Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
execute93
őstag
Sziasztok. Ez a GIFT hogyan működik? Mert lehet, hogy a CS:GO-t egy ilyen árustól vennék meg itt a HA-n. Hogyan veszem egyáltalán használatba a vett játékot?

-
po1son
addikt
Van 2850 órám tf2ben... Elhiheted nekem, hogy tudom melyik a legkönnyebb kaszt.

Ha egy kezdőt leültetsz a géped elé játszani, akkor 90%, hogy evvel fogja a legtöbb pontot gyűjteni.
A spy és sniper ugyan akkora veszélyt jelent a többi kasztra...
És bocsánat az offért.
szerk: átmehetünk a tf2 topikba azt folytathatjuk ott...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BigBlue69
őstag
válasz
basaharc502
üzenetére
Mit kellene vásárolni?

Yep-Yep .. van TF2 topic is
Ami meg kivan halva.. 
-
basaharc502
aktív tag
Sziasztok!
Olyan valakit keresek, aki tud vásárolni steam-en keresztül...
A többit PM-ben

-
Иван
őstag
válasz
DeFranco
üzenetére
A jó medic is ritka, hidd el nekem. Ráadásul hálás kaszt.
Persze, időhiány nagy akadály. Mellesleg én se szoktam annyira komoylan venni, hogy hűha, most akkor 2,5-ös k/d arányom van, hűűű. Csak néha jó leülni lőni egyet, és én pl a gépi ellenfelet hamar megunom. Single játékban csak azt játszom, aminek jó a sztorija és leköt, de abból meg nem sok van.

po1son: a heavyre nem mondanám, azt is nagyon nehéz jól tolni. Rengeteg gyengéje van, és a legtöbbe mber heavyvel az első sarokig bírja, ahol belefut egy csipába vagy spyba.

Szerintem amúgy nincs legkönnyebb kaszt
-
DeFranco
nagyúr
Jó, hát most érted... medicnek jó voltam, mert gyógyítottam, de erre kb. mindenki képes, ezen kívül egyik kaszttal sem voltam segítségére a csapatnak. Most azt hagyjuk, hogy mészosztlősz, fekszel-kelsz, azt megint csak mindenki tudja.
Béna vagyok multiban. Nem gond ez, nem is törekszem rá, hogy jobb legyek, mert napi 1 óra is csak nagyon összeszorított foggal van meg, inkább napi fél, amit játékra tölthetek.
Maradok én most már ilyen single pötyögtető kazuár harcos.

-
Иван
őstag
válasz
DeFranco
üzenetére
Tf-höz béna voltál? Impossibru. Maximum nem találtad meg a kasztodat. Tf-hez mindenki ért (max nem szereti). Mindenkinek van kasztja, amit ha megszokik jó lesz (Nálam ez medic volt, meg valamennyire demo).
Csak a sok felesleges update-tel meg f2p-vel tönkretették. Emlékszem rá, milyen jó közösség volt az elején. Oké, én voltam az egyik legfiatalabb, de mentségemre legyen, sose használtam a mikrofont visításra.
ollie: szerintem elvesztette az élét.

Annyi új fegyver meg rosseb-eszi kütyü és minden izé van, hogy komolytalan számomra. Úgy néz ki az ember, mint egy karácsonyfa.
Régen egy poénos játék volt, de alapvetően felnőtteknek. Most kezd nagyon gyerekes lenni.SZERK
Danielsss: pró? Szerintem egyáltalán nem, sőt. Régen ismertem embereket, akik 1-2 kasztban NAGYON jók voltak, és öröm volt velük együtt játszani. Volt bennük hajlandóság és szakértelem a TEAM Fortress-hez. Most meg? Rányomom az übert a front sarkán, és elfut... -
-
Иван
őstag
válasz
Mardel
üzenetére
Én tudok játszani. Vagyis így 3 perc után nincs semmi jele, hogy kérné a Hl1-et.
Mellesleg a sulis gépekre is toltunk fel 1.6-ot khm... biztonsági másolatok voltak az igaz, de mentek HL nélkül.
Ja de menjen a fenébe az egész steam, mert most így Hl1-re is csábítani fog. Nem fair.
-
Иван
őstag
Megvana az 1.6+ Cz (mégegyszer köszönöm defranconak a segítséget
), és megjelent a librarymban narancssárgával kiemelve a Hal-Life, és paly gomb helyett purchas evan.Ez mi ez?

-
KRi2
aktív tag
Gyors kérdés:
Ha valakinek küldök olyan gift-et ami nincs az ő országukban (nem kapható a boltjukban), attól még gond nélkül tudja használni a gift-et, ugye? (GTA pack-ról van szó) -
olly
aktív tag
14.-én Indul a CS:GO beta, így aki nem jutott be már nem kell sokat várnia, és ki tudja próbálni még megvásárlás elött!

-
Иван
őstag
Most tudom, hogy pofátlan leszek, de nem vállalja be esetleg valaki, hogy megveszi 1.6 + czt és odaadja nekem giftben? 2,72 euró most, nem tudom kihagyni. És majd utalom neki, rárakom a számlájára, kp... EZt megbeszéljük, csak egyáltalán van-e hajlandóság rá?

-
DeFranco
nagyúr
Ezt te is tudod, hogy nem igaz. Ha akarná, el tudná érni, már csak a piaci súlya okán is. De valószínűbbnek tartom, hogy ez egy általa felállított feltétel, és nem a kiadók döntöttek így.
@ollie: #28849: és ezt (ha már ilyen biztos kijelentéseket teszel) alá is tudod támasztani valamivel?
Az egy dolog, hogy kedveljük a steamet, én is kedvelem, de azért ne Gabe legyen már Mózes, a SA meg a Szentírás, igen is vannak dolgok, amik szarul mennek a sok jó mellett. Nem értem, miért kell mindig "leverni a lázadást" azzal, hogy
a) ez így van jól
b) nem a steam/valve tehet róla -
Agyzuzo
addikt
Én leszarom az ajándékpéldányt, az nem az én kifogásom volt. Én azt kifogásoltam hogy vannak pack-ok amikben vannak olyan játékok amiket külön nem vehetek meg, pedig szeretném megtenni. De mivel demokrácia van, nem veszem meg a pack-ot és ennyi. De inkább csak az bosszant hogy tényleg semmilyen racionális alapja nincs annak, hogy miért nem vehetek meg egy játékot külön. Ez így a Steam-nek bevételkiesés. Minden vállalat a profitmaximalizálásra törekszik, hol van ebben a ráció?
-
válasz
Agyzuzo
üzenetére
Áruld már el, hogy mi köze a Steam-en ahhoz, hogy mi után kapsz ajándékpéldányt?
Semmi.
(#28842) DeFranco_: csak hogy nekik is jogukban áll olyan feltételeket szabni, amilyeneket akarnak.
És tényleg az a megoldás, hogy nem használod, ha nem tetszik. Én sem megyek olyan étterembe, ahol nem kedves a pincér. -
DeFranco
nagyúr
Lehet hogy én maradtam le valamiről, de Gabe (vagy bárki más) rátetováltatta a hátára a Felhasználási Feltételeket (az övére mondjuk pont rá is férne)? Esetleg belevésték valami nagy értékű nemesfém táblába? Vagy a fentieken kívül fennáll valamilyen/bármilyen racionális indok, ami miatt nem lehet változtatni a feltételeken?
Fizetőképes és fizetni hajlandó vásárló vagyok. Jogomban áll igényt támasztani a nekem nem tetsző szolgáltatási feltételek megváltoztatására. szerk: A szolgáltató ignorálása egy potenciális vásárlótól nem a standard válasz, hanem a végső érv. A standard törekvés az kell legyen, hogy megtalálják a közös többszöröst, mert ez szolgáltatja mindkét fél érdekét (társadalmi profit). A bojkott társadalmi veszteséget eredményez, kerülendő.
@Agyzuzo: ja, hogy demokrácia... az más. Akkor kussolok,.
-
Иван
őstag
válasz
Agyzuzo
üzenetére
Ha a pack minden tagját megvehetnéd külön, annak nem sok értelmét látom. Mármint, a bundle lényege pont az lenne, hogy nem külön veszed meg őket, de cserébe valamivel olcsóbb.
Most mondjuk nekem megnéztem, nem kell a CSS, olcsóban kijövök, ha veszek egy 1,6 + cz pakkot, meg külön a GO-t majd. Persze ha kellene a CSS, akkor a bundle lenne már a megérősebb (ha jól láttam).
Ja, és szerintem az lenne a legjobb, ha giftelésre használhatná az ember.
-
Agyzuzo
addikt
Demokrácia? Hol? A törikönyvekben emlékszem hogy létezett valami ilyesmi a görögöknél, de lassan az országuk is eltűnik.
Ezt tényleg nem foghatom fel amúgy miért jó a Steam-nek, én megvenném, de így nem veszem. Ez nekik bevételkiesés. Micsoda hozzáállás ez, ebben az ordas vadkapitalista világben? Nem kell nekik a pénzem? Hülyék ezek?
-
Bluerainbow
Közösségépítő
-
válasz
Agyzuzo
üzenetére
A Steam nem árulja a DS1-2-t, csak packban. A boltban sem reklamálhatsz ilyen miatt. Illetve igen, de nincs értelme, mert mindenki szabadon eldöntheti, hogy mit és kinek árul. Tudod, demokrácia, meg minden.
(#28837) DeFranco: nem, itt nem tudod továbbadni, de nem értem miért olyan nagy probléma ez. Ha nekem nem tetszenek a feltételek, távol maradok a Steam-től. Ha egy üzlet, bolt, szolgáltatás nem megfelelő számomra, nem használom. Engem nem érdekel ez e megkötés, így használom a Steam-et.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Mardel
üzenetére
Ebben amúgy igazad van... elég nagy kiszúrás, hogy ha már megvan valami egy csomagból, az egyszerűen "elveszik". A legoptimálisabb megoldásnak azt tartanám, ha giftelhető lenne a plusz példány.
#ollie: de ami nem kell róla, azt oda tudod adni másnak, ha több lemezes. Vagy a régi példányt, ami felesleges lett, oda tudod adni másnak. Itt az accounthoz kötöttség miatt ezt nem teheted meg.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
Mardel
üzenetére
Nem korrekt, buktam már így én is többször, igazából nem is értem, milyen jogszabály áll emögött, ilyet önkényesen eldönthet a Steam? De amitől én kapok hülyét az az, mikor egyes játékokat CSAK pack-ban kapsz meg (pl. Dungeon Siege 1-2) és ha megvetted korábban a 3-at akkor cumi... Engem ez idegel inkább, ha a pack minden tagját mindig megvehetném külön-külön már az is haladás lenne...
-
Mardel
őstag
Igen csak ez abból a szempontból érdekes, hogy a packból nem vonja le annak a játéknak az árát ami megvan, tehát te kifizeted mégegyszer és nem kapod meg...
Én nem tartom egy korrekt dolognak ezt se azt hogy csak néhány játéknál kapsz extra példányt. Tudod te vagy a vásárló és ha már fizetsz valamiért akkor azt adják is oda, szerintem. Egyébként meg nemtudom mi bajuk van ezzel. Mivel kifizetted a packban lévő játékokat így miért ne kaphatnád meg egy giftként ami már megvan. Még mindig nem válaszolt senki rá, hogy nem teljesen mindegy hogy magamnak veszem vagy ajándékba? -
Иван
őstag
válasz
SenorGrande
üzenetére
Köszönöm a válaszokat

-
-
Mardel
őstag
A fene az 5 percbe, nem nem kapsz még egy CS:S-t.
Itt is feltették ugyanazt a kérdést.
Viszont vásárlásnál figyelmzetet a Steam, hogy a packból neked már van egy játékod és nem fogsz kapni belőle másik példányt.De jobban jársz ha egyenként veszed, ha már megvan a Source. Mivel ahogy korábban is írták a Sima Counter Strikeot nem lehet megvenni azt a Sourcehoz vagy a Condition Zerohoz kapod, viszont a completeben még külön felszámolják neked 2.72 €-ért.
-
Mardel
őstag
válasz
SenorGrande
üzenetére
"Serious Sam 3: BFE Deluxe Edition vásárlása
Már megvan a klasszikus változat a Steamen? Ajándékozd egy barátodnak!"
De lehet csak azért írja, mert a klasszikus változatot nem lehet megvenni, hanem egy extra a Deluxe csomaghoz.
Gondoltam, ha ez működik, akkor egy sima packos vásárlásnál is működhetne. Hisz nem mindegy hogy magadnak veszed vagy a barátodnak?Viszont, ha van ilyen megkülönböztetés, akkor azért az elég félrevezető.
Most vagy legyen érvényes mindenre, vagy semmire sem. -
SenorGrande
senior tag
El fog veszni a pluszpéldány. Csak egy-két játékra érvényes, hogy a pluszt megkapod a tárgytárolóba, az is csak kivételes esetekben.
(#28828) Mardel:
Ezt mire alapozod? Megérzés?
-
Иван
őstag
HA van már egy CS:S-om, és most vennék egy CS: Complete bundle-t (1.6 + cz + source + GO), akkor a plusz CSS copy-mat el tudom ajándékozni, vagy elveszik?
-
frango13
aktív tag
válasz
po1son
üzenetére
Sajnos nem csak egy skin van ráhúzva. A Source a hibáival együtt is sokkal jobb játék a GO-nál. Aki komolyabban játszott/játszik 1.6-ot/source-t vagy bármilyen skillesebb FPS-t az messze el fogja kerülni ezt a mutánst. Borzalmas...
COD4 multija 15-20 perc után idegesít fel. CS:GO-ban 3 perc után nyomom az "EXIT GAME" gombot... -
Delta×
senior tag
Visszább olvastam hátha beszéltetek már róla de nem nagyon találtam semmit se
Mi ez hogy CS:go 10 euró ? eddig volt vagy 50 o.O -
Niczo
senior tag
NINJA TIME!
Guns of Icarus Online beta key: V2VJP-IJ33W-FGPY4
-
olly
aktív tag
Lejárt az 5 perc :\
Én annó a CS: CZ-t vettem meg és megkaptam a cs 1.6-ot is.
3 Márc 2009 9,99€ Vásárlás Condition Zero
(akkor még 10€ volt utána vitték le 8-ra)Counter-Strike: Condition Zero vásárlása
2 elemet tartalmaz: Counter-Strike, Counter-Strike: Condition Zero(#28806) ollie
Hát nekem bese hozza a Counter-Strike store részét, mindenhogyan csak a CZ-s van ott. -
olly
aktív tag
válasz
Serpiko
üzenetére
De mekkora lehúzók!
A pack magában foglalja a Counter-Strike -ot és a CS: Condition Zero-t is
Mikor ha megveszed a sima cs-t akkor is megkapod a CZ-t és ha a CZ-t veszed meg akkor is megkapod a cs-t.. Szóval ott van a csomagban az a +2.72€
Persze ígyis megéri a csomag ár, én nem akarok senkitsem elriasztani, csak leírtam, hogy most akkor hogy is van ez?

-
kisho
senior tag
Van két vendégbelépőm Killing Floorhoz. Érdekel valakit?
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Pixel 7 pro 128/8
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

eami