Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csigacska
tag
Végre megvehetem a COH utolsó kieget akciósan.

-
bul07
nagyúr
válasz
whisperity
üzenetére
Az egy tikettet ha belép valaki, egyetlen feltétele van a nyerésnek ha jól nézem, hogy legyen 10tétel a kívánságlistába
-
7
addikt
válasz
whisperity
üzenetére
Ez így pontatlan.
- Vasárnapig kell az a 20.000 achievement.
- Az eddig még nem L4D2-sített L4D1-es mapok benne lesznek a Cold Stream DLC-ben, akár összegyűlik a 20.000 achievement, akár nem.
- A jutalom az, hogy idő előtt, júli 22-én teszik majd elérhetővé a DLC-ből a Dead Air kampányt.Érdemes efféle bizonytalanságok esetén a hivatalos forrást felkeresni.
-
whisperity
tag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Nem csak a végét. Az új változatban amikor mész a csatornában ahol kiírja, hogy figyelj az erős hullámokra, és utána le kell menni a lépcsőkön, na az teljesen sötét lett, semmi világítás.
Egy másik csatornában/alagútban pedig amikor kiérsz elvakulsz.
Ja egyébként ha júliusban/hétvégéig (egyik oldalon ezt írják másikon azt) 20.000 játékos megszerzi a Cold Stream végigjátszásáért járó achievementet, a Valve ad nekünk valamit. Méghozzá pedig a Dead Air kampányt Left 4 Dead 2-es változatban.
Úgy látszik lassan az L4D(1)-re semmi szükség nem lesz

@ProEvoFan: Ahhoz, hogy nyerj a végén nem kell a csoportban lenned. Az, hogy belépsz a csoportba, csak egy jegyet ad, amivel (elvileg) nő a nyerési esély. De (ha jól tudom), nyugodtan kiléphetsz a csoportból, a jegy megmarad.
-
HS 2142
őstag
válasz
Scholes9
üzenetére
Úgy rémlik még mindig az volt kiírva.
(#5896) ProEvoFan: Én úgy tudom már 1 tickettel is részt lehet venni, nem muszáj, hogy pont a csoporthoz csatlakozzon valaki. Olyan is lehet valaki véletlenül kapott ticketet, pedig nem is akart részt venni a versenyben. (pl feltöltött egy képet)
-
HS 2142
őstag
Van egy olyan rész, ahol a sötét csatornából özönlenek a zombik felfelé, neked meg oda kellene lejutni, meg figyelni, hogy le ne ess. Meddig tart az a rész? Egy idő után meguntam, hogy csak nem akarnak elfogyni, ezért keresztültörtem a hordán. (1 molotovot és 1 health packet kellett érte feláldozni)

-
Zamery
senior tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Brutál egy pálya ez a Cold Stream annyi szent! Nekem sikerült, csak egyszer haltam meg közben, de vért izzadtam! És közben úgy fagyott, hogy öröm volt nézni!

-
7
addikt
Kevés van. A játék adatlapjának jobb oldalán sorolják fel (a Game Details boxban), hogy milyen nyelveket támogat hivatalosan az adott program. Itt van példának okáért a Left 4 Dead: [link]
Van pár másik játék, amiket modolással lehet rávenni a magyarra, de ezekről jó tudni, hogy nemhivatalos megoldásnak minősülnek, és ha VAC védelemmel látták el a programot, akkor nem is tanácsos mókolni, mert az EULA szerint akár offline modolásért is kaphatsz VAC bant (a VAC-ot szintén a Game Details boxban tüntetik fel, ha van)
-
kisfer
aktív tag
Üdv.
Még új vagyok itt a steam használok között, azt szeretném kérdezni hogy steamen egy játék sem magyar feliratos/szinkronos aminek a dobozos változata az?
-
Psychonaut
veterán
válasz
Psychonaut
üzenetére
koszonom, mar targytalan a keresem.
[név kérésre kiszedve]
[ Módosította: 7 ]
-
7
addikt
válasz
Scholes9
üzenetére
Steam kliensen belül: Library -- Games menüpont -- Manage Gifts and Guest Passes.
Ott megtalálod a játékokat, amiket gifteltél, és amiket nem tudtak beváltani, annak újra elküldheted a meghívóját. Ha ugyanannak az embernek küldöd, akkor először visszavonja a meghívót, aztán újrázásnál megint elküldi neki.
-
Scholes9
nagyúr
Másnak is volt ilyen "remek" élménye, hogy küldtem giftet mail címre és nem kapta meg az illető, a pénzt meg levonta, én sem kaptam mailt a vásárlásról, pedig mindről szoktam, és jó e-mailre küldtem, mit tehetek ilyenkor
Azt olvastam, h gondok vannak a Steam e-mail szervereivel... -
Psychonaut
veterán
Hali!
Valaki meg tudna venni nekem (ocsemnek) a Left 4 Dead 2-t? Nincs meg bankszamlam, ezert nem tudom megvenni en. Holnap termeszetesen atutalnam a penzt annak, aki kisegit. Megbizhatosagomat meg lehet nezni, nem 1000 forinton mulik a becsuletem. Dobjon egy privatot, aki segitene.
Udv!
-
zseko
veterán
válasz
chatran
üzenetére
Én 10.-én fogok fizut kapni
Ezért remélem nem lesznek olyan akciók nagyon amik engem érdekelnének
Pl. a fear sorozat is érdekelne ami nemrég volt, és még van 1-2 játék ami igen, de erős leszek és visszafogom magam
A FarCry 2 az amin gondolkodom most, ám már rég játszottam vele és felemás érzéseim voltak a játékkal kapcsolatban. A Battlefield 3-at várom kíváncsian majd milyen lesz, persze a szokásos horror áron nem veszem meg
Legfőképpen pedig az új Tomb Raider-t, de az még igencsak messze van.. -
ADAM1337
nagyúr
Eléggé levannak terhelve a szerverek.
Pont én is bevásároltam(Meg pár haver) gta4pack-et, de minden serverről elég silányan jön.
-
kisfer
aktív tag
Üdv.
Most vettem meg a Clear Sky-t a steam-en, de viszont olvasgattam a fórumot és úgy látom nem magyar, még nem töltöttem le a steam-ről mert eléggé terheltek a szervereik, nem lehet valahogy magyarrá varázsolni ezt a verziót?
-
danih
veterán
válasz
Kareszovics
üzenetére
Ez az, amiben egy erdő végén fel kell mászni a fák fölé egy helcsire?
-
Kareszovics
addikt
Úristen Gyerekek majdnem kiégtem...
Van ugye a L4D2-es Achi. Kétszer valamilyen ok folytán nem tudtam bemászni a helikopterbe, nem lett meg a map mert közbe megöltek. Utána harmadjára csinált egy olyat, hogy a helibe mentem volna, amikor kiírta, hogy runtime error.
Most végre bemegyek a helibe, beszáll mindenki, erre megint kiírja, hogy run time error és csőcső... Kinézek az Achikra... beadta.

Majdnem elsírtam magam.

-
szacsee
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
Próbáltam csatlakoztatni a youtube-os fiókom a steamhez és mindig hibaüzenetet kaptam.
Kliensből, böngészőből, mindenhonnan.
Gondolom ezért vették ki, mert szar került a ventilátorba....
-
HS 2142
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Csak most nem értem, véletlenül több feladatot adtak ki (7-nél nem szokott több lenni) és azért csak simán kivették és átrakták más napra a ticketet vagy volt technikai ok is?
-
danih
veterán
Három órája mentem el, ezalatt majdnem lejött a BioShock 2 és a Stalker:SoC...
PS mi a retek az a "STALKER Ownership Check?" Csak nem mégis DRM van benne?
-
7
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Nekem is ugyanez a problémám, de egyelőre kivárok, hátha holnap már jobban fog menni.

-
TazLeacher
nagyúr
Feltöltöttem egy videót youtube-ra. A címben mindkét felhasználónevem (steam + alias) szerepel. A youtube-on rákeresve a nevemre kiadja az 1 db találatot, a videó nyilvános, és a bállításokban az van benyomva, hogy beágyazható. Mégis azt a választ kapom, hogy:
Nincsenek kiválasztható videók a YouTube gyűjteményedben.
Csak olyan YouTube videókat adhatsz hozzá, melyek nyilvánosak, beágyazhatók, és a felhasználónevedre keresve találatot adnak. Ha csak most állítottál egy videót nyilvánosra fiók-összekapcsoláshoz, eltarthat egy darabig, míg a YouTube indexeli és megjeleníti keresési eredményként.
Mi lehet a gond?
-
HS 2142
őstag
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Én ugyan nem próbáltam, de még nem hallottam olyan gta modról, ami azért nem működik, mert steames a játék.
Jól láttam eltűnt a show time-os summer achievement? (videót kellett feltölteni steammel) -
sith7
félisten
GTA 4 megvéve, letöltési sebesség 15 Mbit -es nettel 37 kbit/sec

-
GeneraL_XTX
veterán
ók a mai akciók is

a GTA IV csak egy mod miatt érdekelne most: iCEnchancer
vajon ez műkszik ezzel averzióval is?
-
danih
veterán
Na itt a L4D1, ócsóó
-
chatran
őstag
Érdekelne a L4D fourpack, össze kellene szedni még három embert. Érdekel még valakit esetleg?
-
bAtt001
addikt
már azt hittem a complete gta pack van ennyire leárazva már ugrottam is volna rá. na de így nemkell

-
7
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
A Cold Stream kampányt kell végigvinni elejétől a végéig. Gondolom hasonlóképp, mint bármelyik más kampányt.
-
TazLeacher
nagyúr
Left4Dead feladatban mit kell csinálni?
-
olly
aktív tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
1. nincs se bankártyam, se pénzem :S
mindegy talán várok egy karácsonyi akcióra
-
cskamacska
addikt
válasz
nepszter1
üzenetére
Igazából csak annyi történt, hogy az Episodes from Liberty City-t lelőtték és csak egyben lehet megvenni a GTA IV-el.
Mondjuk GTA IV van külön is, valszeg ez egy szép bug az oldalon.Wolverine: rutinos zakciólesőnek talán, de azért vannak itt nagyobb nevek olcsón.

bazsi83vp: Leskelődj utánuk Youtube-on, nagyon eltérő a két játék, és nem biztos hogy mindkettő bejönne. A Killing Floor szigorúan coop játék és akár 44 társad is lehet egy térképen(szervere váltogatja), a Left 4 Dead viszont inkább ember ember elleni küzedelmre helyezi a hangsúlyt, bár van sima kampány mód is(csapatod AI zombik ellen), nem is olyan rövid, viszont pár újrakezdés után meg lehet unni, ezért a legtöbb ember versus-ozik.
-
bazsi83vp
senior tag
Hali kéne egy kis segítség - látom van killing floor meg left4dead 1-2 is, melyik a jobb?
Illetve a háromból melyiket játszák még ma is a legtöbben multiban? Köszi. -
olly
aktív tag
áá ba**er
tegnap írtam havernak, tuti ma lesz L4D figyeld meg erre mi van? l4d2 és az l4d 1 is 3,49

-
7
addikt
Én a mai akcióból a Jamestownt ajánlom mindenkinek, aki szerette régen a Tyriant vagy a Raptor 1911-et. Na meg azoknak, akik a Beat Hazarddal jó viszonyban vannak.
-
Csapoati
nagyúr
Muhaha, ott a FC2!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bul07
nagyúr
válasz
Kareszovics
üzenetére
gondolom össze kell kötni a youtube fiókkal itt kell ha jól nézem
-
nepszter1
addikt
Az a vicces hogy sha nem vettem meg a GTA 4 complete packot csak a Sima GTA 4-et és erre kiírja hogy önnek ez már meg van hurrááá

-
AMD_ok
őstag
ki a GTA4-et kereste, az most vegye meg!!! 8,74 euro a komplett pack!!!
-
Kareszovics
addikt
Videót hogy tudok posztolni gyerekik?

Illetve hogyan készítek ingame?
-
Wolverine
félisten
válasz
CsiguszMaxim
üzenetére
Hát, ez gyenge, mint a harmat.
-
BandiHUN
veterán
gyerekek ez hogy van?
Far Cry 2,49€
Far Cry 2 Fortune's Edition 4,99€Együtt a 2: 9,99€ ....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ülj le fiam,egyes... -
JSaN
addikt
Na ma iyen zombi hentes nap van, de nekem mar nagy resze meg van:.
gta4+dlc
killing floor
l4d 1-2
batman
far cry 2
kings bounty
reszemrol mai nap is kilove, de szomszednak mar veszem is a KF-t.
-
goodboy007
senior tag
Végre GTAIV

-
rt06
veterán
válasz
Kareszovics
üzenetére
sot, meg ebbol is lehet sporolni, ha megveszi valaki az alapjatekot, a negy regebbi character pack-ot, az uj character pack-ot pedig bevaltja ticket-ert (ez igy 5.29 + 3 ticket)
nekem a jatek es az uj dlc mar megvan, csak a negy regi kell, meg akcios a left4dead bundle is (5.24-ert van a ketto egyutt), azt is beszerzem hirtelenjeben
-
JSaN
addikt
válasz
whisperity
üzenetére
Ezt en is tamogatom

Nekem sem jon be semmi a fo oldalon.
-
kovsol
titán
úgyis már 8e pénzt elvertem az akciókra, ma legalább marad még pénzem

-
bul07
nagyúr
Left 4 Dead 2 NAPI AJÁNLAT! Az ajánlat végéig: 23:52:31 -75%(13,99€) 3,49€
hopp azóta már bejön rendesen
-
goodboy007
senior tag
Igazán megbolondulhatna egyszer úgy is, hogy mindent 2,49 ejróért ad.
-
Kareszovics
addikt
Az már tisztán látszik, hogy Killing Floor Bundle 5.68 (75%)-al indít. Mindenkinek melegen ajánlom.
(nem, nem vagyok buzi...
) -
CsiguszMaxim
senior tag
A batman-an azért van egy 75%
VÉGRE!Szerk: A GTA4 komplít is -75
-
chungee
addikt
Ennyi volt

Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Jövedelem
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Indulhat a mélytengeri rettegés, premier előzetesen a Cthulhu: The Cosmic Abyss
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB szivárvány / 12 hónap jótállás
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- AKCIÓ! ASRock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ezért remélem nem lesznek olyan akciók nagyon amik engem érdekelnének

így gondolom akkor sztórno az egész

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Illetve hogyan készítek ehhez ingame videot?

eami