Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DeFranco
üzenetére
Pedig így hívják. Vagy tévedek?

De vicces.Még egy kis Steam kérdés. Boltban vásárolt játékot hogy tudom feltölteni és a listába rakni? BF2 a játék.
Mert a játék hozzáadása menüben, a a termék aktiválását választom, akkor nem megfelelő a formátuma a kódnak azt írja.
A nem steames játék menüben be tudom tallózni, el is indul, de be kell raknom a lemezt játékhoz. Az MW2 ezt nem kéri. Igazából ez lenne a jó hogy ne kelljen lemezt használnom.
Van megoldás, vagy ez játék függő? -
bul07
nagyúr
hotmail.hu-val vannak gondok
páran már reklamáltak én kivárok előbb utóbb csak megjavul -
olly
aktív tag
húú valaki nemtudná nekem meg venni a metro 2033-at???
[link]
erről lenne szó, el juttatnám valahogy az illetőhöz azt a 600ft-ot
nagyon meg köszönném -
bul07
nagyúr
(#7449) jozsi252
Ha hotmail.hu az email címetek, akkor lehet hogy elküldték a választ, mert úgy néz ki hogy valami gubanc van a hotmail.hu-val és nem érkeznek meg a levelek már két napja .
Akinek hotmail.hu az email címe, az figyeljen mert a bejövő üzenetkel baj van, és nehogy esetleg a Steam Guardos email se érkezzen meg.
Én is próbáltam magamnak küldeni emailt gmail, citromail,freemail-ról de egyik se jött meg, csak az átirányított levél érkezett meg. Ahol csak eszembe jutott hogy hotmail.hu van beírva, átírtam gmail-re, de a steam-nél még nem mertem majd ha megoldják a problémát és egyből viszem át a gmail-re -
Sziasztok!
Szeretném megváltoztatni a fiókomban található avatar-t, de nem tudom. Folyamatosan hibát ír ki. Próbáltam méretezéssel trükközni, semmi. Mi lehet az oka?
Üdv Laci -
Mukorka
addikt
válasz
intercooler
üzenetére
Steames lesz de kicsit nagyobb név az mw , gondolom azért van már most benne hogy jó hamar lehúzhassák a népet. Nem szokott ilyen hamar bekerülni egy játék, rage is bent lesz mivel steames nemsokára.
-
olly
aktív tag
válasz
intercooler
üzenetére
hát én gondolkodom egy példányon, de csak karácsonykor..... idén sok jó név lesz ősszel
f1 2011, BC3, MW3, dead island több nem jut most eszembe
-
olly
aktív tag
válasz
intercooler
üzenetére
a dobozos (ha MW3ról van szó) az 12ezer egyenlőre (lesz az több is
) -
Red Orchestra - €2 (steames)
-
Nordic
Közösségépítő
Részemről megvan akkor a 4 ember a Section8 four packra.
Dreimus, Niczo, Amantius meg én. Ma még megveszem, de kiosztani szerintem csak holnap délután tudom, mert már késő van.

-
Jakesz
addikt
A Store főképernyőjét milyen szépen beteríti az MW3 előrendelése.
-
Serpiko
addikt
Napi ajánlat: Gratuitous Space Battles -75% 5 Euro
-
Amantius
senior tag
Van még 4 packra jelentkező? Mindről lemaradtam.
-
polonic
félisten
válasz
Serpiko
üzenetére
Gamepod főoldalon a hír, kolléga.

-
Serpiko
addikt
Mi ez a DOTA2 a steam áruházamban nem értem valaki elmagyarázná.

-
Nordic
Közösségépítő
Ha problémás meg tudom neked előlegezni a játékot(nem nagy összeg a négyes pack-ért)...te döntesz
. -
Nordic
Közösségépítő
Eddig ahogy olvasgattam többen vagyunk section 8 four packra...
Jelzés szerinti sorrendben:1. tjb007
2. Nordic
3. Amantius
4. FrostyBoy84
5. Dreimus
6.; 7. Doki16 + egy haverja
8. Balazs_Ez akár honnan nézem pont kijön 2 four pack-ra, ha minden személy biztos. Lehetne azt csinálni, hogy mondjuk én elvállalom az első 4 embert(magammal
), valaki meg a 2. 4-et és mindenki happy!
No? -
Balazs_
senior tag
Én is benne lennék.
-
GoZoL
senior tag
Section 8: Prejudice - Four Pack valaki?
-
Воланд
titán
A support általában milyen gyorsan válaszol? Tegnap írtam nekik, hogy nem tudok bejelentkezni, mert nem jön meg az e-mail a megerősítő kóddal, megadtam minden adatot, amit kértek, de még semmi.

-
Mai GamersGate ajánlat a Metro 2033 - 2,5 euróért! Steames...
-
-
jozsi252
veterán
(#7425) Serpiko
Dead Island-ról vélemény? megrendelted már, vagy még gondolkozol rajta?
-
Serpiko
addikt
Ez a Prototype milyen játék? Véleméynek róla?

-
olly
aktív tag
a Prototype™ is akciós most, 7€ midweek madness
-
tjb007
nagyúr
Egy Section 8 four pack -ben benne lennék.
Ennyit szerintem bőven megér (főleg, hogy a DLC -ket is tartalmazza). -
Nordic
Közösségépítő
Erről a két akciós játékról tud valaki véleményt nyilvánítani?
-
Воланд
titán
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Volt 1 gépújratelepítés, steam install, majd mail el lett küldetve, nézem a fiókom nem érkezett meg,
Ez kb 4 órája volt, és azóta vagy 20 szor el lett küldetve a mail elvileg, de még mindig nem érkezett meg, mi a fene miatt szerintetek? vagy mit lenne érdemes tenni hogy a mail megérkezzen, a guard végett.
-
7
addikt
Daily Deal: Front Mission Evolved -75% -- 5EUR
Eh, Serpiko megelőzött

-
Serpiko
addikt
Napi ajánlat: Front Mission Evolved -75 % 5 Euro

Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Oldgames, avagy minden idők legjobb játékai
- Indul a ChatGPT Health
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen notebookot vegyek?
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- MSI CLAW A1M 512GB GamerPC + hordozó tok 2027.09.19-ig garancia!!!
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Msi Nvidia Gtx 590 ( dual gpu) ritka
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független mint az új 100% akku
- Eladó gamer pc, Intel i7, GTX 1660 TI 6gb
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

háát ennyiért vigyék csak
ennyit tuti nem ér, majd meglátjuk a dobozost

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

eami