Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
danih
veterán
válasz
cskamacska
üzenetére
Fakkje, már váltom is be

-
po1son
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
Múltkor honnan is igényeltünk kódot?!

Ahol adtak SR3 dlcét is stb.... -
cskamacska
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
A War of the Roses béta elindult, lehet kérni a Steam kódokat!

És persze egy szót sem az egészről senkinek, mer titok..

..hogy a Fatshark 2. indie szintű multi játéka mekkora bukás lesz.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
wwenigma
Jómunkásember
Borderlands 2 Premiere Club Edition régiózáras lesz? Pont szülinapomon jelenik meg...
-
Daily Deal:
Dungeons & Dragons Online® Menace of the Underdark™
Nagyon megéri, szerintem a legjobb fantasy MMORPG. Maga a játék free 2 play, ez egy kiegészítő hozzá. Nincs havidíj, de havi 6 euróért lehet elite/prémium státuszt venni, ami rengeteg előnnyel jár.
-
m4rk_
aktív tag
Ahogy danih korábban írta, itt az új Humble Bundle! [link]

-
Źşë'
addikt
Sleeping Dogs RU jelzésű gift beaktiválásáról mi a véleményetek? lehet érte valami csúnya dolgot kapni steamtől?!
-
danih
veterán
Nem pongyolán megfogalmazva: hiányzik az a jogi állapot a felek közt, melyben a fizetés befejezettnek tekintendő, ám a szolgáltatásnyújtás még nem kezdődött meg. Talán tényleg csak a preorder sorolható ide jelenleg.
-
danih
veterán
Ez így ilyen jogi keretek közt akkor tudna működni, ha lenne egy "parkoló", ahova vásárlás előtt kerül a játék, és a vásárlónak külön "át kellene vennie" a terméket (cselekvés végrehajtása, mely a szolgáltatás igénybevételére irányul). Tehát egy megálló a fizetés és az accountra kerülés között...
-
SenorGrande
senior tag
Kivéve, ha a tárgytárolóba veszed.

Ollie #29281-as hozzászólását látva kerestem, és találtam ezt az oldalt. Köszönöm. Még jól jöhet.

-
KRi2
aktív tag
Köszönöm a válaszokat. A lényeg átjött.
-
Egyébként az első pont nem egészen pontos, mert az EULA azt írja, hogy amint egy játék már hozzá lett adva az accountodhoz (library), abban a pillanatban a tartalom szállítása (delivery) megkezdődött, így már nem lehet visszaigényelni az árát, még akkor sem, ha nem lett letöltve.
Legalábbis ez a 2 mondat ezt jelenti:
YOU DO NOT HAVE A RIGHT TO WITHDRAW FROM A TRANSACTION OR OBTAIN A REFUND ONCE DELIVERY OF THE CONTENT HAS STARTED OR THE PERFORMANCE OF THE SERVICE HAS COMMENCED, AT WHICH POINT YOUR TRANSACTION IS FINAL. YOU AGREE THAT DELIVERY OF DIGITAL CONTENT, AND THE ASSOCIATED SUBSCRIPTION, AND/OR PERFORMANCE OF THE ASSOCIATED SERVICE, COMMENCES AT THE MOMENT THE DIGITAL CONTENT IS ADDED TO YOUR ACCOUNT OR INVENTORY OR OTHERWISE MADE ACCESSIBLE TO YOU FOR DOWNLOAD OR USE.
-
Le van írva, hogy semmit nem fizetnek vissza, semmi pénzt nem kérhetsz vissza, amennyiben már letöltötted a játékot (tehát nem elég el nem indítani). És ez csak a Steam-en vásárolt tételekre igaz, ha valami dobozos, vagy máshonnan van a kulcs, akkor annak semmi köze a Valve-hoz, vagyis még jogalapod sincs kérni bármilyen ellentételezést azért (a Valve-tól), mert egy bundle játékkal nem játszol. Tehát ha bármilyen kulcsot regisztrálsz, akkor azért nem kapsz semmit, még ha le sem töltöd, ha a Steam-en veszel valamit, akkor csak addig kérheted vissza a pénzed, amíg nem töltötted le a játékot, és nyilván pont annyit kapsz vissza, amennyit fizettél. Ha trade-ben kapsz valamit, akkor megint csak nincs jogalapod kérni bármilyen ellentételezést érte a Valve-tól, mert nem fizettél érte (a Valve-nak).
3. BILLING, PAYMENT AND OTHER SUBSCRIPTIONS
ALL CHARGES INCURRED ON STEAM, AND ALL PURCHASES MADE WITH THE STEAM WALLET, ARE PAYABLE IN ADVANCE AND ARE NOT REFUNDABLE IN WHOLE OR IN PART, REGARDLESS OF THE PAYMENT METHOD, EXCEPT AS EXPRESSLY SET FORTH IN THIS AGREEMENT.
IF YOU ARE AN EU SUBSCRIBER YOU HAVE THE RIGHT TO WITHDRAW FROM A PURCHASE TRANSACTION FOR DIGITAL CONTENT WITHOUT CHARGE AND WITHOUT GIVING ANY REASON UNTIL DELIVERY OF SUCH CONTENT HAS STARTED OR PERFORMANCE OF THE SERVICE HAS COMMENCED. YOU DO NOT HAVE A RIGHT TO WITHDRAW FROM A TRANSACTION OR OBTAIN A REFUND ONCE DELIVERY OF THE CONTENT HAS STARTED OR THE PERFORMANCE OF THE SERVICE HAS COMMENCED, AT WHICH POINT YOUR TRANSACTION IS FINAL. YOU AGREE THAT DELIVERY OF DIGITAL CONTENT, AND THE ASSOCIATED SUBSCRIPTION, AND/OR PERFORMANCE OF THE ASSOCIATED SERVICE, COMMENCES AT THE MOMENT THE DIGITAL CONTENT IS ADDED TO YOUR ACCOUNT OR INVENTORY OR OTHERWISE MADE ACCESSIBLE TO YOU FOR DOWNLOAD OR USE.
-
danih
veterán
1. Bármit, aminek a letöltése meg sincs kezdve (és te vetted).
2. Refundnál megmondod hova kéred. Kötelesek a pénzt visszaadni, ha úgy kéred, a wallet csak a store-ban vásárolható le, nem vagy köteles walletra kérni.
3. Azt tudod visszaigényelni csak, amit te vettél (szerintem érthető, miért). -
KRi2
aktív tag
Na akkor kicsit részletesebben beszéljünk erről a Steam-es visszafizetési rendszerről.
- Minden játékot ami még nincs aktiválva vissza lehet igényelni? Nemcsak ami az inventory-ban van? Nem csak a a pre-ordereket?
- Mennyiért váltják vissza (wallet-ba)? Amennyi az aktuál ára, vagy amennyiért én vettem?
- Mi van ha nem én vettem, nincs a "purchuase history"-ba, hanem mondjuk trade-eltem valakivel? Az ő árfolyamán, az enyémen, melyik valután, hogyan vásárolják vissza?
-
danih
veterán
válasz
fracture333
üzenetére
Ja, arra figyeljen mindenki, amit akkor csináltál mielőtt idejöttél

Mindegy, lényeg, hogy sikerült a helyes tanulságot levonni
-
ViharVadász
őstag
De legalább gyűlik vele a beváltható összeg

-
Joci93
senior tag
[Greed] ingyenes a mai napon. Nem tudom, hogy steamen regelhető-e

-
Mardel
őstag
Igen.
Steam fórumot böngésztem és a Dark Souls játékot vette meg valaki előrendelésben, és most visszamondaná és visszakérné az árát. Mert a Dark Souls konzol játék PC-s portolása elég gány lett.
Nem raktak bele nagyobb felbontás támogatást tehát a konzolokon is futó 1024x720-as felbontással fogja renderelni a képet, nagyobb felbontáson meg széthúzza (ami elég csúnya), és 30 fps-nél nem lehet többet kihozni így sem vele.Tehát a PC-n halott lesz ez a játék.
Én ezért nem rendelek előre játékot, mert nemtudni milyen lesz, csak az első releváns teszt megjelenése után, hogy egyáltalán érdemes-e pénzt áldozni rá.
-
BigBlue69
őstag
válasz
ez_meg_emaz
üzenetére
Sztem nem lehet gond, hogy a betát leszedted.. Kipróbáltad nem volt jó.. kész.
-
danih
veterán
válasz
ez_meg_emaz
üzenetére
Magad is leírtad - csak nyiss ticketet, ennyi.
-
-
danih
veterán
válasz
ez_meg_emaz
üzenetére
Az a retail purchase, azaz bolti vásárlás, ehhez semmi köze a Valve-nak.
Steames játékot (nem csak előrendelést!) mindanddig vissza lehet fizetettni, amíg nem kezdted meg a letöltést. -
ez_meg_emaz
őstag
Hi.
Azt írja az első hsz hogy:
"Van lehetőség elővásárolt (előrendelt) játékot visszamondani és visszaigényelni az árát?
Igen, van. A játék megjelenéséig van lehetőség. A steam supporttal kell felvenni a kapcsolatot, egy új "ticket'-et kell írni a részükre.
A pénz a Steam walletbe, vagy arra a kártyára/paypal fiókra/egyébre kerül, amivel vásárlás történt."Nos én ellátogattam az oldalra (Search Support > Home > Steam > Billing > Refunds and Returns > Retail Purchase Returns)
és ez fogadott.Eszerint nem lehet visszaigényelni tőlük.(Hanem a készítőktől/eladótól kéne bla bla) Bár arra nem kérdez rá milyen játékról/szoftverről lenne szó(am CS:GO ami Valve-s ha jol tudom). Egyszerűen ezzel a dumával utasítanak el mindenkit.(!?)
Vagy csak én keresem rossz helyen a dolgot. Valaki tud valamit erről?
-
danih
veterán
Humble Bundle Android 3 jön!
Tartalma: Uplink, Bit.Trip Beat, Fieldrunners, SpaceChem.
Nevéből ítélve, illetve azon tény alapján, hogy a steambe is bekerült, kijelenthetjük, hogy a játékokat megkaphatjuk steam-re is és droidra is!
Alternatív források szerint lesz egy 5. játék is, ám annak nincs steames megfelelője. -
Youri
veterán
válasz
cskamacska
üzenetére
alacsonyabb rétegekben meg büntetendő a prostitúció

-
Bluerainbow
Közösségépítő
válasz
cskamacska
üzenetére
Steamen aktiválható ?

-
danih
veterán
válasz
cskamacska
üzenetére
Tudod: van az a pénz

Ma olvastam, hogy Soros Gyuri ismét nősül, felesége 40 évvel fiatalabb... Igen, egy vén p**át vesz el![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
cskamacska
üzenetére
Dehogynem, marhaság. Az egy dolog hogy a steam ASZF szerint nem adhatod/ruhazhatod at. Ez is olyan mint barmi mas, megbizhato embertol kell vennni akkor nem lesz problema. Csak nem pH!-n.
-
bognar110
őstag
válasz
SenorGrande
üzenetére
Szeretek őszinte lenni.

-
danih
veterán
válasz
SenorGrande
üzenetére
Nem fogyott a nyáron

(#29251) bognar110: poén az, hogy még át sem ruházhatnád.

-
SenorGrande
senior tag
válasz
bognar110
üzenetére
Fölösleges info volt, senki nem kérdezte volna meg, hogy ugyan miért akarod törölni a kártyaadatokat. . .

Őrület a hét közepén:
Dead Space Pack -75% 9,99€
2 elemet tartalmaz: Dead Space (2,49€, Metascore: 86), Dead Space™ 2 (7,49€, Metascore: 87)(#29253) danih:
Nekem még nincsenek meg, de valahogy nem is mozgatnak. Talán az egyet most megveszem. Holnap estig kigondolom. . .
(#29254) bognar110:
Majd elmúlik!
-
bognar110
őstag
válasz
SenorGrande
üzenetére
Köszi. Nem szoktam hazudni.
Nincs az accra szükségem szóval valahogy meg kell válnom tőle. -
SenorGrande
senior tag
válasz
bognar110
üzenetére
Kliensben/weblapon (bejelentkezve) jobb felül az acc nevedre kattintasz, fiók részletei, jobb oldali kis dobozban "MasterCard, utolsó számjegyei: XXXX" mellett "Törlés"-re katt.
A kérdésed nem így kellet volna kezdened, mert acc-ot adni/venni tilos. . .

Napi ajánlat:
The Guild II Collection -75% 4,99€.
3 elemet tartalmaz: The Guild II (Metascore: 61), The Guild II - Pirates of the European Seas (Metascore: 63), The Guild II Renaissance (Metascore: 56). 2,49€ darabáron is megvásárolhatók. -
bognar110
őstag
Sziasztok a steam accomat el szeretném adni de vásárlásnál meg jegyezte a bankszámlám adatait, hogyan tudom törölni ?
-
DJGABI
addikt
válasz
ViharVadász
üzenetére
[link] Mikor megláttam egyből arra gondoltam, ez csak trollkodás. Az is volt.
-
Pangelus
tag
gamescom lentről felfelé a 6. érdekes nem?
-
Wolverine
félisten
válasz
Balázs9503
üzenetére
Az áthelyezés is elég kell legyen.
-
po1son
addikt
válasz
csaba951
üzenetére
Köszi szépen.

Esetleg azt lehet tudni, hogy körülbelül mikortól fog a steam programokat is árulni?!
Ha jól emlékszem azt írták, hogy ott is lesznek nagyobb leárazások.
Amúgy tesómnak van egy vendégbelépője: Counter-Strike: Source-hoz. Akinek kell az dobjon egy privátot egy email címmel. -
csaba951
veterán
válasz
po1son
üzenetére
Új közösségi funkciókkal bővül ki a Steam. Ezeket a funkciókat fogják nekünk bemutatni a következő 4 napban.
Mai adag: Game Hubs
Minden játékhoz létrehoznak egy saját hub-ot, ami a következő dolgok gyűjtőhelye lesz:
* a játékosok megbeszélhetik egymással a játékkal kapcsolatos
élményeiket, gondolataikat, gondjaikat
* a játék workshop-ja
* hivatalos, illetve a játékosok által készített képernyőmentések
* hivatalos, illetve a játékosok által készített videók
* a játékkal kapcsolatos hírekA workshop item-eket, képernyőmentéseket, és videókat majd lehet pontozni is, ezzel is segítve a legjobb anyagok gyors megtalálását.
Ezek nagyrészt eddig is megtalálhatóak voltak, de külön oldalakon. Most egy helyről lehet majd mindent elérni.
-
Wolverine
félisten
válasz
Balázs9503
üzenetére
Miért nem teszed át az egész Steamet egy olyan partícióra, amelyen van hely?
-
Mardel
őstag
válasz
Balázs9503
üzenetére
Steam játékkönyvtárban jobb klikk a játékra és Helyi tartalom törlése.
-
Balázs9503
tag
Sziasztok!
Egy nagyon hül**
kérdésem lenne mivel nincs helyem a C-n mert persze ügyesen arra raktam a steamot, akkor hogyan tudom törölni a már felrakott steamos játékaimat amivel épp nem játszom?

-
-
robyeger
addikt
Előzmény: Le van akciózva a tescoba ~1900Ft-ért a [Wargame: European Escalation] További érdekesség, hogy steam-en nem említik, hogy magyar feliratos lenne a játék, de a tescoba a magyar feliratos példányt árulják és plusz poén, hogy feltelepítve csak steam-es fiókkal játszható a játék. Erre varrjatok gombot

Nem rég vettem pár euróért akcióban a steamen a
Warhammer® 40,000™: Dawn of War® II - hiába történt meg a hivatalos magyarítás az v1.3 patch-el, a steam-en nincs magyar, utólag lehet nem hivatalosan magyarosítani, ami a legfrissebb patch-nél is hibátlanul működik, ellenőriztem. Megvettem még hasonló akcióban a
King Arthur II: The Role-Playing Wargame - ezt még nem telepítettem a fiókomból, jelenleg nem említ magyar nyelvet a steam, de ahogy utána olvastam igérik az alkotók, hogy a magyarítást majd a steam-en keresztül lehet letölteni, (nem tudom azóta elkészült-e?) Hát majd kíváncsi leszek!! Vagy ez szándékosan van így a steamnél, ezzel védik kis hazánkban az optikai adathordozós terjesztést??
-
Sonja
nagyúr
-
sagem
addikt
ÖÖ vki pls világítson fel, vettem az indie gala boldog órája alatt egy újabb packot, ajándékként, hogy megkapjam a bónusz csomagokat (első héten vettem átlag felett). Meg is kaptam, de mindjárt 8-at..nem "csak" 4 járt volna?

-
Alien83
senior tag
válasz
-=Vacsek=-
üzenetére
Bocs de kicsit ha számolgatsz, akkor rájöhetsz hogy hekker.
2 hétben 336 óra van...ha nem alszol akkor sem értem hogy tudnál 336 óra alatt 735,1 órát játszani...
És még tovább megyek!
Ha netán egy hekkerkedés folytán 2 ember játszana alvás nélkül egyfolytában 2 hétig, az is csak 672 óra....ehhez legalább 3 robot kellene hogy 2 hét alatt legyen ennyi órád...Gondolom egyértelmű volt mindenkinek hogy ez egy baromság, mint adat.
Steam hiba, vagy hekkerkedés
. -
Amantius
senior tag
válasz
-=Vacsek=-
üzenetére
A Driver: SF-ót irigyelem tőle, mert nekem egy-két napig működött, aztán azóta sem indult el.
(#29225) Youri: Időutazó.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
-=Vacsek=-
üzenetére
Vagy lehet, h nem egyedül használják az accountot

Youri: konkrétan nem számoltam utána

-
-=Vacsek=-
senior tag
-
sagem
addikt
PB biztos küldeni fogja, legalábbis én eddig kétszer nyertem náluk, s mindkétszer rendben megérkezett. Két lehetőség van: vagy egy automata bot fog a barátaihoz adni (Playbink winners vagy valami ilyesmi a neve a botnak) s automatán áttolni hozzád (de ehhez ugye online is kell lenni) vagy emailben (a PB-n regisztált mailedre!) megy ki a gift..itt viszont mailbox típustól függően elképzelhető h spam mappába teszi a levelet!
Mindenesetre ha rájuk írtál elvileg kellene hogy jöjjön tőlük válasz..

-
h.adam.92
őstag
Üdv.
Az miért van, hogy a vásárlásnál megadom országnak Magyarországot és nem fogadja el? Pedig nem külföldi bankkártya.
(#29219) danih: MasterCard
-
-
wwenigma
Jómunkásember
Ruszkikat kezdem unni, véletlenul nem akar megjönni a Toki Torim. Nem lennék meglepve ha a valve keze lenne a dologban, de az meg azert nem valoszinu mert azt mondja hogy sikeresen elkuldte... csak nem erkezik meg...
[link] -
enginev3.0
félisten
Oroszoknál ami "1C-SoftKlab"-os annál nincs régiózár ?
-
De az, mert én ott vettem, és regisztráltam Steam-en.
Hmm, mindenesetre tényleg azt írja, hogy DRM free. Lehet, hogy azóta megváltoztatták?
Megnéztem, elvileg adnak egy community serial-t a játékhoz (én azt kaptam), és még írják is hozzá, hogy regisztrálható Steam-en.
Na, most már biztos, hogy regisztrálható Steam-en. Valakitől megerősítést kaptam, aki ma vette meg.
-
X-Superbox - 5 GBP (ez Steam-es)
-
válasz
fracture333
üzenetére
danih-val egyetértve én még azért azt is megjegyezném, hogy a fórumok arról szólnak, hogy emberek beszélgetnek egy téma köré csoportosulva. az, hogy segítenek is egymás problémáin az már egy másodlagos minőség.
tekinthetjük a fórumot egy tudásbázisnak is, de ez esetben is illik (=kötelező) ellenőrizni, hogy a tudás nem érhető-e el könnyen, nyilvánosan enélkül is. nem kell beírnod, hogy égen földön gugliztál, meg 5 fórumot végig olvastál és nem találtál választ, de ha a kérdésedre 1-2 perc alatt meg lehet találni a választ csak azzal a tudással, ami neked is megvan, akkor azzal azt állítod magadról, hogy vagy hülye (mert nem képes normális, eredményes keresést elvégezni), vagy lusta vagy.
egyébként Te is jobban jársz, mert ahelyett, hogy írsz 2-3 mondatot és vársz a válaszra, ahelyett 4 szót kellett volna beírnod, és egyből kaptál volna (potenciális) válaszokat, amiket már próbálgathatsz és mire a fórumban válasz jön, addigra már rég játszanál.
ezek után nem csoda, ha valaki megszól.
(sarkított példa, nagydolog után nem jönnél ki, hogy valaki húzza le neked a wc-t és nem sértődnél meg, ha azt mondaná, hogy csak meg kell húzni a kart/meg kell nyomni a gombot [pláne, hogy meg is teszi közben, pedig nem lenne dolga])
-
Niczo
senior tag
Először Steamgiftsre ajánlottam fel, el is küldtem a megadott email címre a nyertesnek, mégis Not received-et pipált be nekem aki kapta. Gondolom nem jó email címet adott meg az oldalon. Emailt hiába küldtem neki, steamen felvettem friend listre, visszaigazolt, de soha nem volt online akkor amikor én (1 hét alatt).
Ezek után inkább kitettem ide, így legalább jó helyre került
BirkaZoli: reggel 11 óra

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Sry.

Helyette a ZombiU van.

eami