Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
Nem tudtam ellenállni a Just Cause 2-nek
Beszereztem a DLCkel együtt.Serpiko: én is felvettelek, ha nem baj
Látom szereted az NBA 2K11-et. -
Serpiko
addikt
válasz
westcoastog
üzenetére
Fel vagy véve.

-
danih
veterán
Na csak meg tudtam venni a Black Opst, este zombizás...
Alien Breed-hez: tök jó... LENNE, ha nem toszták volna el a coop-ot, iszonyú bughegy az egész, nem csodálom, hogy ingyen adják (és pont a "középső" részt persze). -
westcoastog
veterán
válasz
Serpiko
üzenetére
Várok még vele egy kicsit, megvárom 10-ig a napi akciókat aztán ha leárazzák mehet, ha csak ennyi marad 10.-éig azt megbeszéljük.

Attól mondjuk még felveszlek steamre, mi a neved ott?Ja és most kiakaszt ez a vacak, tölteném a tf2-t, erre állandóan felfüggesztgeti magának a letöltést.

(#5285)
Amúgy is rátok leszek szorulva, szóval.
Még izguljuk végig ezt a nyári akciózást.
-
Serpiko
addikt
válasz
westcoastog
üzenetére
Itt vagyok és izgulok lassan 19 óra.
A CS:S 10,04 euro most kell neked akkor vegyél fel steamen és megveszem neked ajándékba és utána majd rendezzük a számlát.

-
gooool
őstag
Sziasztok!
Sajnos nem tudom a Steam-em adatait,így arra jutottam,hogy újra regelek,mivel semmi olyan nem volt benne,ami pénzembe került volna,csak az Alien Swarm-ot toltam vele annó.
Viszont az a gond,hogy nem engedi,hogy regeljek,kitöltöm az adatokat,jelszó,email,stb...beírom azt a kódot,kipipálom a kis négyzetet,kattintok,de mindig visszaugrik,hogy adjam meg újra a kódot az emberi mivoltom bizonyítására...
Ez miért lehet?Már két hete próbálkozom,de mindig ez van.Pedig már nagyon játszanék a TF2-vel,illetve még pár játékra már gyűjtöttem cash-t,amiket szívesen kipróbálnék.Kösz a segítséget!

-
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Ahogy próbálgattam, szerintem nem.
- Dwarfs!: A Carnival minigame csak a Carnival DLC-ben van benne, ami a demóhoz nem tölthető le.
- TF2: Ingyen játszható, az achievement pedig könnyen teljesíthető.
- Alien Breed: Impact: A demóban csak egy pálya teljesíthető, az is Single Player módban.
- Shogun 2: Valószínűleg időkorlátos, vagy csak egy pálya játszható.
- SpaceChem: Az achievement amit el kell érni, az a játékosok 10.9%-ának sikerült, valószínűleg a demóban nem lehet elérni.
- Hamilton's Great Adventure: Egy extra pályát kell teljesíteni, ami nyilván a demóban nem elérhető, egyébként a játékosok 11.9%-ának sikerült.Ki van ez találva. Ahhoz, hogy minél több jegyet összegyűjthess, ahhoz vásárolni is kell és rögtön játszani is a játékokkal. Akinek <10 jegye lesz a végére, az az első 10 sorsolásban el is használja a jegyeit. Ezért kisebb az esélye a nyerésre. Aki esetleg összegyűjti mind a 100 jegyet, annak van a legnagyobb esélye a nyerésre a végén, hiszen ő az utolsó sorsoláson akár egyedül is maradhat.
-
JSaN
addikt
válasz
westcoastog
üzenetére
Sot en egy pohar sort teszek fel ra hogy lesz napi akcioban is hamarossan. Kb 3.75 euroert, en is anyiert vettem tavaly karacsonykor. Es tuti most is lesz, erdemes akkor megvenni.
-
olly
aktív tag
válasz
westcoastog
üzenetére
Steam Summer Sale 2011
szóval igen, juli. 10ig, jövőhét vasárnapig -
westcoastog
veterán
lement a cs source ára, most csak 10,04 euro, azaz kb 2600 forint, de jó hogy most fogyott el a pénzem.
Kb meddig marad így leárazva? Esetleg a nyári akció végéig? -
olly
aktív tag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
ezt most nem igazán értem, de ha az "ingyen" jegyeket kérdezed, amihez nem kell költeni egy fillrét sem akkro mindjárt le írom újra
"1. http://steamcommunity.com/games/summercamp ehez csatlakozol, ez már EGY jegy
2. össze kötöd egy facebook profilal a steam-et (ez a facebook lehet egy fake accoutn is amit nem használsz, csak van) én pl úgy csináltam, hogy mentettem egy kélpet, kiléptem akkor publikáltam és kérdezte hogy össze kötöm a face-el? rá nyomtam hogy ja, na ez mostmár MÉG EGY jegy az az van már KETTŐ jegyünk
3. TF2ben meg csinálod ezt a könnyű feladatott (csak nincs üres szerver legalábbis a ctf_2fort ra ahol tudom, hogy van víz) ímre megis van a HÁROM jegyünk" -
JSaN
addikt
Estleg a napi akcioban lesz valami olyan jatek ami a ticket listan is fent van, akkor meg veszed es ahoz valtod be a ticketet.
En eggyelore csak a kiling floorhoz valtottam be(fasza steampunk karakterek), esetleg a tf2-hoz fogom a kovetkezot. Mas nagyon nem erdekel a listabol. -
olly
aktív tag
hát most váltotuk be a 3 jegyet az alien breed 2 assault-ra
most tölötm remélem jó lesz, és megérte azt a 3 jegyet
(több ilyne teljes játékot nem láttam, amit 3 jegyre lehet váltani, van még? vagy lesz még?) -
Alister71
nagyúr
Megnéztem 2 német és a Magyar servert, mind3 egyforma lassú most.

-
Alister71
nagyúr
Letöltéshez melyik servert érdemes beállítani, vagyis melyik a leggyorsabb?
-
-
polonic
félisten
Mondanám azt, hogy töröld a steam mappából az összes dolgot, kivéve a steam.exe és a steamapps mappa. Volt falami gond egyszer nálam is fizetésnél, nem emlékszem a pontos hibaüzenetre, ez oldotta meg.
De mivel írtad, hogy próbáltad másik gépen is, böngészőből is, így ez nem hinném, hogy megoldás lenne. -
danih
veterán
Nem tudom megindítani a fizetést, állandóan ezt a hibaüzenetet dobja:
"There has been an internal error initializing your transaction. Please contact support for assistance."
Pedig mindig így fizetek, és szerintem a szerók sem túlterheltek...
Ja, és próbáltam steam-ből, böngészőből, másik gépen, stb - mindig ua. a hiba. -
szacsee
nagyúr
-
JSaN
addikt
Na en is bevaltottam 3 ticketet, killing floor steampunk packra. Egesz pofas karakterek, amugy is ezzel jatszok legtobbet a felsorolt lehetosegek kozt. Amugy meg 8 nap alat meg rengeteg ticketet lehet ossze szedni mas dlc-khez is.
-
szacsee
nagyúr
Seggére vertem a kártyáknak, megvettem az Alien Bred 2-t. Mégiscsak pénzbe kerül amúgy.
Portal 2 búvárszemüveg tetszik, de hogy pár tizedmásodpercig csipázhassam a trutyi alját, hát nem tudom... TF2-vel meg ritkán játszom, bár öcsém most benevezett a Free-re majd meglátjuk.Örömteli hír, hogy nem vonja le az üvegből a kártyákat, csak a polcok alól veszi ki mint fizetőeszközt. 10 kártya így könnyen összejön és még shoppingolhatok is.

-
polonic
félisten
válasz
TazLeacher
üzenetére
Nekem is szokott jönni, szinte minden, max sebességel. Régiónak Magyarország van beálítva. De mivel nincs magyar szerver, tudtommal, így nem tudom, hogy ez valójában melyik szerverhez kapcsolódást jelenti.
-
krokk
senior tag
Terraria Pack vásárlásban benne lenne valaki?
4 játék van benne. 5.6 EUR / fő. amúgy 7.5 lenne 1 db. -
Winne
nagyúr
válasz
tupacamaru
üzenetére
Odaadtam haveromnak már, pedig nagyon szívesen elküldtem volna...

-
AMD_ok
őstag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
talán a max and the magic maker-re gondolsz?
MOD: bocsi, most látom,már megválaszolták...

-
Winne
nagyúr
válasz
tupacamaru
üzenetére
"Neverwinter Nights 2"
Nem ezt adták régen egy halom videokártyához?
-
tupacamaru
veterán
-
JSaN
addikt
Valve reszerol legynagyobb FAIL hogy, szinte egyszerre inditottak a free TF2-t es summer camp-t. Boldog-boldogtalan a TF2-t tolti, maradt volna meg egy kis idejig fizetos.
NEM LEHET SEMMIT CSINALNI, minden all, szetesik, nem tolt, lefegy, stb. -
Winne
nagyúr
Urak most vettem észre az akciót, mióta van ez most és meddig tart?

-
Serpiko
addikt
válasz
Kassadin
üzenetére
Kb. 1 hónapja próbálom megváltoztatni az email címem ami steam van megadva. Nem igazáns sikerült eddig. Megkapom az új email címre az emailt és elfogadom megköszöni, hogy hitelesítettem az új email címem. Ezt követően beléptem a steambe és nézem az email címem még mindig a régi fos freemail. Nem tudom ez mitől van. Valaki esetleg?

-
Kassadin
addikt
Ennyire be van halva a steam vagy mi történt? Kértem jelszó emlékeztetőt már egy ideje, és még mindig semmilyen email nem érkezett.
-
-
olly
aktív tag
segítségeteket kérném
van ez az oldal
[link]
itt meg lehet nézni, hogy a játékok menniybe kerülnek az ango, az amerikai és az európai steam store-ban
viszont ha rá megyek hogy $ akkor be adja az Amerikai steam store-t, meg tudom onnan is venni a játékokat dollárban? ha igen akkor ezért bannolhatnak? (mivel EU kliensem van) de ha oldalon vásárolok?
a választ köszöntem előre is -
olly
aktív tag
haverral meg csináltuk a TF2-se, a CTF_2forton a csöben találkoztunk, mind a 2en píro k votlunk és ezt írta ki: has earned the achievement Escape the Heat és ah ezt látjátok tik is akkor meg van nektek is a jegy

-
chatran
őstag
A GTA Classics-nál a csomaginfóban a GTA3 alatt van egy olyan, hogy Grand Theft Auto: Classics. Ez mi? Egy külön játék? Vagy csak hiba?
-
whisperity
tag
válasz
HS 2142
üzenetére
Simán. Bemész a profilod szerkesztéséhez és van egy Unlink opció.
Igen, ha in-game hosztolsz, akkor konzolba be kell írni: sv_lan 0 majd restartolni a játékot. Nekem nem Steam-ről van leszedve a dedikált szerver (mert ha azt elindítom nem tudok rájoinolni utána), hanem különálló (Stand-Alone) szeróm van.
-
csigacska
tag
A Heroes 5 pack megéri az összesen 2,5+2,5+3,75=8,75 eurót? Utoljára a Heroes 3-mal játszottam amit még PC guru mellékletként kaptam, anno nagyon bejött.
Az 5 is van annyira szórakoztató mint a jó öreg 3. rész?
-
olly
aktív tag
válasz
whisperity
üzenetére
én csináltam, ha játékon belül: akkor valami LAN baja van
ha dedi szerverrel amit le szedtem a steam-en, ott pedig azt írta ki hogy a steam hitelesítés elutasítva (valami ilyesmit
) -
whisperity
tag
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Projektor topic
- Házimozi haladó szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- EAFC 26
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
mathy néven
Beszereztem a DLCkel együtt.
Látom szereted az NBA 2K11-et.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)

eami