- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Zsebszámológépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
whatever
aktív tag
Megint frissültek a potato pack játékai, szinte mindegyikbe új pályák kerültek, amik kapcsolódnak a portalos ARG-hez. + már egy extra p2 coop skint is kap aki megveszi a csomagot a játék megjelenéséig.
pl, the ball trailer, az Amnesiába egy egész új történetet lehet végigjátszani, egyre felértékelődik ez a csomag (és még nem is tudjuk mi a jutalom az ARG végén
. -
FReak_
tag
Sziasztok!
Tegnap megvettem a Bioshock 2 -t a steamen , ennyi pénzért nem lehet kihagyni
Egy gondom van,méghozzá nagyon "csúnya" a játék,sehol egy olyan beállítási lehetőség amiben tovább lehetne skálázni a dolgokat.
Értem azon hogy semmilyen élsimítás,stb, minden high-on van,de iszonyat :S
Dupla magos amd procim,és geforce 220 (tudom nem valami nagy szám) van.
Próbálkoztam az nvidia vezérlőpultnál is állítgatni,de nem működik,lehet hogy én vagyok a hülye, de örülnék ha valaki hozzáértő tudna nekem segíteni. -
zseko
veterán
Megvettem a maffiát, magamnak és ajándékba is, mindkétszer levonta az árát, de nem küldte el az ajándékot
hol lehet újraküldetni??szerk:
közben megtaláltam de nem tudom újraküldeni mert azt mondja, a barátom már rendelkezik ezzel a játékkal, ott meg azt írja, hogy nincs kapott ajándék
-
anulu
félisten
válasz
TazLeacher
üzenetére
Mafia annyira nem fogott meg, multkori akcional meglett Bioshock most meg a 2. resze 5ajrot siman megert

-
TazLeacher
nagyúr
Na, most egy szavunk nem lehet. Tegnap Mafia, ma Bioshock, és e mellett még Midweek is van egy Miagicka személyében.
Bár én most nem veszek semmit, de korrektnek tartom az akciókat. A Magicka Demo-ját kipróbáltam, de nekem nem jött át...

-
7
addikt
válasz
Kareszovics
üzenetére
Mert csak a Dawn of War II és az ahhoz tartozó plusz tartamak Steam-exkluzívak, az első rész és annak tartozékai nem.

-
chungee
addikt
Zsír! Elvileg megvagyunk.
-
chungee
addikt
Négyes Bioschock 2 pakk vki
Én+haverom tuti. Szal kéne még 2 ember!! 
-
t-real
tag
Brotherhood-ot ha megveszem lemezen be lehet regelni steam-re?

-
orkester
őstag
Sziasztok!
Bioshock 2 - Four Pack engem is biztosan érdekelne, ha alakul még egy 4es. -
Doki16
addikt
válasz
SenorGrande
üzenetére
Jó akkor már ketten vagyunk.
Ja még valami a Magicka is le van ám árazva 50%-al. És abban is van four pack

-
Doki16
addikt
Ide is beírom. Valaki benne lenne egy Bioshock 2 four packba? Fejenként 3,75 euró lenne.
-
Kareszovics
addikt
válasz
Kareszovics
üzenetére
Megvéve...

-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
Civ.5. szerintem esélytelen -75%ban, de neked legyen igazad
Inkább -50%.
Borderland DLC.ket a népnek, pontosabban nekem
Tipp: Biosohck 1.2., Borderlands+DLCk és NBA2K10 v. 11. lesz leárazva
-
chungee
addikt
2k akciózik. Remélem benne lesz a Bioschock 2 is jó áron.

-
BalaNce87
addikt
Engem az érdekelne hogy games for windows-os játékoknál hogy lehet azt elérni hogy ne egy meglévő accountal jelentkezzen be, mert akkor valszeg ahhoz csapja hozzá a játékot. Ezt azért kérdem mert múltkor leszedtem bulletstorm demoját és már bevoltam jelentkezve.... én maradnék az offline-nál mindenképp, régebben egyszerűbb volt, volt egy offline profilod azt csá mégcsak rá se akart csatlakozni live-ra most meg kapásból live-ozik ami engem nem érdekel.
-
Kareszovics
addikt
Bioshock 2-őt a nípnek!

-
7
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Heh... nem rossz akciók, de a Borderlands GOTY, Bioshock 2, UFO pack és Civ3-4 megvan, a többi pedig nem mozgat meg különösebben. Mindegy, jó hetet azoknak, akik most pótolnák be a kimaradt darabokat.

-
Doki16
addikt
válasz
SenorGrande
üzenetére
En is egy 5 €-os Bioshock 2-ot varok. Remelem most ra rakjak a 75%-ot, mert karacsonykor csak 50-re volt learazva.
-
SenorGrande
senior tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Remélem alá mennek Bioshock 2-nél a D2D-s ápr. 14-ei $ 5.00 + áfa (20%) árnak, most, a Steam-es akcióban!

-
TazLeacher
nagyúr
Na, végre valami normális akció. Bár már megvan, de havernak megvettem a DLC-ket.
Remélem lesz Bordarlands és Civ5 DLC leárazás. A Bordarlands DLC-ket ígyis, úgyis megettem volna, a Civ5 népeket max. 75%-on talán megveszem...
-
polonic
félisten
Na meg is érkeztek az új akciók, nyereményjátékkal is megspékelve.
-
heihachi
addikt
Sziasztok!
Lenne egy olyan gondom, hogy van itt az asztalomon egy full eredeti Company of Heroes Opposing Fronts DVD. Gondoltam ne legyen már többet gondom a DVD-vel, beregisztráltam Steam-en. Erre a játék átváltozott Company of Heroes Tales of Valorrá, és nem enged single playert játszani. Ezzel előtte nem volt gond, ha installáltam a DVD-ről. Ráadásul a Team betanak mondja a játékomat...
Én csesztem el valamit, vagy a Steamen lehet a bibi?
Thx,
heihachi -
wednesday
őstag
válasz
Marvinyo
üzenetére
"...hogy ha a steamen keresztül veszek meg egy játékot, annak van valami hátránya (azon kívül, hogy nincs doboz+lemez
?"Ezen kívül semmi hátránya sincs. Sőt nekem ezért jön be a Steam. Nincs felesleges doboz, lemez ( a gyűjtői változatokat leszámítva, a mai dobozos játékok elég fapadosak úgyis). Az accounthoz kötés miatt, nem vesztem el a játékot és nem karcolom meg a lemezt. Sokkal biztosabbnak érzem, a jelszavamra meg vigyázok és kész.
Készre telepíti és automatikusan felpatcheli a játékokat. Rendszer újrarakás se okozott gondot, a játékokat nem kellett újra telepítenem. Csak indítottam őket, picit szöszöltek 20 másodpercig, hogy beírták magukat az új Win-be, aztán el is indultak.
Egyes Steam-es játékok pl: nem tartalmaznak magyar nyelvet, amit dobozosok igen, erre is lehet figyelni. Oldalt mindig írja, milyen nyelveken elérhető a játék. Természetesen vannak magyar nyelvűek is.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Wolverine
üzenetére
Ha simán átmásolja/mozgatja a mappát, az is simán működik, ha nincs más kötődése a játéknak (Games for Windows live - GTA IV vagy ilyesmi). Legrosszabb esetben annyi történik, hogy törölni kell a clientregistry.blob -ot, de leginkább azt sem.
@Marvinyo: gyakorlatilag egy licenszt kapsz, hogy játszhatsz az adott játékkal. A játékot ahogy te is tudod a steam szerveréről kell letölteni, de ezt akárhányszor megteheted, nincs megkötés a steam részéről (max az egyébként a játékhoz kötött aktiválási limitre kell vigyázni, lásd fenti példa).
A letöltött állományokat archiválhatod is, másolhatod is, tehát nem feltétlenül kell újra letölteni, ha valamiért el akarod távolítani.
Nem ISO-t kapsz, hanem a konkrét állományokat tölti le, közvetlenül játszható formában. Az egyetlen megkötés, hogy a steam kliensnek futni kell a játék indításához (bár találkoztam véletlen kivétellel már). A játékok mindenképpen a steam mappába kell kerüljenek, de azt telepítheted bárhova, illetve ha valamiért mégsem megy, akkor lehet trükközni linkesítéssel, ez itt valahol le van írva a fórumban, de szerintem felesleges.
Internetes kapcsolat jó ha van, de nem szükséges minden alkalommal, a játékok rendszerint futtathatóak offline módban is (ilyenkor persze nincs pl. multi). -
válasz
Marvinyo
üzenetére
Még annyit hozzátennék, hogy elsőre próbálj ki egy demót a Steam-en, azért nem kell fizetni, és látni fogod, hogy hogyan is működik. A fizetős játékoknál annyi a különbség, hogy letöltés előtt fizetsz értük, és végleg az accountodban maradnak (akkor is, ha letörlöd). A demók, törlés után, kikerülnek az accountodból.
-
whatever
aktív tag
-
Marvinyo
aktív tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném:
Első alkalmas steam felhasználó vagyok (egyelőre :-D), és szeretném megkérdezni (google nem igazán vezetett eredményre), hogy ha a steamen keresztül veszek meg egy játékot, annak van valami hátránya (azon kívül, hogy nincs doboz+lemez
? Illetve, egész pontosan mit kapok a pénzért? (egy ISO-t?, tömörített állományt?, csak a játékfileokat?) Egy vásárlással, többször is letölthető a játék? (vinyóhalál vagy esetleges adatsérülés esetére pl.) A "Számlázási cím" részt milyen sorrendben kell kitölteni (utca-házszám-emelet-ajtó? Számít egyáltalán?)?Előre is köszönöm!
U.I.: Azt egyébként jól látom, hogy a steam-en belül nem lehet sem a letöltési mappát, sem a sebességet állítani? Megoldom máshogy (szimbolikus link, netlimiter), de pl. zavaró, hogy a C-re tölt (majd...), illetve leveszi az egész sávszélességet magának.
U.I.2: Elnézést, ha hülyeségeket, vagy alapvető dolgokat kérdeztem. Mindegyikre sejtem a választ, de amióta láttam egy olyan merevlemezes dvd-felvevőt, aminél nem lehetett előre beprogramozni, hogy mikor kezdjen és fejezzen be egy felvételt (amiről én azt hittem ez alap dolog a XXI. században), azóta inkább megkérdezem ezeket.
U.I.3: Csak, hogy megelőlegezzem a kérdést: Olyan játékot szeretnék megvenni, ami csak olyan forrásból elérhető a steamen kívül, amelyeket még ennyire sem ismerek :-) -
whatever
aktív tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
. -
TazLeacher
nagyúr
válasz
whatever
üzenetére
Több dolgot nem értek a hsz-edben, talán kezdjük a hangnemmel. Nem őriztünk együtt disznót szerintem...
Melyik a Valve saját játéka a 13-ból?
Múlt héten mi volt a Midweek Madness és mi volt a Weekend Deal?
Ja...értem. Tehát ha tetszik a STEAM, akkor kutya köteles vagyok szeretni a Valve játékait? Ezt nem láttam az EULA-ban...
Sajnos tényleg nem tudom, de mi köze ennek a 13 játéknak a Portal 2-höz?
A játékait miért írtad dölt betűkkel?
-
whatever
aktív tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Nem tűnt fel hogy a
portaltwopotato packtől függetlenül mennek a rendes akciók? midweek madness AvP, most bloodbowl..
ha ennyire a hátad közepére kívánod a valve saját játékait akkor nem értem mit keresel a steamen.. -
kovsol
titán
válasz
TazLeacher
üzenetére
érdekes én rákeresek és nem is mutatja nálam, mondjuk megvagyok vele a sima letöltöttel is
-
JSaN
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Az ingyenes gamek elvileg akkor mutatja a profil listan ha mar toltal vele par orat.
A game listan ettol fuggetlenul nem marad meg, csak ha ep telepitve van. -
TazLeacher
nagyúr
Régen dobozoltam sokat, aztán elkezdtem STEAM-elni. Jobb, ha 1 helyen vannak a játékokt. Lecseréltem a játékaim 90%-át, hála a karácsonyi akciónak még pozitívba' is jöttem ki belőle. Csak olyat STEAM-esítek, ami tuti, hogy megmarad.
Már csak 1 dolgot kellene elérnem: örülnék, ha végre észbe kapnának és a Battleforge Demo-t átírnák Battleforge-ra, mert rohadtul nem Demo.
Egyébként ingyenes játékot sehogy sem lehet rögzíteni a profilban?
-
Serpiko
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Bízzunk benne.

-
Doki16
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Miért szereted jobban a steamen? Én semmi pénzért nem váltanám le steamre ha már megvan dobozosan. (Na jó azért van az a pénz
) -
TazLeacher
nagyúr
válasz
Serpiko
üzenetére
Persze, azt kívánja az ember, hogy olyan legyen, amire neki szüksége van, de már nem csak erről van szó. Tudok mondani 20 olyan címet, amin nekem már megvan, vagy nem kell, de ott lenne a helye. Na, mind1...majd csak lesz valami. Dragon Age akció nagyon kellene, mert az enyémet már eladtam...
-
Serpiko
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Igazad van egyetértek tényleg nem a legjobb gémeket adják olcsóért. De semmi vész várjuk epekedve a következő akciót és ez jó érzés. Vajon mi lesz a következő akcióban.

-
-
Doki16
addikt
Megvan a Weekend Deal: Blood Bowl® Legendary Edition.
Ezt vártátok annyira?

-
Kareszovics
addikt
Doki16: gondolom senki nem ezt várta.

-
Serpiko
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Változtatnak a srácok ezek szerint, készülőben van valami csak nem tudjuk, hogy mi. Ahogy eddig volt az nekem teljesen tejesen megfelelt, de bármit is találnak ki biztos jó lesz. Eddig legalább mindig ugyanakkor jöttek az akciók és így nem maradtam le róluk, ha most megváltoztatják az eddigi menetrendet lehet lemaradok majd valami jó kis gémről. Azért mert nem bámulom egésznap a steamet mert dolgozni is kell valamikor.

-
-
Scholes9
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére

-
Serpiko
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Szerintem péntek estig utána, meg jön a hétvégi móka.
-
TazLeacher
nagyúr
Meddig tart ez a krumplis f@szság?
-
válasz
sid.:Rc211v
üzenetére
Rendben, jobb az úgy
Csak gondoltam felajánlom, le ne maradj. -
whatever
aktív tag
-
KKaresz45
senior tag
válasz
cskamacska
üzenetére
Köszi, most már tudjuk, mi az.

-
whatever
aktív tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Azért fogy jól mert a pakkban lévő összes game a Portal 2 ARG része (ahogy a mai sapkás TF2 update is), és nagyon sokan próbálkoznak kideríteni az igazságot.
-
Wolverine
félisten
válasz
TazLeacher
üzenetére
Nálam ez speciel negatívum... de embere válogatja

-
-
7
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
De miért vegye meg a dobozosat annyiért, ha egyszer Steamen pont most 5 EUR? [link]
-
JSaN
addikt
válasz
üzenetére
-
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Hol lehet megvenni ?
-
kovsol
titán
válasz
TazLeacher
üzenetére
és aki nem tudja személyesen átvenni annak annyi az ára
576ban 2k az mondjuk több helyen van az országban, de még így is kisebb a lefedettsége mint a steamnek 
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
üzenetére
Vedd meg a dobozosat 1790 Ft-ért.
-
dbius
veterán
válasz
üzenetére
próbáld meg újból.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- új, bontatlan, iPhone 17E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan - Apple MacBook Neo 13" A18 Pro 6CPU/5GPU/ 8GB/256GB Touch ID - Indigo/Silver
- Microsoft Surface Laptop 7 13,8" 2340x1560 touchscreen, Snapdragon X Elite, 32GB/1TB
- Biostar A55MLV Ver. 6.0 AMD FM1 alaplap
- Gyári dobozos Sapphire Radeon HD5450 PCI-E videokártya, szinte új!
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- iKing.hu Nothing Phone 2 Pro 8/128GB White használt karcmentes 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- Lenovo X1 Yoga G4 i5-8265 számlával, garanciával
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
hol lehet újraküldetni??

Akkor már csak 1 ember kéne.

?"

eami