Hirdetés

2024. július 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Steam Deck

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-11-17 13:11:30

LOGOUT.hu

Gyakran ismételt kérdések

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4001) 30z.Samu válasza ripla (#3999) üzenetére


30z.Samu
félisten

Én még nem futottam bele olyan játékba, amit ne tudtam volna élvezhetően játszani. Persze ez igény függő.

Sic Parvis Magna

(#4002) chris0000


chris0000
őstag

Itt nézegetem én is, h vegyem meg a decket, nem tudok dönteni.. kinek jó ez a deck? Nekem van egy laptopom, azon elmegy minden.. nem tudom érdemes-e megvennem.. help! Üdv.

(#4003) addamka válasza chris0000 (#4002) üzenetére


addamka
őstag

Ha a laptop minden helyzetben kényelmes neked akkor szerintem felesleges.

Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.

(#4004) kovsol válasza chris0000 (#4002) üzenetére


kovsol
titán

Ha nem tudom mire tudnád használni, akkor szerintem neked nincs rá szükséged.

May the Force be with you!

(#4005) gyugyo79 válasza chris0000 (#4002) üzenetére


gyugyo79
addikt

Ha ezen gondolkoznod kell akkor ne vegyél. Nekem jó, mint ahogy sokaknak itt a fórumban. De bennem fel sem merült már amikor előrendeltem sem, hogy nem lesz jó nekem.

Nekem is van laptopom olyan is amin lehet játszani, van rendes gépem amin lehet játszani, de pont mint ahogy itt előttem sokan írták teljesen mással játszok a Decken és mással a Gépen még egy laptop is teljesen más mint a Deck nem alternatívája már nálam egyik a másiknak még ha sok mindenben ki is tudja váltani az egyik a másik funkcióját. Egyszerűen amit ahol kényelmesen tudok csinálni és ahol jobban élvezem azt és ott csinálom amikor lehetőségem van rá. Egyszerűen rengeteg dolog jobban szórakoztat Decken így azokkal ott játszok ...

(#4006) chris0000


chris0000
őstag

thx, h írtatok.., jobban összállt a fejemben a kép ezzel kapcsolatban... igazából csak a magyarítások felrakásával nem akarok szüttyögni, ami ugye windos alatt egyből laptopon megy... itt Linux van meg lehet (windows is akár ), de itt is megoldható "többnyire". nekem ez eléggé fontos lenne... thx. üdv. :R

[ Szerkesztve ]

(#4007) Bazsi1987


Bazsi1987
őstag

Én egy switchet adtam el és ps5 vasárlás előtt álltam aztán jött a szikra hogy kb deckel ki váltom mindkettőt plusz lesz egy pc-m is akár wow pl, így xbox mellé tőkéletes nekem :) boxon csak a multiplayer címek decken minden más ami story cucc magyarosítással :)

(#4008) gaben88


gaben88
őstag

World of Tankssel játszanék néha haverokkal Deckken, milyen fasza lenne ezt hordozhatóan megoldani. De SteamOS alól ez kizárva, mert Steam alól nem használható a Wargaming acc-om, a Steam alól új accot hozz létre... Így gondoltam sebaj, ott a W11 az SD-n, majd kipróbálom onnan. Szórakozott már ezzel valaki? Leginkább az irányításra lennék kíváncsi, hogy állította be.

iPhone 13 Mini, PS5, PC, iPad (10th gen.), Switch OLED, Steam Deck, Quest 2

(#4009) Cucuska2 válasza gaben88 (#4008) üzenetére


Cucuska2
Topikgazda

Miért nem telepíted fel a WG launchert nem steames játékként?

Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!

(#4010) Sati1984


Sati1984
tag

Az mindenképpen igaz, hogy el kell tervezned, hogy mire fogod használni, és akkor lesz jó neked a Deck.

Nekem ugye az aláírásomban említett konfigom van, és már a Deck vásárlásának fontolgatása közben azon gondolkoztam, hogy PC-n már évek óta elviszi szinte az összes játékidőmet a multizás, valahogy ha ött ülök és van időm gémelni, akkor mindig valahogy a Rocket League, az aktuális FIFA és a PUBG tölti ki a játékidőm 80%-át. Pedig szeretem a sztorival rendelkező (vagy sztorival annyira nem rendelkező) single játékokat is, csak azokra valahogy sokkal ritkábban szánok időt.

De bezzeg most, hogy itt a Deck, bekészítettem rögtön jópár olyan játékot, amit PC-n évek múlva sem vinnék még végig: Ori and the Blind Forest, Bayonetta, Resident Evil 1 HD, Disco Elysium, Crash Bandicoot N Sane Trilogy... és még sokan mások. És el is kezdtem az Ori-t meg a Crash-t, elég sokat haladtam bennük pár hét alatt. PC-n egyszerűen nem tudnék belemerülni ezeknek a játékoknak a világába, vagy csak egy évben pár órát, mert ha már ott ülök, akkor inkább Rocket League-ben kergetem a Champ rankot (még nincs annyira közel, de igyekszem :D), a FIFA-ban grindolom a meccseket, vagy PUBG-zek. És ez jó móka, csak nagyon letolta a single játékokat a radarról. Most a Deck megszerzésével ezek visszakerültek + vannak még a könyvtáramban más játékok is (legfőképp indie-k), amik nem nagyon kerültek volna sorra ebben az évtizedben a Deck nélkül.

Szóval nálam a mentális elválasztás - multi PC-n, single és sztorizós játékok Decken - segített abban, hogy előre fel tudjam mérni, mennyire fogom használni, mire fogom használni, stb. Persze ez nem egy éles határvonal, az is fun, hogyha Decken elkezdek egy single játékot, és PC-n folytatom a cloud save-ek csodálatos világának köszönhetően - vagy fordítva. Illetve a Decken sem zárom ki a multizást, csak FPS-t egér és bill nélkül sosem játszanék, a Rocket League-nél pedig egyelőre a PS4-es kontrollerhez képest még szokni kell az irányítást, más az analóg kar érzékenysége, kicsit másképpen kapcsolnak a triggerek, és ez azért a sokéves rutin miatt észrevehető, de majd játszogatok még :) A lényeg, hogy még nem találtam olyan multijátékot, amit Decken tudok nyomatni, de biztos lesz ilyen is :D

Intel Core i5-9600K | 56 GB RAM | RTX 4070 12GB | Oculus Quest 2 | Beat Saber magyar csúcs pár pályán :-)

(#4011) 30z.Samu válasza Sati1984 (#4010) üzenetére


30z.Samu
félisten

Multizós résznél kicsit Magamra ismertem. Amikor megkaparintottam a gépet, akkor az első 1-2 hétben nagyon rá voltam állva hogy menjen rajta normálisan a Fortnite. Aztán rájöttem, hogy "komoly" BR meccsre számomra nem megfelelő, mert túl kicsi a kijelző hozzá. Szóval max XP farmolás céljából indítom el a Deck-en a játékot, ha Solo/Duo meccsre ugranék be, akkor beülök az Xbox elé. Másnál eddig nem éreztem kicsinek a kijelzőt és a minősége is megfelelő számomra.

[ Szerkesztve ]

Sic Parvis Magna

(#4012) Aki21


Aki21
aktív tag

Nekem is ma hozza a futár a 256-os decket 😊 de mivel nem vagyok otthol márciusig így még várat magára. Ha szerencsém van jövöhéten kihozzák nekem ha nem akkor marad a január :B

(#4013) gaben88 válasza Cucuska2 (#4009) üzenetére


gaben88
őstag

Ebben az esetben a WOT, hogy ismerné fel a gombokat? Van vele tapasztalatod?

iPhone 13 Mini, PS5, PC, iPad (10th gen.), Switch OLED, Steam Deck, Quest 2

(#4014) section9


section9
őstag

Ha valaki venne microSD-t, akkor most az Alzánál pont akció van. 23k az 512GB Samsung Evo Plus és a kisebb kapacitásúak is le vannak árazva.

(#4015) ripla


ripla
őstag

Felhívtak a webshoptól ahonnan rendelni akartam, hogy nincs 100 wattos Baseus Power Packjuk, de annyira nincs, hogy belátható időn belül nem is lesz. Végignéztem már 4 oldalnyi webshopot a neten, sehol nem lehet kapni, mintha soha nem is létezett volna, de annyira nem, hogy pl. még az Amazonon és a hivatalos Baseus oldalon SEM.
Azért ez nem gyenge, ellopták őket az ufók, vagy miaf*szom történik? :D

[ Szerkesztve ]

(#4016) Sati1984 válasza 30z.Samu (#4011) üzenetére


Sati1984
tag

Ja, merthogy te amúgyis XBOX-on játszod, akkor neked nem gond, hogy FPS-t (TPS-t) játszol kontrollerrel, de nálam ezek kiesnek, mert világéletemben billentyűzettel és egérrel nyomtam az ilyeneket :D

Ahogy írtam, pl. a Rocket League-nál nem a képernyő kicsisége zavar (bár a 40"-os tévéhez mérve, amin PC-n játszani szoktam, tényleg sokkal kisebb), hanem az, hogy nagyon más a taktilis érzése a Deck gombjainak és karjainak a PS4 kontrollerhez képest. Én át tudom magam mentálisan állítani, hogy ez egy kézikonzol, szóval nem szokott zavarni a kis képernyő, legalábbis eddig nem zavart, még akkor sem, amikor olyan játékokat játszom, amit PC-n is azért legalább egyszer-kétszer elindítottam. Mondjuk pont a Fortnite meg egyéb FPS-ek, TPS-ek pont olyanok, hogy ott ha egy messzi célpontra akarsz lövöldözni, akkor tényleg bogarászni kell a kisképernyőn a három pixelnyi ellent - dehát mindig közelebb lehet húzni az arcodhoz, ne panaszkodj :D :DD

Intel Core i5-9600K | 56 GB RAM | RTX 4070 12GB | Oculus Quest 2 | Beat Saber magyar csúcs pár pályán :-)

(#4017) kriszpontaz válasza ripla (#4015) üzenetére


kriszpontaz
veterán

A 65W nem elég? Nincs annyi sem az áramfelvétel a max a Steam Deck felől.

(#4018) ripla válasza kriszpontaz (#4017) üzenetére


ripla
őstag

Most már elég lenne, de szerettem volna egy szép, kerek számot, ha már... de abból a 65 wattosból is elég vérszegény a kínálat. Nem tudom mi van, mintha elkezdték volna felvásárolni az összeset.

(#4019) Cucuska2 válasza gaben88 (#4013) üzenetére


Cucuska2
Topikgazda

Steam Input van minden játékban. Amikor megnyomod a Steam gombot játék közben, akkor be tudod állítani minden gombról, hogy mit csináljon. Én úgy tudom, hogy a World of Tanks nem rendelkezik konzolos kiosztással, így magadnad kell beállítanod, hogy a melyik gomb mit csináljon, hogy a jobb touchpad egér legyen, a bal touchpadon mondjuk érintős menü legyen, amin a számok vannak, hogy meg tudd javítani a lánctalpadat.

Semmiben sem különbözik az olyan játékoktól, amiknek nincsen kontroller kiosztása.

Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!

(#4020) -=V3rthil=- válasza chris0000 (#4002) üzenetére


-=V3rthil=-
őstag

Nekem PS4-em van jó ideje és az elmúlt pár évben azt vettem észre, hogy kb kizárólag FIFA-zom rajta. Volt egy csomó single játékom, de nekem akkora overhead volt bekapcsolni, megvárni, amíg bebootol a PS, aztán elindítani a játékot és arra is várni, hogy általában hagytam az egészet. Mivel apuka vagyok, nem tudom megtervezni, hogy leülök órákat játszani, ami szintén kizárja egy hosszabb lélegzetvételű játék rendes pörgetését. A Deckben nekem az a legnagyobb vonzerő, hogy ha van 10-20 percem, simán tudok játszani akár komoly AAA-s játékokkal is, bekapcsolom, egyből folytatom, aztán ha valamiért mennem kell, csak kinyomom és leteszem. Simán tudom tolni a kanapén, az ágyban, bárhol. Az üzemidő nekem annyira nem számít, mert általában otthon játszom vele. A switchemet használtam pl metrón is, ezzel már kicsit furán érezném magam, elég batár ahhoz. De kényelmes és pl ha elutazom, simán befér a táskába. Amióta megvan, a PS-t kb 2x kapcsoltam be, de azóta már el is tűnt egy fiók mélyén :D Szóval NEKEM tökéletes a deck.

hey-ho-let's-go

(#4021) P41N válasza gaben88 (#4008) üzenetére


P41N
senior tag

Meg lehet oldani, hogy a sima WG-s fiókodat tudd használni. Steam-en van pár útmutató amiben le van írva ennek a menete.

Útmutató 1
Útmutató 2

(#4022) 30z.Samu válasza Sati1984 (#4016) üzenetére


30z.Samu
félisten

Igaz is, tehetem nagyító alá is a kijelzőt. :D

Sic Parvis Magna

(#4023) kovsol válasza -=V3rthil=- (#4020) üzenetére


kovsol
titán

Rest mode :)

May the Force be with you!

(#4024) vidaila válasza Sati1984 (#4016) üzenetére


vidaila
aktív tag

Fortnite hivatalosan támogatott decken?...

http://steamcommunity.com/id/juhaszjani1988/

(#4025) gyugyo79 válasza vidaila (#4024) üzenetére


gyugyo79
addikt

Nem hivatalosan sem. Amelyik játékokban a csalás elleni védelem nem lett megcsinálva azokról ha látsz is videót azt egy felhő platformokon keresztül játsszák linuxon pld GeForce NOW.
Fortnite will not be supported on Steam Deck

(#4026) gaben88 válasza P41N (#4021) üzenetére


gaben88
őstag

Ez de vicces, hogy .exe fájlt kell ide-oda másolgatni. :DDD Lehet kipróbálom, bár nem annyira jó buli 2x ~60GB-ot tárolni Decken.

Felvettem egyébként W11-en a Steam kliensbe külsös játékként a WG-s WOT-ot. Innen van esélyem elérni a közösség által használt WOT Deck gomb kiosztásokat? Steam-es verzióhoz láttam párat, hátha van köztük használható és akkor nem nekem kéne 0-ról bekonfigurálnom.

iPhone 13 Mini, PS5, PC, iPad (10th gen.), Switch OLED, Steam Deck, Quest 2

(#4027) Cucuska2 válasza gaben88 (#4026) üzenetére


Cucuska2
Topikgazda

Ha már felvetted külső játékként, miért nem nézed meg egyszerűen Big Picture módban, hogy látsz-e konfigurációkat? :DDD

Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!

(#4028) zombiex válasza Lmh (#3990) üzenetére


zombiex
tag

Witcherhez van egy mod, ami lenyegesen elvezhetobbe teszi a feliratot. Vegtelenul egyszeru feltenni hozza..

Steam Deck PH! community on Steam: http://steamcommunity.com/groups/ph-steamdeck ----- Discord szerver: https://discord.gg/Na7wQVn7

(#4029) 30z.Samu válasza vidaila (#4024) üzenetére


30z.Samu
félisten

Nem, Cloud-al megy. Windows alatt pedig laggol, legalábbis Nálam és nem tudtam rájönni mi a baja.

Sic Parvis Magna

(#4030) Lmh válasza zombiex (#4028) üzenetére


Lmh
őstag

Akkor icipicit elirányítanál, hogy hol van ez a mod, mi a neve...? :R

Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor

(#4031) gaben88 válasza Cucuska2 (#4027) üzenetére


gaben88
őstag

Azt irja, hogy nincsenek kozosseg keszitette konfigok ehhez a jatekhoz. Ami logikus, mert nem a Steam-es WOT-tal probalkozom… de jo lenne latni a Steam-es WOT-hoz keszult konfigokat… :U

iPhone 13 Mini, PS5, PC, iPad (10th gen.), Switch OLED, Steam Deck, Quest 2

(#4032) gyugyo79 válasza gaben88 (#4031) üzenetére


gyugyo79
addikt

Felrakod, megnézed az ahoz készülteket ami tetszik lemented és átrakod. Google keresés megmondja, hogy hova menti a steam a játékvezérlő beállításokat.

(#4033) chris0000


chris0000
őstag

hi. az email mit tartlamaz, ami bizonyítja, h garos a deck? amit biztos, h meg kell kapjak ha esetleg használtan vennék egyet...
szériaszám, gar email elég ha megvan? thx. üdv.

#4020-=V3rthil=- thx, h írtál. üdv.

[ Szerkesztve ]

(#4034) Cucuska2 válasza gaben88 (#4031) üzenetére


Cucuska2
Topikgazda

Általában ha az egyes felhasználóknál ugyanaz az exe neve, akkor hozzárendeli. Játszottam már Minecraftot Steamhez hozzáadva közösségi konfigurációval.

[ Szerkesztve ]

Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!

(#4035) gaben88 válasza Cucuska2 (#4034) üzenetére


gaben88
őstag

Ja, de más az .exe, de ennek ellenére sikerült letöltenem és működik a dolog! :)
Köszi mindenkinek!

iPhone 13 Mini, PS5, PC, iPad (10th gen.), Switch OLED, Steam Deck, Quest 2

(#4036) Shade45


Shade45
senior tag

Jsaux oldaláról rendelt már valaki kiegészítőt a Deckhez?

Mennyi idő volt mire megérkezett a rendelés?
Posta vagy futár hozza?

(#4037) Solten válasza Shade45 (#4036) üzenetére


Solten
addikt

3 napja, azt irtak 5-12 "munkanap" az ingyenes szallitas. Majd beszamolok ha erdekel.

[ Szerkesztve ]

Saor Alba

(#4038) Shade45 válasza Solten (#4037) üzenetére


Shade45
senior tag

Szintén 3 napja adtam le rendelést (:DDD), de egyelőre semmi híre, hogy összekészítették volna, nemhogy feladták...

(#4039) addamka válasza Shade45 (#4036) üzenetére


addamka
őstag

Kb. 3 hét volt mire ideért a tok. Nem gyors de a minősége rendben van.

Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.

(#4040) zombiex válasza Lmh (#4030) üzenetére


zombiex
tag

Ezt a ket modot kell letolteni hozza (ingyenes, csak regisztralnod kell magad):
https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/2759
https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/5716 <- en a 150%-ost szedtem le

Kitomorited oket es kapsz ket mappat (modbigfont & modBigSubs150).
Steam kliensben jobb klikk a jatekra -> Kezeles -> Helyi fileok bongeszese
Ide csinalsz manualisan egy Mods nevu mappat. A fent emlitett ket mappat bemasolod ide es kesz is. Nem kell kulon aktivalni, ami ebben a mappaban van, azt automatikusan hasznalja a jatek.

Nem lesz olyan nagy, hogy kiszurja a szemed, de lenyegesen feljavitja. A "Bigger Subtitles" kizarolag a parbeszedeknel nagyitja fel a szoveget, de mas egyeb felirat is joval konnyebben olvashato (pedig a mereten nem novel latvanyosan sokat)

Steam Deck PH! community on Steam: http://steamcommunity.com/groups/ph-steamdeck ----- Discord szerver: https://discord.gg/Na7wQVn7

(#4041) JoeCockBill válasza Shade45 (#4036) üzenetére


JoeCockBill
senior tag

Még októberben rendeltem, 8 nap alatt jött meg, futár hozta

új lemezünk: https://wmmd.lnk.to/BMB_RegiVagas

(#4042) Lmh


Lmh
őstag

Köszönöm. Jelenleg azzal küzdök, hogy nem is működik a játék.
Vettem egy SD kártyát, feltelepítettem rá a witchert (eredeti, steamről) és nem működnek a gombok. Váltottam többféle layoutra, de a játék nem érzékeli bármit nyomok...
Ötlet? :S

Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor

(#4043) zombiex válasza Lmh (#4042) üzenetére


zombiex
tag

"Have you tried turning it off and on again?" :DDD
Amugy viccet felreteve, nem art neha egy teljes restart, mert tud erdekes bugokat produkalni, ha sokaig csak sleep modba rakod.
Es/vagy egy jatek reinstallt tudok nekiindulaskent ajanlani

[ Szerkesztve ]

Steam Deck PH! community on Steam: http://steamcommunity.com/groups/ph-steamdeck ----- Discord szerver: https://discord.gg/Na7wQVn7

(#4044) kriszpontaz


kriszpontaz
veterán

Tapasztalt már valaki olyat hogy a gép random eldobja a wifit (nagyon ritkán van ez, megjegyzem), majd mikor megpróbálsz visszacsatlakozni, vagy eddig nem mentett hálózatra, abban a pillanatban kikapcsol a gép, esetenként újraindul. Ezt vagy 1 alkalommal, vagy többször eljátssza, majd mintha mi sem történt volna, bootol és csatlakozik rendesen. Wifi csatlakozás késztetheti a gépet kikapcsolásra? SteamOS van fent. A múltkor unokatesómhoz vittem el a gépet, minden alkalommal mikor a wifijükre akartam csatlakozni, a gép kikapcsolt. Csak a mobilnetem megosztásával a hotspotra volt hajlandó csatlakozni.

[ Szerkesztve ]

(#4045) CPT.Pirk válasza kriszpontaz (#4044) üzenetére


CPT.Pirk
Jómunkásember

A wifi eldobásra írták korábban, hogy ki kell kapcsolni a wifi energiatakarékosságot valamerre a beállításokban... De ettől még a gép újraindulása nem természetes, ott nálad valami gáz van ami így nekem hardveresnek tűnik. Esetleg nézhetsz rendszernaplót.

Asztali módra váltva terminálban meg tudod nézni a rendszer naplót így:
sudo dmesg

Vagy vissza tudod nézni a korábbi bootolások naplóit:
journalctl -boot=1

Ez utóbbit még kiegészítheted a -p 3 kapcsolóval, ahol a szám a látni akart log szintjét mutatja.

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#4046) kriszpontaz válasza CPT.Pirk (#4045) üzenetére


kriszpontaz
veterán

Köszi szépen, legközelebb ezt csinálja, meglesem mi okozza. Most jut eszembe, a londoni reptéren is megjátszotta egy hete. De az a furcsa hogy nem állandó jelenség.

[ Szerkesztve ]

(#4047) CPT.Pirk


CPT.Pirk
Jómunkásember

Hamarosan jön a SteamOS 3.4 [link]

A sok fontos újdonság mellett van egy apróság, végre bekerül a KDE Connect a rendszerbe! Ezzel telefonról egy csomó dolgot lehet távirányítani, meg pl. lehet fájlokat küldeni oda-vissza az OS és a teló között.

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#4048) Oposzumtoszó


Oposzumtoszó
senior tag

Sziasztok!

Zöldfülüként lenne pár kérdésem.

Alvó módban lehet a tokban tárolni? (Az esetleges hőtermelés miatt kérdezem)
Offline állapotban asztali módnál nem megy a trackpad. Ez orvosolható valahogy?
Valamint Ubuntut sd kártyáról futtatott már valaki? Mik a tapasztalatok?

Előre is köszönöm!

(#4049) 30z.Samu válasza Oposzumtoszó (#4048) üzenetére


30z.Samu
félisten

Miért akarsz Ubuntut futtatni? Eleve Linux megy rajta.

Sic Parvis Magna

(#4050) ripla


ripla
őstag

Ha fent van a Decken a Heroic Launcher, hogy állítom be hogy szinkronizáljon a feltelepített Epic Games Launcherrel?

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Steam Deck
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.