Hirdetés
-
LOGOUT.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz szacsee #1323 üzenetére
ennél olcsóbb még nem volt, gyanítom ez már elég minimál ár
más:
ma is kipipálva két feladat így most már 6db van és megkapom a TF2 höz a fejest, nem tudjátok azt majd ha jóváírja akkor adja csak? mert oldalt már kipipálta, hogy megszereztem[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
kovsol
titán
köszönöm a helpet, valamiért bugos volt nálam és amíg nem vittem oda az egeret nem jelent meg a felirat
-
kovsol
titán
válasz TazLeacher #1328 üzenetére
5 15 28 nál van TF2 sapi
ez jár 5 után [link]May the Force be with you!
-
kovsol
titán
válasz TazLeacher #1409 üzenetére
egy ilyen pack minden napra várható szeritnem, ha most is a kb 1200Ft os pack ár megmarad, azért egy ilyen pack ha már csak minden játékkal játszik az ember 10órát, nagyon is megéri
(#1407) ollie engem is felvett, de van neki valami 120+gameje, meg PH csoportban is bent van, gondolom innen valaki így elfogadtam
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
válasz TazLeacher #1411 üzenetére
Lindom01
amúgy steam csoportba ha belépsz nagyon sok embert meglelszMay the Force be with you!
-
kovsol
titán
válasz TazLeacher #1417 üzenetére
most a kincses izéban, pl az olyan játékok amikben nincs steam achi alapból ki is zárhattuk, mint esélyes játékot
-
kovsol
titán
tudom gáz vagyok de a Flight Control HD nekem whislistemen van
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
van ilyen telefonokra is
az a lényege, hogy jön több féle gép és egérrel kell meghúzni az utvonalát, de ugye több különböző sebességű gépek vannak, jön néha mentő repülő aminek elsőbbsége van, meg külön méretű gép külön leszállóra mennek, elején még laza, aztán mikor már egyszerre 15 gép van a légtérben, na az már izgi!
-
kovsol
titán
válasz TazLeacher #1443 üzenetére
rá kell nyomni arra hogy kéred a sapkát, ott ahol írja, hogy megvan az 5
-
kovsol
titán
válasz TazLeacher #1477 üzenetére
jó neked, mert nálam egy darab sincs leárazva
bár én beérem azzal is ha jön a levél, hogy nyertem[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
javaslom mindenki menjen el vacsizni, játszón egy kicsit, aztán majd jó lesz mire végeztek, nem futnak el az akciók
-
kovsol
titán
-
kovsol
titán
mennék játszani de nem akarja elindítani a tf2 -t
-
kovsol
titán
válasz TazLeacher #1584 üzenetére
gamestarost elküldheted nekem adok érte 500Ft -t nekem megfelel úgy is
-
kovsol
titán
és tényleg, elég szemetek, hogy most ilyet nem emelnek ki, de ez mit is jelent pontosan ? 4x telepítheted azt dobhatod ki a játékot ? vagy pedig 4 gépen lehet fent egyszerre ? mert ha az első akkor nagy betűvel ki kellene emelni ezt
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
quake pack és nincs bent a 4... nevetséges komolyan
-
kovsol
titán
az olyan ingyenes holmikat is oda teszi mint az alien swarm, Americas army 3, Insurgency, Killing Floor Mod: Defence Alliance 2 és sorolhatnám tovább, ami csak akkor kerül be a Libraryba ha épp fel van telepítve, amúgy csak a profilod mélyén lapulnak. Nekem 55 gamet ír ott és annyi is van a listán ezekkel az ingyenes holmikkal és betakkal együtt.
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
nem kell nekik az én pénzem úgy nézem
-
kovsol
titán
-
kovsol
titán
valakinek nincs arról infója ha Command & Conquer 3: Tiberium Wars -t steamen megveszem akkor a dobozos Command & Conquer 3: Kane's Wrath -t tudom hozzá használni? Mert most csak az alapjátékra lenne pénzem, meg amúgy a kieg 990Ft dobozosan, ami olcsóbb mint most a steamen
-
kovsol
titán
én RA3 -t anno azért vettem meg, mert lehet coopban is tolni a kampányt, amúgy ha ez nem lenne bent kb nulla értéke lenne számomra, c&c3 single részéről több barátom is jókat mondott pedig, én azért szemezek vele
bár Starcraft2 és Warctaft3 után nekem mindegyik viccnek tűnik kicsit, mert olyan alap dolgok nincsenek bent, mint hogy armor és sebzés fejlesztések, egyéb extra tulajdonságok fejlesztése az egységekhez[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
válasz cskamacska #2013 üzenetére
én nem írtam hogy nem érhet fel hozzájuk senki, de akkor is sokkal szegényesebb egység és fejlesztési lehetőség van a CC játékokban... azt leszámítva, hogy lehet hívni ilyen szuper csapásokat, meg ilyesmiket, AoE játékokban is sokkal több fejlesztés van és egység
amúgy meg te kevered a szezont a fazonnal, mert sc2 ben és wc3 ban igen sok taktikai lehetőség van és nem csak zergling rush van ... és az egyjátékos mód nem a gyártok 10 tankot és megölök mindent, főleg brutal fokozaton nem[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
Company of Heroes: Tales of Valor -75% ellenére is sok nekem sajnos az alap ára nagyon magasan van még mindig a többihez képest
HL1 packra lehet benevezek, bár még a kettőt se toltam végig, pedig ezer éve megvan az orange box miatt, lehet akkor úgy kellene nekiállnom, hogy az 1el kezdemegy civ4 packra viszont már 99%, hogy benevezek, bár megvárom még a holnapi napot vele
-
kovsol
titán
meglepődve tapasztaltam, hogy a HL1 is tud már wide felbontásokat szóval ha valakit az alacsony felbontás riasztott el akkor megnyugodhat
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
az onlineba csak az alap CoH egy darab hadjáratát kapod meg
ha a goldot veszed akkor 1+2 hadjárat, ha megveszed a ToV -t is hozzá akkor további +3 db hadjáratot kapsz így összesen 6db (nem vágom honnan veszik ezt hogy a ToV kevés játékidő, mert csak abban van már három hadjárat, és új multis játékmódok)(#2113) Scholes9 tutit csak 7 után mondhatunk
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Apple notebookok
- Gitáros topic
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Telepíthető a One UI 6 a Galaxy Watch6-ra
- Építő/felújító topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Még javulhat az Arrow Lake-S platforn teljesítménye
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest