Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Új sorsolások :
Saints Row: The Third Shark Attack Pack - ELITE SORSOLÁS
Plants vs. Zombies GOTY Edition
Szombaton nem leszek , a szombati sorsolás és az új sorsolások közzététele vasárnap dél körül lesz.
498
-
KubanitoS
veterán
Persze, de igazából eddig sem volt annyira nagyon könnyű ellopni egy Steam fiókot. Ki merem jelenteni, a lopások 90%-a emberi butaságból következett be eddig is. Kapták a lámák az ismeretlen linkeket ingyen játékokkal, vagy egy Steam Admin végzett ellenőrzést egyből megadták a bejelentkezési információjukat és már kész is volt a baj. Ez most sincs másként, de a Steam Guard megvédi a lámákat a saját butaságuk ellen is.
-
po1son
addikt
Hogyan tudom kiszedni valve játékok alatt az intrót? Régen tf2ben emlékszem úgy volt beállítva nekem, hogy ne legyen, de azóta már újra lett rakva a gép és el is felejtettem, hogy kell.

-
execute93
őstag
Egy hülye kérdést, ha szabad. Lehet több STEAM felhasználóm? Vagy csak 1?
-
válasz
cskamacska
üzenetére
Na igen.
De azt elég nehéz megoldani.
-
Én CIB intetrnetkártyát használok.
Így ha fel is törik, max 20 FT-ot vihetnek el. (ennyi szokott lenni rajta) -
válasz
execute93
üzenetére
Akkor kezd az utalással, amíg megkapod a választ. Amúgy nem kell hozzá tudomány, a paypal ebjelentkezési oldalán van olyan lehetőség (miután a Steam kliensben a fizetés gombra kattintottál), hogy nem regisztrálsz, hanem egyszerűen kitöltöd a kártyád és a személyes adataid. Ez annyira egyértelmű amúgy, hogy kár erről írni, csináld és meglátod.
-
execute93
őstag
Hellotok, Egy megbízható tag nem venné meg nekem ezt a CS pakkot? Nem szívesen adom ki a kártya adataim.. Természetesen elutalom az árát.

-
kervantas
aktív tag
-
wwenigma
Jómunkásember
-
wwenigma
Jómunkásember
2 napja sírtam, aztán nyertem steamgiftsen egy Nuclear Dawn-t, gamemineren meg egy Toki Tori-t...
Playblinkről kéne még valami és akkor szép lenne a napom. 
Invite kódok playblink topikban akinek kell.
-
horvathd
aktív tag
-
üdv, nemrég vettem 2 db DLC-t a Gotham City Impostors játékhoz, de olyan mint ha meg se vettem volna... játék nem ismeri fel, gondolom akkor valahol aktiválni kell.. de hol?! Valaki tudna segíteni?

-
Tom6
aktív tag
Itt is egy:

Orcs Must Die! 2 Exclusive Alienware Character Skin
NZG5T-ZZKTI-YK9A5
-
Executioner
tag
válasz
Agyzuzo
üzenetére
Orcs Must Die! 2 Exclusive Alienware Character Skin Giveaway
Hátha valakinek pont erre van szüksége.

-
Agyzuzo
addikt
válasz
Executioner
üzenetére
Ezmiez?
Nem tudom aktiválni mert valami DLC v. expansion. -
BigBlue69
őstag
Steam traden miket megnem adnak cs go ert. ( crysis 2 me, gta complete pack) stb.
-
vzsryl
nagyúr
Igen, azt láttam, hogy nincs közötte, de security code van a kártyán. Egyébként lehet olyat is választani, hogy "ClickandBuy", illetve olyat is, hogy "WebMoney". Abban reménykedem, hogy talán ezek közül valamelyiket kiválasztva sikerülhet a vásárlás.
Egyébként van egy OTP-s Mastercardom, ami szintén rendelkezik ilyen biztosnsági kóddal, de sajnos azon a számlámon nincs pénz, és nem terveztem rá átutalást. -
vzsryl
nagyúr
Sziasztok!
UniCredit-től kapott Maestro kártyám van, és a hátulján, az aláírásom mellett van 3db számjegy. Ezzel biztosan lehet fizetni, vagy ezzel is lutri?
(Egyébként magán az aláírás csíkon is van egy 4 jegyű szám. Fent a jobb felső sarkában. Nem tudom, hogy ennek van-e jelentősége.) -
Niczo
senior tag
-
Youri
veterán
majd lesznek itt is accsik?

-
Agyzuzo
addikt
válasz
Lucas Kane
üzenetére
Én is ezt a kettőt javaslom. Az UC egy felturbózott 2. rész, amúgy nekem az a favorit.

-
válasz
Lucas Kane
üzenetére
Csak a Flatout 1-ben van havas pálya, azt mindenképpen érdemes. A Flatout 2 meg majdnem ugyanolyan, mint az Ultimate Carnage, főleg grafikában különböznek (más némileg a látványvilág), meg az utóbbiban 12-en, előbbiben meg csak 8-an lehet egyszerre multizni.
(#28917) SenorGrande: nem lehet különválasztani a packot.
(#28918) maross: az utolsó rész új fejlesztőt kapott sajna, ráadásul olyat, melynek minden játéka bukás volt. Kár érte, mert az első 3 rész nagyon jó, szerintem a legjobb arcade autósjáték.
-
maross
nagyúr
válasz
Rusher
üzenetére
Pont ezt neztem, 3.4 gamespoton, 112 ertekelesbol. Tenyleg ennyire szar lenne? Nem ertem hogy lehet egy szeriat ennyire elrontani.
#28910: "~1 euróval kerül többe az első 3, ha valaki nem kell az utolsó rész, akkor annyi "felárat" megér szerintem."
mwahahahahah
. Itt mar joparan a szivukhoz kaptak, lehet paran le is fordultak a szekrol 
szerk: phenomhun: a bugbear se mondott semmit

szerk2: es egyebkent is: "Team 6 Studios (Flatout 3) accuses Eurogamer of giving a false review Gaming Discussion."
-
cskamacska
addikt
válasz
LaleeeSan
üzenetére
Miért nulláznának? Ha nem fogadod el a zeulát, bezár a Steam kliens, és nem lépsz be a fiókodba. Évekig nem lépsz be akkor sem lesz semmi a fiókoddal, csak porosodik és vár vissza. Ha direkt értesíted a Steam supportot, mint a jóember a képen, hogy nem tetszik a képük, na akkor ajánlják fel, hogy megszüntetik a fiókot, de azt is csak akkor, ha kéred.

-
válasz
tupacamaru
üzenetére
Az utolsót, a Chaos & Destruction-t nem érdemes megvenni, annyira rossz. Viszont a másik három meg egyenként többe kerül, mint a pack, de azok közül mind nagyon jó.
-
tupacamaru
veterán
Flatout Complete Pack 8 euro.
-
warcat
veterán
GMG-n SPAZ és a Hitmenek vannak olcsóér', -75%.
Spazt továbbra is ajánlom ha nem lett begyűjtve Summer Salen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Programozás topic
- Konzol Screenshot
- Vicces képek
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (3év Garancia) - GARANCIÁBAN CSERÉLT KÉSZÜLÉK - ÚJ!
- 27% - Lenovo Legion R27qe IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Acer Aspire 5 A515-57G FHD GAMER notebook - i5 1235U 16GB DDR4 512GB SSD RTX2050 4GB W11
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amire figyelni kell, hogy olyan sorsolasba ne lépj ami vélhetően régiózáras játék! (valve) Szvsz ruszki kulcsok/giftek vannak többnyire.
Playblinkről kéne még valami és akkor szép lenne a napom. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

eami