Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Con Troll
senior tag
Hacker Evolution Duality - akinek sikerült benindzsázni egyet: találtatok esetleg magyarosítást a játékhoz? Fakuló angoltudásommal elég nehézkes szerverekre betörni.

-
Alien83
senior tag
Akki mindent megcsinál, a végén majd kapni fog egy "jó nagy kocka vagy" jelvényt.

-
Alien83
senior tag
válasz
wwenigma
üzenetére
Vagyis akkor ez a megoldás, hogy a mostani szavazás átmenet a 2 időpont közt, vagyis a mostani szavazásra aki azonnal rányomott 19:00-előtt azt nem számolta mára, vagyis izé holnapra, akik meg 19:00 után nyomtak erre a szavazásra azok azért kapták mert ők erre nyomtak de 19:00 után vagyis átlógtak a holnapba...

Ez lehet az egyetlen logikus magyarázat.

-
Źşë'
addikt
ha megnézitek akkor még van 1 hely 1 darab art-nak (tudom hogy még holnap lesz 1 nap, csak ez is azt bizonyítja..)
-
Niczo
senior tag
Nem játszottam ezzel a Rogue Warriorral, de emlékszem egyik pc-s magazinban rendesen lehúzták, és hát ott a steam adatlapján ez a szép értékelés is

Fura hogy ilyen rossznak tartják, pedig a Rebellion csinálta az Alien vs. Predatort (a régi első részt is) és a Sniper Elitet (első és V2-t) is. Ezek pedig egyáltalán nem rosszak. -
Źşë'
addikt
ezen jót nevettem:
steam flash szavazás -
Manipuláció vagy technikai problémák esetén a Valve fenntartja a jogot a következő ajánlat eldöntésére.
persze kisbetűs rész
akkor már tudjuk miért lett sokszor az ótvarabb játék a nyertes 
-
croli
aktív tag
válasz
Mardel
üzenetére
Tehát ha jól értem az Arma a folytatása?? Ezek csak névlopásos game-k?
Niczo
Azért kérdeztem mert minap láttam 3490-ért
és sokalltam érte mikor máshol meg (egy próbát megér) 1000 ft-ért vettem és ugyanannál az üzletláncnál (Csak a 2 üzlet között csupán 90-95 km van
)Jó akkor átállok az Arma-ra van olyan jó a hangulata mint az "elődjé-é"

-
Mardel
őstag
Azért, mert ez nem igazi folytatás, fogtak egy bejáratott nevet új fejlesztőkkel, és próbáltak csinálni valamit.
Akik az eredetit OFP-t csinálták kiadták a folytatást Armed Assault néven másik kiadón keresztűl aminek van 2. része is már.De itt egy teszt a dragon risingról.
-
croli
aktív tag
Annyira rossz lett
, mert nekem tetszett a legelső része az igazi régi jó játék "rossz" régi graffal 
Milyen áruházak? (Tacskóra gondolsz? MM-nek is van kukázó részlege de ott sincs
sőt néha még olyan is van ott ami kimondottan jó)Erről vélemény: Rogue Warrior??
-
Wolverine
félisten
válasz
Lucas Kane
üzenetére
Ahogy nekem is, és én is 19:00 után szavaztam a mostanira.
-
-
croli
aktív tag
Az Operation Flashpoint: Dragon Rising-en van valami védelem? Mármint mint az utódján Red River (az GfWL-os de szerencsére nem akt limites hanem acchoz rakja akárcsak a Steam (SSA))
Ez amúgy volt kapható nálunk dobozosan??
-
AxBattler
félisten
Azoknak, akik még gondolkodnak a Torchlight II előrendelésen... LINK
-
Mardel
őstag
Nem zavar mert nem használom a ppt.

Egyébként a ppnek is van olyan funkciója hogy összekapcsolhatod vele a visa, mastercard, americanexpress stb. kivéve maestro kártyákat és ha paypal-al veszed akkro kártyáról vonja le az összeget egyből.
Viszont ha a paypal így is sarcol az árból akkor kb felesleges ez a funkciója és vehetnéd simán kártyával is.
-
peter9228
aktív tag
Ne már, a TDU2 -75%-ban reménykedtem... Na majd egy Flash sale-ban talán.
-
Bluerainbow
Közösségépítő
-
Alien83
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére

ez legyen a legnagyobb bajod, és aki anno full áron vette?
meg az az 100 ember aki télen akcióba ingyen kapta...ez nem arról szól ki szerzi meg olcsóbban, hanem ha neked 5 euro-t megér akkor ennyi...nem kell bánkódni meg spórolnod aa kávén.
-
parandroid
félisten
válasz
Agyzuzo
üzenetére
Azt nem tudom, azt nem írja, az asztali gépem meg, amire a játékok vannak telepítve, szét van szedve költözés miatt a nappaliban. Hadd ne mondjam, mekkora ingerem lenne pedig összerakni, és kipróbálni pár új szerzeményt. De még egy hétig ki kell bírnom, mert holnap meg egy hétre megyünk Mo-ra.

p
-
Mardel
őstag
válasz
po1son
üzenetére
Jó banknál kell jó csomagban nyitni számlát és semmit nem számol fel.
Én is kártyával fizettem steamen és csak a játékok kb előző napi árfolyam árával számolt.
Bizonyos mennyiségű vásárlás után meg azonnal levonta az összeget és az aktuális árfolyam ártól olyan 10-30 Ft-os különbség volt. -
dumbo_tf2
csendes tag
válasz
parandroid
üzenetére
hahaha

gabe newell legalább 1 gomboc fagyival többet nyal.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Ja és hozzá remélem low violence edition ahol a portal gun helyett cupcake gun van.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Alien83
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Már eső után köpönyeg, de legközelebb meg kell kérni valakit megvetetni trade-be és átdobja neked.

Amúgy 5 euro-t is megér a játék.Akkor nálad nem -75% hanem -66? vagy pedig nem 15 euro hanem 20 euro az eredeti ár
-
tupacamaru
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Nálam is 3,74 euro.

-
DJGABI
addikt
Hmm, sokan írják hogy megkapták az utolsó badget is...

Nálam semmi, lehet első nap nem szavaztam volna? kizárt
-
Alien83
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Pedig 3.74...
Mivel 14.99 -75%Amit te írsz az a BUDLE amiben a Portal 1+2 van.
-
po1son
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Gondolom nem Magyarországon laksz, hanem Németország.
-
Youri
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
itt is 3,74

-
Mr X
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
-
dumbo_tf2
csendes tag
válasz
parandroid
üzenetére
én 3.74-ért látom
-
dumbo_tf2
csendes tag
válasz
parandroid
üzenetére
sztem te hirtelen vetted meg
később átírták 3.74-re 
-
dumbo_tf2
csendes tag
válasz
parandroid
üzenetére
de csak 3.74

http://store.steampowered.com/app/620/?snr=1_7_7_151_150_1
-
parandroid
félisten
Na, az élet apró örömei, és tudom, hogy vótmár, de nekem most meglett 5 EUR-ért a Portal 2 is. Megint rövidült eggyel a kívánságlistám.
p
-
dumbo_tf2
csendes tag
2011-ben jelent meg a játék
http://store.steampowered.com/app/620/
és csak 3,74 euro (kb 3-szor levolt akciózva summer saleban)
hát ez is kicsit durwa de pl a cs 1.6 most 4 euro pedig több mint 10 éves
-
dumbo_tf2
csendes tag
steam summertől kicsit eltérve
a counter-strike.net weboldalon kilett írva ,hogy jul 21 open beta lesz a csgo
és ,hogy elő lehet rendelni.
Hát most 22-van és nem történt semmi.
de a summer salera visszatérve elég későn is inditották.
Máskor még amikor suli volt akkor ment.
-
Alien83
senior tag
válasz
dumbo_tf2
üzenetére
Az egész steam nevetséges mint irtam régebben, ez még csak hab a tortán, eddigis értelmetlen volt a szavazás mert a summer sale előtti akciókat szavaztattuk meg, előtte is ugyanazeket az árakat megtalálhattuk .
Nem láttam olyan játékot ami most summer sale miatt olcsóbb lett volna mint ezelőtt a hétköznapokban.Max talán az Alan Wake American Nightmare.
-
dumbo_tf2
csendes tag
Resident evil 5-se mozdult meg
szóval tudnék itt sorolni játékokat ami aránylag jó.
Nem ien indie bundle szarok

-
dumbo_tf2
csendes tag
a gáz az hogy flash saleban több játék is megjelnik más napokon.
De pl a mai szavazást ez nyerte:
http://store.steampowered.com/app/202200/
Most ne mondjátok de mi ez ?
Tiszta röhely

-
Youri
veterán
Hát igen, elég gagyi a felhozatal... ráadásul a FM2012-nek az 50€ alapára nem kicsit nevetséges. Persze dollárban 30-ról indul, mert ők szegényebbek...
-
dumbo_tf2
csendes tag
xD
-
dumbo_tf2
csendes tag
Összeségébe csalódtam a steam summer saleban.
Counter-strike source -75%
Lost planet 2 -75%Ezeket vártam de sajnos egyikse volt leértékelve csak 50%-ra
-
dumbo_tf2
csendes tag
amúgy amit nem jelenit meg az a footbal manager 2012
-
lostprophet
aktív tag
No jó, utolsó játékként ebben a sale-ben beruháztam a Titan Quest Goldra. Mostantól pedig megszorítjuk a nadrágot

-
HAWX csak 2.5 euró.
-
DeFranco
nagyúr
Egy játékot néztem ki, azt egyszer sem akciózták le. Éppen ezért a másik kettőt sem veszem meg, amire még beruháztam volna (Bastion és talán a Bioshock)
Viszont Nordic-nak van Második Vaják
-
ruti
Közösségépítő
hát esetleg a TC's Endwar, ha valakinek még nincs meg, -75%-on jó vétel,
igaz tavaly télen egyszer volt már ennyi... -
ayo
veterán
hat ez egy vasarnap. semmi erdekes, szokasoan indie bundle nem elerheto az elso percben aztan nagynehezen megint
tartottak a format. 3-4 napja azt mondom hogy ez a nap a legszarabb, de most azt mondom hogy ez a nap.
-
Źşë'
addikt
micsoda friss ajánlatokkal jöttek ma

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- Bittorrent topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fujifilm X
- Házimozi belépő szinten
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

akkor már tudjuk miért lett sokszor az ótvarabb játék a nyertes

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

eami