Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
po1son
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
Csak ő annyiért árulja a kulcsokat, amennyiért előrendelheted a dobozos verziót.

Szerintem van egy kis különbség.
-
Youri
veterán
válasz
-=Vacsek=-
üzenetére
Lehet, hogy összetartoznak valamilyen szinten, nem tudom. Itt?
-
cskamacska
addikt
válasz
po1son
üzenetére
Tőled is elvitték a BF3-at dupla áron(igaz az régebben a normál RU ár volt), igazából nincs olyan "túlárazott" cucc amit ne vinnének el.

Épp az HardveraPHrót böngészve döbbenek időnként rá, hogy mennyire olcsón is adják nekünk ezeket a zakciós játékokat az online boltok leárazásaikkor, 200% hasznot simán rá lehet egy játékra rakni, és még mindig olcsóbb az itthoni bolti áránál.

DeFranco: Én 8 óráig bírtam a Borderlands-t egyedül, de már a hajam égnek állt az újrahasznosított ellenfelektől, az új cuccok meg nagyon nem villanyoztak fel.(pláne hogy már órák óta nem találtam olyan fegyvert ami az akkori viszonylag szerencsésen esettet felülmúlta volna) Bár nem is vagyok nagyon oda a Diabló féleségekért, márpedig ez bizony nagyon keményen FPS nézetű action.. ömm RPG?

-
Alien83
senior tag
válasz
SenorGrande
üzenetére
Hát én is csodálkoztam, ezt kéne tudni hogy miért?
-
Mardel
őstag
válasz
darkling
üzenetére
Inkább ez:
PARTP-ALCNO-TIESU
Can be used until 0000 UTC August 1st.
23-án rakták ki.
Többször is lehet használni, csak vásárlásnál egy játéknál alkalmazható.
Azt nem értem, hogy tegnap raktak ki Darksiders 2 pre order -20%-os kódot amit ma 11ig lehetett felhasználni.
Ezt ugyanúgy fel lehet hozzá használni, szintén -20%-os és augusztus 1-ig jó.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
SenorGrande
üzenetére
Én gyakorlatilag alig coopoztam benne, talán 2 órát... és majdnem végigvittem már másodszorra is.
-
Youri
veterán
válasz
-=Vacsek=-
üzenetére
Nagyon el van rejtve, www.gamespy.com/ Egyébként emlékeim szerint a játékon belül is tudsz regelni
-
SenorGrande
senior tag
válasz
Alien83
üzenetére
Azt tudom, hogy GMG-nél ip-t figyelnek az ingyenes játékoknál. Mást eddig nem vettem észre. De azért valljuk be, butaság is lenne részükről egy acc-hoz rendelne egy kártyát! Mi okból tennék ezt?
Borderlands:
Azt azért tegyük hozzá, hogy erősen coop játék. Én elkezdtem single-ben, 25. szinten vagyok, de már végtelenül unom. Nem is játszom vele. . . Talán ha találnék partnereket. Próbáltam ilyen gép által dobott emberekkel, de nem jó, csak szaladgálnak, mint pók a falon. Gondolom nem először játszották. Én meg azért szétnéznék, stb. . . -
-=Vacsek=-
senior tag
szeretném kirpobálni a borderlands multit. de kéri gamespy acc-ot. tudja vki hol tudok iylet létre hozni?
-
Alien83
senior tag
válasz
SenorGrande
üzenetére
Az érdekes nekem nem engedte...:S
-
Alien83
senior tag
válasz
dumbo_tf2
üzenetére
Kulcs?
Mire gondolsz? Border-re? mert ha arra, akkor max úgy tudjuk megoldani, hogy odaadom a profilom amig megveszed, beirod vásárlás után a cd-kulcsot és ennyi, de az a probléma, ha megveszel valamit, akkor nem jegyzi meg a bankkaridat vagy paypal-oda adatait, de viszont azt valamiért tudni fogja hogy arról az accountról vásároltál egyszer már és ha magad csinálsz egy accountot, arra ár nem tudod használni azt a bankkarit vagy paypl-t.
-
warcat
veterán
Köszi mindenkinek, új vendég vagyok náluk,most már tudom

-
DeFranco
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
FPS-t szereted?
Lootolni szeretsz?
Szinteszni, skillezni szeretsz?
Szereted ha hosszú egy játék?
Kedveled az elborult madmax környezetet?3 igen válasz esetén megveheted a Borderlands GOTY-ot. 5 esetén kötelező

-
Alien83
senior tag
válasz
warcat
üzenetére
Nekem van, és meg is adom, de ezeket amiket a profilodba kapsz csak te használhatod.
De próbáld meg hátha megy valamelyik:1OCBB-1A6GD-BWYAB
DF48N-67LK2-ZHYV6AZ6Q0-0D137-RG4DD
0987X-QYKZT-5UWAE30FOZ-40VLZ-0WWQR
2HBON-NMKW7-X9WGFYPSD3-WYC5P-H7RF7
242MT-BD3DF-ONENZ518T4-DDPJ1-WOEKS
WV0LZ-K4M23-V5CJ4QEGWC-Y5FCY-4G5ME
6LXDZ-1GXVN-TRXX6 -
parandroid
félisten
Kipróbálni sajna nem tudom, költözés miatt asztali gép darabokban, jövő hét közepéig nem is lesz. Már kissé elvonási tüneteim vannak, így csináltam végig a Summer Salet is, mobilról meg laptopról netezek két hete.

Jónak tűnik mind a kettő amúgy, de néha már azon kapom magam, hogy csak azért veszem a játékokat, mert olcsó, aztán 80+ %-kal sose nem is játszom.

p
-
warcat
veterán
Van esetleg valakinek egy 'feles' gmg kuponja? a fentieket már elvitték

-
ayo
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
igen omd most jobban akcios pl

en nagyon ajanlom, hamar bele fogsz jonni es ennyiert siman megeri en 2x vegig toltam szinte maxra
+ most jon majd a 2. resz is es ha az elso resz megvan akkor kapsz plusz 10 coop palyat meg gondolom megolcsobb lesz azoknak
borderlandsot pedig siman megeri gotyban. most ingyen ki is tudod probalni ha bejon akkor jol fog jonni kesobb a plusz dlck

-
nightmare13
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Borderland változó... Szeretsz hentelni, van kitartásod, akkor élvezni fogod (hosszú játék). DLC-t szerintem érdemes megvenni, ad plusz küldetéseket.
Orcs Must Die! se egy bonyolult játék. Tower Defense TPS nézetben. Néha kell egy kis logika, de szórakoztató játék

-
Youri
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Érdemes a GOTY-t venni, de most a GMG-n a GOTY kerül annyiba, mint itt a sima

-
parandroid
félisten
Csak nekem tűnik úgy, vagy tényleg jobb akciók vannak most, mint a Summer Sale alatt?
Az Orcs must Die-on is gondolkoztam, de nekem túl bonyolultnak tűnik, valami sima hentelős játékon viszont gondolkozom. Ez a Borderlands mennyire jó? Illetve érdemes költeni a DLC-kre, vagy az alapjátékkal is bőven el lehet szórakozni?p
-
albert8
veterán
válasz
SenorGrande
üzenetére
Pontban mikor kiirtátok még nem volt ott, de azt észre sem vettem, hogy a könyvtárba is ottvan

-
Angelo69
senior tag
GMG :
Voucher Code: 1XXL9-4H81M-XZ2N3
Valid Until: 2012-07-31 16:14:10
-------------------------------------------------------------
Voucher Code: 9VJBA-TLGLR-8BFAMValid Until: 2012-08-01 15:46:14
-
Alien83
senior tag
válasz
SenorGrande
üzenetére
Egyszerűbb ha a könyvtáradba legörgetsz legallulra...

-
SenorGrande
senior tag
-
ProEvoFan
nagyúr
Na most vagyok pipa!Már megint lemaradtam a L4D2 akcióról!!!!....ááááá....
Nincs valakinek giftben?Haveromnak nagyon megvenném már... -
dumbo_tf2
csendes tag
BORDERLANDS II előrendelhető nálam.
Pár perc és kirakom hardverapróra.
-
Serpiko
addikt
Napi ajánlat: Cities in Motion
-
warcat
veterán
Orcs must die és Borderlands 75% off.
-
dumbo_tf2
csendes tag
saints row nekem kékhalált dobott meg kfiagyást.
Valakinek van még ez a problémája?
-
DJGABI
addikt
Ez tényleg szörnyű, igaz csak low beállításokkal döcögött, de baromi ronda... (Blacklight szintén ugyan így Unreal 3 engine, mediumon elmegy, kb milliószor szebb) Játékmenetben sincs semmi extra, a járművek okés, fizika elmegy, de semmi hangulata nincs az egész játéknak...
-
danih
veterán
válasz
po1son
üzenetére
Ha fiam lenne, ezzel büntetném. Azt mondanám - addig nem kapsz vacsorát, amíg nem leszel első a csapatodban! Két óra után sírna. Engem meg különös kegyetlenéggel elkövetett családon belüli erőszakért leültetnének.
Amúgy én kedvelem a gagyit, ha az ilyen nosztalgiázós, vagy feelinges gagyi. Ez nem olyan gagyi, ez a ríkatós gagyi
-
Rigó
csendes tag
IH8X5-QEBCF-8ZP5I (ravaged béta)
-
olly
aktív tag
Ez fura!
Most nézem, hogy kapott az unokabáttyám is cs:go beta meghívást, kapott egy plussz példányt, de nem tudom el küldeni mert:
( Nem cserélhető )
Az ajándékok azt követően válnak cserélhetővé, hogy a Steam fiók legalább 30 napig volt jó hírben állva státuszban. Ez az ajándék 26 Aug 2012 dátummal válik cserélhetővé. További információért nézd meg a Steam Csere GYIK oldalt.
Ami azért fura mert mindig is jóhírben volt állva, így ezért nem értem.. -
po1son
addikt
Lesz még Ravanged béta kulcs, aki lemaradt róla link.
-
Tudja valaki, hogy a Goal 2 (egy játék is vásárolható) ciklikus esemény e (most szombatra is vonatkozik) a Build a Bundle 2-ben, vagy lemaradtam róla.
-
parandroid
félisten
A Foreign Legion: Multi Massacre-t valaki már próbálta? A Buckets of Blood megvan egy korábbi Sale kapcsán, jópofa kis shooter, a kérdés az, hogy a multit hogy oldották meg az új részben. Ha rendesen megcsinálták, lehet ez akár a következő Team Fortress is, mondjuk jóval egyszerűbb játékmenettel. Nekem nagyon bejött az első rész grafikailag, meg hogy abszolut nincs túlbonyolítva, csak lőni kell ész nélkül. Ha sikerül bedobniuk egy leárazásba akkor látatlanba is venném, de így most meggondolom a 7 EUR-t.
p
-
válasz
lostprophet
üzenetére
Hogy működik pontosan ez a Happy Hour? Legutóbb is megvettem első nap, aztán kiderült, hogy aki később vásárolt, az kapott még plusz példányt (mégegyszer meg nem vettem meg, minek belőle még 4). Szóval az érdekelne, hogy szoktak lenni különféle csomagok, ha első nap megveszem a legkisebb csomagot, akkor ha később megveszem a legnagyobbat, akkor négyet kapok, vagy új vásárlásnak fog számítani, mivel nem azt a csomagot vettem korábban, így kapok belőle kettőt?
-
maross
nagyúr
válasz
lostprophet
üzenetére
Eros a felhozatal, foleg ha nincs meg az armored princess az embernek

-
BigBlue69
őstag
válasz
lostprophet
üzenetére
Huhuuuu

-
csaba951
veterán
A legtöbb Steam jelvény amit idáig láttam. Kicsit vicces, hogy pont a Pillar of Community nincs meg neki!

-
lostprophet
aktív tag
IndieGala 7 tartalma:
-Rig'n'Roll
-Death to Spies
-Death to Spies: Moment of Truth
-Theatre of War 2: Africa 1943
-King's Bounty: Armored Princess
-Star Wolves
-UFO: Afterlight
-Reign: Conflict of Nations
-Space RangersEddig ennyi tuti, de szerintem lesznek még meglepetések

-
sith7
félisten
Értem, köszönöm a választ mindenkinek

SenorGrande
Abból a 2 - ből én vagyok az egyik, szóval már csak 1 ember kell csak
-
danih
veterán
válasz
SenorGrande
üzenetére
Én annó megkérdeztem, és azt írták, hogy nincs engedélyezve számukra a HIB értékesítés - senkinek sincs engedélyezve, csak a hivatalos weboldalon lehetne hozzájutni. Azt írták ránéznek a dologra, de ez jogilag kb. annyit jelent, hogy ennyit is tehetnek (próbáld meg levetetni)...
-
Youri
veterán
válasz
SenorGrande
üzenetére
Jahát igen
Owners of Dead Island get 50% off the upgrade to Game of the Year Edition.
-
Amantius
senior tag
válasz
SenorGrande
üzenetére
"Beraktam a kosárba, írja is hogy már megvan, de akkor is 19,99 € marad. Akkor ez már a fele? De a weblapon is ennyit ír, mintha ez lenne az alapár."
Nekem 9.99 eurót ír.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
SenorGrande
üzenetére
Gratula

-
SenorGrande
senior tag
válasz
DeFranco
üzenetére
Én is nagyon rászakadtam a múltkor pár napig. . . És hamarosan jön a remastered verzió lokalizációval (szerény személyem közbenjárásával
), hd graffal, miegymás, ha minden igaz update formályában, tehát akinek megvan, annak ingyen. 
Lucid is nagyon jó!

"Dead Island: Game of the Year Edition vásárlása
50% off loyalty discount for owners of Dead Island"
Beraktam a kosárba, írja is hogy már megvan, de akkor is 19,99 € marad. Akkor ez már a fele? De a weblapon is ennyit ír, mintha ez lenne az alapár.
ollie:
A Humble Indie Bundle-től nem válaszoltak a yuplay-el kapcsolatban? Gondolom már levetették volna velük, ha probléma lenne.A Left 4 Dead 2 4 pack engem is érdekel, és meg is tudom venni. Van már negyedik érdeklődő? Eddig: Talisman (neked kettő kell, vagy miért 2 embert írsz?), én
-
danih
veterán
Never mind, delpls
-
DeFranco
nagyúr
válasz
bullseye
üzenetére
Hú de irigylem a problémáidat

A peteket én is csak gyűjtöm, de olyan jó, amikor felnő az egyik

Kicsit repetitív játék, de az "elolvastam az internetet, de játszani sincs kedvem semmivel" időszakokra pont tökéletes. És azért lehet benne gondolkodni is, hogy minden lap lejöjjön
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
parandroid
félisten
válasz
bullseye
üzenetére
Aha, olyasmi. Főleg ha átkapcsolsz Zen üzemmódba, akkor nem lehet hibázni.
Mobilon Bejeweled-del játszottam sokat, ott van hasonló, az is kimondottan nyugtató számomra - persze ott is vannak idegesítő játékmódok. Utóbbi egyébként van PC-re is, de még nem szántam rá magam, ha karácsonykor nem lesz semmi normális akció, akkor végre megveszem majd a PopCap Pack-ot...p
-
csaba951
veterán
Jó tudni! Ha valakinek már megvan a Steamen a Dead Island - Game of the Year Edition, akkor most 50%-os kedvezménnyel vehet egy másik példányt, pl. ajándékba egy barátnak.
-
bullseye
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Én is beszereztem, jól értem, hogy ez ilyen relax játék? Nem nagyon van időlimit, korlátozás ilyesmi, csak találj 2-3-4 ugyanolyan színű kockát, és kész?
-
parandroid
félisten
Hm, akcióban van ma ez a Lucid, megvettem 1,24 EUR-ért, egész jónak tűnik ennyiért.
p
-
Bluerainbow
Közösségépítő
-
TommyX_
őstag
Napi ajánlat -75% Lucid
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- ZBook Power 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo ThinkPad P15 G1 i7-10875H / 32GB RAM / 512GB SSD / RTX 3000 / 15.6" FHD 12 hó garancia
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 pro max - 256GB - Desert titan - 95% - 2024 október
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ASUS VY279HGR IPS Monitor! 1920x1080 / 120Hz / 1ms / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
eami