Hirdetés
-
LOGOUT.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok! Nem nagyon használtam eddig a Steam-et, csak az AvP volt meg, meg most a Transformers Fall of Cybertron. Ez utóbbihoz jönnek nemsokára jó kis DLC-k, és ugye azt meg kell vásárolni... Szóval hogyan működik ez a Steam-es vásárlás? Addig eljutottam, hogy DLC vásárlása, aztán kosárba tesz, és ott kér adatokat. Na már most, itt hogyan kell pénzt utalni? Nekem csak folyószámlám van egy magyar pénzintézetnél, ez ugye nem jó? Akkor mit kell csinálni, mi ez a PayPal és társai?
Előre is köszönöm a segítséget -
törölt tag
válasz SenorGrande #30444 üzenetére
Igen, igen, most hogy böngésztem a bankom lehetőségeit, van ilyen webkártyás dolog náluk is, és ez a dolog valamelyest biztonságosabbnak tűnik... Még1x köszönöm mindenkinek.
-
törölt tag
Sziasztok! Ismét steam-en való vásárláshoz kérnék segítséget. Csináltattam a bankommal (OTP) virtuális számlát, amire pakoltam összeget. Viszont mennék a Steamnél a kosár után a vásárlásra, és ott akkor hogyan tudok vásárolni? Mert ott csak hitelkártyákat enged (Mastercard, Visa, American Express), bankkártyákat nem. Csak valamilyen hitelkártyával lehet akkor? Próbáltam a Click&Pay módszert is, regisztráltam, de ott is kér hitelkártya számot... Ja, és hogy euróban van a vásárolandó összeg, az gondot okoz-e? Köszi a válaszokat előre is...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz SenorGrande #30612 üzenetére
Sima OTP-s bankkártyám van, és csináltattam egy virtuális számlát is, amiről fizetnék. A kártyára Maestro van írva, és nem "dombornyomásos" Szóval akkor hogy tudok ezzel fizetni? Kicsit kezd már frusztrálni, hogy sehogy sem megy...
-
-
törölt tag
válasz Lucas Kane #30622 üzenetére
Most hogy mondod... A bankártyaszám egy 10 jegyű szám? Mert akkor igen, kevertem, de akkor így se lesz jó...
Egyébként a Paypalos módszerhez is kell VISA, meg Mastercard? Sima Maestro nem jó oda se?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz SenorGrande #30624 üzenetére
Kártyát nem adtak hozzá, majd kiküldik az újat a folyószámlához, de ehhez külön nem jár kártya... Csak egy virtuális számlaszám, meg egy 10 jegyű bankártyaszám, de azt nem tudom, a kapni kívánt kártyához tartozik majd, vagy ehhez a virtuális számlához...
-
törölt tag
-
törölt tag
Nem egyszerű ez... Na még egy kérdés, ha nem baj:
Akkor OTP-s bankszámláról Maestro kártyával tudok utalni PayPalon keresztül? Regisztrálás után persze... Ha nincs más mód... -
törölt tag
válasz DeFranco #30639 üzenetére
A link alapján, amit küldtél, okés a dolog, a bankkártyámon szerepel a 16 jegyű kód, és hátul akkor ott a CVC ellenőrző kód. Viszont hiába, mert ezt nem lehet a steamen akkor használni Marad újra bemenni, és kérelmezni Mastercardot, vagy Visat.
Amúgy azért új nekem ez a dolog, mert eddig csak sima folyószámlán volt, új vagyok ebben netes fizetési dolgokban. Emiatt is mentem be a bankba, hogy elkezdjem.
-
törölt tag
Sziasztok!
A Steam menüben van olyan, hogy játék biztonsági mentése... Ez pontosan mit takar? Nekem a c: meghajtón van a Steam kvt., ahol a Windows is. Ha újrarakom a Windows-t, vagy leformázom a partíciót, és kellene újra a játék, akkor arra való ez a biztonsági mentés? És mennyi helyet foglal? Annyit, mint maga a feltelepített játék? Megéri elmenteni? Vagy újra kell telepíteni ilyenkor az egész játékot? (DVD-s játékom van főleg).
A másik kérdésem, hogy a Steam kvt-on belül a Steamapps/Common/Játék neve kvt-n belül vannak a mentések, legalábbis annak a játéknak, amivel játszok (Transformers FOC). Elég erről másolatot csinálni, vagy kell még valamit kimenteni, ha netalán újra kell telepíteni a Windows-t, és ott akarom folytatni, ahol abbahagytam? Vagy a biztonsági mentés ezt is elmenti (bár ez logikusnak tűnik)?Köszi a válaszokat előre is!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz tupacamaru #30821 üzenetére
Köszi, most már azt is tudom, hogy van ilyen fórum, ahol az ezzel kapcsolatos kérdéseket föltehetem
-
törölt tag
Sziasztok!
Láttam Steamen, hogy a Walking Dead játék most 60%-al olcsóbb ma éjfélig, így nagyon megéri... Viszont most elvagyok a Resident Evil 6-al, addig míg nem végzek vele, nem is akarok feltelepíteni új játékot. Szóval a kérdésem, ha ma megveszem, akkor ugye nem kell feltelepítenem rögtön (mert eddig mindig így csináltam)? Megmarad a fiókomban, mint a többi steames játékom, ami nincs feltelepítve?Köszi előre is a választ!
-
törölt tag
Köszönöm az infót mindenkinek, még 1 kérdés:
Eddig van úgy 5-6 játékom a fiókomban, az új RE-n kívül egy sincs telepítve, mert már mindet végigvittem. Viszont 1-2-t néha újra elővennék, akkor megmaradnak a mentések, ha volt azóta windows reinstall? A felhőmentés az be volt kapcsolva... Nyilván az acsik megmaradnak, de a mentés, egyebek? Vagy emelett ki kell másolni mindig a C:\Steam\Userdata könyvár teljes tartalmát + a játéknak a C:\Dokumentumok\ kvt-ban lévő cuccait?
-
törölt tag
válasz SenorGrande #42596 üzenetére
Jónak tűnik ez a Gamesave Manager, és így a honlapján nézve nem is nehéz alkalmazni... Valaki használta már? Megéri használni?
-
törölt tag
válasz SenorGrande #42599 üzenetére
Tehát akkor csak windows reinstall előtt elég használnom, vagy minden játszás után kell a backup? Ugyanis mániám, hogy naponta csinálok manuális mentést Ja, és ez milyen formába menti a savegameket? Visszatöltéshez is ugyanez a program kell egy esetleges windows reinstall után? Gondolom, be lehet állítani azt is, milyen könyvtárba mentse a backup-okat, nyilván ne a c-re, ha azon van a win...
-
törölt tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy szeretnék venni DLC-ket a Resident Evil ORC-hez (PC). Mivel nincs ms pontom XBOX Live-on, próbáltam, de nem tudtam OTP-s webkártyával beregisztrálni sem az XBOX Live com-on, sem a játékon belül a Windows Live-ban, hiába írtam be helyesen az adatokat. Steam-en már többször fizettem ezzel, és láttam, hogy itt vannak fent Resident Evil ORC DLC-k.
Szóval a kérdésem: Ha Steam-en megveszem ezeket a DLC-ket, de csak a DLC-ket, az alapjátékot nem, mert az már megvan (de ezt ugye nem a Steam-en vettem, hanem dobozos Windows Live-os), azt fel lehet-e telepíteni a Live-os alapjátékhoz (Steamen írja is, hogy ezekhez Windows Live profil kell amúgy is...), és működik-e így? Kezd lassan felidegesíteni ez az Windows LiveElőre is köszi a segítséget!
-
törölt tag
válasz psycroptic #42733 üzenetére
Ez is OTP-s Webkártya volt? Mert akkor azt hiszem, majd én is kipróbálom... Ja, a terheléses dolgot azt már én is olvastam fórumokon, hogy leveszi egyből...
-
törölt tag
Sziasztok!
Nem tudom, kérdezhetek -e ilyet ebben a topikban, de ugye alapban régiózáras lett PC-re az Injustice Gods Among Us Ultimate Edition, nem lehet megvenni Steamen magyar felhasználóként, ezért külföldi oldalról megvettem a játék serial-ját a Gamersgate.com-ról, melyet azonban a steam fiókomon aktiválni tudtam, föl is települt, már játszok is vele...
Szóval a kérdésem, hogy emiatt, hogy régiózáras, de hivatalosan megvettem, és MAGYARORSZÁGról játszok, lehet-e valami bonyodalom belőle? Mondjuk egy idő után letiltják a játékot, vagy a fiókomat törölhetik? Mert pár magyar srác a steames fórumokon írta, hogy ők is is így csinálták, és nekik is működött (egyenlőre...).Előre is köszi az információt!
-
törölt tag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne:
1. Ha offline módban játszok egy játékot steamen (mondjuk mint tegnap, mivel a UPC-s kábelnet rosszalkodott), akkor a mentéseknek lehet-e valami baja, ha utána online-ban folytatom (ahogy alapból szoktam)? Azt szoktam látni, hogy online a játékokból való kilépés után mindig szinkronizál a steam, gondolom, a felhő miatt... Ki is próbáltam, és szerencsére folytatta is gond nélkül, amikor már rendesen volt net, de előtte a net rosszalkodása közben (van-nincs váltakozva) néha előfordult, hogy a mentett állás betöltésekor (offline) egyszerűen kivágott az asztalra, de azóta jó (online).
2. A másik, néha kapok játékokkal kapcsolatos kártyákat, vagy valami ilyesmiket jutalom gyanánt... Az mire jó? Gondolom, lehet cserélgetni őket, de azon kívül?
Köszönöm előre is a válaszokat!
-
törölt tag
Nálam sincs Már kezdtem megijedni, hogy nálam van csak a hiba... Egyébként szokott ilyen hosszú leállás lenni sokszor?
-
törölt tag
Sziasztok!
Olyanban szeretnék segítséget kérni, hogy más lemezmeghajtóra (tehát nem oda, ahova a steam van telepítve, nálam c:\program files\steam) lehet-e telepíteni steames játékot? Mert teli van sajna, és ugye most akciós 1-2 játék steamen, de igazán törölni se szeretnék semmit jelenleg... Vagy mindenáron oda fogja telepíteni a SteamApps mappába?
Előre is köszönöm, és kellemes karácsonyi ünnepeket mindenkinek!
-
törölt tag
Sziasztok!
Először is Boldog Új Évet mindenkinek!
Hallottam, hogy a Marvel játékok eltüntek a Steamről, nos, én hétfőn szerencsére megvettem a Deadpool játékot meg a DLC-jét akciósan, meg is van a Steam-fiók listámban, de még nem telepítettem fel, mert nincs sok helyem... Szóval, tarthatok attól, hogy ez eltűnik a későbbiekben, mivel lejárt a Marvel meg a Valve közötti szerződés, vagy ha már kifizettem, akkor az már az enyém, vagyis csak venni nem lehet már innen digitálisan?
Így lenne a logikus, de sosem lehet tudni...Egy másik dolog még, valaki tud biztos infót erről a Windows Live megszűnéses dologról? Tényleg nem lehet majd ettől az évtől Live-s játékokat futtatni többé? Főleg, hogy még Steamen is van egy pár régebbi játék, amelyhez ugye kell. Néhányat még be akartam szerezni, de így...
Előre is köszi a válaszokat!
-
törölt tag
Oké Köszi mindenkinek!
-
törölt tag
Sziasztok!
Véletlenül nem tudjátok, hogy az új DMC (Devil May Cry) steames játék mentései hol találhatóak? Mert a DMC fórumban ezt írják : C:\ProgramData\Steam\RLD!\220440, de nekem ott nincs olyan, csak itt: C:\Users\Felhasználó\Documents\My Games\UnrealEngine3. Ez elég hozzá?
Egyébként a Steam még mindig nem jött helyre teljesen? Játszani már tudok, de a játékok mentésének szinkronizálása írtó lassú, pedig amúgy jó a net nálam...
Köszi előre is!
-
törölt tag
Sziasztok!
Pár hete néhány alkalommal Steam Client Bootstrapper Crash hibaüzenettel steam indításkor crash-el egyet a kliensprogram. Eddig semmi baja nem volt, lehet egy újabb steam frissítés a ludas? Semmi új dolgot nem telepítettem azóta, csak játékokat. Azért nem akarom újra rakni a steam-et, mert van egy rakás (100-150 gb) játék föltelepítve... Valami egyéb megoldás? Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs