- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
-
laceszgamer
addikt
-
csaba951
veterán
Sajnos nem! Ráadásul Magyarország az EU (2) régióba van besorolva, és pont ez került a rendezési lista végére. Vagyis ha felteszel valamit, akkor a te ajánlatodat gyakorlatilag az összes nem EU régióból érkező (azonos árú) ajánlat megelőzi. Mindig. Ez azért iszonyatos diszkrimináció az EU régióban élőkkel szemben!

#57543 BigBlue69
Ja, értem már! Na ilyen funkció nincs! TF2-re, meg Dota 2-re van valami külső oldal amivel ezt meg lehet csinálni, de CS:GO-ra nincs vagy legalábbis nem tudok róla.
-
a legtöbb steam-hez kapcsolódó oldal bekakált a terhelés miatt*. érdekes, hogy pont maga a steam elég jól bírta eddig a rohamot.
* hiszen ilyenkor megnő a felajánlások száma, az árváltozást követő oldalaknak rohadt sok mindent kéne hirtelen frissíteni, közben meg tízszer annyian akarják megnézni, hogy volt-e már olcsóbb egy-egy akciós játék.
nagyon valószínű, hogy ugyanez lesz karácsonykor is. teljesen érthető. (és szerintem elfogadható is.)
-
Ryder62
őstag
Ráadásul több AAA címet aminek nyitó címkéje steamen 50-60€
Azért mondom hogy és speciel nem tudom megérteni azokat akik még viszonylag új játékokat megvesznek jó drágán és nem is játszanak velük évekig.
De halottam valami olyasmit hogy ez ilyen betegség, mánia hogy csak gyüjti gyűjti, az a lényeg hogy minél több és jobb cím legyen az accján.
-
törölt tag
Vettem mar ugy jatekot, hogy csak a regiszepidok miatt vettem meg eredetiben pedig mar tisztaban voltam vele, hogy meg 1 install sem lesz belole nemhogy ujra nosztalgiazas

Persze rohadtul akciosan vettem meg mint allat
Najo, akkora akcioban, hogy majdnem rest nyitott egy masik dimenzioba
ize, elarazas volt talan? Akkor meg lehet, hogy inkabb megkarositottam a kiadot? 
-
-
Agyzuzo
addikt
Ez engem is zavar amúgy, nem értem miért nem lehet natívan kliensből szabályozni hol legyen a felső határ, amit használhat a steam. Nekem is lezabálja a netem. Ez egy 100 megabites UPC-snél fel se tűnik de nekem fáj a kis szaros ADSL-emmel, ami papíron 10 mega, de a gyakorlatban max. 5...
-
sagem
addikt
Igazából itt a boltoknak kellene rendet vágniuk..ha valahol olyan hülyék, hogy engedik a kuponhalászatot azzal a hellyel nem sok mindent lehet kezdeni, rossz hírük lesz -> hosszútávon nem éri meg a boltnak.
Egy normális hely látva a kialakult helyzetet szerintem pont rágyúrna a kuponosdira, s úgy hirdetné magát orrba szájba, hogy nálunk garantáltan megkapod a kuponodat..
(s ezzel még extra szolgáltatást sem kell nyújtaniuk, csak odafigyelni arra, hogy a vásárló megkapja ami jár..s már ennyivel is a konkurencia elé kerülnének..) -
TESCO-Zsömle
titán
-
genndy
addikt
-
csaba951
veterán
Ez a változat valóban aktiválható és indítható korlátozás nélkül bármelyik országból. Lehet, hogy új készletet kaptak, vagy esetleg a Bethesda utólag kérte a kulcsok máshova sorolását, mert korábban nem ezt a változatot adták el a GG-n. Lehet, hogy túl sok orosz panaszkodott az ügyfélszolgálaton!

-
Le van írva, hogy semmit nem fizetnek vissza, semmi pénzt nem kérhetsz vissza, amennyiben már letöltötted a játékot (tehát nem elég el nem indítani). És ez csak a Steam-en vásárolt tételekre igaz, ha valami dobozos, vagy máshonnan van a kulcs, akkor annak semmi köze a Valve-hoz, vagyis még jogalapod sincs kérni bármilyen ellentételezést azért (a Valve-tól), mert egy bundle játékkal nem játszol. Tehát ha bármilyen kulcsot regisztrálsz, akkor azért nem kapsz semmit, még ha le sem töltöd, ha a Steam-en veszel valamit, akkor csak addig kérheted vissza a pénzed, amíg nem töltötted le a játékot, és nyilván pont annyit kapsz vissza, amennyit fizettél. Ha trade-ben kapsz valamit, akkor megint csak nincs jogalapod kérni bármilyen ellentételezést érte a Valve-tól, mert nem fizettél érte (a Valve-nak).
3. BILLING, PAYMENT AND OTHER SUBSCRIPTIONS
ALL CHARGES INCURRED ON STEAM, AND ALL PURCHASES MADE WITH THE STEAM WALLET, ARE PAYABLE IN ADVANCE AND ARE NOT REFUNDABLE IN WHOLE OR IN PART, REGARDLESS OF THE PAYMENT METHOD, EXCEPT AS EXPRESSLY SET FORTH IN THIS AGREEMENT.
IF YOU ARE AN EU SUBSCRIBER YOU HAVE THE RIGHT TO WITHDRAW FROM A PURCHASE TRANSACTION FOR DIGITAL CONTENT WITHOUT CHARGE AND WITHOUT GIVING ANY REASON UNTIL DELIVERY OF SUCH CONTENT HAS STARTED OR PERFORMANCE OF THE SERVICE HAS COMMENCED. YOU DO NOT HAVE A RIGHT TO WITHDRAW FROM A TRANSACTION OR OBTAIN A REFUND ONCE DELIVERY OF THE CONTENT HAS STARTED OR THE PERFORMANCE OF THE SERVICE HAS COMMENCED, AT WHICH POINT YOUR TRANSACTION IS FINAL. YOU AGREE THAT DELIVERY OF DIGITAL CONTENT, AND THE ASSOCIATED SUBSCRIPTION, AND/OR PERFORMANCE OF THE ASSOCIATED SERVICE, COMMENCES AT THE MOMENT THE DIGITAL CONTENT IS ADDED TO YOUR ACCOUNT OR INVENTORY OR OTHERWISE MADE ACCESSIBLE TO YOU FOR DOWNLOAD OR USE.
-
danih
veterán
1. Bármit, aminek a letöltése meg sincs kezdve (és te vetted).
2. Refundnál megmondod hova kéred. Kötelesek a pénzt visszaadni, ha úgy kéred, a wallet csak a store-ban vásárolható le, nem vagy köteles walletra kérni.
3. Azt tudod visszaigényelni csak, amit te vettél (szerintem érthető, miért). -
csaba951
veterán
Az a gond, hogy még mindig a külföldi Steam Shop-ban vagy. Ha így vásárolsz, akkor ban-t kapsz! Nézelődés után mindig állj vissza a magyar shopra!
-
-
csaba951
veterán
-
7
addikt
Itt egy ideig akciósan 29 fontért meg lehet venni, ha nem akarsz várni.
Ez jelen árfolyamon (mocsok forintgyengülés) átszámítva mintegy 10.700 HUF, ami sajnos még mindig drágább, mint a CD Galaxis 9890 Ft-os ára. Egy Steames ismerősöm innen vette meg, minden probléma nélkül beregisztrálta és használja azóta is.
-
cskamacska
addikt
Ha Steam-en nincs is fent, az alter onlány boltokon azért megtalálható, Green Man Gaming oldalán találtam legolcsóbban 40 euróért(az most 12500 forint körül lehet), és ha akad valami játékod ott, akkor esetleg beválthatod még azt is. Tudomásom szerint nyugat európai változatot kapni itt, így valszeg időben hozzá lehet majd jutni a kiadott DLC-khez(ehh ezt is megéltem hogy egy játékhoz már biztosra veszem a DLC-k kijövetelét
). -
cskamacska
addikt
Előfordulhat, mert a GMG más játékánál is csak Steam kódot ad, pedig normál esetben azokat nem is lehetne regisztrálni ott. A CD kulcs már részletkérdés, valszeg egyet amit mondjuk GMG Total War Gold Retail-nek nevezne, persze ha egyáltalán tényleg Steam-es a cucc. 5€-ért szerintem még GMG DRM-el sem olyan nagyon vészes az ára(Steam-en 15€ alapból), próba cseresznye.

-
ProEvoFan
nagyúr
Most sincs.
Amire te gondolsz, az a "letöltési régió", ami már régóta van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- PlayStation 5 (Slim) Digital Edition - 825GB
- Sony Playstation konzolok Okosítása / Szervizelése - TMR Szenzor bépítés // 13.00-s PS4 Moddolás
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

hátha az egészet fedezi a wallet pénz 
Najo, akkora akcioban, hogy majdnem rest nyitott egy masik dimenzioba 

is írta, a mi régiónkban nem lehet digitálisan (tehát a steamen) megvenni, muszáj dobozost vegyél, és azt viszont be kell regelni steamen. Mindenhol elfogyott most, nemsoká hozzák az új szállítmányt, azt meg kell várni
eami