Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- DPD tapasztalatok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz Vasinger! #792 üzenetére
Az UC igazából egy konzol átirat. Xbox-ra 2007 júliusában adták ki, míg PC-re csak egy évvel később jött. Amit a várakozás ideje alatt tudni lehetett róla az az, hogy a FO2 grafikailag felturbózott változata lesz. Arról azonban nem volt szó, hogy a korábban -szerintem- jól bevált fizikai motor is módosítva lesz.
Sajnos optimizálatlan, FO2-höz képest sokkal jobb gépet igényel a futtatása. 7900GTX-en nem futott rendesen (max. részletesség és 1024x768!), de még a 3850-em se boldogult vele, natív felbontáson (1440x900) nem tudtam vele játszani.
Valószínűleg a nagy gépigény és a megváltozott fizika miatt nem váltanak a játékosok FO2-ről UC-re. Régebben nagyon sokat játszottam a 2. résszel, általában versenyeztünk (lökdösődés nélkül, fair meccsek). Aztán jöttek az oroszok és a hülyegyerekek...*UC: FlatOut - Ultimate Carnage
*FO2: FlatOut 2Harrrr!!!!
-
MODERÁTOR
Tudna nekem segíteni valaki (megbízható embereket keresek)? Egy L4D2-t szeretnék venni a Steam-en (a mostani Halloween leárazás keretén belül). Csak maga a L4D2 érdekel (6,99€), nem a bundle verzió.
Fizetni átutalással tudok, a játék megérkezése után. PHmegbízhatóságon rám lehet keresni bátran.Megoldódott. Nagy köszönet polonic kollégának!
[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
-
MODERÁTOR
Próbáld meg törölni a \Steam\config\htmlcache mappa tartalmát, kivéve az index fájlt, aztán indítsd újra a Steam-et.
Harrrr!!!!
-
MODERÁTOR
Meg is vettem (675Ft volt jelenlegi árfolyamon). (Ezzel együtt végrehajtottam életem első PayPal vásárlását is. Szerencsére könnyebb volt, mint gondoltam.)
A Dirt-öt szemeltem ki magamnak, de mire utánanéztem, hogy megy egy Win7 alatt is, addigra lejárt az akció. Előbb kellett volna benéznem ide a topikba...
polonic: Dirt4 előtt majd akciózzák, akkor majd megveszem.
[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
-
MODERÁTOR
válasz ProEvoFan #5272 üzenetére
Ahogy próbálgattam, szerintem nem.
- Dwarfs!: A Carnival minigame csak a Carnival DLC-ben van benne, ami a demóhoz nem tölthető le.
- TF2: Ingyen játszható, az achievement pedig könnyen teljesíthető.
- Alien Breed: Impact: A demóban csak egy pálya teljesíthető, az is Single Player módban.
- Shogun 2: Valószínűleg időkorlátos, vagy csak egy pálya játszható.
- SpaceChem: Az achievement amit el kell érni, az a játékosok 10.9%-ának sikerült, valószínűleg a demóban nem lehet elérni.
- Hamilton's Great Adventure: Egy extra pályát kell teljesíteni, ami nyilván a demóban nem elérhető, egyébként a játékosok 11.9%-ának sikerült.Ki van ez találva. Ahhoz, hogy minél több jegyet összegyűjthess, ahhoz vásárolni is kell és rögtön játszani is a játékokkal. Akinek <10 jegye lesz a végére, az az első 10 sorsolásban el is használja a jegyeit. Ezért kisebb az esélye a nyerésre. Aki esetleg összegyűjti mind a 100 jegyet, annak van a legnagyobb esélye a nyerésre a végén, hiszen ő az utolsó sorsoláson akár egyedül is maradhat.
Harrrr!!!!
-
MODERÁTOR
válasz GeneraL_XTX #5710 üzenetére
Igen, de ha rákeresel a stalker címszóra, akkor rögtön kidobja a három S.T.A.L.K.E.R. részt, mindegyik 2.49€-ért kapható. Én nemrég rendeltem külföldről dobozos verzióban a Call Of Pripyat-ot, úgy kb. 1000 Ft volt, tehát szerintem most jobban megéri.
MOD: Hopsz, tévedtem, a Call Of Pripyat 4.99€, ha nincs meg valamelyik előző rész. A Clear Sky viszont 2.49.
A Clear Sky-on el is gondolkodom...
[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
-
MODERÁTOR
Van valakinek kedve a CS:S-os feladatot teljesíteni? Három ember elég hozzá.
Harrrr!!!!
-
MODERÁTOR
válasz Wolverine #6283 üzenetére
Az a First Encounter, nem? A Second Encounterhez én nem láttam demót.
Délelőtt próbáltam a Worms Reloaded és a Serious Sam HD - First Encounter demóját, egyikben sem voltak engedélyezve az achievementek. Hiába csináltam meg mindkettőt, egyiket sem adta meg, mert le vannak tiltva a demóban.[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
-
MODERÁTOR
válasz lordjancso #6854 üzenetére
Valami gebasz lehet náluk, mert engem sem enged be. A legutóbbi Summer Sale alkalmával még működött, akkor játszottam vele utoljára.
Harrrr!!!!
-
MODERÁTOR
válasz polonic #6912 üzenetére
Csak együtt lehet őket megvenni. A Crayon egyébként 18€ Steamen, tehát pár dollárt megér, még ha a többit nem is használod. A Cogs egyébként jópofa, éppen most játszottam vele. A többiről még nem tudok nyilatkozni, mert még nem indítottam el őket.
Steam-en aktiválható egyébként az egész pakk.Harrrr!!!!
-
MODERÁTOR
válasz [pod]Diablo #7248 üzenetére
Nem lehet és játékot sem lehet átvinni másik accountba.
Merging Accounts
Steam accounts can not be merged together.
Per the Steam Subscriber Agreement, Steam game subscriptions / CD keys are nontransferable and cannot be reset / moved between Steam accounts.Harrrr!!!!
-
MODERÁTOR
válasz polonic #7579 üzenetére
Felőlem ez is belekerülhetne az első hozzászólásba, sokan ugyanis még most sem értik meg, hogy nem adható el a steam acc.
Fordítgatni most nincs időm, de valahogy így képzelem el:
Kérdés: Miért függeszthetik fel a Steam fiókomat? vagy Felfüggesztették a Steam fiókomat! Miért?
Válasz: Ennek több oka is lehet... blablablaHarrrr!!!!
-
MODERÁTOR
válasz KING1000 #8107 üzenetére
Csak Steamen működik, az aktiváló kód direkt ahhoz generálódik. Az OnLive rendszere valószínűleg teljesen más kulcsokkal dolgozik.
Activate your game with Steam® by September 30th, 2011*., ezt írta az e-mailben, amikor az AMD oldalán aktiváltam.
[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
-
MODERÁTOR
válasz Serpiko #8331 üzenetére
A vegyes színűek közül az Ancient Depths (zöld, kék), az egyszínűek közül pedig a Blood Hunger (fekete [vámpír]) és Wielding Steel (fehér [angyal]) elég jó paklik. Természetesen mindegyik pakli feloldható a játék során is, de aki gyorsabban szeretne haladni, az megveheti őket DLC-ként is.
A játékhoz ma megint jött egy frissítés, remélhetőleg javították az eddigi problémákat (online játék során sokszor "elakad" a játék és onnantól kezdve csak meccs újraindításával lehet működésre bírni.Harrrr!!!!
-
MODERÁTOR
Elvileg holnap nyit a nyári vásár (Summer Sale), lehet készíteni a pénztárcákat.
Harrrr!!!!
-
MODERÁTOR
válasz Sqveeze #48382 üzenetére
Amennyire rossz lett a játék, nem csodálkoznék rajta, hogy nincs optimalizálva és GTX590 kell neki, hogy normálisan fusson.
Ha Flatouttal szeretnél játszani, akkor vedd meg az első és a második részt, de sem az Ultimate Carnage-ot, sem pedig a Chaos & Destruction-t nem ajánlom.Harrrr!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest