Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prof
addikt
válasz
szacsee
üzenetére
Szia, Igen teljesen megvan hallva a steam. A sajat inventorymat sokadszori probalkozasra kepes betolteni. a Marketet meg nem, meg se tudom nezni a kartyaarakat.
A Steamcommunity-t megoltek a trader botok. Remelem banoljak az osszes rohadekot aki miatt nem tudok egy sima 1:1 kartyacseret veghezvinni. -
PeL
addikt
-
7
addikt
válasz
szacsee
üzenetére
Nem Steames, de jó: Little Fighter 2
-
DeFranco
nagyúr
válasz
szacsee
üzenetére
Valaki kezdjen el játszani a MW2 valamelyik single pályáján, és ahányszor halljátok a következő szövegek valamelyikét, mindenki iszik:
- bravo tango
- oscar mike
- enemy contact
- everything charlie
- HUUAAAHa a következők valamelyike hangzik el, mindenki kétszer iszik:
- Wór, wór never csénzsisz
- Hisztori iz vritin bájdö ViktorsElőnye, hogy részegen is játszható, amíg a játékos eltalálja egyszerre a W-t és a bal egérgombot.
-
olly
aktív tag
válasz
szacsee
üzenetére
Az STCC The Game tartalmazza az alap race07et is, míg az Expansion CSAK az STCC játékot!
De attol függetlenül, hogy van race07ed steam-en attol még reggelheted az STCC ami tartalmazza a race07et is(mert ugye az olcsóbb, el rontották az árazást
) Csak akkor ugrik egy race07ted steam-en! (tehát hiába lesz még egy race07-ed abbol nemtudod elajándékozni a másikat, sőt az el is fog tünni) -
polonic
félisten
-
csaba951
veterán
válasz
szacsee
üzenetére
Szerencsére addigra biztosan nem így fog kinézni a rendszer. Sőt, már a következő Xbox kiadás után sem fog így kinézni. Valószínűleg itt is eljön az, hogy accounthoz lesznek kötve a játékok. Ezzel rögtön kicsinálják a használt játék kereskedelmet is. Kevésbé szerencsés esetben magához a géphez lesz kötve a regisztráció. Viszont ez nagyon visszaüt, ha olyan tömeges mértékben megy tönkre az első széria, mint az Xbox 360 esetében. Mert mire megyek az új cserekonzollal, ha az összes játékomat vehetem meg újra?
-
Béééla
őstag
válasz
szacsee
üzenetére
Worms az marha jó játék, csak épp a Reloded. Hát...
Megvettem elővételben, de nagyon bánom... Fél "gyerekkorom" a Worms Armageddonra ment el, de nem ütötte meg azt a színvonalat! Sőt! A fizikája marha gyatra lett a régiekhez képest.
Próbáld ki havernál/internetet használd ki ^^ és UTÁNA vedd csak meg, ha szerinted is jó.Utána is kijött pár rész, de azokhoz nem volt szerencsém
-
JSaN
addikt
válasz
szacsee
üzenetére
En egy jatekot tudok hirtelen, Dungeon Defenders. Ott lehet 2en es asszem 4en is jatszani egy geprol.
-
danih
veterán
válasz
szacsee
üzenetére
Rengeteg olyan van, amit 4-en lehet 4 gépen, jópár olyan amit 4-en lehet 1 gépen, de hogy 4-en 2 gépen? Esetleg valami autós játék.
4-en 1 gépen játék: Mashed Fully Loaded - viszi a pálmát, próbáljátok ki! (Kontollerek legyenek)(#15993) Nordic: maximálisan

bill-ed legyen pótba -
-
bAtt001
addikt
válasz
szacsee
üzenetére
billentyűzettel tolom, nincs kontrollerem. de még ha akarnám se tudnám a monitorba állítani mert laptop
a második világ főellenségéig jutottam másfél óra alatt de azt a mocskot nem tudtam még 200x próbálkozás alatt sem legyűrni. na majd nekiülök még valamikor. azok a karácsonyi pályák pedig elmehetnek a sunyiba, azt nem emberre szabták 
-
huskydog17
addikt
-
FehérHolló
veterán
válasz
szacsee
üzenetére
Elvileg nem mindegyik pályán adja. Próbálkozz tovább.

You have to enter the Lockdown game mode (the crossed swords in the upper right corner of the screen). The Lockdown maps get rotated randomly. You can only get the achievement on the snowy map so if you don't see snow everywhere after the load screen finishes, you may as well try again.
-
JSaN
addikt
válasz
szacsee
üzenetére
Nekem ebbol a listabol 28 jatek van meg, kerdes menyihez lesz kedvem acsizni. Biztos nem veszek jatekot csak ugy, mar valahogy semmi nem erdekel igazan. Ha csak nem lesz tenyleg par ujabb dolog nagyon olcson. Esetleg Indie kategoriaban valami jobbat. Nekem Diablo 3 kell, ha az meg jelenik a steamet is elfejtem jo idore.
-
cskamacska
addikt
válasz
szacsee
üzenetére
Achivement whores

Idén szerintem erősen hanyagolom a Kiváló Sztahanovista Játékos kitüntetések kergetését, az meg végképp nem jöhet szóba, hogy csak azért vegyek meg valamit, hogy egy ilyen bohócmedált kapjak érte.

Viszont remélem megint csinálnak olcsó indie(vagy nem indie) csomagokat mint tavaly, azért 4,5 euroért 4-5-6 jobb játékot kapni nem rossz dolog.

-
DeFranco
nagyúr
válasz
szacsee
üzenetére
Ne az árát nézd, hanem azt, hogy egyáltalán megéri-e elkezdeni, eléri-e a knoxx vagy az alapjáték színvonalát, tud-e annyi pluszt adni, hogy ne unjam meg (régóta játszom már vele, nem unom még, de nem tudom belekezdjek-e még ebbe is.)
Amúgy itt a szintezés hogy van? Alkalmazkodik már a játék az aktuális szintedhez, vagy ugyanaz a kavar van, mint eddig, hogy a PT1-et el se kezdjem vele? (Alap megvolt PT1-2, és a Knoxx PT1 végén járok, kb 54-es szint)
szerk: vagy te csak most vetted meg? (most olvasom) akkor a többiekhez is szól a kérdés természetesen...
-
AtHoS
nagyúr
válasz
szacsee
üzenetére
No én pont mostanában leszek P35 -> P67 fejlesztés következtében hasonló cipőben.
Örömmel olvasgattam a az új rendszerhez a steam játékok mentését, de van pár dolog, ami biztosan egyértelmű csak Én vagyok olyan mamlasz, hogy nem tudom miről is beszélsz

pl. a csoportok létrehozását a steam kliensben kell megejteni?
Létrehozol pl. egy "Protected" csoportot és ide helyezed azokat a játékokat, amelyek védelemmel vannak ellátva?Itt egyből adódik a kérdés, hogy honnan is lehet az egyszerű halandónak tudni azt, hogy mely játék rendelkezik olyan védelemmel, amelyre különösen figyelni kell.
Aztán ugye ez a megfogalmazás sem túlságosan világos számomra:
"Ezek után a másolásvédett játékokat uninstalláld, és lesd, hogy a revoke tool látszott-e vagy egyszerűbb ha rákeresel és a saját revoke tool-jával revokolod"Bár még csak olvasgatok a "Steam másolásvédett játékainak kezelése OS újratelepítés esetén" témájában és gyakorlati tapasztalatom még nincs a területen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Eredeti játékok OFF topik
- RAM topik
- További aktív témák...
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 Ryzen 7 / 32GB RAM / 512 SSD Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
) Csak akkor ugrik egy race07ted steam-en! (tehát hiába lesz még egy race07-ed abbol nemtudod elajándékozni a másikat, sőt az el is fog tünni)

De most ebben segítene a Portal.

Én az első küldetésben már megkerestem a 200-at, ami kell és majd játszok az acsiért.

Nuclear Dawn meg kellett volna csinálni most.. Na mind1. már késő.

eami