Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
Az Egyesült Államokban nem 20 % az áfa, mert államonként változhat, azért nem áfásan árulják. És ne gondoljatok ilyen magas áfára, van ahol 9 %, van ahol több. Csak itt, a balkánon van ilyen 25 %-os áfa.
-
válasz
Wolverine
üzenetére
Elméletileg találtam olyan PH kollégát, aki US területén lakik, és tud onnan regisztrálni/ már rendelkezik is Steam accounttal

Szóval lehetséges, hogy ott kifizeti $-ban, engem megjelöl barátnak, elküldi nekem a játékot, és én pedig lefogadom, és ergo dollárért vettem Steam játékot?

Ez amúgyis simán lehetséges lenne: mittudomén apám USA-ban dolgozik és küld nekem valamit kintről... Milyen problémák adódhatnak a dologból? (most minden régióban elérhető játékokról beszélek: régiókorlátozás áthágásáért harapnak azt tudom)
-
Gyerekek van valakinek US Steam accountja, amivel $-ban tud fizetni, és ajándékba elküldeni nekem?

-
törölt tag
Érdekes, hogy a Steam Forum hivatalos Steam Deals and Price Reductions! topicjában egyelőre nem szerepel semmilyen akció.
-
válasz
SenorGrande
üzenetére
Az MNC-vel nem játszottam, de a TF2 nagyon jó. Mostanra már rengeteg pálya van hozzá, persze szervertől függ, hogy milyeneken tudsz játszani.
-
7
addikt
NWN2 és Witcher EE is akciós.
USA-ban mindkettő 10 USD, idehaza előbbi 10, utóbbi 8 EUR
-
törölt tag
Érdekes, hogy az EA Store 20 € -val drágábban adja a MOH-t mint a Steam, és a Steamen nincs is kiírva, hogy le lenne akciózva

Steam Forever

-
Serpiko
addikt
válasz
SenorGrande
üzenetére
Én is így jártam ahogy te, de a legközelebbi akcióban megveszem tuti.
-
SenorGrande
senior tag
válasz
KubanitoS
üzenetére
Eddig tartott.
Bezártam a steam-et, hogy kipróbáljam, megy-e nélküle. Nem ment, steam-et újra elindítottam, most már azt mondja, hogy nekem nincs meg ez az alkalmazás. . . (De le ugyan úgy nem szedte, marad a manuális törlés.)
Nem lett volna rossz game, majd ha kijavítják, és megint akciós lesz, lehet megveszem, pedig nem kedvelem ezt a stílust. Állandóan csatlakozási problémáim voltak, ha tudtam is szerverhez csatlakozni, rendszeresen megszakadt a kapcsolat, és tele a net ezzel a hibával, hónapok óta. . . -
KubanitoS
veterán
válasz
SenorGrande
üzenetére
Ez cumi.
Szerintem semmit nem tehetnének veled, hiszen maga a játék nincs a Steam fiókodba regisztrálva, ergó nem sikerült megoldani, hogy csak steam kliens mellett induljon el a letöltött tartalom. -
SenorGrande
senior tag
Érdekes. Volt ez a free Monday Night Combat a hétvégén. Ugyan a steam-ből elűnt, de a játékot nem szedte le, ott van e helyén, és onnan indítva ugyan úgy működik. Bár annyit nem ér ez a játék, hogy bannolják az acc-ot. . .
Azért leszedhetné normálisan, 3,8 Giga akkor is 3,8 Giga, noh. . . -
Ha megvan valakinek a Mass Effect, megtenné, hogy kipróbálja, elindul-e? Az utóbbi pár napban nem sikerül életre kelteni...
A jelenség: teke a gép egy picit, aztán a processz kinyúvad:
A hibát okozó alkalmazás neve: MassEffect.exe, verzió: 1.2.20608.0, időbélyeg: 0x4a55fea1
A hibát okozó modul neve: ntdll.dll, verzió: 6.1.7601.17514, időbélyeg: 0x4ce7ba58
Kivételkód: 0xc00000fd
Hiba pozíciója: 0x0002e8d3
A hibát okozó folyamat azonosítója: 0x1a94
A hibát okozó alkalmazás indításának időpontja: 0x01cbe78d07f01e68
A hibát okozó alkalmazás elérési útja: f:\games\steam\steamapps\common\mass effect\Binaries\MassEffect.exe
A hibát okozó modul elérési útja: C:\Windows\SysWOW64\ntdll.dll
Jelentés azonosítója: 472d70f0-5380-11e0-a8d1-005056c00008Sajnos amiket eddig találtam, nem segítettek (adminként futtatni, clientregistry.blob, újratelepítés)
-
Amantius
senior tag
Egy ideje én is gondolkodom, hogy nem a freemail-es címet használom, bár el kell mondanom, hogy eddig hibátlanul működött minden. A mostani üzenet is rögtön megjött, ami a cím megváltoztatásához kellett, amihez végül az utolsó lökést ti adtátok meg. Remélem továbbra is rendben lesz minden.
-
Serpiko
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Nekem freemail van a Steam accounthoz az is faszán működik nem volt még gond vele. Megjöttek a számlák szinte rögtön vásárlás után.
-
zseko
veterán
A Darksiders-t én is megvettem
Decemberben kimaradt, így most pótoltam
Ám a rumblepad2 gamepadommal nem lehet játszani, mert békaperspektívából látom a képet, és a kameramozgatás nem működik. Elegem van már az xbox360 kontroller erőltetésből
Most ezért cseréljem le az egyébként tökéletesen működő gamepadomat??Más, azt nem tudja véletlen valaki, hogy a Sacred 2: Fallen Angel miért került ki a steamből?
-
7
addikt
Figyelemre méltó Gamesplanetes akciók (a game.gamesplanet.com aloldalukról elérhető, a többin más árak vannak):
Assassin's Creed: Brotherhood 24 GBP (~27,5 EUR, ~ 7500 HUF -- Steamen ugyanez 50 EUR)
Dragon Age: Origins -- Ultimate Edition 18 GBP (~21 EUR, ~5600 HUF -- Steamen ugyanez 30 EUR)
Mindkettő március 30-ig érvényes.
-
chungee
addikt
Darksiders megvéve

-
kovsol
titán
válasz
TazLeacher
üzenetére
én hotmailt és gmailt is használok egyiknél se volt még gond
-
7
addikt
Maradjunk annyiban, hogy merész dolog citromailre értékes dolgokat rábízni.

Most valószínűleg a Steamnél lehetett a gond, időnként túl vannak terhelve, és olyankor késve érkezik mail. Úgy tűnik, te pont egy ilyenbe futottál bele. Miután viszont a SG nem kíván állandó mailes aktiválást, ez nem olyan nagy probléma, és azért jól jön az az extra védelem. Hogy mennyire is hatékony, azt jól illusztrálja ez a videó: [link]
-
Doki16
addikt
válasz
KubanitoS
üzenetére
Elképzelhető, de amíg nem tudok belépni címet se tudok váltani

Már kezd egy kicsit idegesíteni a dolog. 2 jelszó is jött, de egyik se stimmelt neki, pedig ezek most időben értek a levelesládámba.Tök jó, hogy csak egy kicsit szerettem volna játszani a laptopon és már délután óta szenvedek vele.
-
KubanitoS
veterán
Próbálj meg regisztrálni egy gmailes címet és azt használni, a freemail/citromail stb szolgáltatások egyszerűen nem megbízhatóak. Ez saját tapasztalat, a régi freemailes címemre sokszor nem jött meg, vagy csak sokkal később érkezett meg a kért pl regisztrációs e-mail. A gmaillel ilyesmi nem történt eddig, ott másodpercek alatt megjön mindig minden. Szerintem nálad is ez lehet a baj.
-
Doki16
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Igen. Eddig soha semmi gond nem volt vele.
Jött már egy levél tőlük egy órával később, de már nem érvényes a jelszó.
-
Doki16
addikt
Nem tudok egyebet csinálni. Kész röhej ez a rendszer, nem tudom egyáltalán minek kellett.
Persze levél még mindig nem jött. Az a legjobb az egészbe, hogy a webes felületen be tudok lépni, mert ott azonnal küldte a mailt még délelőtt, de a kliensbe már nem tudok.Wolverine: Néztem már.
-
Doki16
addikt
Nem valami jó ez a steam guard. Egyszerűen nem küld semmiféle emailt és nem tudok bejelentkezni az accountomba. Már fél órája várok de semmi.
-
chungee
addikt
Ne aggódjatok, nálam is nuku. Semmi jele a SG-nek.
-
AtHoS
nagyúr
Ez a steamguard érdekesen működhet. Nálam valahogy nem akaródzik neki küldözgetni semmi kódot illetve nem is elérhető a beállítások között sem:

Pedig frissítette már magát a kliens, nem volt elérhető. Kézzel letöltöttem a telepítőt és úgy is frissítette magát, ezután sem.
Most viszont látom, hogy újra van béta

Mod:
Bár az is igaz, hogy csak egyetlen gépről használom csak a szolgáltatást -
Serpiko
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Az AC2 is steamen vettem rongyosra gémeltem 123 óra játékidőm van vele. :XD Ezt is kijátszom nagyon sokszor ígérem.
Ja és ebben van múlti is az még dobhat sőt dob is a szavatosságon. 
-
Serpiko
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Tárgytalan már tudom telepíteni steamen a játékot már jön is le.

-
Serpiko
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Nincs tesco a közelben Tanyán lakók, de durván.
Meg nekem így egyszerűbb ritkán veszek teljes árú játékot steamen. Általában csak a nagy címeket, ha már dolgozom erre baszom el a pénz nem cigire meg piára. Ez a hobbym a kockulás. 
Lehet idő eltolódás van mert a steam az amcsikhoz igazit.
Nem tudom lehet ez a baj. Valaki másnak van valami ötlete? -
Serpiko
addikt
Steamen miért nem érhető el azassassin's creed brotherhood. Megvettem délután akkor az volt ott, hogy még 2 óra van hátra és utána elérhető a játék. Ott van a gém a játék listámban és nem engedi letölteni vagyis nincs ott olyan gomb, hogy telepítés. Valami tipp?
-
bpx
őstag
szerintem egész jó játék a Darksiders
jó nincs benne nagy szellemi kihívás és a logikai feladványok sem túl megerőltetőek, de pont jól el van találva mindennek az aránya, amolyan Devil May Cry jellegű a dolog
egyébként én is azon a véleményen voltam róla, hogy agyatlan hent - egészen addig amíg ki nem próbáltam a Bulletstormot - de érdekes módon azt sem untam, annak is megvolt a varázsa
(vagy lehet csak én vagyok egyre igénytelenebb
) -
vhunor
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
A Lost Planet ennél sokkal gyengébb játék.
-
kovsol
titán
válasz
TazLeacher
üzenetére
ezt van külön egy olyan lista, hogy Specials, azt kell megnézni mindig, ott az összes leárazás szerepel és máris látszik, hogy Oddworld játékok is le vannak árazva
-
chungee
addikt
Náalm megbolondult a Steam ezekszerint
Mert tegnap többször is felnéztem az oldalra és a SG miatt is böngésztem ott. Főoldalon voltam nem 1x, de csak yetike linkje miatt tudtam, hogy annyi amennyi a DS. -
TazLeacher
nagyúr
Most egy kicsit utánanéztem jobban a játéknak, ha ennyien mondják, hogy jó...hát. Nekem tetszett a GoW és a Lost Planet is, sőt nagyon sok agyatlan játék. De ez nagyon nem gyere be...néztem a gamplay-t, és lényegében ennyi, hogy tam-tam-tum. (Nem tudom jobban leríni...
) Első nyomás erre vág, majd arra vág, majd nagyot suhint. Mész, nyomogatod a kardozós gombot, és ennyi. Se fedezék, se semmi. csak a nyíl és a kardozós gomb, semmi több. Ennél azért jóval több kellene. -
chungee
addikt
Dark Siders mért nincs a főoldalon
Ilyen jó game jó áron főleg. -
vhunor
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Szerintem a saját kategóriájában egész jó, PC-n ráadásul nincs is sok vetélytársa, de nem egy God of War az tuti.
-
kovsol
titán
Monday Night Combat -33% és free hétvége is belőle
-
RexpecT
addikt
Húsvétkor szokott lenni nagyobb leárazás?
-
KubanitoS
veterán
Kösz, de inkább kihagyom. Nem igazán jön be ez az agyatlan "megyek és lövök-vágok akit érek" stílus, főleg egy egyszemélyes játékban, hamar unalmassá és értelmetlenné válik az egész számomra. Inkább játszok ezerszer a TF2/BF2 kombóval, vagy ha single, akkor maradok a Mass Effect / Mafia szintű cuccosoknál.

Már ha valakit ez érdekel egyáltalán.

-
7
addikt
Darksiders 7,5 EUR a hétvégén -- fair ár, amcsiknál ugyanez 10 USD
-
Serpiko
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
De mihez? Akkor már csak ez a kérdés valaki tudja esetleg.
-
Serpiko
addikt
Most néztem a steam játék listám és van rajta egy játék amit nem vettem meg. A játék címe: Revenge of the Titans. Valaki elmondaná mi lehet ez mert nem igazán értem. Ajándékba nem kaptam az tuti most akartam játszani és akkor vettem észre, hogy ott van. A játék tegnap 16.-án jelent meg steamen. Valami tipp erre a fúri jelenségre.
-
Serpiko
addikt
válasz
chungee
üzenetére
Jegyeztesd meg nem lesz gond nekem egy 2005.-ben létrehozott accountom van a mai napig és mindig megjegyeztettem. Szerencsére eddig nem volt gond mondjuk vigyázok az accountomra. Ja a beállításoknál a profilom úgy van beállítva, hogy csak ismerősök nézhetik meg. Ez szerintem azért jó mert ismeretlenek nem tudják megnézni az accountom tartalmát.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Királyságosság.

Szerintem semmit nem tehetnének veled, hiszen maga a játék nincs a Steam fiókodba regisztrálva, ergó nem sikerült megoldani, hogy csak steam kliens mellett induljon el a letöltött tartalom.
Most ezért cseréljem le az egyébként tökéletesen működő gamepadomat??
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ja és ebben van múlti is az még dobhat sőt dob is a szavatosságon.

eami