Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
7
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
Nem.
-
Speeedfire
félisten
Üdv!
Nem lehet valahol beállítani hogyha egy játék ára x összeg alá megy akkor küldjön a rendszer egy mail-t?
-
7
addikt
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Volt már rá precedens, hogy egy amcsi júzert megdorgáltak, mert az európai ismerősei rajta keresztül vásárolták meg a játékokat Steamről.
Aki nem tud angolul, annak röviden a hivatalos indoklás: a régióárazások ilyen jellegű kijátszása nem egyeztethető össze a Steam rendszerének rendeltetésszerű használatával, merthogy az árakat az adott régiók körülményeinek megfelelően szabják meg (*köhh-köhh-krahács*) a kiadók.
-
KubanitoS
veterán
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Az amcsi haver megveszi és gifteli neked, ezzel nincs semmi gond. A második kérdésed nem értem: mi az, hogy brit régiós játék? Ha arra gondolsz, hogy fontban akarsz vásárolni, azt csak a rendszer kijátszásával tudod megtenni Magyarországról és ezért jogosan bannolhatnak. A giftelés azért más tészta.
-
ProEvoFan
nagyúr
Több hír hozzászólásnál felröppent a steam vásárlás más régiókból téma.
Én úgy gondolom: teszem azt, egy amcsi haver vesz nekem egy játékot ajándékba, abba nem tud és nem is akar belekötni a steam.Miért?Mert maga a steam is reklámozza az "ajándékozz a barátodnak" szolgáltatást.Itt szó nincs régió korlátozásról.
Tehát ajándékba vehetsz bárkinek játékot, nem számít hol lakik az ajándékozott.Az más tészta, ha te veszel EUs régióból pl Brit régiós játékot.Ezért törölhetik az accountodat...
Jól tudom?
-
orkester
őstag
válasz
KubanitoS
üzenetére
Újra raktam a gépem, ezzel persze a Steamet is. Meg is jelent ez az új védelem, de nálam nagyon nem stimmel valami. Minden egyes gép újraindításnál, vagy ha csak alvó módba rakom, újra és újra be kell írnom az igazoló kódot, tehát egyáltalán nem jegyzi meg a gépemet.
Az már a kisebbik gond, hogy a gmail-es fiókomra át kellett regisztrálnom a steamet, mert freemailen akár 20 percet is várnom kellett a kódra.
Ez ha így marad igen bosszantó lesz. -
Amantius
senior tag
válasz
üzenetére
Sokat nem hiszem hogy tudna valaki, valamit kezdeni vele, ráadásul a lényeges dolgok nincsenek benne a nevén nevezve. Viszont az előbb 78 bejegyzést számoltam benne, kizárt, hogy valaki ennyit megjegyez (ebből a LastPassban 45 van, abból is csak kb 10-et, ha rendszeresen használok) . Amúgy, ha ez eltűnik az gyakorlatilag annyit jelent, hogy kirabolták a lakást, ez a füzet fog a legkevésbé fájni.

-
AtHoS
nagyúr
válasz
üzenetére
LastPass-ról ne is beszéljünk.
Elsődleges célpont lehet feltöréshez. Remélem nagyon jó védelemmel rendelkezikBár ilyen alapon csak az biztos, ami fejben van -> oda meg százhuszonhatmillió jelszó nem a legjobb. Valahogy nem lesz ez a jelszavas téma téma soha senkinek sem egyszerű

-
danih
veterán
És tényleg... Fél órája még nem volt jó...
Megyek bömbölni a fórumra, és követelődzni, hogy pénztvisszavagyingyenjátékotmennyitengedszavégéből? -
sfdrakex
nagyúr
Már megy a Far Cry 2, adja a kulcsot rendesen.
-
KubanitoS
veterán
válasz
Amantius
üzenetére
Kár, hogy nem voltál itt egy pár hónapja, amikor szintén elfogyott a cd kulcs valamelyik játéknál és az egyik (azóta távollevő) fórumozó ezt nem tudta feldolgozni.

A jelszós dologgal természetesen egyetértek veled, viszont véleményem szerint aki mindenhol ugyanazt a jelszót használja, meg is érdemli, hogy meghakszolják. A Valve szerintem ezzel az újfajta védelemmel megtette a magáét a felhasználók biztonságáért, arról nem tehetnek, hogyha valaki mindenhol ugyanazt a jelszót használja.
-
danih
veterán
Megvettem a pack-et, de nem tudom tolni a Fakkráj 2-t!
Állítólag elfogyott a cd-kulcs!
Ez mekkora már
-
Amantius
senior tag
válasz
KubanitoS
üzenetére
Szerintem arra gondolt, hogy van, aki mindenhez ugyan azt a jelszót használja. Én is ismerek olyat, aki sajnos erre esküszik, mert nem kell annyit megjegyezni. Erre megmutattam neki a jelszófüzetem, hogy én is csak egyet ismerek (a LastPass-ét, és abban sincs minden(tiszta paranoia)), a többi itt van benne. Én örülök, ha lesz valamilyen plusz védelem (véleményem szerint elég későn), ami remélem olyan, hogy nem a tisztességes felhasználók szívnak majd vele.
-
KubanitoS
veterán
Láttátok az új fejlesztést, a Steam Guardot? Ez a megerősített e-mail mellett egy új védelmi vonal, amelyet most tesztel a Valve a Steam béta változatában és később az végleges Steam kliensben is meg fog jelenni.
Működésének alapja, hogy a Steam kliens valamilyen módon felismeri a számítógépet, amelyen futtatni akarják és leellenőrzi, hogy az indítandó Steam fiók (account) elindítása engedélyezett-e.
A Steam Guard megjelenése után amikor először akarunk majd belépni a saját steam fiókunkba, a felhasználónév és jelszó mellett meg kell adni egy egyedi azonosító kódot is, amelyet egyből el is küld a steam fiókunkhoz regisztrált e-mail címünkre és ezt beírva szabad utat kap az adott számítógép, hogy a steam fiókunkat elindíthassa. Az azonosító kódot csak egyszer kell beírni számítógépenként és azt is csak a steam első indításkor, később nem kell vele foglalkozni.
Szerintem ez egy nagyon jó ötlet, mert ha el akarnák lopni a steam fiókunkat, ezentúl nem elég "csak" a felhasználónevet és jelszót megszerezni, kell az egyedi azonosító is az első indításhoz (az idegen számítógép miatt), magyarán a tolvaj nem fog tudni belépni, nem tudja VAC bannolni a játékainkat, nem tudja megváltoztatni az e-mailünket, ezáltal ha észrevesszük a lopást, vagyis inkább a lopási kísérletet (mondjuk a belépés megerősítést kérő e-mail formájában), egy egyszerű jelszócserével kizárhatjuk a tolvajt.
-
nepszter1
addikt
Ubisoft Weekend Deal Pack
Assassin's Creed™: Director's Cut Edition
Call of Juarez®: Bound in Blood
Far Cry® 2: Fortune's Edition
Tom Clancy's Rainbow Six® Vegas 23500Ft áhhh nagyon csábító de nagyon is sajnálom rá a lóvét.
-
danih
veterán
Na, veszi valaki a packet?
-
zoli121
aktív tag
Már azt is kipróbáltam, de nem jó

-
zoli121
aktív tag
Sziasztok!
Olyan problémám van hogy amikor elkezdené letölteni a frissítéseket akkor az alábbi szöveget írja ki: Steam is temporality unavailable, please try later. Várom az ötleteket.

-
csana
senior tag
Havernál előjött valami fura hiba: steamen indított játékaiban nem működik a görgő semelyik funkciója. Hiába írja a konfig hogy görgőre van bindelve ez meg az, mégsem reagál a játék. A nem steames alkalmazásokban/játékokban semmi gond nincs.
Valaki találkozott már ilyesmivel?
-
rsf
senior tag
válasz
KubanitoS
üzenetére
Na most kaptam választ(7.30-kor) melyben azt irják, hogy igazoljam magam és majd csak azután tudnak segíteni.
Nálam is a stream-ben bennt maradnak a vásárlási adatok (kártyaszám stb.) legutóbb is amikor vettem egy game-t csak pár gombnyomás volt és már meg is vettem, csak nehogy véletlenül vegyen valamit a gyerek.
Inkább átállok a Paypal-os fizetésre az sokkal biztonságosabb.Üdv.
-
Amantius
senior tag
válasz
Brucehun
üzenetére
Az utolsó frissítés óta változott egy-két dolog. Néhány dolgot nem, vagy nem ott találok, ahol eddig. Régebben volt egy külön kosár gomb is, azt most nem találom. Bedobtam egy játékot a kosárba, nyomtam egy vásárlást és megjelentek a vásárlási adatok. Pontosabban megjelentek volna, mert nem volt kitöltve semmi (szerintem ez is a frissítéskor tűnt el). Mindenesetre itt meg kell lennie a kártyaszám törlésének, ha a napokban volt tranzakciód. Azután törölheted a vásárlást, ürítheted a kosarat. Jobb híján.
-
Brucehun
aktív tag
sziasztok!
ma vásároltam steamen keresztül meg a Left 4 Dead 2-t, és az a kérdésem hogy a kártyám adatait és a többit hogyan tudom kitörölni?
-
Bubee82
őstag
Üdv!
Az mitől van, ha azt a hibaüzenetet küldni a Steam h a "Ez a játék jelenleg nem érhető el"? Van egy másik és az se indul, de itt viszont nincs semmi üzenet.
-
KubanitoS
veterán
Légy türelmes, jönni fog a válasz. A Steam support sajnos ennyire tetű lassú. Ami fontos, hogy csak egyszer küldd el a kérdésed, mert ha másodjára is írsz, akkor az új kérdés az összes több új kérdés mögé kerül és kezdődik a várakozás elölről. Van is sírás, amikor nem intézkednek egyből lopott fiók esetén és beköszön a vac ban a szkemmer jóvoltából.
-
rsf
senior tag
Hali,
egy olyan problémám lenne, hogy a steam-ben regisztált email cimem megszünt(vizslamail) Ezért szeretném megváltoztatni ami lehetséges is a steam/settings-ben, de változtatáskor küldenek egy megerősítő mailt a régi cimre ami nekem már nem él.
Beregisztráltam a support oldalukon és leirtam a problémámat hétfőn délelött, de eddig semmi válasz ez szokványos?? Mennyi idő alatt szoktak válaszolni?
Maga az a steam support page is elég érdekes a számomra.
Köszi. -
Vasinger!
nagyúr
-
válasz
Vasinger!
üzenetére
Úgy fogja venni a legtöbb játéknál, mintha még nem indítottad volna el, így telepíteni fogja az első indításnál települő cuccokat (directx, stb). De kb. ennyi.
XP alatt nincs Steam Service, win7 alatt automatikusan felrakja a Steam (gondolom Vista alatt is).
A játékok mentései többnyire nem a Steam mappában vannak, hanem a My Documents könyvtárban!
-
Vasinger!
nagyúr
Üdv.!
Lenne egy olyan kérdésem ami eldöntené, hogy újrarakom e Windowst vagy sem.
Szóval, van jó pár gigányi STEAM-es játékom, amit hosszú idő letölteni majd feltelepíteni és beállítani mindent. Szóval, ha újrarakom a Windowst, ami másik partíción van, akkor az összes játék megmarad hibátlanul? Van köztük Winlive acc.-os is.
-
törölt tag
W7 SP1 telepítése után mindenkinek UAC köteles lett a Steam indítása? Vagy a legutolsó Steam frissítés óta az? (Azt is előtte végeztem el.)
-
Shim
őstag
válasz
Brutális eb
üzenetére
Kizártnak tartom, sőt, a Director's Cut változatok szoktak még brutálisabbak lenni

-
-
kovsol
titán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
vedd meg hozzá az alapjátékot is akkor, még le van árazva
-
-
Brutális eb
addikt
Hali!
Steamen láttam a witcher EE director cut editiont és megvenném,hogy legyen a második részhez mentésem ugyanis volt egy win renstall és letörőltem balga fejemmel.
Na most a kérdésem az,hogy a director cut edition ugye nem a szex és vérmentes verzió?
Mert mintha valami ilyesmit olvastam volna.
Köszi a segítséget.
-
kovsol
titán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Notice: Requires the Steam version of Command & Conquer 3: Tiberium Wars in order to play.
ez ottfigyel a Command & Conquer 3: Kane's Wrath leírása felett kiemelve narancssárga keretben
-
Hali
Volt most (vagy van) CNC leáazás, és vettem egy Kane's Wrath-t.
Viszont a Tiberium Wars nincs meg, de emlékeim szerint az az alapjáték, és a lemezes változatnál a KW nem futott (fel se települt) a TW nélkül.
Viszont a Steam nem reklamált mikor megvettem a KW-t.
Lehet működőképes magában is?
Jó lenne tudni, mielőtt az elég szeszélyes netemmel elkezdem letölteni..
-
KKaresz45
senior tag
Szerintem ma már annyira alap a 64 bit (főleg egy folyamatosan frissülő, fejlesztés alatt álló alkalmazásnál), hogy valószínűleg már a 64 bites Steam fut a gépeden (ha olyan az oprendszered, természetesen). A játékoknál is, ha van 64 bites verzió, akkor gyanítom, hogy azt tölti le alapból, ha képes rá a géped. Mondjuk ez csak spekuláció. Én is kíváncsi vagyok rá. De azért kétlem, hogy még 32 bites lenne.
-
tuxer
csendes tag
Vajon van-e a Steam-nek 64-bites verziója? Csak kíváncsi vagyok, mert mostanában már lassan a csapból is 64 biten csöpög a víz..

-
DeFranco
nagyúr
válasz
üzenetére
Szerintem szivárogna akkor már valami más is.
Nem kísértem figyelemmel a HL2 és az epizódok indulását, de úgy láttam, hogy ott is voltak "minitrailerek" a rendes trailerek előtt, illetve ott a Portal 2 ahol szintén voltak "előrezgések", kisebb-nagyobb jelek itt-ott. A valve ezzel ügyesen kergeti az őrület határára a rajongókat, nem hiszem, hogy most kihagyná.
Az EP2 leárazás pedig ez UTÁN kellene hogy következzen, hogy legyen miért megvenni, akinek még nincs meg.
-
válasz
TazLeacher
üzenetére
DA akciót támogatom.
Goty jöhet olcsón.
-
Kareszovics
addikt
válasz
üzenetére
Majd kiderül, bár szerintem teljesen felesleges ezen matekolni én sok jóra nem számítok (jelzem sajnos).

Bár, most én nagyon bízok egy leárazásban, hátha megteszi a Steam: 03.11-el ugye jön a DA II. Jónak találnak DA Ultimate Weekendet, vagy Midweeket. Születésnapomra pont meg is tudnám venni magamnak.

-
törölt tag
Vajon miért lett most így hirtelenjében 75%-kal leakciózva a HL2 EP2? És csak az. Lehet azért nem tudnak pillanatnyilag nyilatkozni az EP3-ról, mert nemsokára jön?
-
Doki16
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Fórumot se nézted? Pedig társalogtunk róla mindkét topikban. Ne csüggedj biztos lehetsz benne, hogy lesz ez még akcióban.
-
danih
veterán
Meggyőztetek, megyek, megveszem

Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- LG 27GX790A-B 2K-480HZ-0.03MS 3 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- Szolid RDY2PLAY Gamer PC - Ryzen 2600 // 16GB DDR4 // GTX 1080 // 512SSD + 2x1TB HDD // WIN 11 PRO
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- AKCIÓ! GIGABYTE B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510i NZXT 850W
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 500GB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
- Playstation / Nintendo / Xbox konzolok Okosítása és Javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- HP Victus Ryzen 7 8845HS /16GB DDR5 RTX 4060 / 1TB / 144Hz
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nekem is ki kellett kapcsoljam, de most gondoltam visszakapcsolom, hátha megjavult, és érdekes módon visszakapcsolta magát
Amúgy tetszene a megoldás, ha gépenként csak egyszer kérdezné.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

eami