Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD_ok
őstag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Miért nem zsákoltad azonnal?
Még kaptál is volna vissza pár eurót 
-
maross
nagyúr
válasz
DeFranco
üzenetére
I had the same problem. Looks like it was missing a Visual C++ Runtime file, "msvcp71.dll"
Here's how I resolved the problem on Win7 Pro x64:
1. Navigate to Program Files (X86)\Steam\Steamapps\common\titan quest demo\2. Download file http://www.meggamusic.co.uk/winamp/msvcp71.zip
(Sorry the link is weird, did a search and found Winamp had a similar problem and I copied one of their links)3. Copy that file into the directory from step 1.
4. Run the game executable Titan Quest Demo.exe. Running the game from Steam does not seem to work, gives a "Game is unavailable" error.
-
Speeedfire
félisten
Vót' má'?

-
danih
veterán
Crusader Kings II: -4 EUR

-
Amantius
senior tag
Csak meg lett a Splinter.
Meg woodooztam. -
DeFranco
nagyúr
Gondom van:
letöltöttem a Titan Quest demo-t de nem akar elindulni. Lejött, nyomtam a play-re, semmi nem történt, game cache ellenőrizve, steam újraindítva, semmi változás. Közvetlenül az exe-t indítva MSVCP71.dll-t hiányol.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
01101010111
üzenetére
Másodszorra már csak giftként veheted meg, és akkor vagy azonnal elküldöd a célszemélynek, vagy beleteszed a tárolódba. A tárolóbál később nem csak a kulcsot, de az egész játékot átadod akinek akarod.
@chungee: ja, hát ha így kérdezed, lehet több oldalas az inventory-d, nem vagy egy oldalra szorítva.

-
01101010111
csendes tag
Egy játékot meg lehet venni kétszer? És ha lehet, akkor a régi és az új példány CD kulcsa-a is bent marad a „kulcstárban?”
-
DeFranco
nagyúr
válasz
chungee
üzenetére
Szerintem igen, ha a darabszámra gondolsz, linkeltek itt már több száz itemes farmokat is...
Egyébként én már úgy vásárolok, hogy amit veszek, az megy a tárolóba giftként, és majd csak akkor bontom ki, ha játszani akarok vele. Hátha addig meggondolom magam, és akkor még elcserélhetem valami szimpatikusra.
-
chungee
addikt
Tárgytárolóba vajon a végltelenségig lehet pakolni
Az a helyzet, hogy havernak letiltották a fiókját. Semmi rosszindulat. Azt hitték, hogy fióklopás áldozata lett. Még nem sikerült tisztázni, addig is letiltották neki. Nem tud vásárolni magának. Ezért ajándékként veszi és elküldi a tárgytárolómba. -
AMD_ok
őstag
Juhéjj, a Splinter Cell vitte a pálmát
már készítem is a kártyámat 
-
sagem
addikt
Nemtom ki hogy van vele, de örülök, hogy az a fekete "ördög" vagy mi elfoglalta annak a két nyálas idiótának az erődjét..kár, hogy valszeg nem lesz happy end..de azért hajrá fekete dög!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
dumbo_tf2
csendes tag
splinter cell -75?
lol akkor 3 euró körül lenne.
-
SenorGrande
senior tag
válasz
nightmare13
üzenetére
Privát akart lenni. . .
És lett is.
(#27248) VGYke:
Itt írnak egy jó magyarításról, amiben van textúra honosítás, hosszú magánhangzók, stb. Csak az a bibi, hogy több, mint 1.5Giga; megaupload-on volt (197. hsz), és aki feltöltötte, nem volt bejelentkezve April 28 óta, pedig írta, hogy feltölti data.hu-ra. . . -
Nem tudom erről a magyarításról van e szó, de korábban Bulerainbowt megkérdeztem, mert nála voltak feltöltve magyar felirattal képernyőmentések és azt mondta, hogy az ő és ű betűk helyén kockák jelennek meg, szóval biztosan magyarítható, de nem feltétlenül ezekkel a fájlokkal meg egy kis kompromisszummal. Nekem meg megvan dobozosan, mert úgy tudtam, hogy nem magyarítható, így majd ha lemegy 2 euróra, mint a Witcher (ami szintén megvan dobozos Collector Editionben), akkor Steamen is legyen meg felkiáltással, majd megveszem.
-
pethYeti
addikt
Reggel kaptam dota 2 béta hozzáférést (jött az email), hát mit mondjak, 1 meccs után (ahol szét vertek rendesen
) elég jó kis játék lesz, még fizetnék is érte ha nem lenne alapból ingyenes. 
-
nightmare13
őstag
5 fontért érdekel valakit BF
C 2? -
r3dsnake
nagyúr
Szerintetek várható valve collection? És ha igen, kb mennyiért? (volt régebben valamelyik sale során, de nem emlékszem mennyibe került akkor)
Köszi!
-
Neptunfű
tag
BTW The Witcher: Enhanced Edition Director's Cut 1.99€

-
VGYke
addikt
Sziasztok! Valaki próbálta már Fallout 3 játéknál ezt a magyarítást? Ha igen, mi a tapasztalat?
-
Neptunfű
tag
Előfordulhat hogy lesz még a SS alatt Walking dead 75%?

-
Agyzuzo
addikt
Red Faction II-re azt dobja a steam hogy Notice: Direct X 10.1 ATI video cards or Direct X 10.0 Nvidia video cards are not supported.
Mivel szeret feleslegesen paráztatni, ezért kérdem, aki esetleg próbálta már, hogy valóban nem megy, vagy ha megveszem, fogok tudni életet lehelni belé?

-
Rusher
őstag
RRN2J-CNDFI-BRM2E
-
danih
veterán
Azért meg kellett dolgozni a "közösség oszlopos tagja" badge megszerzéséért, fene egye meg

-
ProEvoFan
nagyúr
Szavazzatok pls a Tom Clancy's Splinter Cell Conviction-re, mert ez egy isten játék coop-al.-75%ban 3.75 euró lesz

-
warcat
veterán
Ejnye basszus,ki kéne bírni,hogy ne vegyem meg a Max Payne3 -at... de akkor már a Portal 2 is filléres tétel...jaaajj
-
Crytek
nagyúr
Splinter Cell Conviction -75% a szavazásban.
Kérem aki teheti erre voksoljon!!!!
-
kovsol
titán
válasz
nightmare13
üzenetére
Minden nap megkérdezi valaki, miközben ki van írva a kezdete óta a dátum.
JULY 12 - JULY 22 (az utolsó napnak ugye a vége már átnyúlik 23. -ára) -
Agyzuzo
addikt
válasz
nightmare13
üzenetére
Hivatalosan júli 23.
-
nightmare13
őstag
Meddig tart a summer sale egész pontosan? Ha véletlen nem lesz nagyobb akcióban a Hearts of Iron, akkor bezsákolom még akció végén -40%-kal...
-
Spet
addikt
Lelkes önkéntest keresnék aki megvenné számomra az Alan Wake Franchise pakkot (ami mindent tartalmaz). Jelentkezni lehet PÜ-ben, előre is köszönöm

-
warcat
veterán
Szavazzatok a SPAZra ha lehet,nagyon jó kis játék

-
AMD_ok
őstag
Egy Alan Wake Franchise befigyelt

-
BigBlue69
őstag
kiszalltam minden l4d-bol.. alvas nyert.. ha marad valahol 1-2 akkorvazt atveszem.. hanem akkorbmind1
jocccakat
-
BigBlue69
őstag
en megvennem mindenkinek a packot csak nekem mar megvan.. es az hagyjan de mar 4en irtatok h nektek is kell en meg mar nem tom kitudja megvenni hova szalljak be.. mert lassan lesz 8 peldanyom...
-
Gergosz2
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7235HS - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 1,5 év gari
- Xbox Series X // Számla // Garancia //
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
- Apple iPad Pro 2025 11" M5 256GB & 512GB Wi-fi Bontatlan Összes szín / 27% áfás ár
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Még kaptál is volna vissza pár eurót 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Az a helyzet, hogy havernak letiltották a fiókját. Semmi rosszindulat. Azt hitték, hogy fióklopás áldozata lett. Még nem sikerült tisztázni, addig is letiltották neki. Nem tud vásárolni magának. Ezért ajándékként veszi és elküldi a tárgytárolómba.

C 2?
Én már csak ilyen vagyok

eami