Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Semmi különös, de mivel 128-as példányt vettem, ezért volna rajta hely 1-2 játéknak, ami meghálálja. Van aki lebeszélt róla, mert minek, nem lesz tőle jobb.
A kliens a leglassabban induló program most a gépemen, azon szerintem segítene, csak most azon filózok, van-e értelme, megéri-e pár játékot is feltenni arra. (És ha igen, akkor melyiket, ahol az olvasásból profitál, de sokat nem ír, pl. nem swap-pol. GTA IV-n vacillálok például, mert rengeteget tekeri a winchestert, de nem tudom mennyit ír. Ott amúgy is elkellne némi kraft.)
-
DeFranco
nagyúr
Van itt olyan, aki SSD-re tette a steamet? Akár a klienst, akár egy vagy több játékot?
-
execute93
őstag
Sziasztok!
CSS-el elkezdtem játszani, majd amikor már játszom - 20-30mp-e - Kiírja: Connect lost, és ledob. Majd amikor kilépek a steambe ERROR 118-at ír... Latency: 36 -
AxBattler
félisten
Másnak is akadozik a steam?
Engem folyamatosan ledobál...
-
sony198
csendes tag
énis kértem egy béta kulcsot kiváncsi vagyok a multira

-
olly
aktív tag
Free painkiller Beta keys: [link]
Röviden tömören:
Beírod az e-mail címed
Kapsz 1 linket az e-mailedre, arra kell kattíntani
Majd utána kapsz másik e-mail a steam-es kulccsal!!
Én leteszteltem és működött!Painkiller Hell & Damnation Beta
Ja ez nem kötelező, csak gondoltam beírom hátha érdekel pár embert!

-
Agyzuzo
addikt
Najó, akkor próba cseresznye.

-
Agyzuzo
addikt
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Na ez már egy jó pont.
Még egyet várok. Ollie? 
-
Agyzuzo
addikt
Na valaki mondja meg a tutit, Binary Domain megéri azt a 10 ojrót?

-
Serpiko
addikt
válasz
Bluerainbow
üzenetére

-
ViharVadász
őstag
Nekem a Sniper: Ghost Warrior-t jelenleg 0,50 értékbe lehet elcserélni.
-
DJGABI
addikt
Ez a GMG-s trade in hogy működik? Megveszem pölö ezt aztán 1-2 hét/hónap után be tudom számíttatni mondjuk 9 ajróért? Gondolom nem
Mit érdemes ilyen célra beszerezni? -
olly
aktív tag
Greenmangaming-en most F.E.A.R. 3 akció van, 2.96€
[link]megéri az árát?
-
Saints Row The Third-höz új DLC, még nincs fent Steam-en.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Az igen, azt a szőnyegbombázást...
-
Bluerainbow
Közösségépítő
-
BigBlue69
őstag
Most nézem.. Már Nexuiz-hoz is van steam workshop..

-
Иван
őstag
válasz
DeFranco
üzenetére
Magyarországon ez ilyen protokoll, vagy mi. Sok országban meg lehet kérdezni. Kicsit olyan ez, mint a vendégségbe mennyit lehet késni, vagy mennyi borravalót illik adni.
Szerintem is meg lehet kérdezni impicite, finoman, főleg egy jó ismerősnél, de nem illik nyitókérdésnek lennie.
-
Duke Nukem Forever Collection - €8.99
Saints Row: The Third - €7.49 (nagyon megéri!)És a fizetések kitárgyalására inkább nyissatok egy logout bejegyzést.
-
danih
veterán
Most nézem, Nexuiz free weekend, yay, nagyon nem megy a szekere... Valaki esetleg fogja tolni a hétvégén?
-
DeFranco
nagyúr
Én mondjuk nem értem, hogy miért ennyire felháborító ez. Gyorsan hozzáteszem, persze értem, sok az irigy, és az emberek többsége sajnos megfojtaná egy kanál vízben aki hozzá képest nem egy szerencsétlen nyomorék, és hogy ez az oka.
Én viszont nem vagyok irigy, érdekel, hogy más mennyit keres, nem azért, hogy utána fújhassak rá, hanem mert egy érdekes adat, és ha nálam jobban csinálja, akkor megkérdezhetem: "te hogyan csinálod? Mit tudnék jobban csinálni?"
De nem kérdezhetem meg, mert nem illik, és ő nem tudhatja, hogy megpukkadok-e az irigységtől...
-
Épp elérhető az indiegala store, gondolom amíg újra le nem kapcsolják túlterhelés miatt, sajnos semmi extra, kb. ha lemaradtál valamelyik bundleról, akkor jóval drágábban megveheted a benne szereplő játékokat. Pl. ironclads 20 dollár, vagy a csodás razor 2, ami nyolc perc játék után hirtelen felindulásból törlődött a gépemről 8 dollár, van pár normálisabb is, pl. syberia 2 8 dollárért. Olcsóbbá lehet tenni a játékokat gala pontokkal, 1000 ér 1 dollárt, de nem lehet nulláig vinni egy játék árát se, megvan határozva egy minimál ár.
Elsőre elég drága, egy steam akció veri mindegyik árat, mivel kb. 1 dollárral vannak a store ár alatt, egy-két kivétellel, remélem miután túl lép a beta fázison, legalább annyit finomítanak rajta, hogy a gala pontokkal nullára vihető egy játék, vagy meglehet venni az aktuális bundlet, ez se sok, de ebben a formában, ezekkel a címekkel és árakkal majdhogynem felesleges. -
Mardel
őstag
válasz
Hunork
üzenetére
Meg játéknál a Steam felhőt is kikapcsolhatod a Steam közösségen kívűl.
Gondolom azért crashel mert elérsz játékban egy achievementet amit próbálna a profilodhoz adni amihez meg net kell.
A felhő szolgáltatás meg a játékmentéseidet és beállításaidat tárolja, csak ha nincs net nemtudja elküldeni.A 1316-os hibára meg itt egy javítás. [link]
-
Hunork
veterán
Üdv!
Az alábbi hibával kilép rendszeresen az EREDETI Fallout New Vegas játék:
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: BEX
Alkalmazásnév: GameOverlayUI.exe
Alkalmazásverzió: 1.32.20.50
Alkalmazás időbélyegzője: 4f46a9bf
Hiba – modul neve: Steam.dll_unloaded
Hiba – modul verziója: 0.0.0.0
Hiba – modul időbélyegzője: 50072240
Kivétel – eltolás: 301c1400
Kivételkód: c0000005
Kivételadatok: 00000008
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.48
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 3dd0
További információk 2: 3dd049d56d962f3085ff223cedfed7db
További információk 3: e178
További információk 4: e17843472bce074427d1597c2bc219d9Gondoltam, újratelepítem a steam klienst, illetve a repair opciót választom, de nem engedi, mert az Error 1316 hibával kilép (network error occured) . Hajam, égnek áll.
Kérdésem: ha uninstallt választom, attól még a játékaim ott maradnak? (21 steam játékom van!!!) Nem kell őket újratelepítenem? Fogalmam sincs, mi a gond, minden más megy. (izé: a Lost Coast sem megy, az el sem indul...
, ez utóbbi Orange Box-ban volt)valakinek ötlet, segítség? Nagyon megköszönöm előre is!
Üdv:
Hunork -
válasz
lostprophet
üzenetére
Playblink topikba (itt prohardveren) szoktak közétenni gameminer invite kódokat is, ott próbálkozz
-
execute93
őstag
Mi volt most ez a szétkapcsolás?

-
Mardel
őstag
Red Orchestra 2 Guest Pass kell-e valakinek? Van 3.
GMG-n most 4.49 € euro a játék, guest passal meg pár napig ingyen használhatod a teljes játékot.
Elvileg single része nem olyan jó, én a multi miatt vettem meg, meg a valósághűhűség miatt. Inkább ez mint egy arcade cod rész, legalábbis számomra. -
po1son
addikt
earbuds és barátai?! mi is a steamed ?!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
lostprophet@ próbáld meg wwenigmanál... ő elvileg fent van.
-
-
lostprophet
aktív tag
Ahogy nézem erre a gameminer.ru-ra csak invite-tal lehet jelentkezni :/
-
BigBlue69
őstag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Hajjajj.. engem vennének fel ezzel..
Bevágom h 0 nem dolgozom (jó most igen).. Anyum munkanélküli.. Paff 
-
po1son
addikt
válasz
KubanitoS
üzenetére
3 darab van, de az egyik a tesómé (csak az enyémnek tartom
)
van egy idle account meg az amin a játékok vannak és a barátok...Bluerainbow tudom milyen ez... velem már többször előfordult ilyen...nem pont olyan eset volt, mint a tied, de amikor jobban benne voltam a tf2 bizniszben, akkor elég sokan betaláltak, hogy csak pár itemet adjak, mert nekem olyan sok van...
utána elküldtem melegebb éghajlatra... a vicc az, hogy az egyik még az nap betaláltam a tesómat is... -
Bluerainbow
Közösségépítő
válasz
ViharVadász
üzenetére
Nem vagyok sem sértődőd , sem haragtartó , inkább csak nevetek az ilyenen.
-
ViharVadász
őstag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Azért tiszteletbe tarthatta volna a személyes szférádat

-
-
Youri
veterán
válasz
Bluerainbow
üzenetére
üdv Magyarországon, ahol az irigység népi hagyomány, a más zsebében turkálás pedig nemzeti sport
-
Bluerainbow
Közösségépítő
válasz
po1son
üzenetére
Minap felvett egy tag steamen azt hittem felajánlást akar tenni , hát elfogadtam. Pár napig nem keresett , aztán azzal jött hogy nekem milyen sok játékom van , neki sose lesz ennyi meg hogy biztos jól keresek (ami igaz is , csak sajnos találni már nem találok olyan jól) . Ami meglepett hogy megkérdezte mennyi a fizetésem...KO

-
po1son
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
+1
Nekem is van körülbelül 100 játékom azt a haverok mindig oltogatnak , hogy van ennyi pénzem ilyen sok játékra, amiket egyébként fillérekért szereztem be.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Cyberpunk 2077
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Projektor topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Assassin's Creed: Valhalla
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Gamer Egér RGB!!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

jó is volt anno a painkiller

Ezt h lehet felrakni steamgiftre?

, és alaplapi hangkártyával semmi gond. (megjegyzés: EZ azért RÖHEJ
, egy 7 ezer forintos cucc, és keresztbe tesz...) Mindegy, most már megy.

eami