- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter9228
aktív tag
Köszi, de kizárt a free to play. Nem szeretem, ha előnyben van aki fizet. Autósból meg nem annyira árkádot mint a Blur, de nem is annira szimulátort mint a Race Injection
Inkább valami Test Drive szerű kéne. Illetve nem is muszály FPS, lehet TPS is (vagy mi az, pl. a GTA IV-re gondolok)
-
peter9228
aktív tag
Tudnátok ajánlani egy jóféle, multiplayer autós és egy szintén multis fps játékot steamen? (Lehetőleg legyenek leárazva)
-
r3dsnake
nagyúr
Nincs mód arra, hogy elrejtsem a duplikált gta tartalmakat? 3 játéknál is 2x van a listában, mert odateszi a mac verziót is.
-
bazsi83vp
senior tag
Van a profilomon egy steam fortress 2 és egy steam fortress 2 béta - ez utóbbi eltüntethető? (akár support útján is - most vettem észre)
Mármint igen
Team Fortress 2 és béta
-
po1son
addikt
Danih már leírta, de megerősítem, hogy ez így van szó szerint, ahogy leírta.
A „XY - Four Pack”-et saját fiókodra kell megvásárolnod. A tranzakció befejezése után odaadhatod három extra játékpéldányodat barátaidnak a Steam kliens használatával.
Ez azért van így, hogy ne legyen belőle nagy nyerészkedés, mint amit feltehetően vacsek szeretett volna.
-
po1son
addikt
válasz
-=Vacsek=- #26185 üzenetére
Nem kapsz +példányt, ha már egyszer meg van.
-
-=Vacsek=-
senior tag
hali!
van egy darkness 4es packom, azt tudom h ha kinyitom 1 automatikusan a könyvtáramba kerül. na de mivan ha olyan ember nyitja ki akinek már megvan a játék? igazábol az lenne a célom h 4 tradeble darkness 2-t kapjak. megoldható vagy kizárt?
-
DJGABI
addikt
Nem volt szerencsém a szériából eddig egyik részhez se, Fallout 3 vagy New Vegas? Skyrim bejött, ez a steampunk-posztapok világ bejön. Mondjuk acsik nálam dealbreaker, szóval valszeg NV lesz
-
BigBlue69
őstag
Huhu utána számoltam.. 12000 Ropi elment magamra meg barátokra.. Jajj.. Kapcsoljuk ki a netet 1 hétre..
2 db sr 3 2 db season pass hozzá, fear 3 , build bundle, trine 2, gothamhoz dlc-k-- ááhh.
-
warcat
veterán
válasz
csaba951 #26171 üzenetére
Ezt így nehezen hiszem el,biztos vagyok benne,ha egy USA külügyminisztérium által kiadott
"igazolás" másolatával keresi fel őket,segítettek volna neki,ha máshogy nem méltányossági alapon.Kamuzni én is tudok az interneten,"nem vettem accountot,csak a papa olajat fúrt az orosz sztyeppén eddig de most hazajöttünk".Nem kell mindent elhinni.
-
csaba951
veterán
válasz
kovsol #26170 üzenetére
Igen, ez első ránézésre nem tűnik olyan nagy problémának.
Neten találkoztam már olyan esettel, amikor egy srác a diplomata szüleivel valamelyik ázsiai országba költözött. Ott nőtt fel, szerezte be Steam-en a játékokat. Aztán amikor egyetemista lett, visszatért az USA-ba. Ekkor fedezte fel, hogy az accountján lévő játékok nagy része nem indul el, a régiózár miatt. A Steam Support sem segített neki, azt mondták, hogy ezeket a játékokat vegye meg újra egy külön accounton! Te mit szólnál, ha a kiadó egyik napról a másikra elvenné gyermekkorod számítógépes játékait?
-
csaba951
veterán
válasz
Wizard of Oz #26164 üzenetére
Fallout: New Vegas Ultimate Edition
Ha Magyarországon vásárolnád meg a boltban, akkor is ugyanezt az orosz verziót kapnád. Alapból benne van az angol nyelv. Az egyik gond az volt vele, hogy több mint 6 hónapig nem lehetett nálunk megvásárolni az utolsó 3 DLC-t. Mert csak. Meg a kiadó megteheti. A másik gond meg az, hogy regiózáras a játék, ha elutazol más országba, akkor nem biztos, hogy el tudod majd indítani. Ha hazautazol, akkor majd elindul újra. A kiadó szerint nem utazgasson a vevő, arra ott van a játék!(#26166) Neptunfű
Ez szerintem nem igazán gond. A -75%-os akciók napjaiban csak 25 €-t kell elkölteni, hogy legyen egy ilyen fiókod. Nem annyira sok pénz ez. Ráadásul nem létezik, hogy nincs olyan játék ami mostanában akcióban van, és ne tetszene neked!Ha nem tudsz ennyi pénzt kiadni most egyszerre, akkor vásárolj apránként! 1 év múlva neked is lesz ilyen accountod!
-
Ha valaki tudna nekem Gift-be zsákolni egy Fallout 3 GOTY-t, azt megöszönném.
18:00 után tudnám utalni az árát. -
ayo
veterán
maradt egy ss3 bfe ha vkinek olcson kene mert megse kell
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
TheStigKrisz #26130 üzenetére
Ha megkapná a gta4 a -75%-ot, annyiba kerülne, amennyiért az összes részt vettem : D
-
warcat
veterán
New vegas ultimate de szemét,az csak 10 euró lenne,de már megvan az alapjáték, a dlck meg így 10 EUR
Fallout 3 gotyt is lehet nyugodtan venni, 4 vagy több magos procikkal lehet baja,egy fellout.ini átírás kell csak.
Open up the fallout.ini file in: My Documents\My Games\Fallout3
Find the line:bUseThreadedAI=0
change it to:
bUseThreadedAI=1
Add another line after it and insert:
iNumHWThreads=2
This will limit the game to 2 cores and prevent the engine bug from causing the game to freeze.
*If the game still crashes write this iNumHWThreads=1
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
BioNiCMaN #26157 üzenetére
Avernum Great Trial
a Prohardver group tagjainak!
Valaki szolhatna az adminnak, hogy ki kéne hirdetni illetve kéne mellé legalább 2-3 másik...
mod: kuldtem neki PÜ-t.
mod2: link javitva. -
BioNiCMaN
addikt
Farm Frenzy Pack sorsolásom a Steam-es PH! csoport tagjainak.
-
bul07
nagyúr
Köszönöm a válaszokat
Amúgy esélytelenek nyugalmával minden olyan játékra jelentkezek ami nincs meg , nem is gondoltam volna hogy ilyen sok jelentkező mellet valaha is nyerek, de így alakult -
sagem
addikt
Öööh izé, a Steames Fallout 3-ra rá lehet húzni a magyar fordítást gond nélkül vagy ne erőltessem a dolgot?
-
danih
veterán
Nem tudom, de szerintem nem kapnád meg, kizárnának. Ne jelentkezz olyanra, ami már megvan neked, ellentétes az oldal szellemével.
(#26151) JSaN: pontosan, a DayZ miatt. Most erre dölgik a légy, én is kipróbálnám, annak ellenére, hogy hígul a közössége. De nem érdekel, akkor is
-
BigBlue69
őstag
POP: Warrior Within bezsákolva.. Nekem akkor is az volt a kedvenc
-
bul07
nagyúr
Közel egy hete próbálkozok a steamgifts.com-on és nyertem egy játékot
Az adatlapon kipipáltam hogy megkaptam a játékot és meg is köszöntem . Van más teendőm?Ezt a játékot már aktiváltam a könyvtáramba, de ha továbbajándékoztam volna valakinek(például itt a ph-n felajánlanám sorsolásra) akkor az járhatna valamilyen rossz következménnyel rám-nézve
-
bpx
őstag
munkában vagyok, net HTTP proxy-n keresztül van
a kliens emiatt nem megy
a Steam honlapon akármilyen nyelvet állítok, $-ban látom az árakat
de mikor kosárba berakom és fizetnék, akkor már az €-t látom és minden OK
viszont azok a játékok, amelyeknél van ez a régiónkénti trükközés (Fallout New Vegas Ultimate), mikor berakom a kosárba , és venném meg, helyette visszadob a kezdőlapra és kiüríti a kosaram, zseniális... -
Agyzuzo
addikt
Na, a Flash-ben a Falloutok kaptak egy masszív -75%-ot.
"Notice: Fallout 3 is incompatible with Windows 7" - ez mióta van így???
-
JSaN
addikt
válasz
TommyX_ #26132 üzenetére
Mihez kepest ejjel?
Nekunk oke hogy ejfel utan indult, de amcsiban az siman kora estetol volt.
Igy nem hiszem hogy ezen mullott a dolog. Hanem ahogy kovsol is mondja sokszor volt ez mar par euroert akciozva, en is igy vettem meg tavaly. Most a tobseg valoban mast akart (en is DS2-re szavaztam amugy), meg aztan tuti lesz meg akciozva. -
psycroptic
őstag
válasz
Bízok benne én is, hogy lesz még, habár a Saints Row The Third nagyon jóra sikeredett.
-
danih
veterán
válasz
Ezt nem gondoltam volna, kovsollal pedig egyetértek. L4D2 is tuti lesz még.
-
TommyX_
őstag
válasz
Most látom én is, gondolom nem soknak van gépe hozzá, meg ha ez a szavazás nem éjjel lett volna, akkor nyert volna, gondolom.
Amúgy van esély rá, hogy legyen -75%-os akció a GTA4-re. -
kovsol
titán
válasz
Dead Space 2-t én múltkor megvettem originen 5€ volt. GTA4 pack meg sokszor volt már akciós, 100% hogy akció végéig be lesz még rakva.
-
maross
nagyúr
ss3 4pack-re lenne jelentkezo?
-
SQX_Barto
addikt
válasz
Kareszovics #26121 üzenetére
Nálam legelsőre működött, utána nem, majd 10 kattintás meg ki-be lépés után megint.
Ha ezek után se számolja a szavazatomat, akkor bekaphatja...
Na mentem aludni, jó éjt. -
r3dsnake
nagyúr
Bastion 75% off. Le is csaptam rá : )
-
Alien83
senior tag
Vote 10:
-----------
Dead Space 2
Just Cause 2
GTA 4 -
Źşë'
addikt
-
AMD_ok
őstag
Trine 2-t ki ne hagyjátok, akinek nincs meg! Iszonyú hangulatos game
-
tibi206
tag
Kösz mindent!
-
P.Dude
őstag
Steam walletnél számlázási cím akkor is kell ha nem valami játékra hanem a játékon belül(pl team fortress 2) vásárolok valamit a bábuknak?
-
tibi206
tag
És azt lehet tudni játékidőben kb mennyit ad hozzá a season pass?
-
Allien
veterán
Sziasztok!
Elfelejtettem a jelszavamat. Próbálom a megfelelő utat járni, de valami NEM stimmel. E-mailre elküldi a kódot (steam közben megnyitva), azt bemásolom, feljön az ablak, hogy írjam be az újat, és tök mindegy mit írok be, vissza dob, hogy nem jó vagy az azonosító kód, vagy a beírt jelszó. A jelszó hosszabb, mint 8 karakter, van benne kis-nagy betű, és szám is, nem használok Magyar karaktereket. Lehet, túl sokszor próbálkoztam? -
tibi206
tag
Oké kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen házat vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- BestBuy ruhás topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hyundai, Kia topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged