Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViTaZi
aktív tag
Valaki válasz erre esetleg?

-
scorpy02
aktív tag
Viszont sehol sem találom a magyar nyelvi fájlokat.

-
scorpy02
aktív tag
Aki letöltötte már a Dead Space 2-t, meg tudná mondani, hogy van-e benne magyar felirat? Sajna a steamen nem ír magyar nyelvet, de hátha.

-
kovsol
titán
az olyan ingyenes holmikat is oda teszi mint az alien swarm, Americas army 3, Insurgency, Killing Floor Mod: Defence Alliance 2 és sorolhatnám tovább, ami csak akkor kerül be a Libraryba ha épp fel van telepítve, amúgy csak a profilod mélyén lapulnak. Nekem 55 gamet ír ott és annyi is van a listán ezekkel az ingyenes holmikkal és betakkal együtt.
-
bpx
őstag
válasz
Dreimus
üzenetére
a profiloldal mindig is mást (többet) mutatott, mint a játékok tényleges száma, mert valamit máshogy (rosszul) számol (talán az ingyeneseket is számolja, amiket még fel se telepítettél, nem tudom)
nekem pl. a profilom azt írja, hogy 101 játékom van, a libraryban meg azt írja, hogy 79
de még ez a 79 sem a valós adat, mert pl. ott van a TF2 beta, vagy a Civ IV Complete-ből mind a 4 játék 2x szerepel...
ráadásul libraryban megszámoltam, és 82 bejegyzés van
ebből ha leveszem a TF2 betat, meg a Civ 4 "második példányait", marad 77tehát a lényeg, hogy sehogy sem jó

ja és a backuppal nálam nincsenek ilyen gondok
szerk: közben rájöttem, civ4-ből azért mutat kettőt, mert a windowsos és mac-es verziót külön veszi
az egyiket tudom telepíteni, másikra meg azt írja, hogy nem elérhető az én platformomon -
Dreimus
senior tag
Üdv,
A tegnapi nap backupoltam vissza egy fájlból 8 játékot és észrevettem egy hibát aminek a megoldását szeretném megosztani ha véletlen más is mobilinternettel tolja és nem akar nagy letöltést generálni.
Tehát ha egy fájlból szeretnék kettőnél több játékot visszaállítani akkor a program vagy kékhalált dob a művelet végén vagy kifagy a steam és a slusz poén pedig az hogy amikor befejezi az egyik játék előkészítését elfelejti hogy van backupja és ezért az egész játékot újra le akarja tölteni. Erre csak egy megoldás van ha több játékot egy fájlba backupoltunk, mégpedig ha kivesszük a pipát mindegyik elől és csak egyesével telepítjük.
A steamnek küldtem már bug report-t róla illetve egy másikról is miszerint a steam azt mondja van 38 játékom és erre akárhány ismerősöm nézi meg csak 29-t lát és ha a dlcket is hozzá adom akkor is csak 32-33 játékom van tehát nem tudom mi log a levegőben.
Remélem segít valakin majd az írásom amikor backup gondja van.
-
JSaN
addikt
Hali, ha steamen jatszok es megy valami game letoltese akkor addig pausera rakja automatikusan. Ez szep es jo, de ha en singlet jatszok hol lehet bealitani hogy game kozben is menjen tovabb a letoltes?
-
ViTaZi
aktív tag
Hali
Steam akció keretében vásárolni szeretnék, régebben vásároltam de mostmár nem ér a bankkártyám. Szóval segítséget kérnék, hogy valaki megvegye nekem amit szeretnék, természetesen az árát másnap küldeném átutalással.
Ezt szeretném megvenni:
Killing Floor - "London's Finest" DLC Character pack vásárlása: 0,74Euroba kerül.
Előre is köszönöm!
-
Thome
veterán
-
Thome
veterán
válasz
üzenetére
A mai tucatjátékok között, egy kis fejlesztőcsapat által elkészítve, úgymond "lineáris" játékmenetben szerintem nagyon is jó az a 12-15 óra játékidő.
_________________________________Más:
Elvileg SPOILER
Annyit tudok még róla, hogy több befejezése is van (3 vagy 4, nem emlékszem), tehát érdemes lehet többször is kijátszani, vagy az adott választópontnál a másik ágazást követni. Bár én még nem találkoztam ilyennel, minden bizonnyal a vége közeledtével lesznek.
-
chungee
addikt
Dead Space az HUN-os
Vagy le lehet tölteni hozzá
Mert box-os kiadás az HUN-os. -
törölt tag
válasz
cskamacska
üzenetére
A RA3 akció érdekes lesz. US/Can területen ugyanis egész hónapban le volt árazva 33%-kal. Karöltve a C&C4-gyel és a BF BC2-vel.
Thome: Akkor az sem valami hosszú játék... Bár manapság már minden játék hosszú, ami több, mint 4-5h játékidőt ad.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
cskamacska
üzenetére
UBI is bedobott néhány címet, remélem a Far Cry 1-2 árát kicsit lentebb nyomják...
-
cskamacska
addikt
Cry mich ein river.

Szeretem nézni a szenvedést, mikor nem az embernek tetsző dolgok vannak napi akcióban.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Dawn of War 2 zakciónak kevés esélyt adok, alig voltak THQ címek akciózva, most inkább talán az EA katalógusa kapott egy kis hangsúlyt, ami nem is baj, mert ezelőtt nem nagyon erőltették meg magukat.

Várhatóan a Red Alert 3+Uprising/Tiberium Wars+Kanes Wrath párosból még előbújik az egyik a zakció végéig, nagyon remélem hogy az utóbbi, lehetőleg 5-7,5€ közötti csomag áron.
-
danih
veterán
Hoppá, 3.60-ért ajándék, annyi mint régen a kenyér

Szóval megvéve, illetve Swords & Soldiers és Greed Corp (szeretem a TBS-t) is. -
JSaN
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Jol teszed ha megveszed.

En is megvetem most, illetve szomszednak Kane and Lynch 2 megvéve.
-
Thome
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Nagyon durva, nézd meg a trailer videót, esetleg próbáld ki a demo-t. És nem fogsz nyugodtan aludni (Na nem a videó miatt, hanem mert nincs megvéve.
) -
Niczo
senior tag
K&L2 5€, Amnesia 3,6€-ért begyűjtve.
A BIA Packon gondolkozom még, de ha így folytatom jan 2-ig egy fillérem se marad
-
TazLeacher
nagyúr
Eléggé elbizonytalanítottál. Elolvastam egy tesztet, és az is...eddig nem is gonolkodtam ebben a játékban, de ha ennyire parás, akkor lehet benevezek rá. Imádom a horror műfajt...
Szerk.: megvettem...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerk2.: nem vettem meg, mert nem tudok fizetni...várok vele egy kicsit.

-
JSaN
addikt
válasz
norbalia87
üzenetére
Ahol a steam van oda mennek a jatekok, es egybol instat mennek. tehat azokat mar nem kel telepiteni stb.
Csinalj a gamekrol backup filet, utana uninstalald a steamet. Es ragd at D-re, majda backupal visza az uj helyre a gamekeat. -
norbalia87
tag
Sziasztok. Lenne egy kerdesem. Szegyen nem szegyen, most telepitettem fel a steamet a gepemre, es egybol meg is vasaroltam online a crysis 2 ill. a netes reszt ill. a source-ot. A problemam a kovetkezo. Elkezdtem letolteni a source-ot, de nem valaszthattam, hova toltse le, igy gondolom kapasbol a c-re tolti. A program egybol telepiti is a jatekot, vagy csak a telepito filet tolti le? Letoltes utan attpakolhatom a jatekokat a d-re? Be tudom valahol allitani, hogy alapbol a d-re toltson le mindent? Pedig alapbol oda telepitettem fel a programot, gondolvan, hogy ennek koszonhetoen mindent oda tolt majd. d=masodlagos particiom
-
anulu
félisten
én a simcity 4 deluxe-ot vettem meg. ennyiért azt mondom, h nem a warezolttal tolom tovább.
-
pethYeti
addikt
Régi BIA-k közül valamelyikkel még nyomulnak neten?
Az új sajna nem futna:S
-
danih
veterán
Swords & Soldiers-t ajánlom mindenkinek. Wii-n toltam, nagyon jó.
K&L2 - ennyiért vigyétek szerintem. Egy hónapja vettem 7.5-ért, annyit megér. Gyertek multizni, mert jó móka. Tegnap is toltam. -
Thome
veterán
Vegyétek meg az Amnesia-t! Iszonyat fosatós játék, pedig nem tűnik a videó alapján annak, és emellé baromira élvezetes. Nem a tipikus tucatjátékok. (Penumbrával még nem volt lehetőségem játszani, de azt is megkellene nézni.) És 5 eurót megér! Pláne, hogy független fejlesztőknek csusszan a pénz, nem valami IÉ+ektivizsön kaptafának.

Szerk: Ja igen, van belőle demo, és a teljes játék is kb 1 giga!
-
JSaN
addikt
Hat a mai akcio felejtos, azert komolyabb cimeket is rakhatak volna be.
Radasul en a Quake packot 7,4 euroert vettem osszel a quakecon akcio kereteben, most meg 10 euro.
Ma csak a plants vs zombi erdekel estleg.
Dawn of war 2 gold meg megint nincs.
-
kovsol
titán
quake pack és nincs bent a 4... nevetséges komolyan
-
Dreimus
senior tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Igen láttam, és a steam most már előlépett nálam gondolatolvasó rablóvá

1844: Majd nézd újra mert kicsit meg van kattanva még a steam

-
TazLeacher
nagyúr
válasz
polonic
üzenetére
Gőzkieresztésnek jó, és van coop. Szerintem jó móka volt. (végigvittem). Még a multit nem próbáltam, az elsőben ötletes volt, csak a rohadt sok töltögetési idő megölte a folyamatos játékot (meg, hogy nem volt dedikált szerver).
Más: láttátok a 13. oldalt? Az Amnesia van -66%-ban, és ez nincs kint a főoldalon. Holyday Bonus...ilyen volt minen nap? Olyan akció, ami nem volt kint a főoldalon, hanem a 13. akció volt?

-
polonic
félisten
válasz
TazLeacher
üzenetére
Ebből a mész-lősz-fedezék-mész-lősz leírásból kiindulva még 5 centet sem ér meg.

Nem így jelenteném ki, hogy szar.
Egyáltalán nem jó. Csak akkor volt jó, amikor a fear és a bioshock 2 volt akciós. -
TazLeacher
nagyúr
válasz
Dreimus
üzenetére
Tessék itt a PvZ...

Egyébként ez ma nem az én napom volt. Aki egyébként teheti vegye meg a Kane & Lynch 2-t, szerintem 5€-t simán megér, van benne coop. Kicsit rövid (Kb. 5 óra), de egy kis gőzkiengedésnek megteszi. Nem olyan mint az első, kicsit monotonabb, mész-lősz-fedezék-mész-lősz.
Szerk.: polonic: ez most azt jelenti, hoyg sz@r, vagy azt, hogy túl jó, és kéne költeni?

-
polonic
félisten
Már megint mik a napi akciók.

-
Blaise
veterán
Steam megkattant picit

-
TazLeacher
nagyúr
Remélem így érthető:
Darabonként az ára (akció nélkül):
Civilization IV: Warlords: 4,99€
Civilization IV: Beyond the Sword: 9,99€
Civilization IV Colonization: 19,99€
Civilization IV: 19,99€
----------------------------------------
Összesen: 54,96€
Csomagár: 24,99€
Spróolsz: 29,97€Mindez akciósasan:
Civilization IV: Warlords:
4,99€-75% 1,24€
Civilization IV: Beyond the Sword:9,99€-75% 2,49€
Civilization IV Colonization:19,99€-75% 4,99€
Civilization IV:19,99€-75% 4,99€
----------------------------------------
Összesen:54,96€-75% 13,74€
Csomagár:24,99€-75% 6,24€
Spróolsz:29,97€-75% 7,5€A 24,99€-s árat sehol ne keresd, az egy kedvezményes ár. Az minden csomagnál más-más kedvezmény, itt ugye ha csomagba veszed az kb. 55%-os kedvezmény, de ezt mindig megkapod, csak most nem mindegy, hogy az 54,96€-ból vonják a csomagár miatti -55%-ot. vagy a mostani akciós 13,74€-ból...)
-
Allien
veterán
Szerintem, ez annyit takar, hogy addig tart az akkció.
Legalábbis, most is meg tudnám venni 6,24€-rt, és ez -75%. 
Inkább azt nem értem, hogy ugye tételenként kiírja az árat, de összesítésnél
Ár csomagban: 24,99€
holott felette a jelenleg valós ár: 13,71€, ha külön-külön vesszük meg, de a 24,99 hogy jön ki, ahhoz lövésem sincsen, de abból számol 75%-ot. -
Archer
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Igazad lehet. Mindegy, azért megvárom én is másodikát hátha
De így is baromi jó áron van szerintem, boltban csak az alapjáték többe kerül. -
-
scorpy02
aktív tag
A Library-ből hogyan tudok játékokat kitörölni? Konkrétan a Counter Strike: Source Limited beta-t szeretném onnan kivenni.
Szerk.: Mindegy, megoldottam, hogy hozzáadtam a Favorites-hez a fontosakat, és hogy csak ezeket mutassa.
De azért a törlés is érdekel még.

-
TazLeacher
nagyúr
-
danih
veterán
Alap Arma2 most volt akciós. Én megvettem, meg egy haver is, kemény szimulátor, itt akár órákat is el lehet marhulni úgy, hogy nem is lőttél. Elsőre ijesztően bonyolultan hat, és ez majdnem el is tántorított a játéktól. Rengeteg lehetőség van benne. Viszont amikor vannak 25-30-an egy szerón, mindenkinek megvan a maga kis szabadcsapata (helik, tankok, infantry, stb) akkor igen szép harcokat lehet kanyarítani

-
Allien
veterán
válasz
üzenetére
Jaja, kimaradt az "r", van ez így.
Úgy gondolom, hogy egy harc/háború ma már nem csak gyalogosokból kell, hogy álljon. Napóleon idejében is használtak már lőfegyvereket, ágyúkat, akkor MA mért akarnék olyannal játszani, mint pl CoD, csak "valósághűbben"? Sőt! Ha ezt nézzük, ok, legyen csak gyalogos, de akkor legyen tele sok civillel! Ha az ARMA-ban vannak járművek, akkor azokat is vezeti valaki, miért ne pl én?
De ez külön téma. 
-
Allien
veterán
Köszi a válaszokat!
daa-raa, valamihez csak kell hasonlítanom! Azért is említettem az AA-t, mert azt is reálisabbnak szokták mondani. Csak sajnos, nem vagyok olyan nagyon jó inflanty (gyalogos) módokban (AA se nagyon jött be a sok várakozás miatt
).
Bár, mostanában egyre jobban megy, de az "árkád" lövöldözősökben.
Lehet, benevezek az alap ARMA2-re.
Inkább tank/heli/repcsi irányítás megyen jobban. 
-
törölt tag
Egy a realitásra alapozó játékot ne hasonlíts az átlag arcade lövöldékhez, mint pl a CoD, MoH és BF széria.
Pl nem kell meglepődni ha nem látsz ólajtó méretű célkeresztet vigyorogni a kép közepén... (Mondjuk most hirtelenjében meg nem mondom, hogy ARMA-kban van-e, de ha van, akkor bukta.)
-
polonic
félisten
-
Archer
őstag
A Civilization IV: The Complete Edition-nél a végén ahol összeszámolja az árakat meg levonásokat, van egy olyan tétel, hogy "Discount thru Jan. 2:" de utána nincs semmilyen érték. Várható, hogy az utolsó napon még jobban le fogják árazni?
Allien: játszottam mindkettővel, az ArmA tényleg más dimenzió. Sokkal komolyabb, realisztikusabb, a BF mellette egy arcade lövölde.
-
Allien
veterán
válasz
polonic
üzenetére
Akkor kb mint pl America's Army?
Miben "szimulátor"? Tehát pl a helik, tankok, repcsik is megfelelő fizikával rendelkeznek? 
AMúgy, miért ne hasonlíthatnám a BF-hez? Ott is vannak járművek, némelyik majdnem reálisan is mozog. A sebzést most hagyjuk.
Az ARMA-ban szét lőhetőek a terep tárgyak?
-
whatever
aktív tag
-
mcwolf79
veterán
Kíváncsi lennék az akciók végén,hogy mennyi adatforgalma lesz a Steam-nek? A bevétel is érdekes lenne, de azt valszeg max. kb.-ra fogják mondani.
-
Allien
veterán
Az ARMA II milyen jellegű multis része? Tehát, inkább CoD-os, vagy mondjuk inkább Battlefield-hez hasonló?
Játszik valaki vele steames verzsünben? 
-
JSaN
addikt
Crysis warhead+wars megvéve, ennyi volt a mai vasarlas a reszemrol. a sima crysis mar megvan dobozossan.
-
Polllen
félisten
válasz
TazLeacher
üzenetére
Ne haragudj, de kb 3-4. challange egy autóverseny... jó mulatást hozzá
addig tetszett, mert tényleg jó marhulós játék, csak autóval ne kelljen menni... (a buggy még egész jól irányítható volt) -
Dreimus
senior tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Tudom csak ez a gondom hogy nincs rá keretem csak kettőre és ha valamelyik nap beesik a pvz akkor megszívom mert csak pénteken lesz pénzzel feltöltve a kártyám

-
bAtt001
addikt
hmm mai sem rossz simcity ami tetszetős de nem veszem meg mert 2 nap alatt úgyis megunom mindig
többi annyira nem érdekes -
Niczo
senior tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Bocs, én olvastam rosszul, azt hittem csak a kieg kell. Így érthető.
Sebaj, nosztalgiázz egy kicsit az ősDoom-mal. Én is nyomtam vele egy kicsit
-
Dreimus
senior tag
Én meg nem tudom eldönteni melyiket vegyem meg mert épp nincs keretem az egészre mert pont 3 játék érdekelt az egész leárazás alatt a Kings Bounty, a Mount and Blade Warband és a Plants vs Zombies GOTY. Most meg a steam elém adja a 3ból 2t és mellé teszi a Crysis packot. Ez egy kegyetlenség volt a steamtől csak most ha kihagyom a crysis és azt remélem hogy a hétvégén lesz top leárazás akkor bekerül-e. Valaki tippet tudna esetleg adni, mert jelenleg tanácstalan vagyok.
-
Ma befigyelt egy Doom pack és egy Secton 8, a tegnapi Mirror's edge és a Serious Sam Gold Pack után már elégedett vagyok, jövő karácsonyig talán kijátszok néhányat...

-
wednesday
őstag
válasz
polonic
üzenetére
Semmivel se jobb a 64 bites Cysis. Máshol meg még gyengébben teljesít, mint a 32bites exe-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Éppen most nézegettem gameplayeket a 2. rész demójából, aztán ide is azt írtam véletlenül. Ok, köszi!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(A 4-5 óra nem igaz erre a játékra, úgy gondolom.)

Tényleg nagyon fosatós, pedig Silent Hilleken nevelkedtem

eami