Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agyzuzo
addikt
Undying... Respect! Már a legelső helyszínen megadták az alaphangulatot azzal hogy "Seeee..." és mikor átváltottál a vision módba ott hintázott valaki a lámpaoszlopon.
Na meg a festmények "alternatív" változatai... Zseniális. A sötét folyosókon belibbenő függönyös részek meg...
Na ebből elfogadnék egy HD remake-et!Kicsit erre hajazott amúgy az egész: Az Elátkozott Ház
-
olly
aktív tag
Láttátok már az IndieGala Store-t?

[link] -
válasz
DeFranco
üzenetére
Ilyen szempontból jó volt a Prey (nem az ijesztgetésre épített, mégis ijesztő volt a környezet miatt) meg a Dead Space.
Viszont az Undying-ban tökélyre vitték a sötétben ijesztgetést, ott egyáltalán nem olcsó érzete a dolognak (persze hozzá egy nagyon jó story járult).
-
Agyzuzo
addikt
Nem annyira gáz azért, meg lehet szokni és utána már nem paráztat annyira. Tudjátok, megszoksz vagy beszarsz.

-
danih
veterán
válasz
nightmare13
üzenetére
Én már annál kifeküdtem, amikor más játékát néztem youtube-on...

-
danih
veterán
válasz
nightmare13
üzenetére
Persze hogy toltam, tudom hogy ők készítették az Amnesia-t... Épp ezért, állítólag a salakanyag-output sebessége és mennyisége ennél a játéknál még magasabb, mint az előzőeknél, épp ezért nem mertem belekezdeni.
-
Mardel
őstag
Hm szép és jó ez a leárazás, csak...
Aki gyűjtő és Doomra pályázik az megvárja a Doom 3 BFG Editiont (Big Fucking Gun Edition), ami Októberben kb. 29.99 $-ért vihető dobozosan. Ez a Doom3 korszerűsített változata lesz néhány új küldetéssel.
Ezen kívűl tartalmazni fogja a Doom, Doom 2, Doom 3 játékokat, és a Resurrection of Evil kiegészítőt.
-
Huhú, ez a mod RPG-vé varázsolja a Doom 3-at!
Letöltés: Dungeon Doom
-
$p@rr0w
őstag
Tudna valaki segíteni Id pack vásárlásában? Holnap kb-ban befizetném bankon keresztül annak aki megvenné nekem.
-
Mardel
őstag
Nincs ilyen.
Van doom collection, meg quake collection, bár azt túlzás collection-nek nevezni mert a quake 4-et nem tartalmazza, meg van Commander Keen ami egy complete pack (1,2,3).
Meg külön van még Wolf(enstein) pack.De kicsit sokat kérnek a játékokért még így is. A több mint 15 éves játékok lehetnének simán ingyenesek egy quake4-hez vagy egy doom3-hoz.
Már ha azt nézem, hogy pl. a Bethesda ingyenesen elérhetővé tette az TES: Arena, TES II: Daggerfall részeket kb. amint elérték a 15 éves korukat.
-
Niczo
senior tag
Indiegaláéknál Happy Hour van, akit érdekel a full pack occsóbban, pü-ben jelezze.
2 packra van még hely
-
DeFranco
nagyúr
Napicuki:

Ajánlom, akinek nincs meg.

@Agyzuzo, danih: most létszámstop van. Elértem a 40k-s lélektani határt, most egy kicsit ácsi...
-
Bluerainbow
Közösségépítő
-
Agyzuzo
addikt
Na kapott az id Software összes egy -75%-ot mára.

-
Van 3db RO2 guest passom, ha valakit érdekel (ingyen).
-
csaba951
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Viszont akkor jogos a kérdésed, hiszen ott van az aktiválható játékok listáján. Igaz, ez a normál kiadás.
-
Nordic
Közösségépítő
A steames Witcher 2 támogatja a magyar nyelvet?
-
Źşë'
addikt
válasz
nightmare13
üzenetére
én meg várok belőle egy GoTY-t mert az nem állapot h külön megveheted ha előrendeled!! és rosszabbul jössz ki mintha...
-
Youri
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Az 1-et nem, de a 2-t igen
-
Agyzuzo
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Pedig beveszi.
-
Serpiko
addikt
Napi ajánlat: Hack, Slash, Loot
Plusz ez: [link] -
Bluerainbow
Közösségépítő
-
Youri
veterán
válasz
lostprophet
üzenetére
Miért ne tenné?
-
Con Troll
senior tag
válasz
cskamacska
üzenetére
Az oldalon hol lehet szerezni ilyen war of roses kulcsot? Én nem találom sehol.
Ja, hogy már elfogyott. Na mindegy.

-
albert8
veterán
Akinek van steamen vett Crysis 2 maximum az meg tudná mondani, hogy beveszi az orogin?
-
AxBattler
félisten
válasz
cskamacska
üzenetére
Pedig a Hamilton nem tűnt olyan hw-gyilkos gémnek.
No mindegy, majd a bétát / demót megpróbálom... -
cskamacska
addikt
64 vs 64 csatákra lehet számítani, a játékmenet hasonló lesz.
AxBattler: Nem hivatalos gépigényre ezt találtam:
War Of The Roses Minimum System RequirementsOS: Windows 7
CPU: Dual Core 2.4GHz processor
RAM: 4GB
HDD: 5GB Free Hard Disk Space
GPU RAM: 512MB Shader 4.0 compatible card
GPU: Nvidia GeForce 9800 or AMD Radeon 4830
DX: 11OTHER: Onboard Integrated Video Card not supported
Ettől független szerintem AMD APU-val, vagy Intel Sandy/Ivy Bridge videóerőlködővel már elszaggatna, ezek alatt kérdéses, régi Extreme Graphics/GMA cuccal biztos nem megy.
mod: most találtam, hogy a játék a Hamiltons Great Adventure továbbfejelsztett motorját használja, így biztosan csak Vista/Win7/Win8-on fog futni, és annak a játéknak a minimumát igényli:
Hamilton's Great Adventure System Requirements
Processor: Dual Core 2.4GHz processor
Memory: 2GB
Hard Disk Space: 1GB
Video Card: Shader 4.0 compatible card (minimum: Nvidia GeForce 8xxx, AMD Radeon 2xxx)
DirectX®: Direct3D 11Ez viszont baj, mert ez tényleg nem támogatott csak videókártyákat, és a valóságban elég húzós volt a gépigénye.

-
Doki16
addikt
válasz
Wizard of Oz
üzenetére
Köszönöm szépen. Nekem még hiányzott

-
AxBattler
félisten
válasz
abteam2008
üzenetére
Igencsak tetszetős!

A gépigénye kb. mekkora? Van esély integrált gpu-val tolni, minimális felbontáson?
-
danih
veterán
válasz
abteam2008
üzenetére
Warband multihoz képest milyen (már ha ismered)? Hány játékos tesz ki egy oldalt max?
-
cskamacska
addikt
válasz
ViharVadász
üzenetére
How to Redeem Token:
- Wait until 8/6
- Go to http://nda.waroftherosesthegame.com
- Enter in the code
- Enter email address
- Enter Steam account ID
- agree to NDA terms
- players will then receive a Steam key for the beta -
olly
aktív tag
Saint's Row The Third - Spec Ops Vehicle DLC
MIDEZ-9D6JJ-IL70FHát nekem is ezt írj a WOTR keyekre, hogy: "Sorry, that's not a valid code."
-
danih
veterán
Ez a war of the roses érdekesnek tűnik, ha van olyan fílinges (és elbír egy map 200 játékost) mint a warband multi akkor meg is veszem majd.
-
Wizard of Oz
aktív tag
Na ezt benéztem, megvan ez a dlc, úgyhogy
Saint's Row The Third - Spec Ops Vehicle DLC
7MIYV-QFABC-FI60I -
cskamacska
addikt
Dánke sün!
Fú, 2 nap múlva War of the Roses bétázás lesz. 
Bár tán a többieknek egy direkt link sem ártana:http://8bitmmo.net/freestuff/
-
csaba951
veterán
válasz
po1son
üzenetére
De hogyan? Nekem nem jelenik meg semmilyen kód a SR-hoz a http://8bitmmo.net/freestuff/ oldalon! Viszont sokan írják, hogy ugyanitt hozzájutottak a War of the Roses Beta kódhoz!

Ja, már látom! Az alsó sorban: Game Website | This Token Provided by: Amazon.com
Get Token >>, na itt a Get Token >>-re kell klikkelni és a captcha beírása után már meg is kapjuk a kódot! Köszi! -
Niczo
senior tag
Saint's Row the Third DLC és egyebek
aki kimaradt a múltkor most pótolhatja
-
maross
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
En is igy vagyok vele

-
maross
nagyúr
válasz
DeFranco
üzenetére
Es kivarta, mekkora jatekos!!!!

szerk: most latom hogy van Death Rally, ifjukorom egyik kedvence...de jo is volt, imadtam

-
Mardel
őstag
válasz
bullseye
üzenetére
Nah ez érdekes az oldalán azt írja hogy holnap 11 UTC-ig -20%.
És úgy reklámozza, hogy 49.99 € helyett csak 39.99 €.
És akkor még van egy voucher code amivel -25%ot lehet kapni.
Viszont nincs -20% leárazásban, csak a kóddal lehet leárazni ami még mindig csak 37.50 €, ami 10 421 Ft.
A kódhoz meg ezt írták: Valid until 3rd August 1100 UTC., tehát már le kellett volna járnia a leírás szerint.
Még mindig jobban jár az ember a múltkor ajánlott gamersgates 4 db-os -15%-al, úgy csak 8000 Ft. -
bullseye
addikt
Bréking (ha jól értem)
36$ Borderlands...csak a linket volt időm kimásolni, ha valaki ellenőrizné, hálás lennék, gondolom többek is
-
FehérHolló
veterán
válasz
tupacamaru
üzenetére
-
kisho
senior tag
Tremorgames-t próbáltátok? Flash-es játékok vannak ott achievmentekkel, amikért Tremor coint adnak és azt be lehet váltani Steam-es játékokra (is). Nem kamu, én már beváltottam egyet, de eltart egy jó darabig mire összeszed az ember annyit...
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali fotós kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Filmgyűjtés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- További aktív témák...
- Fehér Gamer Gép - GIGABYTE B860, Ultra 7 265KF, 16GB DDR4, RX 9060 XT 16GB, DDR5, 500GB SSD, 650W
- Gigabyte AERO X16 1WH 16" QHD+ IPS Ryzen AI 7 350 RTX 5070 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Samsung Xcover 7 gyári független bontatlan
- Apple MacBook Air 13" M4 (2025) 16GB / 256GB ezüst
- GIGABYTE RX 6900 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- PCIe 5.0/4.0/3.0 Riser kábelek 90-os hajlított csatlakozóval (220mm/300mm)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Na meg a festmények "alternatív" változatai... Zseniális. A sötét folyosókon belibbenő függönyös részek meg...
Na ebből elfogadnék egy HD remake-et!

Én tudom, hogy biztosan nem kezdek bele, mert megint belefájdul a szívem... Szó szerint

Bocs a felesleges hsz-ekért.

eami