- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
30z.Samu #1498 üzenetére
Igazából ez egy notebook/pc így nem úgy pörög mint egy konzol topik, nincs értelme játékokról beszélni annyira. Inkább a hardware kerül előtérbe szerintem.
Pl jó lenne tudni mikor érkezik már a gyári dokkoló. Már megjelentek a direkt deckre formázott dokkolók, a steamnél nem tudom mi a gond. Vannak kínai gyártók, ugreen, blitzwolf, csak le kellett volna szerződni.
-
30z.Samu
titán
Amúgy hogy bepörgött a topik az elmúlt két napban. Ami persze nem gond, csak általában nem ez a jellemző.
-
-
válasz
T0mBd1gg3R #1492 üzenetére
Gondolom már te is ezerszer hallottad, de a szokásosra figyelj: ha sérült a csomag, ne vedd át, jegyzőkönyv, hasonlók.
-
-
30z.Samu
titán
válasz
T0mBd1gg3R #1490 üzenetére
" már nem is gyalog járnak, hanem régi Swifttel"
"Krumplit, hagymát, értesítőt!"
-
válasz
30z.Samu #1489 üzenetére
Úgy kergetnek embert aki hajlandó esőben hóban szélben szétfagyni /40 fokban tűzőnapon leégni leizzadni kutyák által kergetve a minimálbért alig meghaladó pénzért plusz borravalóért.
A lőtéri kutya nem hajlandó kézbesítőnek menni már.
Nálunk is ez megy, már nem is gyalog járnak, hanem régi Swifttel, csak bedobálják a kézbesítős papírt, hiába szólunk hogy dehát otthon voltunk. -
-
vidaila
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R #1479 üzenetére
Gls hozza, feladáskor kapsz emailt amivel lehetőséged lesz még módosítani a ki szállítás idejét illetve helyet (cím, automata, csomagpont) én is csomagpontra kértem, mert nyilván dolgoztam pont aznap)
-
válasz
T0mBd1gg3R #1479 üzenetére
GLS-sel hozzák, max a GLS ajánl föl opciókat, bár én nem tudom, hogy Magyarországon tudsz-e választani. A Steam minden esetre semmit nem ajánl föl.
-
-
Shade45
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R #1473 üzenetére
Tegnap fizettem be a 4€-s foglalási díjat.
-
-
-
gyugyo79
addikt
válasz
vakablak93 #1471 üzenetére
Hi, én AoE -ból csak a 2 HD változatát teszteltem, stratégiai játékokból meg még a EU4, HoI4, CK3 szóval inkább a Paradox irányt.
Mindnek teljesen jól beállítható volt az irányítása. Mondjuk én sokat játszottam steam kontrollerel + steam link-el is.
Az általad kérdezettek is tuti beállíthatóak jól.
Futni jól futnak ahhoz több mint elég a Deck még nagyobb felbontáson TV-re kirakva is.
A gáz az a felhasználói felület ezen a kijelző méreten és felbontáson.
Ha valaki már sokat játszott egy játékkal az jól elvan szerintem ezek után is de kb csak mert tudja mi mit csinál és hol van.
A fentebb felsoroltakban olyanba nem futottam bele, hogy valami ne lett volna elérhető (pld mert a ui azon részén van ami kilóg mivel nem méreteződik már le olyan kicsire, hogy kiférjen) )de semmi képpen nem javasolnám senkinek, hogy kipróbálja a Decken úgy, hogy nem ismeri a játékokat nagyon jól ... -
kovsol
titán
válasz
T0mBd1gg3R #1474 üzenetére
Miért ha te veszed át nem fog feltűnni asszonynak az a nagy tepsi amit nyomkodsz?
-
30z.Samu
titán
válasz
T0mBd1gg3R #1474 üzenetére
Kérd ide nyugodtan, én át tudom venni bármikor.
-
A shippingre milyen opciók vannak?
Házhoz érdemes kérni? Nincs opció postán maradóra, csomagautomatára vagy valami?
Egyrészt nem lenne hátrány ha nem az asszony venné átMásrészt ki tudja mikor ki van itthon.
-
-
30z.Samu
titán
válasz
vakablak93 #1471 üzenetére
Ha az én laptopomon megy, akkor tuti ezen is fog.
-
vakablak93
őstag
Lassan sorra kerülök én is tavaly augusztus 24.-én foglalóztam, az lenne a kérdesem valaki próbálta már az Age of Empires III Definitiv Editiont vagy az újabb Age of 4-et a decken?
Megy rajta normálisan?Tudom nem kontrollerre való, de majd akkor érintőképernyőn nyomom
-
Shade45
senior tag
válasz
Shade45 #1467 üzenetére
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy ősrégi a PC-m, a Deck teljesítményben felette van, és mindezt ~25 Wattból, ami így - a rezsicsökkentés csökkentése miatt
- végső soron még rezsi spórolásnak is felfogható.
Most már csak szép színes-szagos grafikonokkal le kell ezt vezetni az asszonynak is, hogy miért is volt szükség még egy videójátékos ketyerére...
-
30z.Samu
titán
válasz
Shade45 #1467 üzenetére
Először Nekem sem kellett, de a TheVR videó után arra jutottam, hogy Nekem kell egy ilyen.
A megrendelés pillanatában szívemre téve kezem nem volt égetően szűkségem erre a gépre, Nekem is van mivel játszani bőven. Viszont nagyon szeretném kipróbálni, max eladom, ha nem válik be. Egyébként is szeretem a hordozható konzolokat, Nintendo 2DS XL-t is szerettem és a Switch-csel sincs másképp. Ráadásuk a Deck-ben annyi potenciál van, amennyi talán sose volt egy konzolban + lehet, hogy későbbiekben úgy alakul hogy nagyon nem fogok tudni nagy konzol előtt lenni sokat, akkor pedig jól fog tudni jönni a mobilitás.
-
Shade45
senior tag
Tegnap én is leadtam az igényt egy 256-osra, kíváncsi vagyok, hogy idén kézhez fogom-e kapni!
-
vizcsap
tag
válasz
T0mBd1gg3R #1463 üzenetére
Csak hétfőn és csütörtökön küldik az emaileket, magyar idő szerint este 6-7 körül.
-
Amúgy ezeket az emaileket mindig egyszerre hétfő reggel és csütörtökreggel küldik, vagy folyamatosan minden nap?
-
Lefoglalva ekkor: 2021. augusztus 7., Szo
Ma reggel kaptam emailt 512 GB -os
270.000 Ft -ot vont le kb bár még nem látom mert nem könyvelődött le.
A gyári Dockolot látom még nem lehet megvenni.
Kell hozzá vennem majd egy Type C Hub ot amin van DP kimenet is.
-
kovsol
titán
-
-
zkxdn
őstag
válasz
T0mBd1gg3R #1456 üzenetére
-
Írtátok korábban, hogy kábé annyit tud a Deck a saját kis 1280x800 kijelzőjén, mint egy PS4 FHD felbontáson. És mi a helyzet mondjuk egy PS4 pro-val 4K-ban? Vagy más konzolokhoz képest a saját natív felbontásukon nézve?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged