Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
-
LOGOUT.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
whisperity
tag
Na elvileg kijöttek a mai nyereményjátékok, a Steam még le van halva. Egy ingyenesen megcsinálható van megint, a Facebook profilotokat össze kell kapcsolni a Steam profilotokkal.
Van még szó Amazon Jungle-ről, vízbe ugrásról miközben égsz (TF2), egy karneváli minijátékban kell 2500 pontot elérni, stb.
-
whisperity
tag
Lesz 2fort-os szeró, mindjárt csinálok egyet, csak sikerüljön frissíteni!
Checking bootstrapper version ...
Updating Installation
Retrying in 30 seconds . . .
Retrying in 30 seconds . . .És itt megáll a tudomány.
[ Szerkesztve ]
-
whisperity
tag
válasz HS 2142 #5206 üzenetére
Simán. Bemész a profilod szerkesztéséhez és van egy Unlink opció.
Igen, ha in-game hosztolsz, akkor konzolba be kell írni: sv_lan 0 majd restartolni a játékot. Nekem nem Steam-ről van leszedve a dedikált szerver (mert ha azt elindítom nem tudok rájoinolni utána), hanem különálló (Stand-Alone) szeróm van.
-
whisperity
tag
válasz KubanitoS #5454 üzenetére
Ez de gyökérség, hogy le van tiltva. Tudtommal, hogy ha az ügyfél kéri (és nincs technikai akadálya), akkor engedélyezniük kéne. Persze előtte kérd, hogy aláírhasd, hogy saját felelősségre. Na mindegy. Allianz-os Visa Electronnal és Budapest Bankos Visa Electronnal működik a Steam.
-
whisperity
tag
válasz GeneraL_XTX #5539 üzenetére
Mindenki most tölt, és mivel ez nem P2P, ezért oszlik a sebesség. Nekem is lassú. A leárazások végére helyre fog állni. (Tapasztalat )
[ Szerkesztve ]
-
whisperity
tag
STALKER: 2,49€/game.
Monday Night Combat: 2,87€Szerver szokás szerint halott. Na végre odatette magát valamennyire a Valve. Most már lehetne olyan játékokat is betenni a jegyvadászatba, amik megvannak nekem .
-
whisperity
tag
válasz Scholes9 #5702 üzenetére
Bár a Clear Sky 5 aktivációs TAGES DRM-mel rendelkezik! Egy apró módosítás (például VGA-csere) is új aktivációt kíván (és ha eljátszod az 5 aktivációt akkor kuka a játéknak, mivel nem biztosítanak helyreállítást). Erre figyeljetek oda.
@danih: Azért mert 1. nem biztosítanak helyreállítást, ezért egy reinstall után bukta még egy aktiválásnak. 2. hardvercsere (ideértve a RAM/VGA cserét is, amihez nem kéne rendszer újratelepítés) is újraaktivációt kíván. 3. Steam mellett miért van szükség MÉG EGY DRM-re aminek így semmi értelme?
[ Szerkesztve ]
-
whisperity
tag
Az ilyen limitációs aktiválás a Steam lényegét (megveszed egyszer -> játszod akárhol, akármikor, csak jelentkezz be) veszi el. Hiába ilyen olcsó a Clear Sky, én nem fogom megvenni. Nincs szükség még egy rohadék driverre a gépemen, meg ilyen marhaságokra.
Végre egy jó akció amibe belemennék, de ezt is tönkre kell tenniük. Hát én miattam ezekután csődbe mehetnek. Bár sajnos úgysem fognak
Edit: Bár a Steam fórumon azt írják, attól még, hogy a Store oldalon ki van jelezve a TAGES, nem került bele, mivel voltak, akik lefigyelték, mit hova telepít a CS telepítője.
[ Szerkesztve ]
-
whisperity
tag
Én nem a Valvéra haragszom, és nem a Valvet szeretném csődbe küldeni, hanem a kiadót.
Egyébként is az ilyen aktivációs limit mindig visszafele sül el. Azt akarják ugye vele elérni, hogy az ember kevesebbet/egyáltalán ne kalózkodjon. És akkor vessük össze: legális változatot megveszed (pénzért!), szívsz az aktivációval; vagy letöltöd a kalózváltozatot (ingyen), amiből a cracker team kiütötte az ilyen aktivációs dolgokat. A legális vásárló többet szív néha...
Edit: Időközben mégiscsak megvettem a Clear Sky-t, és le is jött. A játék /bin mappájában található két fájl: tagesclient.data és TagesClient.exe. A fórumosoknak igazuk volt, mivel én ezeket a fájlokat kitöröltem, és a játék vígan fut nélkülük, tehát inaktívak voltak (ezt a Process Monitor eredményei is igazolták). Nincsen semmiféle aktivációs limit, azonban, ha multizni szeretnél, a Steam által adott CD-kulcsot (minden játéki ndításnál feldobja) be kell írnod legalább egyszer. Net nélkül megy a single, nettel megy a multi, minden frankó.
[ Szerkesztve ]
-
whisperity
tag
válasz whisperity #5751 üzenetére
Lejárt a szerkesztés gomb
Ez nem warezolásra való felbujtás, én sem warezolok (már valahogy mióta a 80 gigás laptopból 1000 gigás asztali gépem lett (HDD), nem töltök le, mivel nem érzem meg a hely elfogyást, így eleinte napokig tartott végignézni mi az amit leszedtem, mert le akartam szedni, vagy leszedtem, mert "bekerült a kosárba"), csak néha a kiadók is elgondolkozhatnak mit nyomnak le a vásárló emberek torkán. Nagyon sok játékot kipróbáltam, legtöbbjüket utána meg is vettem. A Steam szolgáltatás és közösség (PH!-TF ) zseniális, a support lassú, de megoldják.
És nálam a Valve az egyetlen olyan kiadó, akinek a játékait előzetes kipróbálás nélkül vettem meg. A Portal 2-t is megvettem próba nélkül, bár azzal a játékkal elég sok aggályom jött elő.
[ Szerkesztve ]
-
whisperity
tag
válasz enginev3.0 #5763 üzenetére
Túl nagy a terhelés.
Na az a nem mindegy, én a vásárlásomról nem kaptam meg az e-mailes másolatot. Még jó, hogy nyomtatok mindig -
whisperity
tag
Nem kell a fejed fognod. Ha te nekeed az 500 KB/s helyett 50 KB/s-mal jönne, az ugyanaz, mint ha nekem a 7.5 MB/s helyett 0.75 MB/s-mal tölt. Az arány a lényeg, hogy ha egyszer a netem képes rá, akkor tudjak annyival tölteni. Én is sírok, mert képtelen volt 3.5 MB/s fölé menni a letöltés, amikor (békeidőben) még 8 MB/s-ra is felmegy.
Igazán bevezethetnének egy kis P2P-t a Steamen, hogy lehessen felfele is tölteni, ne csak lefele (mint az XFire-nél). Megdobná a letöltést egy picit. Mivel ez az egy szerver -> száz ember felállás ez ilyenkor nagyon lehangoló.
[ Szerkesztve ]
-
whisperity
tag
válasz ProEvoFan #5892 üzenetére
Nem csak a végét. Az új változatban amikor mész a csatornában ahol kiírja, hogy figyelj az erős hullámokra, és utána le kell menni a lépcsőkön, na az teljesen sötét lett, semmi világítás.
Egy másik csatornában/alagútban pedig amikor kiérsz elvakulsz.
Ja egyébként ha júliusban/hétvégéig (egyik oldalon ezt írják másikon azt) 20.000 játékos megszerzi a Cold Stream végigjátszásáért járó achievementet, a Valve ad nekünk valamit. Méghozzá pedig a Dead Air kampányt Left 4 Dead 2-es változatban.
Úgy látszik lassan az L4D(1)-re semmi szükség nem lesz
@ProEvoFan: Ahhoz, hogy nyerj a végén nem kell a csoportban lenned. Az, hogy belépsz a csoportba, csak egy jegyet ad, amivel (elvileg) nő a nyerési esély. De (ha jól tudom), nyugodtan kiléphetsz a csoportból, a jegy megmarad.
[ Szerkesztve ]
-
whisperity
tag
válasz ígyvanferi #6012 üzenetére
Leárazás van, mindenki veszi a játékokat és tölti le. A leárazás után helyre fog állni a sebesség. Mindenkinél lassabb most.
A tíz giga? Hát abba beleszámít a játékmotor megosztott fájljai is, gyakorlatilag 75%-ban benne van a Half-Life 2 tartalom (a Source engine miatt). Gondolom nincs Source játék az accodon, ezért kell az egész Source motort ÉS a TF2-t letöltened. A TF2 maradék része pedig a szokásos: pályák, objektumok, textúrák, modellek, hangok, a sok-sok item meg minden.
-
whisperity
tag
Aki tud angolul, ajánlom, hogy hallgassák a SteamCast beszélgetéseit. Letölthetőek a régebbi epizódok, és minden vasárnap 04:00-kor (magyar idő szerint) van felvétel.
-
whisperity
tag
válasz sittes79 #6342 üzenetére
Le vannak terhelve a szerverek. Mindjárt vége az akciónak, holnap/holnapután estére valószínűleg helyreáll a letöltési sebesség (nekem is max 1.2-1.5 MB/s-cel tölt a Steam (békeidőkben) átlagos 6-6.5 MB/s-éhez képest). Az akcióknál/új kiadásoknál (pl. Left 4 Dead 2 DLC-k vagy Call of Duty-k) mindig ezt csinálja.
Próbálj meg külföldi szeróról tölteni.
Az pedig, hogy önkényesen leállítja a Steam, egy hiba a mátrixban. (Nekem például a letöltés közepén lőtte ki amikor vígan 5 megabájt/másodperccel húzta lefelé, de azért Ő leállítja.)
-
whisperity
tag
válasz sittes79 #6344 üzenetére
Windows 7 alatt úgy lehet saját szerót elindítani, hogy letöltöd a HLDSUpdateTool -t. Ha ez megvan, feltelepíted. Elindítasz egy rendszergazda parancssort, majd kiadod a következő parancsot a HLDSUpdateTool telepítési mappájában:
HLDSUpdateTool.exe -command update -game "Counter-Strike Source" -dir "C:\Valve\HLDSUpdateTool\CSS\" (vagy bármelyik másik célmappa).
Ez szépen letölti a teljes CSS tartalmat (~6 gigabájt vagy több) a megadott mappába. Majd elindítod a szervert úgy, ahogy linuxon tennéd. Utána már tudsz joinolni rá.
@Amantius (#6345): Szerintem a nyertesek nem most kerülnek kiválasztásra, hanem úgy reggelig sikerül nekik kiválasztani őket.
[ Szerkesztve ]
-
whisperity
tag
Aki szeretné kipróbálni
a Killing Floor vagya Monday Night Combat játékokat, az írjon, mivel vanmindegyikhez 1-1 guest passom (X ideig (általában 2-3 nap) megkapod a teljesértékű játékot) és nem szeretném ha elveszne.[ Módosította: #65675776 ]
-
whisperity
tag
válasz chatran #6452 üzenetére
Amíg nem ajándékozod el őket, addig a "Manage Gifts and Guest Passes" opcióban kiküldhetőek.
@olly (#6453) Vegyél fel Steamen (account nevem megegyezik a PH!-s nevemmel) és küldöm is. Killing Floor elküldve
Miről maradtam le az akció alatt?
Sok jóról, nekem a Killing Floor nagyon tetszik.[ Szerkesztve ]
-
whisperity
tag
Akció alatt megvettem a STALKER: Clear Sky-t, most nekiállok letölteni. El sem hiszem, 7.2 MB/s-kel tölt a Steam. Meglátszik, hogy vége az akciónak.
-
whisperity
tag
Hát igen, sajnos erre tartanak a játékok. Túl rövidek a singlék. Nézzük például a két Half-Life-ot (HL1 és HL2). Jó fél-egy nap kell, hogy kijátszd, főleg ha utánajársz a részleteknek, beleakarod magad élni a sztoriba, vadászgatsz achievementeket (nem videó alapján hanem abból a félsoros leírásból kigondolva). Az epizódok már más tészta... HL1-hez ott van másik két teljesértékű játék, a Blue Shift és az Opposing Force. Mindkettőhöz idő kell, hogy kijátszd.
Ezzel szemben a Portal 2 egy vicc. Kőkemény 8 óra alatt kivihető (single + coop). A Portal (1) 45 perces játékidejét nem említem, az csak egy "teszt" volt.
CODUO. Ajj... de rég volt már.
Én szívesen elvagyok a singlés játékokkal, néha jobban szeretem azokat, mint a multisokat. Néha a játékokat a sztori miatt játszom, és a singlékben legtöbbször több sztori van. Bár én olyan vagyok, hogy nem stílus/működés alapján különböztetek meg játékot. Játék és játékot különböztetek meg egymástól, függetlenül a kiadótól, a stílustól, a típustól, a minden franctól. Zenét sem előadó/műfaj szerint nézek, hanem egy-egy zeneszámra lebontva.
Nálam az egyetlen kiadó, a Valve élvez prioritást úgy, hogy próba nélkül megvettem a Portal 2-jüket (elővételben ráadásul), mert eddig a Valve nagyon jó játékokat csinált. De a Portal 2 konzolérzése után elgondolkodom a HL2EP3/HL3 megvételén (ha egyáltalán kiadják).
[ Szerkesztve ]
-
whisperity
tag
válasz #65675776 #6615 üzenetére
Igen, a kivitele 8 óra volt. Azóta mentem még egy kört, fejlesztői kommentár módban, stb. CODUO alatt most a multit említettem, annak a singleje tényleg rövid.
Portalt azt 10 perc alatt is végig lehet rusholni (igaz akkor már kell kicsit használni a bugokat benne). Igaz glados többet beszél benne, ezért csinálták meg a Portal 2-t úgy, hogy a lift addig nem megy végig amíg végig nem hallgatod, csak egy csőben megy folyamatosan felfelé, majd kiteleportál egy maptöltő trigger kockába.
-
whisperity
tag
válasz #65675776 #6618 üzenetére
Daa-raa: mint mondtam egy olyan ember vagyok, aki szereti magát beleélni a sztoriba. Egyetértek azzal, hogy rusholva nem élvezetes kitolni egy játékot. Hosszan játszom, végighallgattam az összes glados szöveget, utánaolvastam a dolgoknak egy csomó helyen (pl. Combine OverWiki-n), hogy mi hogy van, hogy nincs. Wheatley egy idióta szépen átvág minket, de glados legalábbis egy időre az én oldalamra áll. A Portalokat nagyon jól összerakták, ahogy a Half-Lifeokat is. A HL1-ből nekem egy valami hiányzott, az pedig a feliratozás. Igaz én angol hang - angol felirattal játszom, de a HL1-ben nagyon sok helyen (régi játék, a maiakhoz képest hanganyagilag rossz minőségű) nem értettem, hogy mit mondanak, vagy csak nem tisztán.
Hát igen, a COD meg a HL2-t nem is lehet egy szövegkörnyezetben említeni, annyira más a két dolog. "Sztori" szintjén is, a második világháború már annyira "elcsépelt" többszáz játék/film/könyv dolgozata fel, hogy az ember szinte álmából felkelve felmondja elejétől végéig.
Végigjátszok egy játékot nagyon sokféle módon: rush, devcommentary (ha van), normális menet, részletes menet, stb. Csak mondtam, a HL2 rusholva nekem 13 óra volt, a Portal 2 rusholva 8 (single+coop) együtt. Természetesen a normális végigjátszás jóval hosszabb, ha figyelsz a részletekre, annál inkább.
Ezek a speedrunok mindig is tartalmaztak valami kis glitchet, pont ez az "értelmük", hogy semmi csalás (értsd: noclip, map töltés, stb.) nélkül, de mégis csalva végigvigyék. Annó a portalban lehetett olyat csinálni, hogy ha "ügyesen" egymás mellé lőtted a két portálod, akkor egyikbe belemászva kijöttél a másikon, de mapon kívül. Valami ilyesmi... én sosem próbáltam, talán már be is van foltozva.
A Left 4 Dead-nek is van sztorija, még ha nem s akkora. Valve játékok közül talán a CS:S az, ahol nem találsz sztorit, mivel a TF2-nek is van. Igaz, az már nem in-game kerül elmesélésre, hanem képregényekben, stb; de a Team Fortress wikin is szépen le van írva minden, hogy pl. honnan ered a BLU és a RED csapatok, miért hasonlítanak annyira egymásra, hogy került Saxton Hale a képbe, mi az a Mann Co., ki az a bemondócsaj, stb.
Wolpawék nagyon értik a dolgukat. Azt kívánom a Valvénak, hogy ne csicskuljon el, mint a többi kiadó (pl. Activision) és legyen még sok ilyen jó játékuk. Na meg adják már ki (ha nem is a Valve) a Black Mesa-t.
[ Szerkesztve ]
-
whisperity
tag
válasz huskydog17 #6622 üzenetére
Angol nyelvre tedd a Steam kliensed. A játékban a hang angol legyen, a játék nyelve angol legyen, és legyen bekapcsolva a felirat.
[ Szerkesztve ]
-
whisperity
tag
válasz huskydog17 #6630 üzenetére
Na a hivatalos feliratról csak ne beszéljünk. Főleg nem a Portal 2 hivatalos feliratáról... olyan gány lett, hogy csak na.
Létezik magyar felirat az összes játékhoz elkészítve a fordítószerveren, de a Valve egyszerűen nem hajlandó betenni.
-
whisperity
tag
válasz TazLeacher #6675 üzenetére
Team Fortress 2 csoportunk már van
-
whisperity
tag
válasz TazLeacher #6684 üzenetére
Több admin nem lehet. A Steam csoportnál négy jogkör van: tulajdonos (aki indított), tisztek (akiket ki lehet nevezni), tagok és senkik (vendégek). Tehát az admin (tulaj) ő marad, csak nektek adhat tiszti jogot. Azonban finomhangolható, hogy pl. tagok kirúgását csak tulaj, vagy tulajok ÉS tisztek végezhessék el.
Steam Supportnál lehet még próbálkozni, ki tudja mekkora sikerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest