Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KrAt
veterán
Sziasztok!
Adott a Steam acc-om, rajta 1 portal-al..
Feltettem a Portal
relude-öt, aminek a feltétele az eredeti portal.. Ez meg is van, hibátlanul.
Erre indításnál ezt írja ki: "source engine game is required to run mods"Dehát van source engine-es játékom (Portal) akkormeg?

-
polonic
félisten
válasz
WildBoarTeam
üzenetére
Igen be lehet, steam menü, beállítások, interfész részen.
Ha van valve játékod, akkor nem mindegyik indul el magyarra állított steammel. Amiről tudom, hogy nem megy, az a hl source, amivel meg megy az a portal. -
polonic
félisten
válasz
huskydog17
üzenetére
A steamben a játékok listájánál jobb klikk rá, tulajdonságok, nyelv fül.
-
huskydog17
addikt
Nekem lenne újra egy kérdésem:
Meg lehet azt oldani, hogy egy korábban megvásárolt Valve játéknál átállítani a nyelvet?
Konkrét eset:
Ugye ingyen le lehetett tölteni, vagyis ingyen meg lehetett vásárolni a Portal nevű játékot. Ezt meg is tettem, leszedtem angolul, csakhogy én németül is ki szeretném próbálni. Emlékszem, mielőtt letöltöttem, rákérdezett a Steam, hogy milyen nyelven óhajtom letölteni. Akkor angolt választottam. Van rá lehetőség, hogy a játék nyelvét átállítsam németre? -
KubanitoS
veterán
válasz
errorcode06
üzenetére
Ez érdekes, a clientregistry.blob törlése meg szokta oldani a problémákat nagyrészt. Talán akkor a tűzfalad vagy a vírusirtód nem engedi a Steamet a netre. Nem raktál fel új tűzfalat/vírusirtót, esetleg valami nagyobb frissítést?
-
KubanitoS
veterán
válasz
errorcode06
üzenetére
Kikapcsolt Steam mellett töröld le a clientregistry.blob fájlt a steam főmappában, majd próbálkozz újra a játékkal.
-
errorcode06
őstag
háborút...
Van 1 kis gondom a steam-emmel. Az a helyzet hogy el akarok indítani 1 játékot, jelen esetben a Battleforge, és kiírja hogy Frissítések keresése Steam játékokhoz...
Ez ellen lehet valamit tenni ? Mert marhára idegesítő, hogy nem indít el semmit sem.
Ma egész nap ment a gép, és nem jutott előrébb ezzel a frissítéssel. Esetleg telepítsem újra a klienst ? -
BalaNce87
addikt
Azt valaki nemtudja hogy win xp-n miért érzékelte azt a játékot is ami d-n volt, ha non steam gamet akartam hozzá adni, de win7-en csak olyan programot tudok hozzáadni ami c-n van, bár most egy játék c-n van, és nem steames, mégse ismeri fel automatikusan hogy oda van feltelepítve.
-
KubanitoS
veterán
válasz
huskydog17
üzenetére
Letöltöd a klienst ismét és belépsz a felhasználóneveddel + jelszavaddal. Ott lesznek a játékaid is.

A Half Life 2 meg nem saját maga dönti el, melyik Source Enginet akarja használni, hanem azt használja, amelyet a fejlesztők alá raktak. Ez pedig jelen pillanatban a Source Engine 2006-ra hallgat. Source Engine lista.
-
huskydog17
addikt
válasz
KubanitoS
üzenetére
Kösz a válaszokat!
Az E-Mail címemet már megerősítettem.
És akkor is újra ingyenesen letölthetem a megvásárolt és aktivált játékot ha a Steam kliens is törlésre kerül?
2006-ban egyébként a Source Engine-hez nem jött semmilyen fontos frissítés. Az 1.0 után (Half-Life 2 , 2004) 2005-ben (High Dynamic Range Rendering -> EP1) és 2007-ben (EP2) kapott fontosabb újításokat a motor. A Steam kliens is a 2007-est töltötte le, ez jól látható a mappában: Source 2007. Valamint most 2010-ben kapott a motor Mac OS X támogatást. Tehát ezért írtam, hogy szerintem ha majd megveszem a HL2-t, akkor az is a 2007-es motort fogja használni. 2006-os és 2009-es Source Engine 'nem létezik'.
-
KubanitoS
veterán
válasz
huskydog17
üzenetére
1. Ha megveszel egy játékot a Steamről, azt bármennyiszer ingyenesen letöltheted. A kliensed eltárolja mely játékokat vetted meg. Adott játék biztonsági másolatához jobb katt a játék nevére a "library"-ban és ott válaszd ki a "backup game files"-t, ezzel le tudod menteni (esetleg kiírni DVDre) a játékokat, hogy később ne kelljen ismét letölteni.
2. Telepítheted a játék lemezéről, de le is töltheted, amelyik szimpatikusabb. Itt egy lista, amely tartalmazza melyik boltban megvásárolható játékokat lehet aktiválni Steamen.
3. Ha egy játékhoz kiadnak egy frissítést, akkor a Steam magától elintézi a dolgot. A "news" fül alatt lehet látni a játékfrissítéseket a többi hír között.
4. A Half-Life 2 a Source Engine 2006-ot használja, a Portal a Source Engine 2009-et.
Ha javasolhatom, erősítsd meg az e-mail címed is.
-
huskydog17
addikt
Bocsánat, dupla lett a hsz., az elküldésnél az oldal alaphelyzetbe állt és nem frissített.

-
huskydog17
addikt
Sziasztok, én a napokban csináltam magamnak egy Account-ot Steam-re, mert ingyenes lett a Portal ha csak ideiglenesen is. Ezt nem hagyhattam ki. Lenne néhány kérdésem a Steam rendszerrel kapcsolatban, mert pár dolog nem világos.
1. Ha letöltök onnan egy játékot (konkrét esetben Portal), majd a gcf fájlok törlésre kerülnek mondjuk egy Format miatt, akkor később az adott játékot újra meg kell vásárolni vagy a gcf fájlokat le kell nekem menteni? Vagy pedig az Account alapján azonosítja, hogy mely játékot vettem meg és azt bármikor letölthetem később?
2. Tehát leszedtem a Portal-t, ami kereken 5 GB-ot nyom a vinyón. Ha most megvásárolnám a Half-Life 2-t vagy EP1+EP2-t, tehát egy dobozos, bolti kiadást, akkor azzal a Steam mit csinál? Úgy értem, hogy a DVD tartalmát bemásolja a Steam mappába, esetleg egy CD kulcs azonosítás után letölthetem azt is "ingyen" miután megvettem a boltban?
3. A mai napon a Portal indításánál kiírta, hogy frissíti, miközben 1-2 napja töltöttem le a legfrissebb verziót. Ilyenkor mégis mit frissít rajta?
4. Észrevettem, hogy a Source Engine javított, 2007-es változatát szedte le automatikusan és azt használja most a Portal. Ha megvenném a HL2-t, akkor az is az új Source-t használná?
Remélem nem túl sok ez egyszerre, csak tényleg tisztában szeretnél leni a Steam rendszerrel, mert negatív kritikát nagyon ritkán hallottam róla.
-
KubanitoS
veterán
válasz
DeadBullet
üzenetére
Nyugodtan vegyél fel, ha gondolod. A felhasználónevem nem lesz nehéz kitalálni.
-
DeadBullet
tag
válasz
KubanitoS
üzenetére
Az e-mail verify az mar nagyon reg meg volt meg akkor amikor regisztraltam, meg mielott vettem volna barmi jatekot, mert felkeltette az erdeklodesemet a steam. Mert ez nekem nagyon tetszik, hogy megveszem a jatekot es csak a fiokomat kell biztonsagban tartanom es mar is vannak a jatekaim. A paypal-os vagy a kartya vasarlast meg meg latom, mert a fonokomet kerdeztem mar ilyesmirol, mert o jartasabb az ilyen dolgokban es mondta, hogy melyik banknal csinaljak kartyat ahol konnyeden tudok betenni penzt a kartyara, mert azt a kartyat amire a fizetesem kapom nem hasznalnam semmi penzert. Lenne egy keresem hozzad. Nem vennel fel a barataid koze a steamen, hogy ott olykor dumcsizzunk direktbe? Ha igen akkor privatban megadom a usernamem. Nagyon szepen koszonom a segitseged.
-
Darahian
tag
válasz
Antibazsi
üzenetére
"alt+enter
..."
Ez kb olyan mint amikor apósom átszólt telefonon hogy
" - Nagy baj van... Nem megy az egér..."
Megoldás: - mivel vezeték nélküli volt, a és csomagban kapott elemekkel lett beüzemelve, elemcsere... Ennyi. De ha már tudod a választ, csak akkor minden OLYAN egyszerű
-
KubanitoS
veterán
válasz
DeadBullet
üzenetére
A vásárlás nagyon egyszerű. Nyitnod kell egy olyan számlát valamelyik banknál, amelyhez jár Mastercard/Visa/Visa Electron bankkártya. A Steamben rámész a vásárlásra, a játék ekkor bekerül a "kosaradba", ott követed a leírtakat, majd eljutsz egy olyan részhez, ahol meg kell adnod a neved, címed, bankkártya számod. A steam leveszi a pénzt a számládról és azonnal töltheted is a játékot. Én magam részről Paypalt használok vásárláshoz, mert kényelmesebb (és valamivel biztonságosabb). Elmész a www.paypal.com oldalra, csinálsz magadnak egy fiókot, a kártyát hozzárendeled ehhez a fiókhoz és ezek után a Steamnél ahol megkérdezi az adataidat kiválasztod a Paypal vásárlást, majd jöhet a felhasználónév/jelszó és megy is a vásárlás.
Itt egy videó a vásárlás menetéről. Ugyan nem magyarul beszél, de a lényeget látni.
Ha már itt tartunk érdemes lenne megerősíteni az e-mail címed (verify e-mail) is a Steam/settings menüben. Így ha véletlenül ellopják a Steam kliensed, a tolvaj nem fogja tudni megváltoztatni a jelszavad, mivel először a regisztrált e-mail címedre megy majd egy üzenet, amiben meg kell erősíteni a jelszócserét.
-
DeadBullet
tag
válasz
KubanitoS
üzenetére
Igen azota szet neztem egy kicsit, de tenyleg csak a complet valve pack lenne a jo csomag, de abbol mar meg van 8 jatek.
Szetnezztem en is a csomagok kozt, de valahogy egyik se jott be csak a valve complet pack. Az oldal ahonnan vasaroltam a jatekot legalisnak tunik szerintem, mert egy nagy adag jatekot arulnak es ahogy szemre nezzem a dolgokat kb. mind steamhez valo kodokkal aruljak oket. Most lattam pont elobb, hogy a csomag amit megvettem, most mar 7euro kerul + AFA . Ha akarod megadhatom az oldal linkjet, hogy vessel ra egy pillantast, hogy mond el a velemenyed az oldalrol, mert kivancsi vagyok. (Majd google translate-el forditsd at, mert az oldal nagyobbik resze romanul van, de ott ahol a vasarlas tortenik kilehet valasztani az angolt is direktbe)En vasarolnek egyenesen a steam-rol is, de a bank kartyas dolgokrol, hogy hogyan kell es mit fogalmam sincs, nem volt tapasztalatom ilyesmivel eddig. A szelessavu net pontosabban 5mbit le es 1mbit fel sebesseggel van, de en ennek mar nagyon orulok, mert ezelott a mobil telomat hasznaltam modemnek!
Varosban lakok pedig. Ket szolgaltato van. Es ameddig jobbikat stabilabbat nem tehetem be inkabb maradtam a mobil netnel mint hogy betegyem azt. Es hala az istennek bekothetem most februar elejen ezt a netet es boldog vagyok vele. Vissza terve a banki steames vasarlasra, adjal nekem nehany jo tanacsot, mert szeretnek direkt a steamrol venni, mert olykor lattam nagyon jo nehany oras ajanlataik vannak, ha jol remlik pont ket hete volt a rockstar week es akkor nagyon olcson adtak mindent. Az a het alatt sokat sporolhattam volna.Koszi a turelmed es valaszod!
Tiszteletel DeaDBuLLeT. -
KubanitoS
veterán
válasz
DeadBullet
üzenetére
Nos ez igen érdekes. Ha nem is volt még baj, akkor is csak saját felelősségedre vásárolgass ilyen SMS oldalakról. Tutira nem a Valve engedélyével árulják a termékeket, hasonló oldalakkal kapcsolatos kérdéseket már többször tettek fel a Steam fórumon is, ott is ez volt a válasz. Ez persze nem azt jelenti, hogy közvetlen életveszélyben lennél, mert tőlük vásárolsz, de ne lepődj meg, ha egy napon arra eszmélsz, hogy a Valve zárolta a felhasználói fiókodat, mert kétes eredetű helyről vásárolsz. Természetesen én nem bírálom a döntésedet, a fentieket csak a miheztartás végett írtam le.
Visszatérve a játékokra. Ár/érték alapján a Valve Complete Pakkal járnál a legjobban, ez ugyan nem olcsó, viszont benne van az összes eddig megjelent Valve játék, körülbelül kettő jogtiszta szoftver áráért (legalábbis Mo-n). Ha maradsz az SMS oldalon, akkor lehet ez a pakk még olcsóbb lenne. Ha ez nagyon drága, akkor egyértelműen az Orange Box a tökéletes választás. Benne van az összes HL2 játék és a Team Fortress 2. Ha már úgyis bekötötték nálad a széles sávú netet akkor feltétlenül próbáld ki.
A pakkokat te is meg tudod nézni, beírod steambe a számodra érdekes játékot pl CS:S, rámész és legörgeted az oldalt, ott látod azokat a pakkokat, amelyekben benne van az adott játék.
-
DeadBullet
tag
válasz
KubanitoS
üzenetére
En romaniai vagyok es itteni egyik weboldalon lehet vasarolni smssel, a 10 eurot ugy kell szamolni hogy kb. 12euroba jon ki, mert 19% az afa. Mar vasaroltam toluk es egy rendes steam serialt kaptam amit aktivaltam es letoltottem a 8 jatekot vagyis half life 1-es packot vettem meg. 5 euroba kerult nekem az + az AFA. Meger 12 eurot a csomag? Tudom lama kerdesek. De ez van. Meg interneten nem vasaroltam, meg a rendes szeles savu internet is nem reg jutott el hozzam. Az orange box-nal van komplektebb csomag? Amit jobban megerne megvennem, mert ha van akkor felhajtom. Koszonom a valaszotokat.
Most meg gyorsan atneztem a csomagokat amiket linkeltel es csak a valve complete packban van counter strike source. Mas csomagok nincsenek? Mert engemet a counter source is erdekelne. Valami olyan csomag erdekelne amiben a kovetkezok vannak:
-Team Fortress 2
-Half Life 2
-Half Life 2 - Episode 1
-Half Life 2 - Episode 2
-Half Life 2 - Lost Coast
-Half Life 2 - Deathmatch
-Counter Strike Source -
KubanitoS
veterán
válasz
DeadBullet
üzenetére
Nem írtad, honnan veszed meg 10 euróért, gondolom nem véletlenül. Ezzel a "csak a kulcsot kapom" résszel megütheted a bokád. Ha E-bayről szerzed be, azt a Valve tudni fogja és leblokkolja a Steam fiókodat. Ha magánszemélytől, akkor ott akár olyasmi is történhet, hogy az eladó bejelenti a Valvénál, hogy ellopták a Steam fiókját. A játék doboza lesz a bizonyíték, hogy tényleg az övé a játék és te elveszted a hozzáférésed. Azt javaslom, hogy mindenképpen dobozostul vedd meg a játékot. A Cd Galaxisban jelenleg 3590ft (egy ideig volt 2 ezerért is), ez 15 euro alatt van és 100%-ban biztonságos.
Half Life 2-re épülő csomagok:
-
kutga
félisten
válasz
DeadBullet
üzenetére
Üdv!
Egy ideig cca 2k-ért osztogatták, most boltban kicsit drágább, ez a 10 euró a steamen mindenképpen olcsóbb.
Amúgy ezek vannak benne:
Half-Life 2, Episode One, Episode Two, Team Fortress 2 és Portal -
DeadBullet
tag
Half Life 2 Orange Box 10 Euroert megeri? Csak a Steam Key. Es mit tartalmaz ez a csomag pontosan, valamennyire utananeztem. Megeri ennyit adni erte? Van ennel nagyobb csomag a half life 2-re alapozva? Bocsanat a noob kerdesert. Koszonom elore a valaszokat!
-
KubanitoS
veterán
válasz
Darahian
üzenetére
Antibazsi: Ez nem Steames kérdés szerintem. Onnan csak letöltöd a játékot, azon belül kell megkeresni a megfelelő beállítást. A LIVE nálunk hivatalosan nem támogatott. Két dolgot csinálhatsz:
1. Létrehozol egy offline accountot, ekkor menni fog a mentés, a multi nem biztos.
2. Létrehozol egy másik LIVE accountot, amelyben a tartózkodási helyre pl Angliát írod
-
Antibazsi
aktív tag
Sziasztok!
Múltkor megvettem a codemasters racing pack-ot amíből a napokban felraktam a Dirt2-t. Viszont a játék csak ablakban hajlandó futni, akkor is ha beállítom a natív felbontást. Játékon belül nem találtam olyan opciót amivel állítható lenne a teljes képernyős/ablakos futtatás. Lehetséges, h steamen van külön játék beállítás erre vagy semmi köze hozzá? (még új a steam nekem) Régebben már volt fenn a játék feltört verziója,de akkor nem volt ilyen gondom.
Valamint a Live-ra sem enged belépni, így az automentés sem működik. -
KubanitoS
veterán
Ha letöltöd május 24-ig, akkor örökre megmarad a játék teljesen ingyen.
(Legalsó hozzászólás.) -
dbius
veterán
Május 24-ig ingyenes a Portal: [link]
-
scope2007
addikt
hali!
kb 2hónapja nem léptem be steamre.. tegnap csodálkozva láttam hogy új a felülete.. igen pofás, bejövős... mióta van ez? mert nekem ez igen csak új

-
Hunter2
addikt
multkor megvettem a cod4-et de azóta újraraktam a win-t. Most azt írja ki az összes szervernél hogy nincs valid serialom (a hiányzó reg kulcsok miatt).
Azon kívül hogy törlöm az egészet és újra leszedek 6 gigát meg lehet javítani valahogy ezt?
Mert ugye mivel nem dobozos fogalmam sincs mi lehet a serial. -
Doki16
addikt
válasz
Psychonaut
üzenetére
A játékok mindig oda települnek ahova a steam is van telepítve. Nem lehet őket mozgatni csak a steamapps mappában működnek.
-
Psychonaut
veterán
Sziasztok!
A Steames játékok Default telepítési mappáját meg lehet valahol adni? Illetve ha nem, akkor a Steamet arra a partícióra kell rakjam, ahova a játékokat akarom? Telepített játékokat át lehet mozgatni más partícióra? -
Vasinger!
nagyúr
Meg lehet azt oldani, hogy a játékot ne oda tegye fel a Steam, ahol a Steam van, hanem másik partícióra?

-
LGLuke
őstag
Sziasztok!
Ha megveszek egy játékot Steamen, akkor le tudom szedni valahogyan az offline installerét, hogy ne kelljen mindig letöltögetni a komplett játékot rendszer újratelepítés után?
-
polonic
félisten
Nekem eddig nincsenek problémáim az új klienssel.
A bétával viszont annál több volt, nálam azzal jelentkezett pl. az előbb említett jelenség, meg egyéb fagyás is. A végleges itt jó. -
-
-
kutga
félisten
válasz
KubanitoS
üzenetére
Üdv!
Ezt megpróbálom. Amúgy tegnap este tudtam játszani, nem laggolt, talán egy kicsit, de a letöltés még mindig nem az igazi.
A telepítésnek is háromszor kellett nekifutnom mert nem értem el a szervereket. Majd csak történik vmi...azóta ilyen amióta upgradeltem a steam platformot.
-
kutga
félisten
Sziasztok!
Nem tudom csak nálam jelentkezik-e a probléma, de vasárnap óta elég instabil a steamem.
Egyre többször kapok "Unable to connect" és "Steam servers are offline" üzeneteket, a letöltési sebességem is lassult, volt hogy akár 1 megával is hasítottak lefelé a cuccok, most jó ha 200 Kb-ig felszalad.
Lehet tudni erről vmit vagy a hiba az én készülékemben van?
Szerencsére a vásárlásokkal nincs baj, még csak az kellene hogy hibásan könyvelje a dolgaim.
-
klien
csendes tag
hello
most először szerettem volna steamen vásárolni de nem sikerült."A vásárlás még nem fejeződött be. A hitelkártya-kibocsátó nem fogadta el a hitelkártyád adatait.
Bizonyos esetekben a hitelkártya-kibocsátó „elkülöníti” a bankszámlán az adott összeget, de nem vonja le ténylegesen a számláról. Ha az alábbi információk áttekintése után úgy gondolod, hogy a kártyádat tévesen utasították el, akkor próbáld meg újra a vásárlást."
ezt az üzenetet kapom cib internetkártyával próbálkoztam de nem sikerült. mit rontottam el? mert minden adat jól van kitöltve de mégsem sikerül.
-
dbius
veterán
Azt még csak most vettem meg, őszintén még le sem tudtam szedni, mert a racing csomagból a fuelt szedtem le először, azzal meg sajnos mai napig nem tudok játszani, mivel a valve-nak elfogyott a kulcsa hozzá....

A dirt2 ezután következik. Van már egy gfw játékom (Ultimate Carnage), de most fejből nem tudom, hogy azon hogy vagyok regelve
megnézem... úgy nézem ott is dbius néven vagyok. de közben meg is találtál 
-
polonic
félisten
Ok, köszi!
Nem tudtam, hogy az itteni nicketek van ott is.
Dbius, látom dirt 2-zöl, gfw-be is felveszlek, ha ez a neved ott is. -
polonic
félisten
Semmi ismerősöm nincs steamen.

Aki úgy gondolja, hogy felvehetem, az írja meg nekem az ID-t pü-ben. -
törölt tag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Igen.
-
KubanitoS
veterán
-
Narxis
nagyúr
Jó lett az új Steam, nem?
-
dbius
veterán
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Úgy, hogy Linuxot használok
Winből XP-m van, ami jogtiszta, ezért ha néha játszok, azt használom.De nem értem mi a problémád? Az, hogy nem kókányolt win7 ultimate van mindenkinél?

Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Arc Raiders
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 12. nap: Viewfinder
- Autós topik
- PH! Darts
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
- Corsair 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 VENGEANCE RGB PRO SL Black - bontatlan, új
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 12.15.
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

relude-öt, aminek a feltétele az eredeti portal.. Ez meg is van, hibátlanul.

..."
Kösz a javítást 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

eami