Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sid.:Rc211v
őstag
Sziasztok! AvP-t szeretném megvenni steam-en de nem tudom mert ki írja hogy nem fejeződött be az tranzakció és zárolva van a kártyám vagy mi.. Úgy tudom hogy a kártyámmal minden rendben van(VISA). Mit tudok estleg tenni ? köszi üdv !
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
igazad van
-
ProEvoFan
nagyúr
7végén is voltak -50%os akciók , csak egyet sem emeltek ki belőlük
ezt a mostanit kiemelték, igaz ez -75%os
-
bpx
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
ez az első akció jó ideje, amin egy kicsit elkezdtem gondolkodni
a karácsonyi leárazás óta már tiszta vagyok
-
TazLeacher
nagyúr
AVP 5€ a STEAM-en, DLC-k is le vannak árazva.
-
TazLeacher
nagyúr
4 napja meg ez az akció, de ez a mondat nekem még csak most tűnt fel:
Plus, if you own all 13 of the games in this pack (or purchase this pack), get a special Team Fortress 2 potato hat. (Hat available after April 5th)
Mostmár értem miért fogy ilyen jól. Ezzel tényleg minden szart el lehet adni.

-
ProEvoFan
nagyúr
végre van Steamen Bulletstorm demó, pontosabban én ma vettem észre
ki is próbálom
ha bejön, karácsonykor akcióban megvesszük
addig van mivel játszani
hamarosan jön a Dirt3.... -
cskamacska
addikt
válasz
ittakary
üzenetére
WIkipédia a barátnőd.
Itt a Steamworks pipásakat nézd, ha ezt a DRM-et alkalmazza a játék, akkor mindenképp kell hozzá Steam.A Steamgamesales.com csak tavaly február óra mér, de végül is valszeg ez lesz amit keresel.
Emellett érdemes a Deal4Downloads.com és a Didimatic.com oldalakat is felkeresni zakciós ügyekben.
-
Köszönöm az infot Metrorol, ezt sem tudtam

Nem tudtok véletlenül olyan listát, amin rajtavan az összes ilyen Steam-only játék? Pl CoDMW2, Metro, AvP. Próbáltam keresgélni de sehol sem találtam.
Illetve még egy dolognak próbáltam utánajárni: olyan oldalt kerestem, ahol minden Steam játék ára figyelemmel van követve megjelenéstől napjainkig, és visszakereshetem, hogy mikor mennyibe került, milyen akcióban vett már részt. Valami hasonlóról tudtok?
-
-
válasz
üzenetére
Az a baj, hogy igazad van

Viszont húsvéti akciókra már most elkezdek készülni!
Amik szerepelnek a listámon: Grid, Dirt, F1 2010, Plants vs Zombies, esetleg Metro2033, AvP, Portal2 (ha lesz extra akció, amire kevés esélyt látok), és Stalker pack (ami volt karácsonykor, ha megint lenne, beneveznék) tehát csupa olcsósított játék...
De még az is lehet, hogy semmit nem fogok venni, és megelégszem a DiRT3-mal (de az még húsvét után pont egy hónappal lesz
) -
Serpiko
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Nem tetszik az akció nekem sem van azért benne pár jó gém.

-
JSaN
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Hat en ugy emlekszem volt, bar en sem talalom.
2010ben amire emlekszem hogy volt nagy akciok
Husvet
junius 24 - jul 4
Halloween
Karacsonyezek mind legalabb 1 hetes akcok voltak, bar evente valtozik/bovul a lehetoseg.
Mindenesetre majd meglatjuk hogy most lesz e.szerk.
Illetve tavaly mar egyre tobb volt mikor, egy-egy kiado tartott 1 hetes akciokata jatekaikbol.
-
Doki16
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Ennél még az is jobb lett volna ha nincs ez az akció, mert akkor legalább meglett volna az esély valami jobbra

-
KubanitoS
veterán
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Ilyenkor csak az segít, ha írsz a steam ügyfélszolgálatnak és kéred őket, hogy változtassák meg az e-mail címed.
-
JSaN
addikt
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Esetleg probald meg azt hogy a regi gepen a steamban kikapcsoloda Guardot. Es utana az uj gepen jelentkezz be.
-
Svájcinéger
őstag
Sziasztok ! Tudnátok abban segíteni, hogy hova kell fordulnom ha vettem egy új gépet, és fel akartam telepítnei a Black Ops-t, de köbö egy hónapja internet szolgáltatót váltottam és a régi mailcímre küldi a Steam Guard miatt az ellenőrző kódot, így be sem tudok lépni abba a steam acc-ba. Jobban mondva a régi gépről bejelentkeztem, de a mailcím megváltoztatásához is kellene a régi postaládám, mert odaküld egy kódot.
-
danih
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Egyetértek, kár volt ezért hergelni a jónépet.
A játékok nagy része egyébként is volt már 1-2 euróért... -
Doki16
addikt
Úgy néz ki, hogy a hétvégére is akció nélkül maradunk. De aztán most már a következő héten valami nagyot durrantsanak

-
válasz
cskamacska
üzenetére
értelmesről volt szó...
a "nő" mióta tartozik a jó anyagi befektetések közé? 
-
cskamacska
addikt
válasz
Darkness -.-
üzenetére
Ezt Kotick úrfival beszéld meg, ez speciel nem a Valve sara.

danih: Tényleg borzasztó nagy problémával állunk itt szemben, a végén még valami értelmesre kell elköltened a pénzed.
Például nőre és piára. 
-
danih
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Én is csak ezzel merném magyarázni ezt az arcátlanságot!

Most mit csináljak, nem kell a pénzem a Steam-nek? -
Darkness -.-
csendes tag
Kezdem elhajítani az agyam ettől az ócskavas Steam-től.
Nekem már megint "Steam connect failed" hibát nyom az arcomba MW2 Multiplayer alatt. -
ProEvoFan
nagyúr
itt a 7vége és semmi akció

ilyen még nem volt
(#3031) KubanitoS igazad van, erre figyelni kell, de nagyon nehéz

(#3028) PhoenixK nálam is volt egymás után ugyanolyan jelszó, és csak harmadikra kaptam másikat, lehet h az elsőt meg kell jegyezni, és nem kell többet újra kérni?
-
-
danih
veterán
Mi történt, nincs hétvégi ákcijó?
-
Serpiko
addikt
válasz
énvagyokAdam
üzenetére
Játékok egyik fiókból a másikba nem lehet áthelyezni átadni.
-
Serpiko
addikt
válasz
KubanitoS
üzenetére
Valóban a leárazásokkor megörülnek egyesek mondjuk én is néha,de átgondolom a dolgot és nem veszem meg. Így is mielőtt játékot veszek sok oldalon utána nézek és elolvasom róla a teszteket cikkeket stb. Mondjuk csak steamen vásárolok nekem így egyszerűbb, meg tanyán lakok, de durván ám.

-
kovsol
titán
válasz
énvagyokAdam
üzenetére
max azt tudjátok megcsinálni ha tudod, hogy ő nem játszik épp, akkor belépsz az ő accountjával és te játszol ideiglenesen a CoD6-al
-
Serpiko
addikt
válasz
énvagyokAdam
üzenetére
Steam fiókot csak örökölni lehet átruházni nem például, ha ráhagyod valakire a végrendeletedben.
-
kovsol
titán
válasz
énvagyokAdam
üzenetére
nem lehet
-
énvagyokAdam
tag
Üdv!
Olyanról tudtok hogy egy-egy játékot át lehet-e adni más steam usernek? Vagy elajándékozni, kölcsön adni, ilyesmi?
Öcsémnek vagy egy COD6 amit nem használ, és odaadná, de még nem jöttünk rá hogy kéne, vagy hogy lehet-e. -
EkSYS
senior tag
tyűha... a steamen 50€ a crysis2 a boltokba meg csak 29. azért ez már nem kevés.

-
KubanitoS
veterán
válasz
Serpiko
üzenetére
Pontosan erről beszélek! Én is amikor összeszámoltam, mennyi akciós cuccot vettem, amelyek igazából annyira nem is érdekelnek, rájöttem, hogy bőven kijött volna 1-2 50 eurós új játék. Ezeket persze hülyeség lett volna Steamről megvenni, de nem is ez a lényeg. A leárazás beszippanthatja az embert.
-
Serpiko
addikt
válasz
KubanitoS
üzenetére
Nekem viszont van olyan haverom aki megvesz mindent ami csak le van árazva. Utána persze nem is használja soha a játékot. Kicsit szánalmas mondtam neki a sok 1,2,3 euros játék helyett venne inkább egy jó 50 euros játékot olyat ami kell is neki. Minden ember más és más ezt el kell fogadni ennyi.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
KubanitoS
üzenetére
Ja, nem. Erről szó sincs. Olyat sosem veszek, ami nem kellene, csak mert akciós. (Azt hiszem 1szer fordult elő, a Zombie Driver-el, mert nem ismertem, megnéztem mi az). 25 játék van a kívánságlistámon, csak onnan vásárolok. Pont ezért vettem az utóbbi időben nagyon kevés dolgot, mert nem kellett semmi.
-
KubanitoS
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Nos, én mindösszesen arra céloztam, hogy két éve én is tűkön ülve vártam a Steam akciókat. Most már magasról teszek rá az egészre, ha kell valami megveszem, de azért tutira nem fogok venni semmit, csak mert akciózva van.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Kareszovics
üzenetére
A 04.01 az még ezen a héten van, konkrétan pénteken...

-
Kareszovics
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Szerintem a közelgő 04.01. alkalmából ló*beep* se lesz akcióba majd jövőhéten.

MOD: tudom, hogy most van pénteken, azért mondtam.

-
TazLeacher
nagyúr
Na, amikor már azt hittük, hogy nem lesz semmi, akkor nem is lett.

Sőt! Eddig 12 "Különleges ajánlat" volt, most már csak 10 van.
-
Serpiko
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Szerintem ez nem kor függő dolog a játék imádom ez a hobbym. De lehet idősebb vagyok nálatok aztán kitudja. Bocs, hogy belepofázok.

Az a baj néha játszok is a melóban iroda becsuk senki nem lát semmit. Azért a meló el van végezve rendesen.

-
KubanitoS
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Mintha a régi önmagam "látnám". Büszke vagyok rád.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Doki16
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Huh te nagyon rá vagy kattanva ezekre a steames akciókra
Túlélünk ám 5 napot steam akció nélkül 
-
Serpiko
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Tényleg én meg bőszen nézegetem most a steam áruházat, de semmi. Akkor lehet a hétvégén lesz valami nagy durranás nagyon bízzuk benne.
-
Valaki egy kicsit tesztelne nekem? Az eset a következő: Éppen jelszót változtattam (szokásos, paranoia) és kaptam hozzá egy megerősítő kódot. Röviddel ezután a laptopon üzemeltem be a steam-et, és a steam guard miatt kellett egy jelszó. Na a két jelszó ugyanaz! (kb egy óra eltéréssel, két külön gépről végrehajtva a két művelet)
Ezt kellene kipróbálni, hogy véletlen egybeesés-e vagy pedig valami, ami nem az, aminek kellene lennie: biztonságos...@jer1cho: Meglepő...
-
Serpiko
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Mit?
-
TazLeacher
nagyúr
Na, láttátok?
-
ProEvoFan
nagyúr
valami készűL?na erre kíváncsi leszek
bár most nem vagyok steamen mert vga vásárlás előtt vagyok
személy szerint egy Borderlands dlc akciónak örülnék?
-
Serpiko
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Türelmetlen vagyok nem bírom ki estig vajon mi lesz mire készülnek Valve bácsiék.

Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- iPad 10, 64 GB, cellular, 129.000.-
- ÁR ALATT "RTX 4090" GARANCIÁLIS GAMER LAPTOP! - i7-13700HX, RTX 4090, 32GB DDR5, 1TB SSD
- Stellar Blade PS5 / 1x kijátszott / Alza vásárlás
- MSI MPG 271QRX QD-OLED 360Hz 1440p Gamer Monitor Garanciás 2027.12.03-ig
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Huawei Pura 70 Ultra 512GB Black Karcmentes állapot 16GB RAM 6 hónap garancia
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- AKCIÓ!!! TÜZES EZÜST! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - SILVER AJÁNDÉKKAL!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

l észre sem veszem. Thx. Man

Itt a Steamworks pipásakat nézd, ha ezt a DRM-et alkalmazza a játék, akkor mindenképp kell hozzá Steam.

Nagyon köszi, remélem jó lesz. 
a "nő" mióta tartozik a jó anyagi befektetések közé?

Az volt a meglepetés, hogy nincs meglepetés.ű
eami