Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
Armahun
üzenetére
Erre 15-20 évvel ezelőtt még lehet, hogy lelkesen bólogattam volna, de ma már más szelek fújnak. A parancssoros varázslás már csak pro szinten dívik, ahol előbb bekalapálod, hogy mit akarsz, mint hogy kikattingtatnád, már ha van egyáltalán grafikus felülete a programnak.
Mai kényelmes programoknál meg inkább parancssor nincs
Szigorúan "szerintem", természetesen 
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Armahun
üzenetére
nem szoktam ilyet csinálni, de ma reggel az 1-es villamosról leszállva még a megállóban szolídan arrébb toltam pár nyíló meg kinyílt ernyőt, érzésre egy vagy kettő ki is fordult magából.
volt kis anyázás, de a fene egye már meg az ilyen hülyéket, amikor 5 ember áll (mit áll, mozog, halad, fel- és leszáll) egy négyzetméteren közvetlenül a villamos mellett a megállószigeten akkor miért gondolja, hogy jó ötlet az ötből három ember gyomrába nyitni a szar csatakos sátorponyváját?
-
TA68
őstag
válasz
Armahun
üzenetére
Lehet, hogy nem is forraszt, csak valamit meg akar piszkálni az alaplapon és a páka akadt a kezébe.
A nők amúgy is hajlamosak arra, hogy azzal dolgozzanak, ami éppen a kezük ügyébe akad. Néha hihetetlen dolgokat tudnak szerszámként használni, ha valamit meg akarnak csinálni. 
-
-
válasz
Armahun
üzenetére
+1
nekem Fontos 2015 a neve, lényege ua.Mercutio_: OK, de hol írja, h 3. évad nem lesz? Amúgy a történetben elég sok a csavar, első pár rész után hagyni akartam, mert ilyen vámpíros-zombis sablonnak indult. Az'tán kiderült, h a japóvámpír nem is vámpír, csak örökké él és meg akarja menteni a satnya embereket. Persze közbe lett pár zombi, akik meg nem is zombik...
Meg a gonoszak is jót akarnak - megmenteni a bolygót - mondjuk ezt úgy tervezik, h a népesség 90%-át kiírtják...
szal. tetszettek az agyalások benne. -
thesound
addikt
válasz
Armahun
üzenetére
Ajándék wifi sprayvel csak önnek, csak most, csak 9999-ért, akciósan.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
westcoastog
veterán
-
lacy027
tag
válasz
Armahun
üzenetére
Tudtam, hogy olvastam valahol a PPA-ról. Meg is van:
"Ezt a képen látható dolgot PPA elemnek hívják. Egy 470 kΩ ellenállás, és egy soros dióda kombinációja. Azért van a telefon konnektorban, hogy a telefon központban vonalhiba bejelentés kapcsán egy mérőgéppel meg tudják állapítani, hogy a konnektorig épp a drót. Amúgy nem oszt nem szoroz a jelenléte."
-
-
westcoastog
veterán
válasz
Armahun
üzenetére
Ő pontosabban, a bejövő két rézkábel a fenti két csavar alatt van, jobb-bal oldalon, majd ugyenezen csavarok alatt, de a bejövő két drót rögzítéséhez van még hozzá erősítve két kábel ami a ppa-s kis akármibe megy, és a 4 csavarra külön vannak kötve a csatlakozóba futó színes erek, na ez már bonyolult, az biztos hogy a bejövő kábelt közvetlen nem tudom splitterre dugni. Viszont ha meg szétszedem a dobozt és összekötöm a belsejét ugyan ezen séma szerint, de a csatlakozóba futó 4 érre teszek dugót, akkor ugyan betudom kötni a splitterbe, de ezzel csak a matávos dobozka bemeneti csatija lett kiiktatva...
Akkor a bejövő piros-fehér madzagot köthetem dugóra ezzel kiiktatván a dobozt?
-
-
cbmfan
senior tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Armahun
üzenetére
Na hallod, egy két éve találtam egy képet egy magyar oldalon ahol mutatták hogy a ddr1 ramot úgy akarták belerakni a ddr2-es lapba hogy kireszelték a ram nyákját úgy hogy beleférjen a slot-ba. Aztán mentek sírni a boltba hogy nem működik... Nem találom most, de lehet hogy ide is volt postolva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14 Ryzen 7 Pro-4750u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS Touch
- Lenovo ThinkPad T14 G2 i7-1165G7 / 16GB / 512GB SSD EU billentyűzet
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mini PC - HP ProDesk 405 G4 DM / Ryzen 5 PRO 2400GE / DDR4 / NVMe / HDMI / több db / számla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus CM 500W
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Szigorúan "szerintem", természetesen 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Meg a gonoszak is jót akarnak - megmenteni a bolygót - mondjuk ezt úgy tervezik, h a népesség 90%-át kiírtják...
szal. tetszettek az agyalások benne.