Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
R@ZEL
csendes tag
Trine discount cupon: MQ8VJ-AAXDC-47F2G
-
Zamery
senior tag
Torchlight II orosz (gift) verziókkal vigyázni! Régió lockos csak orosz IP-vel működik. [link] és [link].
-
BigBlue69
őstag
válasz
ViharVadász
üzenetére
Ezt most én köszönöm

-
ViharVadász
őstag
Trine 2 Collectors Edition 75% kupon: 7KDHR-5L8AR-EBQDP
(Lehet picit később fogja elfogadni, mint nekem a kódokat
. Hamarosan még jövök vissza kódokkal
) SteamGifts-en ha én csinálok egy nyereményt vele, a végén a nyertesnek kiírja például az e-mail címét nekem? Csak mert múltkor nyertem egy játékot, és úgy küldte az e-mailt, hogy nem is adtam ki neki
Csak mert akkor én is adnék fel így 
-
Youri
veterán
Survivor RG7DN-3R5JZ-EE0QK
-
wwenigma
Jómunkásember
LOL nekem meg egy hacker evolution duality aktivalodott most email kodbol azt mondta de nincs seholsem.

-
Jakesz
addikt
Trine 2 Discount Coupon 75%
V92NE-8P3Y0-9IYZ0
-
lostprophet
aktív tag
Trine Discount Coupon 75%
VJERZ-4TIJ0-IL4IH -
Debilon
addikt
Trine 2 Collectors Edition -75%
L9CNY-F8EIT-ZTQVN
-
wwenigma
Jómunkásember
Nekem mar megint nem akarja elfogadni a kupont, az akcios ar miatt valoszinuleg...
-
Debilon
addikt
-
Debilon
addikt
jól sejtem, hogyha a Trine2 collectors editiont veszem, akkor nem ad +példányt az 1ből?
-
Pangelus
tag
válasz
ViharVadász
üzenetére
Nekem is azt írta vagy 20percel ezelőtt mindenre ,hogy nem jó de szerencsére kibugolt.
-
Zamery
senior tag
válasz
ViharVadász
üzenetére
Nekem mind jó volt! :-)
-
lostprophet
aktív tag
Trine 2 Collectors Edition 75% Discount Coupon
FQFXK-98GND-DPVXG -
ViharVadász
őstag
Nektek jók a kódok? Én már 3-at nyertem(egyik sincs meg) és kettő nem jó eddig:/
-
Youri
veterán
válasz
lostprophet
üzenetére
Persze
-
lostprophet
aktív tag
Ha felrakok két ugyanolyan giftet Steamgiftsre egy felajánlásban és Copies: 2-re állítom, mindkettő után megkapom a pluszt, nem?
-
danih
veterán
Nem hiszem el hogy az nfs nyert....

-
Tom6
aktív tag
Ninjáknak
Shadowgrounds: REQ3Z-CQLCG-50YIB -
Saints Row The Third flash sale van, ha valaki lemaradt volna. És most leárazták a korábban nem leárazott DLC-t is (Genki girl pack).
-
Zamery
senior tag
Shadowgrounds Survivor: QVW30-MVJ76-K33B3
Na, ki lesz a ninja?
(#26666) maross: Nem sajnos, olyan mint a Serious Sam BFE kupon, csak az akciók után lesz jó, kipróbáltam.
-
sagem
addikt
Trine 2 - 75% kód: 66YFY-XTXZP-M24ER
-
maross
nagyúr
Ezek a kuponok nem osszevonhatoak valami "alap" steam kedvezmennyel, ugye?

-
ViharVadász
őstag
Ehh kaptam egy Shadowgrounds Survivor játék kódot, erre nem jó

-
Youri
veterán
Shadowgrunds

-
Trine 75% kupon: NYDKF-8P4ZQ-3T87M
-
bazsi83vp
senior tag
Trine 2 -75% kupon (CRQ06-X2I4D-VEI6M)
-
chatran
őstag
Mivel teljesen döglött a Dear Esther fórum itt teszem fel a kérdésem. Hogyan lehet a játékban menteni? Eljutottam már abba a gyönyörű kék cseppkőbarlangba, de ott sem mentett, kezdhetem elölről a világítótoronytól. Egyébként már háromszor bealudtam a játékon, de kibírom.
Érdessége a játéknak, hogy mintha minden végigjátszáskor más szövegeket mond és bizonyos tárgyak másképpen jönnek elő. -
Zamery
senior tag
Azt írja a Steam hogy "nincs kapcsolat", ez mi a fene? Van még valakinek ilyen gondja?
-
olly
aktív tag
Shadowgrounds Survivor
7PC0J-3363Y-NPGDR
Most tekertem!
De nekem már megvan a játék. -
Youri
veterán
Shadowgrounds Survivor

-
Fboy
aktív tag
Ha már megvannak a GTA 4-ek, és megveszem a full GTA pack-ot, akkor elajándékozhatom a gta 4-eket belőle?
-
Zamery
senior tag
Pörgess magadnak egy Trine kupont: Frozenbyte Summer Seal. Újra működik, tegnap lehalt, nem is írtam be.
-
olly
aktív tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
[link]
Ezt a DLC-t akartam meg venni, de egyszerűen nem fogadta el a steam a bankkártya adatokat (korábban már vásároltam vele). Pedig 5x leellenőriztem és stimmelt minden, pénz van rajta, érvényes a kártya stb. Van valami ötletek valakinek? Ez egy kis hiba lesz, de késöbb megjavul?(#26637) sagem
0,33€ volt, meg a kliensben akartam venni (ott nem változtatok semmit sem) -
DJGABI
addikt
Ez eddig is ennyi volt? Félek észreveszik, aztán holnapra a -75%ból marad vagy 50 [link]
-
danih
veterán
válasz
-=Vacsek=-
üzenetére
Régióra utal. Nem lesz vele gondod.
-
csaba951
veterán
válasz
-=Vacsek=-
üzenetére
(#26629) Speeedfire
Pár hete jött ki a Flash Player 11.3. A frissítés után mások is jelezték már ezt a problémát. -
Speeedfire
félisten
Miért van az, hogy ha a videókat meg akarom lesni nagyban akkor elkezd szaggatni? A konfig az adatlapomnál.
-
wwenigma
Jómunkásember
4000 free Hacker Evolution steam key vagy 5$ donate-ért az összes?
-
danih
veterán
válasz
-=Vacsek=-
üzenetére
Sandbox akciójáték.
-
-=Vacsek=-
senior tag
Grand Theft Auto IV (US/AU)
erről vmi infó?
-
Jakesz
addikt
Jött egy e-mail:
"Dear Steam User,
This is an automated message generated by Steam account administration. It is being sent in response to a query made by a Steam user to discover all account names associated with this email address.
Steam account name: ************
You can use the above account name to log in to Steam. If you can't remember your password, click on the "Retrieve lost account" button on the Steam login screen."
Csak én kaptam ilyet? Értem, hogy mi van benne, de azt nem, hogy minek küldték.
-
Agyzuzo
addikt
-
wwenigma
Jómunkásember
Az IC még mindig dragabb mint az ACW. [link] de akkor itt akar vissza is kanyarodhatnank a sulyosan leértékelt jatekok contribution ertekere. Steamgifts forumtema errol: [link] Kiemelném:
Double standards
That's what I'm talking about.
"Bundle keys = evil, die! (too cheap)"
"trains = good (omg it's free games, why u complain'!)"Szoval itt le is lottek a contribution dolgot mint statusz-szimbolumot.
-
válasz
FuRiONight
üzenetére
A Steam kliensben jobb katt a játék nevén, tulajdonságok, és ott az egyik fülön megtalálod (nem tudom magyarul hogy hívják).
-
wwenigma
Jómunkásember
Az Ironclads collection része az American civil war, korabban nem volt valaszthato a jatekok között csak részenként. (nem volt egybe) A bant azert kapta mert bontott bundle kulcsot rakott fel amit 1$-ért vett de a jatek 10nek szamit SG-n.
Ezert nem jar ban foleg ha az elso ilyen.
Support forumba kerdezz ra a lejartara.
-
arfer
senior tag
válasz
FuRiONight
üzenetére
Ööööö.. Csak egy ötlet: én tegnap, amikor ez történt velem, nyomtam egy Verify Game Cache-t, és az helyrehozta...
Upsz, ollie megelőzött

-
válasz
FuRiONight
üzenetére
Legfrissebb VGA, audio driver, dx ésatöbbi feltevése javallott. Még nyomhatsz neki egy verify integrity of game cache-t. Ha ezek után sem megy, írj a supportnak.
-
FuRiONight
addikt
válasz
FuRiONight
üzenetére
Annyit hozzátennék, hogy single-ben sem megy a játék, töltő képernyő közben kidob az aztalra.
-
-
FuRiONight
addikt
Hali
Sikerült megvennem a portal 2-öt, de amikor csatlakozni akarok (vafy amikor hozzám csatlakoznak) a játék elkezd tölteni, utána pedig kidob az asztalra. Ezzel mit tudok tenni?
Előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Programozás topic
- Konzol Screenshot
- Vicces képek
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- (NAGYOBB MENNYISÉG) HASZNÁLT Videokártya, Processzor, Memória, Tárhely
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- Apple watch Series Se 2 gen 44mm,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Hamarosan még jövök vissza kódokkal
Csak mert akkor én is adnék fel így

eami