Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
-
LOGOUT.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KRi2
aktív tag
Juhú erősítettek a gépparkon a steam-esek.
Ugyehogy eddig nem is volt külön magyar letöltő szerver? Csakmertmost lett||| | || ||||| | ||| ||
-
KRi2
aktív tag
Gamersgate-en honnan lehet tudni hogy egy játékhoz steam-es kulcsot adnak, vagy sem? Egyáltalán mitől függ hogy olyat adnak?
Speciel TWM2 érdekelne: [link]||| | || ||||| | ||| ||
-
KRi2
aktív tag
Én szívesen fogadnám a Portal-t
Cserébe feltudok egy PC-s Portal2 kódot ajánlani, annak akinek megvan a PS3-as (psn-en reggelt valami).||| | || ||||| | ||| ||
-
KRi2
aktív tag
Hóhó kijött a Limbo a steam-en PC-re. Csak 10 euro, meggondolandó.
||| | || ||||| | ||| ||
-
KRi2
aktív tag
Greenman-en total war akció van.
A Medieval2gold-ot szeretném steam-be regisztrálni.
Ihol-e: [link]
Szerintük "This game requires Steam(TM) in order to install and run.".
Steam-en nincs is gold edition a játékból, és nem is steamworks-ös a játék (nemúgy mint az empire, vagy napoleon)
Kérdés, hogy szerintetek beveszi-e a steam? Kér külön cd kulcsot kapnék (alap+kieg)?||| | || ||||| | ||| ||
-
KRi2
aktív tag
No, egy alvás után megis vettem a TW Medieval2-t.
A steam-ben a tranzakcióknál így látszik "Medieval II: Total War Gold - GMG". A könyvtárban meg simán külön az alapjáték és a Kingdoms kiegészítője.
Jóvétel, számomra a legjobb rész a TotalWar sorozatból.||| | || ||||| | ||| ||
-
KRi2
aktív tag
Egy gyors kérdés a steam-es srácokhoz:
Ha használtan dobozos HL2-t veszek, akkor azt már a kötelezően steam-be regisztrált hozzáférés híjján (hiába van meg a cdkey-em), akkor sem tudom már offline módban sem használni?||| | || ||||| | ||| ||
-
KRi2
aktív tag
Kérdés:
Hogyan lehet egy steam-es játék CD kulcsát leellenőrizni hogy be volt-e már regisztrálva, anélkül hogy az épp bejelentkezett hozzáféréshez ne rendelődjön hozzá végérvényesen?
Hogyha már egy ugyanolyan játékot, kiadást tartalmaz már aza hozzáférés, akkor is "ellövi" a beírt kódot? Próbált már vki ilyesmit?||| | || ||||| | ||| ||
-
KRi2
aktív tag
-
KRi2
aktív tag
Pl. megvettem egy használt játékot, és nem tudja az első tulaj, én sem hogy be van-e regisztrálva már egy játék.
A jelszó emlékeztetőnél a "CD-kulcs emlékezést" nem ismertem, ilyesmi kellett. Köszönöm.
||| | || ||||| | ||| ||
-
KRi2
aktív tag
Skyrim ügyileg feltudna valaki világosítani?
Nemrég még fenntvolt steam-en, elő is jegyezhező volt a játék, most meg már hült helyét sem találom.
Steamwork-ös a játék, tehát muszály is bereggelni a steam rendszerbe?
Ha idehaza meg akarnám venni akkor hol, hogyan lehetne egyáltalán? (cdg-be és 576-ba ha jól informált vagyok elfogytak)||| | || ||||| | ||| ||
-
KRi2
aktív tag
-
KRi2
aktív tag
Hátja, a józan paraszti ész az ellenkezőjét mondaná. Ami még dobozos is, boltot is fenntartani, cd legyártani, szállítani, annak drágábbnak kéne lennie mint egy megnyomom a gombot szolgáltatásnak. Ilyen a világ.
Köszi a válaszokat.||| | || ||||| | ||| ||
-
KRi2
aktív tag
Jártam mamuszos saturnban és csomó 9900-es Skyrim volt még a polcon. De félig lengyel az egész doboz, ami miatt én nem veszek ennyiért.
Ez az account eladás dolog. Nemhiszem hogy csak rosszakaró emberek lennének, nem mindenki akarja a másikat csakazértis átverni. Nyilván vannak kockázatai, nem a saját magad által választott neved lesz, de nem mondanám hogy "soha" nem éri meg.
Mintha csak a kiadó érdekét hangosítanátok. Mindenkinek saját account, mindenki vegyen újat, jó sokszor![ Szerkesztve ]
||| | || ||||| | ||| ||
-
KRi2
aktív tag
Plusz szerintem azért sem bánja a Valve hogyha behal, lelassul a rendszer a nagy akciózások során, mert nem olyan nagy érdeke hogy jó olcsón adjon el olyan játékot amit másnap duplájáért is eltudna. Gondolom a hírverés, akciózás jó reklám, úgy mint a tesco-nál egy vmi szonyat olcsó, dehamár ottvagy, megismered stb, veszel mástis.
||| | || ||||| | ||| ||
-
KRi2
aktív tag
Hogyha akciós a játék, akkor úgy nem "akciós" jutalék jár a valve-nek, hanem van egy fix ár, rés ami megy nekik?
Tegyük fel 10$ egy játék, amiből hasraütésszerűen 5$ megy a valve-nek.
A játékot leakciózzák (a játék készítők?) 5$-re, abból nem 2,5$ menne a valve-nek?||| | || ||||| | ||| ||
-
KRi2
aktív tag
Nememlékszem pontosan, szokott lenni húsvét körül ilyen nagyobb steam-es leárazási akció? Vagy mikor lesz a legközelebbi? Remélem nem a SummerCamp-os...
||| | || ||||| | ||| ||
-
KRi2
aktív tag
Vki erősítsen meg.
Termék aktiváció közben:"Product Already Owned
This Steam account already owns the product(s) associated with this activation code. Click next to install."Ez most az jelenti hogy amit próbáltam kulcsot beregisztrálni az már előzőleg fel lett használva és már érvénytelen, vagy pedig azt hogy már megvannak ezen a hozzáférésen a játékok, ezért nem használta fel az adott kulcsot (ami egyébként még érvényes) ?
Úgyis kérdezhetném hogy ha egy adott kulcsot már ellőttek, akkor mit ír ki a steam?
Köszi.
||| | || ||||| | ||| ||
-
KRi2
aktív tag
válasz tupacamaru #23965 üzenetére
Igen nekem már megvannak ezek a játékok (HIB), ez tuti, ezért is mertem bepróbálni regisztrálni.
De angolról lefordítva ugye azt mondja hogy: Ez a termék már megvan. Ez a hozzáférés már tartalmazza azokat a játékokat amit a beírt kulcs tartalmaz.
Namost egy szóval sem írja hogy már használatban vannak, vagy duplicated keys, vagy vmi.
Ezért kérdezem biztosra, hozzáértőktől. Amúgy 80% hogy már be van regisztrálva.||| | || ||||| | ||| ||
-
KRi2
aktív tag
3 perc és kezdőődik !
(vagy nem)Biztonsági öveket bekapcsolni, bankkártyákat a paplan fölé!
[ Szerkesztve ]
||| | || ||||| | ||| ||
-
KRi2
aktív tag
Vihar elötti csend
||| | || ||||| | ||| ||
-
KRi2
aktív tag
De légyszi léégyszi legyen Skyrim
Múgy nem tudjátok hogy a Steam miért nem jegyzi meg sehogysem a felhasználónevemet, és a jelszavamat sem? Hiába 'remember me', minden alkalommal be kell írnom, fárasztó.
||| | || ||||| | ||| ||
-
KRi2
aktív tag
Furi.
Steam weboldalon, látom hogy $-ban vannak az árak (kliensben Euro, és még szám szerint is többért árulnak), bejelentkezek ott, $-ban van. Kosárban $, de amikor kiválasztom hogy paypal/bankkártya akkor ezt a hibaüzit kapom:
"There seems to have been an error initializing or updating your transaction. Please wait a minute and try again or contact support for assistance."
Namost de miért? Nemcsaltam, nem trükközök egyszerű felhasználó felmegy a weboldalra, és nem tud venni játékot mondjuk a gyerekeinek? Büdi a pénzem?||| | || ||||| | ||| ||
-
KRi2
aktív tag
Lenne nekem megosztatlan:
Trine 2 Collectors Edition 75% Discount Coupon
Trine Discount Coupon 75%
Shadowgrounds keyDe nekem a sima Trine2 75%-re lenne szükségem, olyanra ami nincs megosztva (beírva), mert késöbb kellhet csak.
Akár hármat is adom, egy ilyenért. Privibe.||| | || ||||| | ||| ||
-
KRi2
aktív tag
Gyors kérdés:
Ha valakinek küldök olyan gift-et ami nincs az ő országukban (nem kapható a boltjukban), attól még gond nélkül tudja használni a gift-et, ugye? (GTA pack-ról van szó)||| | || ||||| | ||| ||
-
KRi2
aktív tag
Na akkor kicsit részletesebben beszéljünk erről a Steam-es visszafizetési rendszerről.
- Minden játékot ami még nincs aktiválva vissza lehet igényelni? Nemcsak ami az inventory-ban van? Nem csak a a pre-ordereket?
- Mennyiért váltják vissza (wallet-ba)? Amennyi az aktuál ára, vagy amennyiért én vettem?
- Mi van ha nem én vettem, nincs a "purchuase history"-ba, hanem mondjuk trade-eltem valakivel? Az ő árfolyamán, az enyémen, melyik valután, hogyan vásárolják vissza?
||| | || ||||| | ||| ||
-
KRi2
aktív tag
Köszönöm a válaszokat. A lényeg átjött.
||| | || ||||| | ||| ||
-
KRi2
aktív tag
válasz tupacamaru #30357 üzenetére
Na, ezekre a Trine-okra jó a -75%-os kupon?
||| | || ||||| | ||| ||
-
KRi2
aktív tag
GG-n ami a Bethesda pakkban volt Fallout New Vegas Ult, az nekem steamben "(Digital WW Retail)" verzió lett. Sztem mindenféle korlátozás nélküli.
||| | || ||||| | ||| ||
-
KRi2
aktív tag
A steam-es a Skyrim Legendary editionben a dlc-k külön válasszthatók? Értem ezalatt hogy megvan nekem a skyrim, azt elpasszolnám, és csak a dlc-k kénének.
||| | || ||||| | ||| ||
-
KRi2
aktív tag
Egy gift-nél ami a tárolómban van, nevezetesen SleepingDogs játékról van szó, hogyan tudhatom meg hogy milyen régiós? Vagy gift küldésnél elveszik a régiókorlát, ha épp volt?
(a neve után nincs ROW, CIS ilyesmi)
[ Szerkesztve ]
||| | || ||||| | ||| ||
-
KRi2
aktív tag
Jó jó ez a steam, de hogy egy nyavajás communiti oldalt sem tud megnyitni, azért elég gyér.
Nemtudom mit csiholnak ilyenkor...||| | || ||||| | ||| ||
-
KRi2
aktív tag
Kérdés:
Ha valakit bejelölök barátnak, aki épp azon filózik hogy felvegyen-e, valamint a személyes profilomnál "friends only"-n van minden opció, akkor az illető láthatja a teljes profilomat, avagy csak a külsős, "private profile" oldalamat?||| | || ||||| | ||| ||
-
KRi2
aktív tag
Vki betudná pötyögni azt az oldalt ahol az összes steames profile háttér megtekinthető, nagy felbontásban is?
||| | || ||||| | ||| ||
-
KRi2
aktív tag
Kártyakövetésre
Amúgy szerintem mára ezek lettek új kártyások: Europa Univers III, Trapped dead, Dream, DuckTales, March of the Eagles, Teleglitch: Die More Edition, PAM||| | || ||||| | ||| ||
-
KRi2
aktív tag
Kérdés, hogyha mittomén melyik EA-s játékot beaktiválom a steam-be, és a hozzá tartozó origin-es kódot elpasszolom vki másnak, akkor ha a játékon belül kér vmi EA accountot, vagy ilyesmi bejelentkezést, akkor abból nem adódhat gond?
Csak kérdem, hiába steam-es attól még vmi EA-s védelem, bejelentkezés van/lehet rajtuk, nem?||| | || ||||| | ||| ||
-
KRi2
aktív tag
Most ezt az akciós DinóHordát a szöveg szerint ingyenesen lelehetne tölteni álló héten? Csak én nem látom hogy mily módon?
Mert kártyás a kicsi, éshát kinyomnám a szemét szivesen.||| | || ||||| | ||| ||
-
KRi2
aktív tag
Annyira azért nem olyan vicces ez a kuponos helyzet.
Valaki fizet érte, és nem kapja meg. Kuncsorogni kell neki.
Aztán másmeg, na érdekes vajh honnan csomó kupont árul, más kárára nyerészkedik.
Félreértés ne essék, énis vásároltam már olcsó kupont apróról, jóljártam, de jobban örülnék ha minden a kitalált rendszer szerint működne, és nem balkáni rend szerint, hogy ki mennyire nyal, hol ül, és milyen az erkölcsi hozzáállása.Plusz nemértem. Minden 50. hsz arról szól hogy vedd meg a játékot olcsóbban, apróról kuponnal. Aztán meg csodálkoztok hogy nincs kupon a VGA-hoz. Kettő között szoros az összefüggés, és egyszerre nemigen mehet a kettő.
Uff.||| | || ||||| | ||| ||
-
KRi2
aktív tag
Steam sávszélesség korlátozója letöltésnél (50%) :
[link]
Így azért nincs sok értelme.[ Szerkesztve ]
||| | || ||||| | ||| ||
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs