Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy ideig 100%-os áron is szerepelt az akciók között (a 75% és 50%-os árak között), ez inkább a hibázás valószínűségét növeli.
Egyébként a még meg sem jelent Street Fighter is le volt árazva egy rövid ideig (ha jól tudom feléért adták), aztán hirtelen eltűnt róla a kedvezmény.
-
danih
veterán
Következő genyaság:
Portal 2 eddig 37 EUR volt, tegnap este akcióban 25 EUR.
Ma: 50 EUR helyett 33 EUR!
Na ez az gübere*iség! Mert egy dolog a kedvezményes árat átírtni, viszont most az eredeti árat írták át, ami megjelenés óta 37 EUR volt!
Ez az undorító. TIszta tesco/auchan mentalitás. -
bAtt001
addikt
most látom hogy a worms féláron van, na de megvárom én hátha lesz 75%-os akció is
a dlc-k meg drágák 
-
KubanitoS
veterán
TDU 2 már csak -50% és 10 Euro. Pont amikor elgondolkoztam a vásárláson.
-
Kephamos
addikt
Öööö...vegyük át még egyszer!
Hogy is működik ez a tombolásdi. Nem teljesen értem a szituációt, illetve baromira lassú a sztím és nehézkes így rájönni, hogy mi is a teendő.
Láma kérdés 2: Hol tudom hozzáadni a kívánságlistámhoz az adott játékot? Régen megvolt, de most nem találom hol is a gomb. -
Wolverine
félisten
Hmm, eddig nem nagyon találtam kihagyhatatlan akciót...

-
A DOW2 Retribution achie működik.
-
Serpiko
addikt
válasz
HS 2142
üzenetére
Itt vagyok ez hihetetlen gépet bekapcsoltam kattintok a steam áruházra és voálá itt az akció.
Nagyon boldog vagyok erre vártunk már hetek óta.

Amantius: Jól beszélsz pont ilyenkor nem vagyok itt amikor robban a bomba nyári akció. Így jártam most már itt vagyok.
Ezért is izgultam hetekig kész vagyok teljesen örömömben sírni fogok mindjárt. 
-
chungee
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére

-
JSaN
addikt
Hali
A steam mover-al mindenfele instal-binstal nelkul tudod at teni az egesz mappat. Lejjebb ott a leiras. -
danih
veterán
LOL elkezdtem csinálni a feladatokat, kiderült a Bit.Trip.Beat-es rossz

-
danih
veterán
válasz
FuRiONight
üzenetére
Pázzeg dobj meg a steames nickeddel meg a steam-es e-mail címeddel pü-ben.
Egyébként: hú mennyi minden updatelődik! biztos az ajándékok miatt.
-
FuRiONight
addikt
Steam-en megszeretném vásárolni a Lead & Gold-ot most 1,35 Euro, de már nem él a bankkártyám. Természetesen kifizetem!
Mégvalami: PayPal-al tud valaki fizetni? 625Ft-ről lenne szó, de senkit ismerösőm nincs akinek volna.
Részeletek PÜ-ben! -
csigacska
tag
Remélem lesz valami LucasArts nap, csak hogy helyettesítsem Serpikot és izguljak helyette is. Egy Republic Commando jó lenne úgy 2 eur körül.

-
Ideg
aktív tag
Sziasztok!
Sry, hogy nem olvastam végig az egészet, biztos kérdezte már más is, de akkor én is megkérdezem, hogy a steamnek nem lehet megmondani, hogy hova telepítse a játékokat? Mert a Steam a C:\ meghajtón van, de mivel ott nem sok a hely ezért jó lenne ha a játékok a D:\-re mennének.
Van erre mód? Vagy a Steamet kellett volna a D:\-re raknom? 
üdv.: Ideg
-
chatran
őstag
GTA4 Complete 23,4 éró, a GTA Complete meg 20,1 éró. Ugye lesz ennél olcsóbb is?
-
danih
veterán
válasz
csigacska
üzenetére
Csekkold az izgulós topikot a lokálban - mindenkié

-
törölt tag
Oblivion ennél jobb áron nem igazán lesz már,nem?
Valamint a Steam verzióra is jó a magyarosítás?
-
csigacska
tag
Na de, hová tűnt Serpiko?

A vásárlást szerintem holnapra halasztom, most eléggé leterhelt a szegény rendszer. Valahogy csak kibírom TDU2 nélkül még fél napig.@ (#5036) danih: Izgulós topik, olyan is van? Serpikonak külön vagy mások is izgulhatnak benne?

-
Allien
veterán
Nyomorodjanak meg, hogy megent nem elérhetőek. Há nem kell nekik a pízem???

-
FuRiONight
addikt
Helo mindenki!
Steam-en megszeretném vásárolni a Lead & Gold-ot most 1,35 Euro, de már nem él a bankkártyám. Természetesen kifizetem!
Mégvalami: PayPal-al tud valaki fizetni? 625Ft-ről lenne szó, de senkit ismerösőm nincs akinek volna.
Részeletek PÜ-ben!
Előre is köszönöm a segítséget!
-
jozsi252
veterán
Egy kis infót kérek a leárazásokkal kapcsolatban
- Save big on featured packs on sale through july 10 ez a pack júli 10ig lesz elérhető ilyen áron?
- van mellette ez a save big on publisher catalogs ezis gondolom júly 10ig?
- Today's deals itt vannak igazából a nagy napi leárazások ugye?
- Day 1 camp activities itt van az a ticket-es fene az mi akar lenni, hogy tudok ticketeket gyűjteni és mire megyek vele?
köszönöm az infókat

-
bullseye
addikt
nem dobtam meg a mentőt akaraterőre...
-
ProEvoFan
nagyúr
De ahogy látom az EA már nem szereti a Steamet.
A katalógusukban semmi akció...kivéve a MOH napi akcióban. -
JSaN
addikt
Jajj, mi lesz itt meg a kovetkezo napokban?
Le kene uninstalalnom a steamet, mert itt bajok lesznek velem.
-
danih
veterán
Úgy megvenném az Obliviont, de attól tartok, ha így teszek, az válással fog végződni

-
polonic
félisten
Rá sem nézek a steam főoldalra, mert értelmetlen pénzköltésbe fogok kezdeni.

Remélem nem lesz olyan játék akciós, amit nagyon szeretnék, mert nem lenne most jó pénzt elbacni.
-
Scholes9
nagyúr
Én nem, hiszen ilyenkor érdemes bevásárolni, amikor a bolti árak feléért vagy még kevesebbért lehet a gamekhez jutni, Retribution 4k, boltban meg 9k
Amúgy kell kis idő ilyenkor, míg normálisan fog működni a Store oldal, az előbb nekem is errorozott...Az az 5 eurós TDU 2 odabax
Milyen fasza, h pár órája jött meg a fizum 
-
tjb007
nagyúr
Remélem megbírom állni, hogy semmit se vegyek
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
danih
veterán
Látom megint vannak feladatok...
-
jozsi252
veterán
Na már bejön a store
-
Kephamos
addikt
Error 503 Service Unavailable
Ezt a játékot ismeri valaki? Most csak ez az egy van a kínálatban. Biztosan tuti jó játék lehet, de valamiért nem adták meg hogy mennyibe kerül. -
Sundesz
addikt
Úgy látom terhelik rendesen a szervereket.
TDU 2 jöhet is 5 euróért. -
danih
veterán
na jön a TDU2, huhh
-
Scholes9
nagyúr
Na csak itt van a nyári leárazás, Dawn of War 2: Retributiont meg is veszem
+A Fallout: New Vegas 2 DLC-je is remélhetőleg szerepel majd az akcióban 
-
catar
csendes tag
Értem, köszönöm,akkor várok

-
cskamacska
addikt
Tök mindegy, mert gyereknap van
:
VÉGRE AKCIÓS A LONGEST JOURNEY ÉS A DREAMFALL!!!4!!NÉGY
2,5 illetve 5 euró az áruk, az egybecsomag 6,24€ -
JSaN
addikt
Na holnap megyek a bankba, es teszek kartyara penz-t.
Es ez lesz az elso amit megveszek.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Építő/felújító topik
- EAFC 26
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Raspberry Pi
- BMW topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videós, mozgóképes topik
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- További aktív témák...
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 A3000 4GB /1,5 Millió/
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Rockrider Race 940 S
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.07
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Jutányos áron szerzel be gémeket

a dlc-k meg drágák

Ez a veszted, hogy megvagy nekem steam friendsbe. 
Csak itt nem szabad rosszalkodni. (izgulásra értem.) 

Nagyon boldog vagyok erre vártunk már hetek óta.
Van erre mód? Vagy a Steamet kellett volna a D:\-re raknom?
eami