Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Melyik C&C-t érdemes megvenni?
-
KubanitoS
veterán
SW pakkot megvettem, a Jedi Outcast és Academy nagy kedvencek voltak, de 10 eurót sokalltam értük. Már régóta vártam, hogy 5 euró legyen az áruk.

-
kovsol
titán
valakinek nincs arról infója ha Command & Conquer 3: Tiberium Wars -t steamen megveszem akkor a dobozos Command & Conquer 3: Kane's Wrath -t tudom hozzá használni? Mert most csak az alapjátékra lenne pénzem, meg amúgy a kieg 990Ft dobozosan, ami olcsóbb mint most a steamen
-
Allien
veterán
válasz
üzenetére
Most kötözködsz, vagy mi??? Shimán lehetne annyi is. Van, ahol 2 megást adják el, és max 1,5-1,6-ot tud a berendezés. Felesleges ezzel offolni, mindegy, hogy hülyeséget írtam, vagy NEM.
Szerintem...
Az is mindegy, hogy volt-e valaha is 3 megás net, vagy sem.
peace, vagy mi
-
dbius
veterán
Én megvettem a Majesty Goldot magamnak meg a fiaimnak, majd el leszünk vele egy darabig.
-
scorpy02
aktív tag
Na még megvárom a holnapi leárazást, és ha nem lesz Orange Box 5,75-ért, akkor megveszem a TF2-t 3,75-ért. Úgyis csak 19:15-kor állnak vissza a régi árak az aznapi akciós játékoknál.
-
bpx
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
tavaly is így volt, sőt idén már ugye az első hét végén is ismétlés volt
-
Doki16
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Megérzés. Erre lehet következtetni az eddigi akciókból.
-
Doki16
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Vasárnap lesz az utolsó 7-kor jövő akció, de akkor úgyis csak az ismétlés lesz, tehát már csak egy új leárazásra számíts.
-
JSaN
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Elsejen lesz még egy kor, de masodikan mar csak a heti top legjobban fogyo jatekai lesznek megint.
-
JSaN
addikt
Es ma sincs dawn2, de mar mindegy megvetem tegnap 15 euroert. Ha netan holnap mégis lesz akkor sem fog az az 5 euro foldhoz vagni.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
Na, amint látom megint egy tipp, ami bejött. Far Cry 1-2 megévéve.
Azt meg nem is mertem volna gondolni, hogy a Hitman 4 olcsóbb lesz. Gondoltam 5€-ról már nem nyomják lentebb. Így most azt is olcsóbban vettem.Akkor most ideírom, hogy nekem még mire lenne szükségem, mert amint látom a STEAM-esek olvassák a topic-ot:
GRID
Trackmania United Forever
CoD 5Amire viszont nagyon kevés esélyt látok, mert a 2. részek már voltak:
Assassin's Creed 1
Kane and Lynch 1FONTOS: ha 2-áig tart az akció, az azt jelenti, hogy nálunk itthon 2-án este 7kor még indul 1 kör (vagyis akkor még 2 kanyar van), vagy 2án este 7kor vége (vagyis akkor már csak a holnap van...)?
-
AtHoS
nagyúr
válasz
szacsee
üzenetére
Igazából azért keresek steam-es flippert, mert nálunk szilveszterezik pár 4-6 év körüli gyerek, tehát a csomagküldés nem igen érne ide időben

Win7-ben meg nem találtam flippert. Mondjuk farmerama-t már tudják kezelni, lehet az lesz majd nekik szórakozásképpen, ha éppen gépezni támadna kedvük

Amúgy meg jó lesz nekik a slamit is csak gondoltam hátha van mellette még választási alternatíva
Amúgy köszi a segítséged és Boldog Új Évet kívánok neked és egyúttal minden kedves ph! fórumtársnak is

[ Módosította: #65675776 ]
-
szacsee
nagyúr
válasz
szacsee
üzenetére
Meg van még a Pure Pinball 2.0

-
szacsee
nagyúr
Hölgyek, Urak!
Keresgéltem képeket, mivel pár topikban szoktam boldog új évet kívánni és ez lett az eredménye.
Nem történt semmi baj, valami luser lehetett, de kicsit megijedtem.
Figyeljetek Ti is jobban oda... tudom vannak akiknek nem kell mondani, de jobb félni...
Ha lehet adjátok tovább a linket.
Hozzá lehet szólni, de ez egy összeütött írás hamarjában, hogy figyelmeztessek akit lehet.Boldog, Steam Leárazásban Gazdag Új Évet Kívánok!

AtHoS Windows flipper nem is jó?

Volt régebben egy Unreal motoros flipper progi ha jól tudom... de lehet már nagyon rég volt, az hiszem 3d pinball volt a neve.

-
AtHoS
nagyúr
A steam-en elérhető valami jófajta flipper?
Csak a slamit-et sikerült megtalálnom és sajna nem is vagyok ösmerős flipper ügyben

-
szacsee
nagyúr
válasz
scorpy02
üzenetére
Megy a Vietnam kiegészítés a BC2-vel.
Itt volt róla szó, de nem fogod látni a DLC fülön a könyvtáradban, de a játék menni fog.
Mivel az egyik patch tartalmazza a kiegészítést, így csak a kulcsot kell beírni... nálam megy minden gond nélkül... routert kellett csak piszkálni.
-
v!ct0y
veterán
Valakit nem érdekel egy l4d2 4 pack ?
-
scorpy02
aktív tag
EAstore-ban ismét leárazások vannak.
Egyébként ha itt megveszem a Battlefield Bad Company 2-t, akkor a kapott kulccsal gondolom steamre nem fogom tudni beregisztrálni?
-
JSaN
addikt
-
Allien
veterán
260kb/s letöltés? Az nem is rossz! Az kb 3 megás kapcsolat, hol itt a problem? Ha egy megásod lenne, na az már neccesebb, és bizony, sokan vannak így. De, sokaknak meg nagyon magas van, mert olyan helyen laknak. Ráadásul, NEM Budapest-n van a legjobb átlag, hanem ha jól tudom, Miskolc a legnagyobb átlagban.

Anno, az első adsl-m letöltési sebessége az akkor adható legkisebb volt, 368-s, ami ugye az egy megás harmada, és csak azért sikerült beköttetni, mert volt ismerősöm a megfelelő helyen.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
cskamacska
addikt
válasz
MeszarosB.
üzenetére
"Mondjuk hallottál már a 29-es körzetről? " Az nem Bivalybasznád és Mucsaröcsöge között van valahol?

Barátom 3MB/s-el tölt tőlem 4-5 saroknyira magenta színű kábelen(persze saját T hálózat még kevés helyen van), miközben összesítve alacsonyabb telefon/tv/net havidíjat fizetnek(szolgáltatás kb azonos, net jóval gyorsabb), mint amit mi fizetünk a jÚpÍszÍnek 10 megás net mellett. Cserébe gagyi a settopbox a tv-hez, és szétosztani csak szenvedés árán lehet.
Ahol konkurencia van, ott minden van.
-
MeszarosB.
tag
[Akkor tessék.]
Ja és ne a maximális sávszélességet nézd, hanem a garantáltat, ugyanis azt szolgáltatják, és nem többet.
A T-home is a UPC-n keresztül csinálja, a kisebb szolgáltatók meg nem szolgáltatnak egyáltalán. -
kovsol
titán
válasz
MeszarosB.
üzenetére
csak az 56-os ról

-
JSaN
addikt
jo nektek a tobb megas nettel toljatok, es ha 1 mega ala megy a toltes baj van.
Hat akor en mit mondjak a videki 260kb/s letoltesemre?
Bele se merek gondolni mire jon le a gta+eflc 31gb komboja.
-
polonic
félisten
Valami kritikán aluli sebességgel jön le a gta 4.
Hiába állítom bármire a régiót. Mondjuk nem próbáltam ki az összeset. Melyik szokott lenni a leggyorsabb?
Egyébként a negatív csúcs a frankfurti régió volt, kemény 490 byte/sec. . .
-
Rent
senior tag
gta 4 sztetek megéri? multija milyen?

közben láttam hogy válaszoltál, hát én leginkább multi miatt vásárolok steamen

-
polonic
félisten
Na megvan a gta 4, most már sikerült megvenni. Írtam is a supportnak, hogy sikerült a vásárlás, megvannak a játékok.
Örömbódottá
(#1952) Rent
Hogy a fenébe ne érné meg két játékért az a pénz! Multiról nem tudok nyilatkozni.
-
JSaN
addikt
azert a 15 euro is eleg jo ezert a gold packert, nem fog foldhoz vagni ha holnap lesz.
Sok mas jatekon sporoltam nem keves eurot.
-
ProEvoFan
nagyúr
még 3 nap van január 2.ig
január 2.án tuti h megint "összevont" akció lesz
tehát 2 napja van a Steamnek h leárazza a Warhammer® 40,000: Dawn of War® II Gold Editiont
köszi Steam, rendelés leadva
-
JSaN
addikt
Na en is megvetem a gta4 completet + a Dawn of War 2 goldot, tovabb nem varok ra. es en mar befejeztem a vasarlast, holnap mar nem hiszem hogy lesz valami erdekes.
-
polonic
félisten
Milyen gyorsan válaszol a steam support?
(#1940) dbius
Csak a steam kliensen keresztül próbáltam. Még megpróbálom weben is.
Na már ki is próbáltam, ugyanaz a hiba. -
chungee
addikt
A mainap best buy-ja GTA IV Pack. "Kár", hogy már megvan

-
JSaN
addikt
Na igy mar vilagos, szal az efcl hez 2 dlc. Mivel egyik sincs meg 2450 forint nem penz erte. Veszem is, kosz mind ketotoknek

-
szacsee
nagyúr
A 4. tartalmazza a 3-at és a 2-t is.
Steamen így néz ki:
Alapjáték GTA4, és a Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City ebben benne az általad írt Lost and Damned és a Ballad of Gay Tony is.Ha nem így lenne üssetek le, mert még nem telepítettem, de így rémlik.
Dreimus megelőzött..

-
Doki16
addikt
Ez a GTA 4 pack nagyon jó árban van, csak sajnos nekem már megvan az EFLC. Szerintetek kapok belőle extra copyt ha megveszem? Berakom a kosárba, de nem ír semmit. Pedig a többi ilyen packos játékoknál szokta írni hogy megkapom-e azt ami megvan vagy sem.
-
JSaN
addikt
A Grand Theft Auto IV: Complete Edition igy ertsem?
1 Grand Theft Auto IV
2 The Lost and Damned
3 The Ballad of Gay Tony
4 Grand Theft Auto: Episodes from Liberty Cityez igy 8,75 euro?
mert akkor veszem. -
danih
veterán
Nohát... Nekem ma semmi sem figyel be.
-
HeavyToys
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem felétek. 1-2 éve megjelent 1 játék, amiben fizikai törvényekre építve, kellett megoldanunk különféle feladatokat, ugrálós, "lövöldözős" ilyen oldal nézetes játék volt, physx támogatással. Steam-ről akarnám megvásárolni, de ugye cím nélkül nem tudom megvenni

Meg tudnátok mondani, melyik ez a játék?

Üdv mindenkinek!
-
szacsee
nagyúr
"tobbi nem erdekel vagy nem uti meg az en szintemet (nfs:hp)
" - ennyiből ha nem árkád játékokkal szeret az ember játszani most sokkal ütősebbet lehet venni.
Ha lenne elég pénzem... bár boltban olcsóbb most ahogy néztem:
GTR sorozat összes Steamen elérhető részét be lehet szerezni és egy lapon nem említeném a HP-val még ha a Criterion Games csinálta is.
-
Amantius
senior tag
Az Oblivionról eddig lemaradtam, most bepótolom. A Singularity lesz még olcsóbb, talán majd akkor. Talán.
-
JSaN
addikt
Na lassuk a mai kinalatot:
Oblivion goty nem kell mar megvettem korabban 6 euroert
L2d4 nem kell mar megvetem 2 hete 3.7 euroert
Shatter nem kell mar megvetem korabban, ez mondjuk ugyanugy most is 2 euroGTA completen gondolkodok, tobbi nem erdekel vagy nem uti meg az en szintemet (nfs:hp)

Dawn of war 2 gold ma sincs

-
Dreimus
senior tag
Mai nap sem volt Worms vagy TF2 leárazás pedig most már csak ezek hiányoznak. Amúgy csak nekem tünt fel eddig hogy a 15s oldalon van napi indie leárazás is ?
-
polonic
félisten
Csak nem akarja ez a steam, hogy meglegyen nekem a gta 4.
Amikor csináltam a vásárlást paypallal, akkor az úgy szokott történni, hogy bejön egy külön ablak a paypalnak, na ez itt 102-es hibát írt ki, nem érhető el a weblap.
Ezt bezártam, a vásárlásnál gondolkodott a steam sokáig, erre nem történt semmi. Steamet bezártam, újból meg akarom venni, de nem engedi. Nézem a játékok között, ott szerepel mindkettő, de nem lehet telepíteni sem, cd-kulcsot sem (ez evidens, ugyanis a vásárlás nem történt meg). Az a baj, hogy most meg nem tudok új vásárlást indítani. -
bpx
őstag
gta 4 complete best buy ennyiért - annak, akinek nincs meg az alap gta 4
a többi akció meg felejthető
-
Niczo
senior tag
Ma nekem se lesz semmi vétel, tegnap úgyis kiköltekeztem

A GTA Complete viszont igen jó áron van, de arra meg már korábban lecsaptam. -
Jakesz
addikt
Külön is leárazhatták volna a 2 GTA-t, mivel már megvan a GTA IV, így nem éri meg a csomag...
-
kovsol
titán
nem kell nekik az én pénzem úgy nézem

-
polonic
félisten
Mérges leszek, ha nem lesznek ma jó akciók, köztük gta 4-gyel.

-
JSaN
addikt
Lol most nezem 101 Gb csak a steam mappam, es egy csomo game nincs is fel rakva amit most vettem az elmult heten.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az, hogy ennyivel jön, egy dolog. Az, hogy át siklottam efölött a TÉNY fölött meg egy másik dolog.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

eami