Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doki16
addikt
válasz
Vistaboy
üzenetére
Tudom, ismerem, hogy miket tevékenykedsz itt. Csak mindig olyan sokan sírnak a steam miatt ebbe topicba, hogy már egy kicsit unalmas. Pedig javarészben mindig júzer error a dolog. El kell fogadni, hogy nincs mit tenni, steam a mindennapi része lett a játékos társadalomnak.
Serpiko: Nem tudok semmit, de e hónapban szerintem már lesz akció.
-
Vistaboy
veterán
Pedig hidd el, általában nem vagyok nyeretlen 12 éves, aki semmihez sem konyít - persze überállat-spiller sem vagyok -, de ez most felcseszte az agyam. Máshol általában van egy beállítás menü, ahol megadhatod a telepítési és letöltési mappákat. Itt miért nincs ilyesmi?
Na jó, hagyjuk, probléma megoldva, demó jön lefelé, peace mindenkinek.

-
Doki16
addikt
válasz
Vistaboy
üzenetére
Ez a steam... Nem értem. Miért mindig baja az új felhasználóknak vele. Soha nem volt még nekem a rendszer meghajtón, mindig is máshova van telepítve. Már lassan 6 éve használom és soha nem volt vele gondom.
Serpiko: Téged az izgulós fajtád visz a sírba
Mi lesz veled, ha jön a nyári akció, napi 10-20-30 játék, szívrohamot fogsz kapni 
-
Serpiko
addikt
Izgulok már nagyon!

-
Vistaboy
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Jó, igazad van, elnézést, de hát annyira akartam már Duke Nukem-ezni, és erre ez a... Steam...
Bocsi.
-
Vistaboy
veterán
Köszi mindenkinek a segítséget, megvan a hiba.
Ez a SZAR (Mostantól akkor is így fogom hívni) csak a C-re telepítve működik.
-
Vistaboy
veterán
Üdv.
Le szeretném tölteni a Duke Nukem Forever demóját, erre azt írja a Steam, hogy 0 MB szabad helyem van, pedig 250 GB az a 0 MB.
Van valami beállítás, amivel megadhatom, hogy hova telepítse és töltse a játékokat?
Eddig nem használtam, de most a DNF miatt muszáj volt feltenni, ha a teljes játéknál is szarakodik majd, akkor kimegyek és kinyírom azt a hájas disznót, az biztos.

-
KubanitoS
veterán
válasz
polonic
üzenetére
Annyit bőven megér. Én még régebben vettem meg 5 euróért és bár nem toltam sokat vele, nem bántam meg a vásárt.
Van is egy emlékezetes pillanat: bent voltam egy épületben, amelyet gyorsan körbevettek az ellenséges katonák, esélytelen volt kijutni. Fogtam a kalapácsot és kivertem az épület hátsó falát és lazán elmenekültem.
Hangulatos cuccos. -
törölt tag
OpenDNS-t szabad használni gőz mellett ugye ?
-
cskamacska
addikt
válasz
polonic
üzenetére
GfWL-os, de nem kell feltétlen hozzá. A játék maga egy közepes GTA klón a Marson, viszont ami abszolút egyedivé teszi az (a játék által is előtérbe helyezett) épületek rombolhatósága. Szinte minden emberkéz alkotta dolgot szét lehet lőni, fel lehet robbantani, vagy be lehet zúzni, de erre szükség is lesz, mert megesik hogy az ellen az erősítés megérkezése után csúnya fölénybe kerül, és az oldalfal kibontása után gyorsan kereket kell oldani.
Egy nagyobb torony tele van rosszfiúval? Pakold körbe robbanószerrel! Egy megerősített konvojt kellene kiiktatnod? Aknázd alá az előttük lévő hidat!
E lehet lenni vele, no.
Az első rész egyébként egy tűrhető, de mára megkopott FPS, némi variálási lehetőséggel a föld alatti furakodás okán. A második rész viszont borzalmas, azt nem ajánlom senkinek.
-
Sundesz
addikt
Itt egy magyar teszt a Red Faction-ről, nem írnak rosszat róla és metacritic átlaga is 82, szóval szerintem érdemes beruházni rá.
-
cskamacska
addikt
Mostanság a retro look kifejezetten divatba jöt, hja kérem lényegesen kevesebb vele a munka mintha valami "rendes" grafikája lenne, cserébe pixelesen is stílusos és fogyasztható. Már akinek persze
, de a huszas-harmincas játékosok általában nagykanállal kajolják a változatlanul felszolgált 80-as, 90-es éveket. 
Nosztalgiavonat fiataloknak.

-
Doki16
addikt
Weekend Deal-ben a Red Faction összes része van leárazva 75%-al (kivéve ami majd meg fog jelenni.) [link]
-
válasz
TazLeacher
üzenetére
A minőségével nincs semmi baj, ez a játék direkt néz így ki. Persze ettől még rétegjáték marad.
-
KubanitoS
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Pontosan. Erre persze lehetne azt válaszolni, hogy ebben a játékban nem a grafika a lényeg, hanem a játékmenet, viszont én 2011-ben nem szeretnék olyan játékért fizetni, illetve játszani, amely úgy néz ki, mintha 1980-ból származna.
-
Mindenki, aki regisztrálta Steam-en a Humble Indie Bundle 1-et, végre megkapta a Samorost 2-t is a Steam játéklistájába.
-
Rent
senior tag
COD BO ingyen hétvége. legalább megnézem milyen mw2-őmhöz képest.

-
HS 2142
őstag
Tudom ajánlani a Super Meat Boyt. Hasonló gyöngyszem

-
kovsol
titán
válasz
CsiguszMaxim
üzenetére
1286 próba? én úgy 15. után töröltem volna le

-
válasz
CsiguszMaxim
üzenetére
Jézusom, ez ilyen játék?? Ez mazochistáknak való.
-
CsiguszMaxim
senior tag
A mai napi ajánlatról ez jut eszembe [link] Istenem hogy örül
Mintha magamat látnám -
BioNiCMaN
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
-
cskamacska
addikt
válasz
BioNiCMaN
üzenetére
Nem olyan vészesen rossz játék a Dino D-Day, igazából a Day of Defeat: Sourceegy változatának tűnik, kicsit rosszabb játékegyensúllyal, de jópofa elemekkel(DÍNÓK!
).
A komolyabb gond az, hogy eszetlenül túlárazva (20€
) került piacra ahhoz képest, hogy szegény egy közepes Source mod. Egy barátságosabb 5-8€ árral szvsz vitték volna mint a cukrot, és ha nem is keresték volna magukat hülyére a fejlesztők, de nem bukott volna olyan hatalmasat, mint manapság a csak többjátékosan játszható indie játékok nagyobb része. 
Doki16: Úgy néz ki mostantól a hétvégi/hétközepi őrületek is duplázva mennek.

Heh, a végén még eljut a marketingesek kis agyáig is, hogy az sűrű fillér jobb, mint a ritka forint, mint ahogy Gabe bátyánk is megaszondta.
-
Doki16
addikt
Midweek Madness - Thief: Deadly Shadows 75%, 3,75€. [link]
-
Flatron710
tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Így sokkal jobb volt...

-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Flatron710
üzenetére
Nem tudom. Ha én sokáig fejjel lefele lógok, fejembe megy a vér. Ráadásul rohadt kényelmetlen lehet az egeret fordítva tologatni az asztalon. Én maradok a hétköznapi megoldásoknál...

-
-
BandiHUN
veterán
válasz
Serpiko
üzenetére
én vettem egy rainbow six-vegas2-t,mert tom clancy gémem még nem volt,hátha tetszik...az újabbakból meg egy section 8 prejudice-t(szerintem jó játék,de kevés ember van online,pedig mindent tud ám,amit kell egy kicsit eszesebb multigémnek,de pluszban pl.a botok is lehetnek a szerón,teljesen jó egy 5v5 is egy 24-es szerveren(persze nem muszáj),DE van olyan multimód is,amikor többedmagunkkal kell 1db bázist védeni a hullámokban jövő ellennel szemben...mivel 10 perc a limit,és a nehézség állítható,lényegében bárki számára szórakoztató),nomeg kevesebb,mint félárért szerváltam egy Brink origit
szebb,jobb mint a "beta",javítottak rajta már,egyedi valami,de jópár órát lehet beletolni,2.5 rongyért meg nem volt vészes. -
Doki16
addikt
Midweek Madness a Cities XL 2011 75%-al leárazva 10 euróért. A napi ajánlat meg a Dino D-Day 50%-al leárazva szintén 10 euróért.
Ez a cities nem rég volt, igaz?
szerk: Hát ez szép egy másodperccel előztél meg Serpiko

-
Serpiko
addikt
Örület a hét közepén akcióban Cities XL 2011-75%A napi ajánlat pedig Dino D-Day -50%

-
Doki16
addikt
válasz
Flatron710
üzenetére
Nagyon jó játék, főleg coopban. Csak egy baj van vele, hogy hamar a végére értünk. Remélem nyáron lesz akcióban ismét az Insurgency Pack.
-
Flatron710
tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Mi is beruháztunk a Deluxe változatra öcsémmel, aztán ha lesz szabadidőnk, akkor mehet a Co-op.

-
-
TazLeacher
nagyúr
Lényegében Haloween óta nagyon nyomul a STEAM. Akkor kezdődött ez a korrekt leárazás sorozat. Aztán jött az eddigi legkomolyabb karácsonyi akció, most sorra jöttek a kiadós akciók, meg ugye elindult a napi, mellette ott a heti 2...erősen ráfeküdtek erre a témára. Ami ugye nem nagy baj...

-
polonic
félisten
A steamen amerikai idő szerint jelennek meg a játékok? Ezt a deus ex kapcsán kérdezem, mert eltérő dátum van megadva Amerikának és Európának. Nálunk később jelenik meg 3 nappal.
Ezt azért kérdezem, mert a dirt 3-nál a feloldás 24. este 7 óra lett volna, de aztán az utolsó napon megváltoztatták hajnali 1 órára, tehát igazodtak az európai időhöz. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
nem lesz túl sok a jóból?

szerintem meg legyen olyan tavalyi nagy nyári akció, hasonló volt, mint karácsonyi, csak nem repkedtek annyira -%ok
-
bul07
nagyúr
Frontlines: Fuel of War a steam-en utoljára 2010 Okt 28-án volt leakciózva $2.99 (down 85% from $19.99)
Decemberi nagy akciózás óta figyelem hátha nyomnak rá egy 75% vagy egy 50%-ost , már ideje lenne hogy berakják
Amúgy ha meglátjátok akciósan valahol(csak olyan érdekelne amit be lehet regisztrálni a steam-re) pm-be szóljatok nyugotan -
Serpiko
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Ennek örülök így nagyobb az izgalom nem is fogok tudni aludni egész éjjel nem is baj majd kockulok.

-
Serpiko
addikt
Mai ajánlat: 4 Elements -50%
-
Serpiko
addikt
Izgulok már megint vajon mi lesz a napi ajánlat.

-
bul07
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
van még kiadó amiből akciózhatnának, mondjuk THQ (Frontlines: Fuel of War-ra pályáznék)
-
Mozsa
tag
"Izgulok" milyen hét lesz... mármint melyik játék készítőé
-
Serpiko
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Grat! Jó vétel csináltál,
ha gondolod vegyél fel steamen aztán tolhatjuk coopban. -
TazLeacher
nagyúr
Na, megvettem a Conviction-t..sok eszemmel nem a Deluxe-ot, mert nem pörögettem lentebb, és már kifizettem, mire észrevettem, hogy ott volt a Deluxe is...

Sokat nem buktam, mert a Deluxe-ban lévő játékmód ugye ingyenes, a ruha meg a fegyó annyira nem nagy bukta. Viszont megvettem a DLC-t is, "ha már lúd" alapon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- sziku69: Szólánc.
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OTP Bank topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Intel Core i3-8100/ i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T /i7-10700 processzorok- számla, garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hangulatos cuccos.

, de a huszas-harmincas játékosok általában nagykanállal kajolják a változatlanul felszolgált 80-as, 90-es éveket.

) került piacra ahhoz képest, hogy szegény egy közepes Source mod. Egy barátságosabb 5-8€ árral szvsz vitték volna mint a cukrot, és ha nem is keresték volna magukat hülyére a fejlesztők, de nem bukott volna olyan hatalmasat, mint manapság a csak többjátékosan játszható indie játékok nagyobb része.

eami