Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViharVadász
őstag
válasz
po1son
üzenetére
Vannak telhetetlen emberek, na de ennyien ezek szerint?
Egyébként nekem nagyon tetszik ez az új külső

Valaki ismeri ezt a "epicfreeprizes" oldalt? Állítólag ha meghívsz ismerősöket egy linken keresztül kapsz pontokat, és be lehet váltani akár SteamCard 20 dollár kuponra
-
po1son
addikt
válasz
ViharVadász
üzenetére
Nincs mit, amúgy vicces, hogy steamtraden meg más cserélgetős helyeken játékot várnak tőle cserébe tőle...

-
po1son
addikt
válasz
ViharVadász
üzenetére
Ment egy privát ez ügyben.

-
ViharVadász
őstag
Ha már ennyien kéregetnek, én is esetleg majd kérhetnék valakitől egy Community Beta-t?

-
Youri
veterán
válasz
ViharVadász
üzenetére
Igen, ez a spectator client...
-
vante
aktív tag
válasz
ViharVadász
üzenetére
Csak most mindenkinek elérhető. Gondolom kis kedvcsináló, mikor megjelenik pedig, update formájában már az egész játék elérhető lesz.
-
Youri
veterán
Hűűhaa, spectator client a Dota2-höz...
-
VGYke
addikt
Belezavarodtam az olvasásba... Szerintetek a Call of Duty: BlackOps-t hogyan érdemes uninstallálni? Van telepítési korlát?
Később játszanék vele, de most van fontosabb... -
Na, közben nekem is megjöttek a community betak, szóval most ezekért lehet ingyen jelentkezni:
Steam community beta - 1db
Red Orchestra 2 guest pass - 3db
Portal 2 - 75%-os kedvezmény - 1db -
Kareszovics
addikt
Steam Community Beta egy kösziért eladó.

-
Youri
veterán
Portal 2 75% ingyen elvihető

-
po1son
addikt
Akinek kell még Steam Community Beta meghívó az írjon rám, mert most kaptam 2őt, de nekem már nem kell.

-
Niczo
senior tag
Ha valakinek kell Steam Community Beta Access, vegyen fel nyugodtan steamen.
Steam nevem: niczo -
Delta×
senior tag
Ha valakinek van fölösleges Portal 2 75% off kuponja az lécives írjon nekem privátba egy steam nevet felveszem

-
Con Troll
senior tag
Még régebben megvettem a Cities XL 2012-t, most elkezdeném nyúzni, de kényelmesebb lenne magyarul játszani, legalább a "betanulási" időszak alatt. Találtam pár magyarítást, de kérdés, hogy ha ezeket felteszem, nem dorgál meg a steam/VAC? Mert, hogy buzerálom a játékfájlokat, meg nem tudom mit néznek még. Esetleg valakinek van ehhez a játékhoz működő magyarítása? Vagy nyugodtan feltelepíthetem bármelyiket?
-
Kareszovics
addikt
Steam Community Beta - szigorúan pár perces felhasználás utáni véleménynyilvánítás:
nem lesz ez rossz, a Friends fül alatti dolgok például jól ki lettek találva. A Community fül alatti "valami" például még(!) nem tetszik, illetve nem értem, vagyis mégis (faszán megaszontam). Kár, hogy a Game-Hub-ot nem lehet rögzíteni például MyGames-re, vagy csak én nem találom; személy szerint, csak a meglévő játékaim híreit szeretem olvasni.
-
csaba951
veterán
válasz
ViharVadász
üzenetére
Itt a fórumon is volt olyan akinek már 19:00 előtt néhány perccel megvolt ez a jelvény. Könnyen lehet, hogy az első 50000 teljesítő már 19:20-19:40-re már meg is volt.
-
po1son
addikt
válasz
Kareszovics
üzenetére
Igen.

Én először észre se vettem, hogy már fent van.
-
Kareszovics
addikt
Ezt a beta-t simán hozzáadom a Library-hoz, install oszt csőcső?
MOD: akkor a másik kérdés: van értelme? Nem szarja szét (már bocsánat)?
-
po1son
addikt
Hát ez a Steam community beta nem valami nagy was ist das vagyis, akinek nem jut az ne sajnálja....
Nem értem, hogy minek kellet ez a meghívós rendszer is, hogy használni lehessen... -
Lewzke
őstag
Én küldtem egyet po1son-nak és a másikat aktiváltam magamnak de nekem nem tetszik ez az idővonalas beütés. Visszalehet állítani a régire?
-
Valaki küldene nekem egy ilyen Steam community beta meghívót?
-
pethYeti
addikt
Akinek kell 75%-os portal 2 kupon írjon, jobban örültem volna akkor már egy community beta-nak. Ha esetleg van még valakinek, megoszthatná velem

-
po1son
addikt
Akinek van egy felesleges Steam Community betája az nekem is küldhet egyet.

Megköszönném.
-
ViharVadász
őstag
A csuda, hogy nem voltam az első 50 ezer közt
Nekem egyébként egészen tetszik ez az új Steam Community, mondjuk a barát oldal tényleg kissé Facebookosodott vagy mi
, ami nem jó szerintem : 
-
BigBlue69
őstag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Köszöntem
Megkaptam
.. Steamtraden meg játékokat várnak érte.. -
BigBlue69
őstag
Ha valakinek van még Steam Community beta-ja megdobna eggyel:
bigblue.nagy@gmail.com
-
Mardel
őstag
válasz
SenorGrande
üzenetére
Humm. [link]
Hát steam közösség.
Mondjuk steam 99%-ban játékkönyvtáramat mutatja meg néha a Boltot, szóval elfér nem sok vizet fog zavarni. -
Alien83
senior tag
válasz
SenorGrande
üzenetére
Ezt úgy látod hogy egy acces kártyát elhasználtál?
-
SenorGrande
senior tag
Vegyesek az érzéseim az átalakított Steam Community-vel kapcsolatban. Például a Barátok "fül" alá kaptunk egy 'Facebook kezdőlapot'. Odahányja hogy ki mit csinált - klubok, emberek egyaránt - a feltöltött videókat, képeket is odacsapja, vannak s(z)avazógombok. . . pff, ez volt, ami nem hiányzott nekem belőle. . .

Egyébként 2db Steam Community Beta Access tőlem is elvihető, vagy ott fognak megsavanyodni, mint a Super MNC guest pass-ek. . .
Inkább a support-ra gyúrtak volna rá, mert az harmatgyenge. . .
(#29354) Alien83:
Igen. Sajnos. -
sagem
addikt
válasz
tupacamaru
üzenetére
Ha már kupon: ha esetleg kellene valakinek Trine 2 collectors -75% kupon akkor pm (vatikáni valutáért természetesen)

-
tupacamaru
veterán
Nekem is jött egy Portal 2 -75%.

-
danih
veterán
Nesztek, Homefront, lol
-
Sonja
nagyúr
Én is kaptam 2 béta kupont, amelyből az egyiket fel is használtam! A másikat odaadom annak, aki PM-ben kéri.

-
Amantius
senior tag
Túlzásba nem vitték ezt a Portal2 kupont. Még két hét és lejár. Max elcserélem egy Portal2 kuponra.
-
Nekem is van 75%-os Portal 2, mondjuk valami olyat is adhatott volna, ami nincs meg
-
alpihun
senior tag
-
po1son
addikt
Tömegesen kapott mindenki Portal 2 kupont?! Vagy mi ez a sok felajánlás?

-
Con Troll
senior tag
Portal 2 75% off, vagy Beta Acces to New Steam Community kupont ha kér valaki, akkor PM

Egyet-egyet tudok küldeni. -
Wizard of Oz
aktív tag
Kaptam egy Portal 2 -75% kupont, viheti, akinek kell
-
DeFranco
nagyúr
válasz
alpihun
üzenetére
Ja, hát ha igények vannak, akkor fel lehet hívni a különleges tudakozót, meg vertu telefonokhoz is adnak consiglieri szolgáltatást
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ez volt a kérdésed, kaptál választ, de akkor fogalmazz konkrétabban. Egyébként van játékajánló topic is. De ha minden kötél szakad, és szerényen itt megkérdezed, akkor sem harapjuk le a fejed szerintem.
-
alpihun
senior tag
válasz
DeFranco
üzenetére
Nem azért de ide az utolsó hsz 3 hónapja jött, tehát nem egy pörgős topic. És nem is egy rég elfeledett játékot, hanem egy olyant keresek amivel a jövőben játszanék. Esetleg leírom oda a kérdést és belinkelem ide a hsz-t, annyiért csak nem harapjátok le a fejem.
de gonosz vagy

Megírom oda és jön a link. -
albert8
veterán
Kaptam 2 steam community beta accest.
Ez mire jó? másnak is van?
-
alpihun
senior tag
Sziasztok!
Volna egy (igen hosszú) kérdésem és hirtelen nem találtam rá megfelelő(bb) topicot. Keresek egy bizonyos típusú játékot. A kérdés mint mondottam hosszú, ezért csak annyival kezdeném, hogy tudtok olyan topicot, ami direkt ezekre a "keresekegyilyengémet" dolgokra van van létrehozva és választ is kapnék rá 1-2 órán/napon belül? Vagy feltehetem itt a kérdést?
Bocs az offért.
(#29324) lostprophet
Steames vagy nemsteames az lényegtelen most. -
004
tag
Üdv!
Nem tudom, hogy jó helyen kérdezem e, de kb. két hete vettem Steam-en Borderlands GOTY-t, viszont serial-t csak 2 DLC-hez kaptam. A többi DLC-hez nem kell, vagy menjek sírni a support-nak?
Előre is köszi!
004
-
vante
aktív tag
füleket befogni, szemeket kinyitni

Castle Crashers coming to Steam
[link] -
danih
veterán
Ezzel a Ravaged-del mi van? Minden nap leszed egy gigát, kezd idegesíteni

(#29313) fracture333: "...nem fontos...".
Pontosan. -
fracture333
aktív tag
ennek most értelme se volt
össze-vissza beszélsz. ha vissza olvastál volna akkor tudnád hogy miutám magamnak nem sikerült megoldanom a dolgot, segítséget kértem ebben a topikban. de mind1 hagyjuk, nem fontos, csak nem csípem amikor ok nélkül bunkón válaszolnak az emberek, ezt tettem szóvá, de mondom mind1, itt úgyis csak én leszek leugatva 
-
babatag
csendes tag
Sziasztok!
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy a steam azt érzékelte, hogy más is használta a fiókomat, ezért letiltotta a funkcióimat(csere, chat, stb) VAC bant nem kaptam, de én nem is adtam ki senkinek se az adataimat, se a jelszót se az emailt nem írták át. Ez 2 fiókommal lett megcsinálva 1 nap alatt, 1 e-mail címre voltak irányítva, lehet hogy az e-mailemet piszkálták meg és úgy jutottak be.
Elküldtem mind2 accountról az infót a supportnak, mellékeltem a fényképeket a jegyszámmal és a dobozos játékaim kódjával. mind2 accon 1-1 dobozosom van, a többi giftes volt.
Az a kérésem lenne lényegében, hogy körülbelül hány nap az átfutási idő, amíg válaszolnak vagy valami?
Ui: Steam guard be van kapcsolva, tehát az e-mailre küldött kód is kell a belépéshez, ha új gépről jelentkeznék be.
Köszi a válaszokat előre is.
-
csaba951
veterán
A nap híre: Magyarországról is elérhető a WebMoney!
Az hogy ez miért is jó hír, meg hogyan is kapcsolódik ide, elolvashatjátok a téma saját fórumában!
-
ViharVadász
őstag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Akkor lehet nálam volt pillanatnyi probléma, de a másik gépemen már működik rendesen. Köszi a választ!
-
Bluerainbow
Közösségépítő
válasz
ViharVadász
üzenetére
Minden müködik normálisan
-
ViharVadász
őstag
Nektek működik bármi ami Steam-es oldal? Nekem semmit nem hoz be, próbáltam frissíteni, sütiket is töröltem, újraindítottam böngészőt, váltottam is, de semmi
TF2 oldala se jön be, most valamit csinálhatnak az oldalakon? 
-
-
warcat
veterán
Van közben ingyen játék gmg-n,és adnak mellé egy -20 % os kupont ami a hónap végéig jó.
-
danih
veterán
Megnéztem, és olyan mint a Warband, csak jobb graffal... Nem akarom, hogy bukó legyen

Mindjárt le is jön, kár hogy fáradt vagyok. -
cskamacska
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- 27% - Corsair Nautilus 240 RS RGB White Vízhűtő!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyébként nekem nagyon tetszik ez az új külső

Nekem egyébként egészen tetszik ez az új Steam Community, mondjuk a barát oldal tényleg kissé Facebookosodott vagy mi 

TF2 oldala se jön be, most valamit csinálhatnak az oldalakon?
eami