Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doki16
addikt
Hidd el nekem, próbáld ki mindkettő módon. Jobb lesz a joy-al, mert itt nem számít annyit az egér mint egy FPS-nél. Én sokkal jobban szeretem ezt a játékot joystickal játszani, mert jobban kézre esik minden gomb és nem mellesleg ezt a játékot XBOX-ra találták ki és így tökéletes az irányítása.
-
danih
veterán
Kérdés azokhoz, akiknek megvan a Guardian of Light: hogyan kell mozogni benne?
Point & click, a la Diablo, vagy WASD (és az egérrel a célkeresztet), a la Alien Swarm?
Vacillálok, megvegyem-e... -
danih
veterán
Na, aki Laráért imádkozott, eljött a napja

-
válasz
TazLeacher
üzenetére
Bejött neked az akció, bár egy picit többe kerül (5 €), de bőven megéri így is!
-
v!ct0y
veterán
Hali!
Leszedtem a Kane and Lynch 2 demot és szarik elindulni. MMDevAPI.DLL a hiba modul neve. Tud valaki segíteni?
-
danih
veterán
-
KubanitoS
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Viszont van benne egy-két igazán hangulatos pálya is.
-
Doki16
addikt
Mai nap.
The Hitman Collection -75% 7,49€
-
danih
veterán
Addig tippeljük meg, hogy mi lehet a következő akció!
Szerintem: Kane and Lynch 2 lol, szerintem még mindig nincsenek a pénzüknél ami ezt a gamét illeti
-
chungee
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Köszi!
-
-
danih
veterán
Viszont ma van Supreme Commander 2, milliomodszorra - hátha most páran megveszik...

Csekkoljátok ellenben a Full Civ IV-t, nem rossz árban van, akinek kimaradt, de nincs meg az V, annak érdekes lehet -
chungee
addikt
Miről maradtam le
hétfő-csüt között milyen gémek voltak leárazva
-
KubanitoS
veterán
A cd kulcsra soha nem lesz szükséged, elég megjegyezni a felhasználóneved és a jelszavad.
Library-n belül keresd meg a játékod, jobb klikk a nevén és válaszd az installt, ekkor a steam letölti a gépedre a játékot. Törölni is így lehet, csak akkor a jobb klikk után a törlést kell kiválasztani.
Ha nem akarod megint letölteni az adott játékot, akkor válaszd a backup funkciót, amely összetömöríti a játékot egy nagyobb fájlba, amelyet kiírhatsz dvdre, de az is egy megoldás. ha a steamapps nevű könyvtárat kimented, mivel oda vannak a játékok letöltve. Ezt simán visszamásolhatod később és a steam fel fogja ismerni.
-
Ironed
csendes tag
üdv,
Próbáltam visszafele kukázni, azt megvan, hogy nem kell újratelepíteni a játékokat, de mi van, ha én pont az akarom.
A vásárolt progit, hogy lehet újratelepíteni van vhol egy kis eljárásleírás erről?Megköszönném, főleg, h mi kell hozzá..felteszem a kulcsot le kell írni...
(steamen vásárolt játékról van szó) -
7
addikt
Kis kiegészítés:
Az még hagyján, hogy itt a PH!-n tiltott az account adás-vétele, de a Steam EULA-ja szerint is. Mint minden problémás esetnél, ilyennél is fenntartják a jogot arra, hogy zárolják/törlik az accountot (ha lebuktok értelemszerűen), valamint extrém esetben szankcionálhatják a kapcsolódó fiókokat (ez mondjuk egy CS-s accountnál nem valószínű, de ki tudja, mire használná majd az új gazdája).
-
Tomi7887
aktív tag
Sziasztok speckó dologban kérnék segítséget és véleményt is tőletek:
Régóta játszom így regisztráltam egy accountot és megvettem a css-t de marhára nem jönnek be a módosítások. Az 1.6 jobban bejön így megvenném, de nem akarom, hogy mind a kettő meglegyen feleslegesen.
Szerintetek szabad eladni így accountot mindenestől? Ha igen, akkor hol lehet ezt megtenni? Lehet, hogy marhaságot kérdeztem, de nem láttam sehol a ph!-n olyan aprót ahol ezt árulnák.
Vagy lehet cserélni az accountot? CSS-ről 1.6-ra?
-
Doki16
addikt
A mai napi akció:
Front Mission Evolved -75% 9,99€ és mellette az összes DLC-je is ennyivel van leárazva. -
Kephamos
addikt
A helyzet a következő: a koliban letiltottak egy rakat portot az iszonyú adatforgalom miatt és sajnos köztük vannak a steam portjai is. VAn rá mód, hogy ezt a korlátozást valahogy megkerüljem és tudjak online játszani?
-
polonic
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Akkor mutatja fontban, ha a briteknél élsz.
Nem lehet törölni steam accountot. -
Doki16
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Sajnos ezt sem lehet megcsinálni, ha egy játékot megveszel vagy beaktiválsz egy kulccsal az örökké az accounthoz van rendelve.
szerk.: IP cím alapján állítja be az árakat, csak akkor lesz font, ha ott is laksz.
-
Doki16
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Nem lehetséges két fiókot összevonni.
-
- = Zk = -
félisten
tiszteletem...
van 2 steam fiókom, szeretném őket "közös nevezőre" hozni, ha megoldható..
megoldható?...üdv
zkszerk
a steamet hogy lehet átállitani, hogy fontban mutassa a vásárolni kivánt játékokat?.. gondolom win területi és nyelvi beálitásoknál. de hátha nem
-
danih
veterán
Megnézve a Square line-upját azt hiszem megint Supreme Commander 2, Deus Ex Pack, Kane & Lynch 2 és hasonlók lesznek leárazva - ISMÉT. Sux.
-
-
Doki16
addikt
Ezen a héten SQUARE ENIX leárazás van. Minden nap más játék lesz leárazva. Az első nap a Batman: Arkham Asylum:GoTY van.
-
Kephamos
addikt
Nem akar online működni a steam. A bf 2 sem indul el. Egyszerre jelentkezett mindkét problémó. 2 órája szívok vele. Megoldás?
Eddig a balta-láncfűrész-nagyflex vonalon gondolkozom. -
G.---
csendes tag
Hogy lehet beállítani, hogy a játékot melyik mappába töltse? Nem találtam rá opciót és azt írja nincs hely azon a meghajtón.

-
Puma K
nagyúr
Üdv!
Játszik valaki a Synergy moddal?
Lenne egy kis gondom... konkrétan van egy szerver amin rohadt jó régi mappok mennek, és a ping is elég jó, de valamiért mindig hl2.exe errot kapok én és még két másik haverom akikkel akarnánk játszani azon a szerveren.
Találkozott valaki hasonló gonddal CS: S, HL2: DM vagy más Steam-es játék alatt?
-
pelle91
csendes tag
tömören aza lényeg hogy mikor probálok kérni 1 uj jelszót akkor emailemre kérem...erre viszont igen jön egy számos betű kód de az elvileg a hitelesítő kód viszont alá kéri a titkos választ amit nem tudok! és itt elakadtam..:S:S hogy mi hogy tovább..
-
polonic
félisten
válasz
pelle91
üzenetére
Elég egyértelmű mire kell kattintani, rögtön az elején.
Ott a kérdés, hogy mivel van bajod. Játékkal vagy steammel? Értelemszerű mire fogsz kattintani. Utána jönnek a kategóriák. Ott majd kiválasztod, hogy a fiókkal vannak gondok.De ha meg nem tudsz belépni, kértél emlékeztetőt?
-
pelle91
csendes tag
és tudsz adni pontos emailt hogy hova kellene küldeni?
-
pelle91
csendes tag
Magyarul is irhatom a levelet ??? vagy angolul kell?
-
KubanitoS
veterán
válasz
apropéter
üzenetére
A steam bejelentkezési neved nem lehet megváltoztatni, ezért ha kértél jelszó-emlékeztetőt, akkor a rendszer egyszerűen nem küldhetett új felhasználói nevet, csak jelszót.
A leírtak alapján én arra gondolok, hogy valaki ellopta a fiókod, megpróbálta kicserélni az e-mail címed a sajátjával, de mivel az regisztrálva volt már, ezért a szkemmer megcserélte a két steam fiók e-mail címét. Legalábbis ez tűnik az egyetlen normális magyarázatnak.
Ilyen esetben írnod kell a steam supportnak és a Black Ops dobozában levő kóddal bizonyítanod kell, hogy te vagy a jogos tulajdonos. Egy fényképet elég csinálni a dobozról a kóddal. Ezután majd visszaadják a fiókod. Az egyetlen hátrány az, ha a tolvaj csal a te steam fiókoddal, akkor vac bant fogsz kapni és nem le leszel tiltva a VAC-os szerverekről.
-
apropéter
csendes tag
Hello!
Olyan problémám lenne hogy steambe akartam volna lépni és nem fogadta el a jelszavam..probáltam uj jelszót kérni erre uj acc nevet adott meg a levélbe de jelszót nem..ezzel az uj névvel probáltam uj jelszót kérni erre kaptam 1 levelet amibe állt egy kód számból és betűből amit elméletileg a HITELESITŐ KÓD mezőbe kell kitölteni! De nem tudom hogy mit kell a TITKOS VÁLASZhoz.. és itt elakadtam..(nem is emlékszekrá)..Elmult napokban OPSot toltam..nem csaltam meg ilyenek.. szal most nem tudom hogy bannoltak vagy feltörték vagy mi van...
Ha esetleg volt valakinek ilyen élménye irjon rá valamit pls!
Ilyenbe szeretnék segitséget kérni..Válaszokat várok Elöre is köszönöm!
-
whitezo88
nagyúr
sziasztok van mód Dobozos DS2-t regisztrálni a Steamemre? serialra azt írja invalid. de pl barátom által vett Metro-t ami szintén dobozos meg regisztrálta ahogy nézem (én max mint non-steam tudnám berakni Libraryba de arra azt is írja h playing non-steam game) COD7-et is lehet...
-
Amantius
senior tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Valóban 11.5 Euro volt, de lehet, hogy nem karácsonykor volt a komplett, mert nálam a vásárlás jan. 24-én volt.
-
cskamacska
addikt
Háát ha azt nézem, hogy tavaly ilyenkor 11€ volt a CoH összes, akkor nem kellett a ToV-nak csökkennie egy tisztességes árhoz. Egyébként melegen ajánlom a THQ mindent bele csomagját akció idején, a szokásos 50€ áron nagy adag jó játékhoz lehet jutni minden leárazáskor. Remélem a nyári zakcióban benne lesz a Darksiders és a DoWII Retribution is.
(esetleg még a Homefront, de ez speciel elég valószínűtlen, ahogy a még ki sem adott Dawn of War kieg is elég bizonytalan) Egyébként 32€ volt a ToV ára 2009 tavasza óta.Allien: Enyhén beteg ez az ajánlat.
De nem erőszak a disznótor, az emberek önként és dalolva dobják ki ezt a pénzt, ha nekik ez jó.. 
Nem a virtuális modellezés ellen beszélek természetesen, de azért a pár elég felemás modellért 10-20 eurókat elkérni, és mindezt egy a MS Train Simulator idejét idéző(mára röhejesen elavult
) szimulátor szűkös keretein belül lehet csak élvezni.. háát, megérdemlik, na. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Apple Watch
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Felhagy az LPDDR4 memóriák gyártásával a Samsung
- Tesla topik
- Robogó, kismotor
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- 27% - MSI MPG A1000G PCIE5 / ATX 3.0 1000W 80 PLUS Gold Tápegység!
- Asus BTF White GAMING PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Mobiltelefon szerviz Apple & Android készülékek gyors javítása!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de már hozzászoktunk...

(esetleg még a Homefront, de ez speciel elég valószínűtlen, ahogy a még ki sem adott Dawn of War kieg is elég bizonytalan) Egyébként 32€ volt a ToV ára 2009 tavasza óta.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
eami