Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Psychonaut
veterán
Ha külföldre költözöm, más régióba, akkor mi lesz a Steames játékokkal? Van néhány, ami régiózáras (pl. Fallout New Vegas), ezeket elindítani sem lehet majd, vagy "csak" letölteni? Esetleg supportnak lehet írni, hogy az összes érintett játékot cseréljék le más régiósra?
-
Psychonaut
veterán
válasz
Joe Swanson
üzenetére
-
Psychonaut
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Valószínűleg csak bug, szerintem helyre fog állni. A kártyák kiadása is akadozik most, szerintem hasonló ok miatt szembesülhettél te is a problémával.
-
Psychonaut
veterán
válasz
Psychonaut
üzenetére
Most megjelent az összes egyszerre. Ki érti ezt...
Ripper: az a War Z nevű lehúzás átnevezve.
-
Psychonaut
veterán
válasz
DeFranco
üzenetére
Én a magam részéről örülök, bár eddig nem sok mindent vettem, de egészen jó játékok kerültek akcióba. A korábbi akciók mondjuk jobbak voltak.
A továbbiakban várható a Torchlight 2 és a Skyrim daily dealként, előbbi 4.74-ért (ha 75%-ot kap, mint eddig - volt már community choice és daily deal is (vagy flash sale, nem emlékszem)), utóbbi 23.99-ért (Legendary) (ha 40%-ot kap, mint eddig, ez is volt már kétszer is, egyszer daily, egyszer community). Minden daily deal elérhető az egész következő nap folyamán is. Flash sale-ből napi 3 van, este hétkor indulnak, ahogy a többi is, és nyolcóránként változnak. Community's choice ugyanígy. Nem mindig van kint minden leárazás a főoldalon, most például nem csak a Witcher 2, de az 1 is megkapta a -75%-ot.
-
Psychonaut
veterán
Az mitől lehet, hogy nem kapok szavazgatásért kártyákat? 15x szavaztam, level 5-ös vagyok, és elvileg kapnom is kellett volna öt kártyát, de egy sincs az inventorymban (pontosabban egy van, amit vásárlásért kaptam)...
Ja, és ha megnézem Summer Sale badge progressben, akkor ki is írja, hogy szavazásért kaptam már ötöt.
-
Psychonaut
veterán
-
Psychonaut
veterán
válasz
Wolverine
üzenetére
Hiába indítom el külön a játékot, mindig Steamen keresztül indulna, tehát ha teljesen kilépek Steamből, a játék újra elindítja...majd közli, hogy az exe, amivel elindítottam, hiányzik...LOL.

Én is azt gyanítom, hogy annak ellenére, hogy az ellenőrzést látszólag lefuttatja, valójában semmit nem csinál, és így hiába csak az indítófájlok egyedi azonosítójával van gond, újra letöltetné velem az egészet...
-
Psychonaut
veterán
Megvolt, de az valamiért csak egy fájlt ellenőriz és feltűnően gyorsan végez.

A játék mappája megvan, minden fájl benne, méretre is rendben van, szóval nem értem, mi a franc lehet. Azt olvastam Steam fórumon, hogy a DRM ilyen, hogy minden egyes letöltésnél egyedi exe-t generál, ezért azt le kell tölteni minden reinstall után, csak a helyzet az, hogy nem tudom külön letölteni, mert azt csak akkor lehetne, ha az ellenőrzés során megtalálná, hogy azzal a fájllal van a hiba - azonban az ellenőrzés hiba nélkül lefut.
Nincs semmilyen ékezetes karakter az elérési útban.
-
Psychonaut
veterán
Saint's Row 3 nem hajlandó elindulni, "missing executable" hibát dob. Természetesen ott van mindhárom (launcher, dx9, dx11) exe a játék mappájában, mégsem hajlandó elindulni. Ilyenkor mi a francot lehet csinálni? ClientRegistry.blob, appcache törlés megvolt, nem segített.
-
Psychonaut
veterán
Másfél óra alatt nem jutottam semmire. Steam C:\-re telepítve, összes játék mklink /J paranccsal D:\-re linkelve. Ha rákattintok egy játékra, ellenőrzi az állományokat, majd 0-ról kezdi el letölteni őket. Mit tehetnék, hogy tudjak játszani a letöltött, gépemen lévő telepített játékokkal?
-
Psychonaut
veterán
válasz
Razuel
üzenetére
C:\ partícióról vannak átlinkelve a játékok D:\-re. Tökéletesen megvannak érintetlenül mind, de ahogy a Steam végez a helyi fájlok ellenőrzésével, a legelejéről kezdené el letölteni mindet. Persze azon is problémázik még, hogy nincs elég hely a C:\-n, holott ha ELŐSZÖR ellenőrizne, és UTÁNA indítaná a letöltést, akkor rájönne, hogy semmi szüksége nincs a C:\-n helyre...

-
Psychonaut
veterán
Most persze nem látja a telepített játékaimat...rákattintok egyre, ami fel van telepítve, ellenőrzi a helyi fájlokat, és elkezdi újra letölteni...WTF?

-
Psychonaut
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
De, köszi, ez segített.

Razuel: az lett volna az utolsó opció nyilván, de gondoltam, hátha van valami kevésbé drasztikus módszer is.
-
Psychonaut
veterán
Tegnapi update után nem hajlandó elindulni a Steam, kompatibilitási módban és adminisztrátorként indítva sem. MS Troubleshooter inkompatibilis programnak írja. Mit lehetne tenni?
Windows 8 x64
-
Psychonaut
veterán
Tehát ne aggódjak hogy egyszer csak megszűnik a regisztrációnál használt e-mail címem és többé nem tudok belépni pl. a Steam-be...
Még ha megszűnik is, belépni simán be fogsz tudni lépni vele, csak a visszaigazolások, stb. nem fognak megérkezni. De ha paranoid vagy, csinálj csak erre egy gmail/outlook címet, és változtasd meg Steamben.
-
Psychonaut
veterán
A skydive-ra mentett adattaim is érdekesek, de még érdekesebb pl. a Steam játékaim sorsa....
Azért ennyire nem kell dramatikusan felfogni: először is, az egész csak javaslat. Nem kötelező. Másodszor, ha váltasz is, a Microsoft accountod ugyanaz maradhat, csak a belépési- és emailcímed lesz más, tehát a Skydrive-on is minden megmarad. A Steam játékaid meg nem emailcímhez, hanem accounthoz vannak rendelve, ennek az ég világon semmi köze nincs hozzá. -
Psychonaut
veterán
Valahogy beszerezhető még a Mafia I Steames változata? Sajnos mióta levették Amazonról, én nem találom sehol.

-
Psychonaut
veterán
válasz
tupacamaru
üzenetére
Unofficial gift.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Psychonaut
veterán
válasz
tupacamaru
üzenetére
Na jó, de nem csak friendtől kaphat játékot?

-
Psychonaut
veterán
Eredeti kérdés, idézem:
Van egy offline mód a menüben, de ahhoz hogy aktiváljam, be kell lépnem a fiókomba. Ez itthon mondjuk nem gond, mert mindig neten vagyok, de ha mondjuk leutazom a szülőkhöz, ott már nincs állandó internet hozzáférésem.
Mit jelent? Van, amikor van, van, amikor nincs internet. Mi következik ebből? Van, amikor be tud lépni, ergo semmiféle extra beállításra nincs szüksége az offline játékhoz, hiszen amikor mégsem tud belépni, akkor a Steam már be fogja tudni tölteni a játéklistáját. Ezért írtam, hogy nem kell a menüben offline módra állítani akkor, mikor van internet, hogy legközelebb abban induljon, hiszen ha nincs internet, akkor úgyis úgy fog. -
Psychonaut
veterán
Azok a játékok, amik nem támogatják "new content delivery system"-et, csak a Steam mappájába telepíthetők. Két megoldás van, ha máshova szeretnéd rakni az összes játékod:
1, Steamet is D:\-re telepíted, ezáltal mehet minden játék az alap directoryba
2, átrakod az a játékot, amit csak a Steam mappába lehetett telepíteni általad választott mappába, és csinálsz egy ilyet, Command Promptot steamapps mappából indítva:
mklink /J "C:\<steam könyvtár>\steamapps\common\<játék könyvtár" "D:\<kívánt könyvtár>\<játék könyvtár>"
Idézőjelek is kellenek.
-
Psychonaut
veterán
válasz
Wolverine
üzenetére
Mert én ezt szeretném. A programokat kizárólag a C:\-n tárolom, az adatokat kizárólag a D:\-n. Ennyi. Nem azt kérdeztem, hogy mi a személyes véleményetek az elképzeléssel kapcsolatban, hanem hogy megoldható-e.

Én is tudom, hogy a legegyszerűbb mindent a D:\-n hagyni, de ha van rá mód, akkor mégis a bonyolultabb megoldást választanám.

-
Psychonaut
veterán
válasz
Vertigo18
üzenetére
Áhá, igen, ez megvolt nekem is, amit elfelejtettem beleírni a kérdésbe, hogy reinstall esetén hogy kivitelezhető, hogy ne kelljen a játékaimat újra letöltenem. Most ugyanis a D:\-n van a Steam is és a játékok is, de következőnek már szeretném a C:\-re tenni a kliensprogramot, és D:\-re az összes adatot. Ez megoldható több száz GB letöltése nélkül, vagy így már annyira nem egyszerű a történet?
-
Psychonaut
veterán
válasz
Hun Mallior
üzenetére
Ha figyeltél, én is pontosan ezt írtam, hogy a GOTY csak a két fő kiegészítőt tartalmazza, míg a Digital Deluxe az összeset. Egyébként a GOTY után valóban csak egy letölthető tartalom jelent meg, mégpedig a Fighters' Stronghold, ami eleve ingyenesként indult.
-
Psychonaut
veterán
válasz
Hun Mallior
üzenetére
Az Oblivonnál sem jött "új" DLC, a GOTY és a Digital Deluxe között csak annyi különbség van, hogy utóbbi mindent tartalmaz, míg előbbi csak a két "nagy" kiegészítőt.
-
Psychonaut
veterán
válasz
SenorGrande
üzenetére
Most az aktiválásról van szó, nem a megvételről. Az, hogy hogy jutottam a kulcshoz ebből a szempontból irreleváns (megvehette barát, rokon, ismerős, lehettem kint ideiglenesen, stb.).
-
Psychonaut
veterán
My bad, nekem a .com is a .co.uk-ra irányít át, nem tudtam, hogy lehet dollárban is vásárolni, USÁ-ból.

Akkor viszont valószínűleg ugyanaz lesz a gond, kaphattak vajon olyan batch-et a kulcsokból ami már teljes régiózáras, vagyis csak a vásárlás országában aktiválható? Lehetséges ilyen? Ha igen, mi van akkor, ha ott tartózkodásom alatt vásároltam, de itthon aktiválnám? (csak hipotézis)
Ezt sehol nem látom a vásárlási oldalon leírva, hogy nemhogy csak vásárolni, de aktiválni is csak az Egyesült Királyságból lehet.

ollie: nem zárhatod ki, hogy ma érkezett meg a szokásos éves amerikai nyaralásáról. Ha jól tudom, ezzel kapcsolatban a PH!-n a "don't ask, don't tell" szabály van érvényben, vagyis amíg elvileg lehetséges valami, mert más nem bizonyítja az ellenkezőjét, addig megtárgyalhatók az ilyen kérdések.
DeFranco: de frankó lenne, ha nem játszanál fogadatlan prókátort.

-
Psychonaut
veterán
válasz
csaba951
üzenetére
Köszönöm! Ami most akciós Gamefly-on, az elvileg - ezek alapján legalábbis - minden kritériumnak megfelel, gyakorlatilag mégsem aktiválható Steamen (legalábbis ezt hallottam). Mi lehet azzal kapcsolatban a helyzet?
-
Psychonaut
veterán
válasz
Hun Mallior
üzenetére
Ezt a listát természetesen mindig megnézem, mielőtt felteszek ilyen jellegű kérdést, de úgy érzem, nem ad megoldást a problémámra - ha átolvasod az eredeti posztot figyelmesen, láthatod, hogy a dobozost tudom, hogy jó, a kérdés arra irányult, hogy vehetek-e bárhonnan kulcsot, hogy itthon aktiválni tudjam, vagy nem, mert régiózáras.

-
Psychonaut
veterán
Jól értettem, hogy ha itthonról szeretném a RAGE-et aktiválni, akkor csak dobozos vagy Steam gift jó, és nem termékkulcs? Ha mégis kulcsot vennék, azt azokban az országokban lehet aktiválni, ahonnan vettem a kulcsot (meg az azokkal egy régióban lévőkben) ?
-
Psychonaut
veterán
válasz
not_to_do
üzenetére
olvasgatom ezt a steam dolgot, és most tudatosult bennem, hogy csak 1 gépre telepíthetem fel itthon a megrendelt játékot. vagy nem?
Nem, a jatekok accounthoz kotottek, nem gephez. Ergo barhany gepre feltelepitheted oket, de mivel bejeltkezve mindig csak egy helyen lehetsz, ezert egyszerre csak egy helyen elerhetoek.
SZERK: igy jar aki nem frissit, ketten megelozik a valasszal.
-
-
Psychonaut
veterán
Hat a mai akcio nem valami nagy eresztes.

-
Psychonaut
veterán
válasz
BandiHUN
üzenetére
x ezer forint = anno az ingyenes Portal miatt regeltem, aztan tavaly karacsonykor megvettem a Plants vs. Zombies GotY-t, meg most mikor akcios volt a TES IV: Oblivion GotY-t.

Nem hasznaltam tul gyakran, mert nem volt bankkartyam, amivel jatekokat vehettem volna, meg amugy sem igazan szoktam jatszani 1-2 cimet kiveve.
Egyebkent most az emailcimcseret a "normalis", mindennaposan hasznalt cimemre kervenyeztem.
SZERK: bijesz: semmi gond, hitelkartya infoval rendelkezem, mivel nyilvanvaloan sajatom az account.
Egyebkent nem PayPal-es fizetes volt az Oblivion, hanem a Steam sajat feluleten adtam meg az adatokat. -
Psychonaut
veterán
Hali!
Problema a kovetkezo: sajat gepemen nem tudok belepni a Steam accountomba, ocsemen igen. Ahhoz, hogy a sajatomon is be tudjak lepni, biztonsagi okokbol be kell irnom egy kodot, amit kikuldenek a regisztralt email cimemre. Igen am, de kb. egy eve nem hasznaltam azt a cimet, igy aztan mar nem is el. Vagyis: nem tudom beirni a kodot, mivel egy mar nem letezo cimre kuldtek ki. Megvaltoztatni a cimet szinten nem tudom, mert idiota modon ahhoz is ugyanez a metodus kell (biztonsagi kod beirasa utan enged uj email cimet felvenni).
Megoldas?
Supportnak szep szivhezszolo level irasa, vagy mas tipp esetleg?
UI: tudom, kikapcsolhatnam a Steam Guardot, azzal annyival lennek elorebb, hogy be tudnek lepni a sajat gepemen, de a mailcimet meg mindig nem tudnam megvaltoztatni, pedig fontos lenne.
-
Psychonaut
veterán
válasz
Psychonaut
üzenetére
koszonom, mar targytalan a keresem.
[név kérésre kiszedve]
[ Módosította: 7 ]
-
Psychonaut
veterán
Hali!
Valaki meg tudna venni nekem (ocsemnek) a Left 4 Dead 2-t? Nincs meg bankszamlam, ezert nem tudom megvenni en. Holnap termeszetesen atutalnam a penzt annak, aki kisegit. Megbizhatosagomat meg lehet nezni, nem 1000 forinton mulik a becsuletem. Dobjon egy privatot, aki segitene.
Udv!
-
Psychonaut
veterán
Sziasztok!
A Steames játékok Default telepítési mappáját meg lehet valahol adni? Illetve ha nem, akkor a Steamet arra a partícióra kell rakjam, ahova a játékokat akarom? Telepített játékokat át lehet mozgatni más partícióra?
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Mikrotik routerek
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lexus, Toyota topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Warhammer 40.000
- Autós kamerák
- Hardcore pizza és kenyér topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

eami