felírja...Nem csodálkoznék ha a konkurenciám küldte volna az utca túl feléről.
.......................................................................... Gondolj ide amit akarsz.
-
stol
addikt
Telefon csörög, felvesz.
-Jónapot ....st, miben segítshetek?
-Háj! Lenne egy kis problémám!
-Mi lenne az?
-Vettem tegnap nálatok egy fecskendő Arctic Cooling MX-2 "hítszink grízt..." és az szeretném kérdezni, hogy ezt hogy kell aplikálni?
-Aplikálni?
-Igen.
-Beszélsz magyarul?
-Persze.
-Akkor elmondom, nagyon figyelj......(3s szünet) FŐ KE KENNI A PROCI ÉS HŰTŐBORDA KÖZÉ.
-És az mindegy, hogy a szípíúra avagy a kúúlerre kenem?
-Ízlés szerint....
-Köszönöm, viszhall'.4g-os pasztát vitt, várom a reakciót, hogy nem megy a gép
-
Balinov
titán
-
tserrof77
őstag
válasz Balinov #16234 üzenetére
...erről mindig az a sztori jut eszembe, amikor a gyerek kinyomta ezüstpasztával a 462es proci és a hűtő közét de úgy, hogy a fél alaplap pasztás volt utána... Na, volt ott amperszag utána...
Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)
-
Balinov
titán
válasz tserrof77 #16235 üzenetére
en anno az nf2-es deszka + 1300as Thunderbird -es Athlon komboval jartam ugy, hogy nagy orom (nf2 beszerzese) utan elfelejtettem ratenni a hutot, igy kb 1mp alatt elfustolt..
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
szepi79
őstag
én ebből azt szűröm le, hogy a kedves vevő nem akart saját magának sok(tíz?)ezer forintos baromságot csinálni, így inkább megkérdezett téged, mint hozzáértőt, mer ugye mégse webshopból rendelte, gondolom várta azt a pluszt, amit azért a kb. +10% árkülönbözetért fizetett.
és erre kapott egy lekezelő, félig hasznos választ, mert ugye azt már derogált volna mondani, hogy ne nyomja rá az egészet.
hülye volt az ügyfél? persze.
nagyon? nem, bőven a tolerálható határon belül volt.
megérdemelte az oltást? abszolút nem.engedélyt kérek leborulni a hatalmas szakmai tudásod előtt.
(szerk: még mielőtt valaki félreértene, nem azt mondom, hogy a webshopokhoz képest +10% a plusz haszon, amiért a boltosnak fényesre kell nyalni a hátsóját.)
[ Szerkesztve ]
''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban
-
tserrof77
őstag
válasz Balinov #16236 üzenetére
JA, meg amikor a hülyegyerek a Titan T5DB4-A hűtő aljáról nem húzta le a fóliát, és ráégett a procira És még neki állt feljebb, hogy a proci elpukkant.
Egen.. ezek óta az idők óta működnek a procik füsttel
-
stol
addikt
válasz szepi79 #16238 üzenetére
Ez egy "sajnos" visszajáró delikvens, akinek a kezében minden esetben van valami PC-s magazin és őőőő machintosh fan.
Abszolute nem ért semmihez valójában, de minden vásárláskor kihangsúlyozza, neki azért kell az adott cucc, mert ért hozzá. Na a pasztával is így volt. E3200-as cerkája van. Minek arra MX2? Berendelte, de akkor is megkérdeztem, hogy "biztos ez kell?"... "Persze, biztosan... mert jókat olvastam róla." Ráadásul 4g-os kiszerelést, ami nekünk is 3-4hétig kitartana napi 4-5 géppel számolva.
A telefonbeszélgetés egy hosszú folyamat eredménye, miszerint magyarul is alig tud és idegen szavakat használ, holott azok jelentésével nincs tisztában.
Nemmellesleg, a lenn nevezett paszta hátoldalán magyarnyelvű felhasználói útmutató található.Amúgy az "adagolás" is a csomagoláson le vagyon írva
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
A Macintoshaim CPU-ját én is 3-4 éve MX2-vel kenegetem. Fogalmam sincsen hány g-os kiszerelés, feltételezem a kisebbik, de még mindig tart.
Egyébként ha szakmabelivel beszélek, akkor szinte mindennek az angol elnevezését használom, lévén ez a természetes. Az orvosok sem restek a latin elnevezéseket használni egymás között. Én miért tenném.
Nyilván ha valami ismerős vagy rokon kér meg PC buzerálásnak, akkor neki szigorúan a magyar szlenget sütöm el.
Természetesen, ha egy sült tök próbálja ezzel bizonyítani a hozzáértését az több mint vicces, de nem indokolja a röhögést szerintem.
-
ati012
őstag
válasz westcoastog #16241 üzenetére
Erről egy Simpson családos jelenet ugrott eszembe:
Fiam, ezek gazdagok. Használj minél több idegen szót. Enyém a computer, tied meg a csengő. -
Chaser
legenda
válasz cbmfan #16205 üzenetére
Nekem is 1értelmű mert sűrűn találkozok számlaszámokkal. Ugyanakkor aki nem sűrűn annak valszeg nem az. És már nem azért, de számlaszámot úgy küldönk el ahogy kinéz, nem 8db0 a 00000000 helyett, legalábbis mifelénk.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
cbmfan
őstag
válasz Chaser #16245 üzenetére
b*sszál le! van 160 karaktered. írj le nevet, címet, némi infót és a számlaszámot, ami alapból 27 karakter. szóval nyugi
számlával trükköző: valamelyik konkurencia egyik pultosa volt, tippem sincs, hogy mit ér el egy sima számlával. sorszám alapján saccol bevételt esetleg?
-
föccer
nagyúr
O.o
Egyik napról a másikra? Nem volt valami letapadás, vagy nem esett le a gép?
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest